maandag, mei 27, 2024
HomeFotoAuto zwaar beschadigd bij eenzijdig ongeval in Suriname

Auto zwaar beschadigd bij eenzijdig ongeval in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Deze auto raakte vanmorgen zwaar beschadigd bij een eenzijdig ongeval op de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van de Toekomstweg. Een langsrijdende automobilist maakte bovenstaande foto, maar wist niet te vertellen wat er precies zou zijn gebeurt. Het vermoeden bestaat dat de auto tegen de balken op de weg is aangereden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Welke idioot gooit nou balken op de weg ??? wanneer het bekend is moet deze worden ingerekend voor poging tot doodstraf !!!! De meeste mensen raken gedisorienteerd in Su, vandaar al deze ellende met alle gevolgen van dien.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Hij dacht dat deze betonnen balken op straat een railbaan vormen voor een intercity trein.
  De chauffeur dacht dat de betonnen balken vanzelf zouden doorschuiven over de weg


  Maak melding
 3. @ J. Zwartmans,

  Ik denk dat het in deze om de stenen balken gaat die langs de weg “geplaatst” zijn. Zoals te zien is op de foto. Deze zijn gemaakt om op je rijhelft te blijven, omdat er dat stukje één baan moet behouden. Als je verder gaat mag je splitsen en weer verderop, over de brug, heb je dan weer dezelfde situatie, nl weer één rij. Op de zijspiegel van de persoon die deze foto gemaakt heeft, kan ik zien dat dit dichtbij de Saramacca brug gebeurt is.
  Snappie?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES