maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder met 5x toegestane hoeveelheid alcohol op rijdt in goot

Autobestuurder met 5x toegestane hoeveelheid alcohol op rijdt in goot

-

Does Travel - naar Suriname

Het rijbewijs van de 39-jarige autobestuurder Nathoram B. is afgelopen weekend door het Korps Politie Suriname ingevorderd. De politie van het ressort Groningen kreeg op zondag 4 mei een melding dat een bestuurder met zijn voertuig in een goot terecht was gekomen.

De politieambtenaren deden de plek aan en troffen de bestuurder aan. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Bij een blaastest blies Nathoram 1.100 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

De dronkaard werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Na te zijn voorgeleid is Nathoram heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Surinaamse Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. In de goot hoort deze klootzak ook thuis. KPS maakt er een gewoonte van om zuipschuiten na verhoor naar huis te sturen. Een volgende keer doen zij het weer. Als iemand straal bezopen is, hoe kan je zo iemand verhoren??? Kan erbij mij niet in. Opsluiten die lamstralen.


  Maak melding
 2. Die zuiplappen in het verkeer zijn allemaal van één bepaalde bevolkingsgroep. Ik heb het al eerder gezegd het zit in hun DNA. Waarom drinken ze zich zelf niet dood. Zich zelf lam zuipen en met hun dronken kop hun vrouwen mishandelen. Deze bevolkingsgroep is het grootste gevaar op de weg, ook in Nederland zuipen ze zich lam en veroorzaken ongelukken op de weg. Laatst in de Gym tijden het sporten vertelde een hindustaan mi dati lobi a sophie hij zij in het gesprek dat zijn vader nog erger was. Die zuipte dag en nacht ze hadden het zwaar te verduren met zo een zuiplap in huis. DUS DE HINDUSTANEN ZIJN DE GROOTSTE ZUIPLAPPEN DIE ER ZIJN. MAAR ZULLEN HET NIET TOEGEVEN OP ENKELEN NA. Een gevaar voor de andere weggebruikers.Dit geschreven hebbende mogen de ontkenners van het zuipen nu lekker gaan schelden.I DONT CARE A FUCK. BECAUSE AFTER MY COMMENT I NEVER READ YOUR WRITTEN RESPONSE.😂🤣😃😅


  Maak melding
 3. Dat 1 bevolkingsgroep de meeste rovers kent, daar wordt nooit door een kroesharige over gerept.
  Dat de kroeskoppen anderen voor de rest van hun leven traumatiseren deert ze niet.
  De smoelen van deze kroeskoppen lopen over van wat er mis is onder de hindustanen, maar wat er mis is onder de kroeskoppen stoppen ze heel graag in hun reet.
  Dat kroeskoppen bij tig vrouwen kinderen maken en hun verantwoordelijkheid niet nemen om de kinderen te onderhouden, daar praten ze ook niet graag over.
  Dat kroeskoppen ook hardrijders zijn, verzwijgen ze. Dat kroeskoppen hun vrouwen ook meppen vertellen ze niet graag. Dat kroeskoppen van stelen hun beroep hebben gemaakt, mag niet gezegd worden.
  Dat kroeskoppen ook met drugszaken te maken hebben, is volgens hen een leugen.
  Dat kroeskoppen agressief zijn, zit niet in hun DNA.
  De kroeskoppen zijn de beste en liefste Surinamers.
  Hindustanen neem een voorbeeld aan de kroeskoppen!


  Maak melding
 4. @Josip, domme l.l, de God Bachus, god van de alcohol, was een Romeinse God. Met Carnaval werd/wordt hij geëerd.

  @Afiba, baviaanse, stelen en roven zit in jullie DNA. Dat heeft een djoeka mij zelf verteld.


  Maak melding
 5. @Josip,

  Vindt je je zelf lollig? Je bent net zo lag als die alcoholist, dat je zelfs een geloof erbij probeert te halen.
  Heb jij soms een God in jou geloof, die je hersenen kan schapen?
  Of weet jou God zelf al dat je een verdwaalde Ezel bent net als Afiba.


  Maak melding
 6. Die Suries die kenne geen regels joh. De meeste zijn totaal van god los, lijk wel een sodom en gomorra. Ze motte gewoon eens goed door mekaar geschud worde deze gaste, gaat nie goed zo. Schandalig deze gaste, nie normaal joh. Zijn toch helemaal gestoord deze gaste, ze denke nie eens meer na. Misschien zit er wel hooi in die harses van ze, stelletje onbenulle.


  Maak melding
 7. ongelooflijk dat er amoebes zijn die in het artikel over iemand die bezopen achter het
  stuur zit de optie zien om over kroeskoppen te lullen.
  men zegt dat elke hoer een vrouw is maar niet elke vrouw een hoer is .
  je kan de hoer uit de goot halen maar niet de goot uit de hoer.
  waar je hoeren hart vol van zit loopt je pijpsmoel van over.
  ben benieuwd of die kroeskop lover een keer on topic kan blijven ipv haar natte dromen op waterkant te ventileren


  Maak melding
 8. Gaan jullie zo door. Net als de oude tijden. VHP en NPK. Wie kan zich nog herinneren? Als jullie klaar zijn met elkaar uitschelden, eten jullie toch weer aan 1 tafel en wordt die parbobier weer samen opgedronken. Gebruik je energie nuttig.


  Maak melding
 9. Ik lach me kapot om die basmatie. Haha, zijn/haar nickname verwijst naar een rijstsoort die alleen aan de voet van het Himalaya gebergte wordt geplant.
  Zich voordoen als een hindustaan en dan nog een grote smoel opzetten als de waarheid over kroeskoppen wordt geschreven. Onverdraagzaam tot op het bot.


  Maak melding
 10. Je vergeet te vermelden dat 1 bevolkingsgroep de meeste muzikanten kent. En dat 1 bevolkingsgroep de meeste sporters kent. Dat van 1 bevolkingsgroep op bijna alle feestjes muziek wordt gedraaid. En dat 1 bevolkingsgroep voor plezier zorgt. En dat 1 bevolkingsgroep hard werkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES