woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte van doodschieten rapper Feis was in Suriname

Verdachte van doodschieten rapper Feis was in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De 25-jarige Silfano Junior M., die afgelopen woensdag is aangehouden op verdenking van het schieten op rapper Feis en zijn broer, was uitgeweken naar Suriname na de schietpartij. Dat hebben bekenden van M. verklaart tegenover het Algemeen Dagblad. Eerder waren er al geruchten dat hij naar Suriname was gegaan en die zijn nu bevestigd.

De schietpartij vond plaats op 1 januari op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Daarna verdween M. van de radar en dook hij onder om uit de handen van de politie te blijven. Naar nu blijkt was hij uitgeweken naar Suriname. Door geldgebrek zou hij zijn teruggekomen naar Nederland waar hij vervolgens onderdook in Kerkrade, schrijft het AD.

De politie had de verdachte dinsdag op de nationale opsporingslijst gezet. Eerder werd zijn foto getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. M. werd woensdag in het Limburgse Kerkrade gearresteerd. Volgens de krant heeft de rechter-commissaris van de Rotterdamse rechtbank vrijdag besloten dat de verdachte nog zeker twee weken langer vast blijft ziten. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

33 REACTIES
 1. Hoe kon deze moordenaar zo vrijelijk reizen tussen Suriname en Nederland. Wat was zijn verblijfadres in Suriname?

  Wegens geldgebrek is hij naar Nederland teruggekeerd. Als deze vrij jonge moordenaar over veel geld had beschikt was hij onvindbaar gebleven voor politie en justitie?

  Deze moordenaar moet levenslang krijgen.


  Maak melding
 2. Jammer dat in Nederland de doodstraf niet meer bestaat. Jammer dat hij niet door familie van de slachtoffers gevonden is anders hadden de Mokros hem wel enkeltje hel gestuurd. Tyfus lijer.


  Maak melding
 3. Dat er zoveel criminelen vrijelijk in Nederland hun praktijken vervolgen en te pendelen naar Suriname houdt in dat er gigantisch veel aandacht gevestigd is op terrorisme . Terecht ook! Als onschuldige burger moet ik in Nederland een veilig gevoel hebben overal in de metro’s en treinen of vliegtuigen . En dat weten de criminelen ook door tips enz van de insiders. Sinds kort is het veranderd , liquidaties moordenaars worden sneller gepakt . En criminele werkplaatsen worden snel ontmanteld . Zo ook de witwas praktijken uit Suriname .


  Maak melding
 4. Minimaal 20 jaar achter slot en grendel. Dat deze onnozele dwaas Suriname als toevluchtsoord voor misdadigers, moordenaar, en andersoortig uitschot ziet, is bijzonder. Zo komt Suriname weer eens een keer in media, maar dan als safe House voor criminelen.


  Maak melding
 5. wat een flauwe reactie,s ik begryp dat zo iemandt veroordeeld moet worden maar als men zo vooroordelend reageert vindt ik jullie erger dan deze jongeman.helemaal als zelfs December uit de kast wordt gehaald om te vooroordelen .het is opvallend dat by elke reactie in wat voor onderwerp dan ook men steeds voorbeelden aanhaald uit het verleden die helemaal niets met het andere temaken hebben
  als of men meer smaak aan een gerecht wil toevoegen,sorry maar dat vindt ik smakeloos


  Maak melding
 6. Bijna alle criminelen en drugsdealers reizen via Belgie met de trein, daarna met het vliegtuig via Frans Guyana naar Suriname. Jammer dat de mokro’s hem niet hebben gevonden dan was nu tenminste zijn kop eraf. In de gevangenis in Nederland heeft hij straks een rijkelig leven in de gevangenis.


  Maak melding
 7. SU is naast een narco- en failedstate ook een crimestate geworden, dankzij de dwaze debiele idiote oerdomme stemkeuze van de ndp paria’ s die de allergrootste misdadiger als president hebben gekozen en gewild. Alle ndper’ s zijn aanhangers van misdadigers, het onrecht en de leugen. Ook veel misdadigers in het buitenland hebben hun toevlucht gekozen in Su. Oma taki, didibri regeri, hij weet dat zijn tijd slechts kort is, vernietigen is zijn hoofdoel, naast misleiden en bedriegen. Veel ndper’ s zijn paars misdadig verworden zombies die dan ook in de paarse hel hun heil zullen vinden. Opa taki, ndp na soso ka.


  Maak melding
 8. Ik vind het geen flauwe reactie, in Amerika hebben ze nog steeds de doodstraf. Zodra er bloed aan iemand handen kleeft zullen ze altijd de daad herhalen. Kijk maar naar die man die onlangs Anne Faber heeft vermoord is in herhaling getreden. In Nederland zijn de straffen te milt vandaar dat ze steeds in herhaling treden Elke dag eten schone kleding, computer en ga zo maar door. Een gespreid bedje en de zogenaamde therapie wat niet werkt. Gewoon weer levenslange straf geven


  Maak melding
 9. Ik vraag mij af wat de douane in Schiphol doet hoe kon deze jongen naar Suriname vluchten.en weer terug raar dat hij niet werd herkend ik vind het heel vreemd allemaal.


  Maak melding
 10. Rbrown, vreemd dat u wordt verweten moordenaars te verdedigen. De man is slechts een verdachte!
  Maar volgens goed Surinaams gebruik wordt op dit forum bij voorbaat een veroordeling uitgesproken nog voordat er is gevonnist. Surinamers hebben de gave te weten wat het resultaat is nog voordat een misdaad heeft plaats gevonden. Wonderlijk volk.
  Daarvoor zou men zich moeten schamen.


  Maak melding
 11. Deze baviaan hoort voor goed achter slot en grendel. Een verschrikkelijke gewetenloze moordenaar zonder pardon een andere van het leven beroofd. Het is tegenwoordig oppassen geblazen, zeg je iets verkeerd, beland je direct tussen 6 planken.


  Maak melding
 12. @ Get a life
  11 mei 2019 at 17:48 Je kletst als vanouds weer en neemt een moordenaar in bescherming. Hoe laag kan je zijn ? Als deze zwarte kk gezwel alleen als verdachte geldt waarom is hij dan op de vlucht en was dit kk gezwel ondergedoken ? Waarom stond hij internationaal gesignaleerd ? Waarom meldde hij zich niet bij de politie ? Jammer dat hij niet in stukken gezaagd is. Vuile tyfus lijer !


  Maak melding
 13. Indien men behoefte heeft om over de decembermoorden te schrijven, moet dat kunnen.
  Niemand heeft het recht om dat te beletten. Daarmee worden de moordenaars van de december moorden in bescherming genomen. Moordenaars horen berecht te worden. Ook al is dat na jaren van de moord(en).
  Dus mag zich daarover schamen.

  Geschiedenis is niet alleen wat in het heden gebeurt, maar vooral wat zich in het verleden heeft afgespeeld.


  Maak melding
 14. de man is verdachte en jullie zyn er gauw by mensen te vooroordelen, mocht hy schuldig zyn dan verwacht ik dat hy wordt veroordeeld door een daar toe bevoegde rechter en niet door mensen die al een vooroordeel hebben


  Maak melding
 15. als de behoefte bestaat om over December te dicuseren dan moet dat niet samen gevoegd worden by deze verdachte, het cre’eert een ander beeldt,want dan gaan andere gebeurtenisen aan gehaald worden en dan weet je niet meer waar het over ging


  Maak melding
 16. @Rbrown
  12 mei 2019 at 14:29 doe nou niet zo dom of ben jij werkelijk zo een domme achterlijke inboorling ? Deze man is niet zo maar op de vlucht deze man was niet zomaar ondergedoken want hij weet dat de Mocros zijn mars gaan breken en wat mij betreft mogen ze ook die mars van jou breken mmp Jo !


  Maak melding
 17. Enigste oplossing is een dodelijk spuit toedienen! velen zijn daarbij veiliggesteld. gevangenis kost geld. handen en voeten afhaken met een bij kost ook geld. Dus dan maar de bovenstaande.
  Kiering map…ng pa…g!!


  Maak melding
 18. @Rbrown
  Eens met je reactie. In een beschaafd land worden criminelen, ook vermoedelijke moordenaars, opgespoord en berecht. Worden ze schuldig bevonden dan gaan ze de gevangenis in. Dat is hoe het gaat in een rechtstaat. Degenen die oproepen tot wraak zijn dezelfde personen die de Surinaamse overheid verwijten als criminelen niet of niet tijdig genoeg naar hun oordeel worden opgepakt. Heel vreemd.
  Heel mooi dat deze vermoedelijke moordenaar is opgepakt. Hij zal indien hij echt de schutter blijkt te zijn zeker gestraft worden.
  Zoals ik in een eerdere post heb vermeld: Sommigen op dit forum reageren alleen om het reageren en niet om een (wezenlijke) bijdrage te leveren aan de discussies.


  Maak melding
 19. Beste mensen die het allemaal even denken te weten. Ik zal jullie het verhaal vertellen en wellicht houden jullie de meningen voor jullie. Want sommige ervan gaan nergens over. heel veel mensen zitten vol frustratie en haat. Laat ik het zo zeggen als je niks van criminaliteit moet hebben blijf er ver van. heb je mening hou het voor je maar ga niet oordelen. Een ieder beland op zijn of haar manier in de goot.

  Goed punt van het verhaal. Deze kill geeft ze murder gepleegd, had ze vlucht auto al klaar staan. rijd naar Belgie/Frankrijk. neemt vanuit daar de vliegtuig naar Frans Guyana en met de boot naar Suriname. Waarom wordt hij niet aangehouden of gecontroleerd. Wel simpel feit omdat het heel makkelijk is te doen. heb je geen valse papieren voor nodig of wat dan ook als Nederlander. Je bent Europees dus je komt Frans Guyana zo binnen en dan je al thuis zoals we zeggen.

  Als je het niet gelooft probeer het zelf maar. Voor 600 euro ben je in Suriname. daar heb je geen sciphol of landsgrenzen voor nodig. Oja trouwens tussen Nederland en Belgie en Frankrijk wordt amper gecontroleerd tenzij je in een Audi meer dan 200km per uur rijdt. Lijkt e sterk dat hij bij de Audi bende hoort.

  En om te vertellen waarom hij het gedaan heeft is het simpele feit is dat hij ingehuurd is. Feis zijn broer zit in de onderwereld en die heeft problemen. daar wordt je familie voor gepakt zo gaat dat in de Nederlandse onderwereld, zeker in Rotterdam.

  Dat hij iets fout heeft gedaan praat ik niet goed. Iemand die iemand ander zijn leven neemt komt nooit meer goed mee. Je bent gedoemd voor het leven.

  Maar weet dat hij niet de eerste is die zo een route heeft genomen om te ontsnappen van de politie hier of Interpol noem maar op. Sinds de jaren 80 gebeurt het en overal in de wereld. We zitten hier op een Surinaamse site en daarvan worden de berichten bekend gemaakt. Ga eens in een land als curacao kijken. Of in Spanje of Thailand. daar zitten alle grote criminelen uit Nederland.

  Dus mensen stop ermee je land en mede land genoot zwart te maken. Of je het wilt of niet.

  Ik heb op school in Suriname gezeten en dan bedoel ik in het binnenland. Ben een boslandcreool van afkomst. Dus Letterlijk in de oerwoud. Daar werd mij geleerd dat Suriname uit verschillende bevolkingsgroepen bestaat maar dat we 1 zijn. Oe na wang! Opo kondre mang oe Opo. Sranang gron e kari oeng.

  we zijn goed in het elkaar naar beneden halen maar eenheid tonen ho maar. Van waar dat eigenlijk. Maar we prediken wel dat we uit Suriname komen maar voor je mindere broeder of zuster halen we onze neus op. Dat kan nooit goed zijn. We creëren zelf de situatie uiteindelijk. Hollanders lachen ons uit achter op ze rug en slijmen bij je voor je. Wie herkent dit nog meer als je gewoon heel objectief kijkt. Hier vechten ze voor hun normen en waarden die ze hebben, andere bevolkingsgroepen moeten niks van ze afpakken maar wat doen hun. Infiltreren in andere landen en die overhoop halen.

  Is toch zo?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES