vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoBusje wilde wegrijden na aanrijding met bromfietser in Suriname

Busje wilde wegrijden na aanrijding met bromfietser in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Zaterdagochtend omstreeks 02.30u vond er een aanrijding plaats aan de Latourweg ter hoogte van patatzaak Goldenwings. Een busje reed een bromfietser en zijn duorijder aan. Het busje wilde na de aanrijding wegrijden, maar kwam iets verder tot stilstand, omdat de klap een mankement aan het onderstel van het voertuig veroorzaakte.

De bromfietser en zijn duorijder werden per ambulance voor behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). Het is niet bekend hoe de gewonden eraan toe zijn. De bromfiets raakte door het verkeersongeval behoorlijk beschadigd.

Het busje in kwestie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Die Saka Saka wilde de plaats van het ongeval verlaten. Dit schijnt meer regel te zijn in Suriname om dit misdaden te doen.

  Zware straffen opleggen aan dit soort criminelen is het devies.


  Maak melding
 2. Wat gebeurt er in dat land. Iedere dag wordt eente doodgeschotenn of omver gereden. Zo loopt su helemaal leeg! Hoe ga ik hier leven.


  Maak melding
 3. Het gevoel van onderlinge medeleven en respect zijn er lang niet meer in Suriname . Het volk ziet elkander als een soort verrotte vlees. Datgene die de scepter zwaait ,zit aan het hoofd van dat land ook als een soort verrot vlees. Iedereen neemt zijn voorbeeld over. Applaus voor dat paarse volk die hem hebben gekozen .👏🏻🤡


  Maak melding
 4. Er deugt iets niet aan de mensen in Suriname. Blijkbaar lijden ze zwaar aan zelfoverschatting betreffende hun rijkunsten. Of ze gaan ervan uit dat Suriname de beste rijopleidingen en rijexamens ter wereld heeft. Of het zijn gewoon domme onverantwoordelijke mensen die liever één minuut eerder ergens aankomen ondanks dat ze iemand hebben doodgereden dan 2 minuten te laat aankomen omdat ze veilig hebben gereden.


  Maak melding
 5. Als deze soort automobiliste dood geslagen worden is het voor mij normaal, want deze soort beesten moet je ook als beesten behandelen. Ze hebben geen greintje respect voor hun medemens en dat, moeten wij tegen over hem /haar ook zo zijn ) behandelen. ) A sma disie lagi moro wan dagu !!!!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 6. Het zijn hufters!! dit soort auto berijders moet je de rijbewijs afpakken en hen hard laten werken voor een fiets!! Nooit meer een auto!!!


  Maak melding
 7. Zoals reeds aangegeven, is er eerder sprake van roekeloosheids- bandeloosheidsgedrag in het verkeer dan inzicht in regels, fatsoen en inzicht. Gevolg; elke dag een slachtoffer.


  Maak melding
 8. Als voetganger..fietser..of bromfietser ben je gewoon vogelvrij..een land met nog geen 600,000 inwoners.
  Iedere dag weer andere shit hier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES