donderdag, februari 22, 2024
HomeFotoNa Dodson nu ook minister Pengel van OWT&C in Suriname weg

Na Dodson nu ook minister Pengel van OWT&C in Suriname weg

-

Does Travel & Cadushi Tours

Na minister Dodson, die vandaag zijn ontslag indiende, is vandaag ook het doek gevallen voor minister Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie in Suriname. Vanmiddag moest de minister zich melden op het kabinet van de president. Daarna werd zijn ontslag bekend.

Wat de reden is van het ontslag van Pengel, is nog niet duidelijk. Pengel was eerst bewindvoerder op het ministerie van Volksgezondheid. Hij is april vorig jaar overgeplaatst naar Openbare Werken, Transport en Communicatie. 

Starnieuws verneemt dat minister Pengel zijn ontslag heeft ingediend wegens persoonlijke redenen. Wat die redenen zijn, is nog niet duidelijk. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

42 REACTIES
 1. Persoonlijke redenen? Hij heeft genoeg geld achterover gedrukt dat zijn de persoonlijke redenen. Later komt hij op de proppen met zijn eigen bedrijfje waarin veel van onze gemeenschapsgelden zitten. Het volk wordt keer op keer belazerd en geconfronteerd met list en bedrog. Deze hele regering mag nu opdonderen, ze zijn geen knip voor hun grote zwarte neus waard.Percelen die zij zich hebben toegeeigend met hun ongewenste praktijken inleveren. Ik kan mij niet voorstellen dat deze gasten rustig op een oor kunnen slapen, terwijl zij bewust ons volk benadelen. Oprotten allemaal. Met onze gemeenschapsgelden gaan zij nu buitenlandse luxe reisjes maken en onze oudjes eten droog brood.


  Maak melding
 2. De reden is dat Bouterse niet aan het electoraat dat hij nog voor zich moet winnen om straks nog een kans te maken terug te komen op het pluche de graaizucht die hij, Jenny Simon en Misikaba altijd dekt, kan verkopen.

  Een andere reden is dat Bouterse aan een aantal mensen die zich als kadaver om zich heen heeft verzameld een goede oude dag heeft beloofd. Daar past deze ministers af en aantreden in.
  Het is een verkapte vorm van regelarij.

  Ze worden afgelost door nieuwe uitvreters. Zij krijgen een pakket van financiële voorzieningen.

  Dieka krijgt een paar loze beloften en een pakket. Waarvoor ze Hallelujah schreeuwt, bid voor meneer en mevrouw Bouterse en haar reuma achterwerk op de klanken van Pina Pina combo schut.

  Oh ja haar kinderen krijgen een paar schriften en potloden. Zij zingen het volkslied.

  Waai a fraga gie ding minister die e gwe.
  Waai a fraga gie ding njoeng njang mang die e kong.

  Danse mammie danse pappie. Verbreek niet uw ketting. Dans.


  Maak melding
 3. Hoeveelste minister is door de Nationale Drugs Partij vervangen. De ministers zijn de lachende derde, hun pensioen is goed geregeld en gaat levenslang een minister salaris ontvangen plus de fraude inkomsten in zijn minister periode. De arme ndp stemmers worden steeds armer en NDP elite groep wordt rijker. Welke lozer wordt de volgende geluk zoeker.


  Maak melding
 4. Die Delano is erg slim. Maak zoveel mogelijk mensen minister, dan heb je een zo groot mogelijke aanhang. Want de achterban van deze mensen gaat natuurlijk nooit op de VHP stemmen.


  Maak melding
 5. Ze kunnen nu nog een paar partij loyalisten aan een levenslang inkomen helpen op het niveau van directeur.

  Volgens mij moet RobG en Damsco wel op de lijst van de President staan voor een aanvulling op hun uitkering.


  Maak melding
 6. En nu levenlang genieten van de wachtgeldregeling??
  Heeft iemand ooit in kaart gebracht wat dit alleen Suriname per maand kost?
  Of bestaat deze regeling niet?
  Winti waai Lanti paai


  Maak melding
 7. pengel om persoonlijke redere .zijn schaapjes al op het droge .het jaartje zit erop , .dus zijn pensioen is binnen …..schip nu verlaren zodat een andere zijn jaartje kan doen voor zijn pensioen ….grotere druk op de begroting …..maakt baas niets uit .allemaal goed voor zijn draagvlak.


  Maak melding
 8. Kondremangs,
  De inquisitie van DiDiBri. ….de seniele en bejaarde club zg adviseurs op zijn kabinet. …heeft weer gesproken. ….terwijl de nierdialyse machine en de geldpersen bezig zijn te draaien. …
  Weer het zoveelste bewijs dat die krabita club van sergeanten en hun handlangers ons land weer naar de verdoemenis lijden. …..vuile drugsdealers en moordenaars. …..mogen jullie straks voor eeuwig in de hel branden inquisitie. ….samen met DiDiBri himself. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 9. Weer 2 ministers, met een zak vol duiten uit de staatskas, levend lk and naar huis gestuurd. En Miss Piggy Waldring is met 40 vriendinnetjes aan het potverteren in Santo Domingo. De allerlaatste munten moet nog uit de staatskas gegraaid worden voordat in 2020 de paarse Daltons opgesloten gaan worden.


  Maak melding
 10. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  Mini ster dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname dient ontslag in
  Mini Ster soerdjan van LVV, is zelf ook al opgestapt,
  Mini Ster Patrick Ping Ping heeft ook al ontslag,
  Mini ster Minister Samsoedin van RGB in Suriname dient haar ontslag in

  Nu nog mini ster hoevie van financiën nog
  vice presi dent aatje adhin
  Nu nog ddb, dan a (hi(S)tory stetie.

  zie ook het rotzooi dat bij de SPSB plaats vindt en de directeur en anderen bij betrokken zijn. Schandalig.
  zie; Venezuela en de armoede en grote ellende bij het Venezolaanse Volk. ddb en vice aatje adhin zijn grote vrienden van maduro van Venezuela. maduro, ddb en kliek leven in grote weelde en rijkdom en het volk in grote armoede en grote ellende.

  Surinamers
  zie:
  – wat er in Suriname allemaal gebeurt onder de regering ddb en adhin,
  – DNA of poppenkast in Suriname momenteel,
  – uw armoede, geen rekeningen kunnen betalen, geen valuta, geen werk/grote werkloosheid, Suralco weg,
  – et cetera, et cetera.

  ddb moet zijn bondroes pakken en ophoepelen

  Iedereen zal op 25 mei 2020 moeten gaan stemmen voor een andere koers van Suriname. Iedere stem van iedere kiezer telt. Iedereen zal naar de stembus moeten gaan om te stemmen voor een andere koers met Suriname.

  Time4Change!
  CS4Pres!

  Surinamers van noord – zuid, oost – west in Suriname sluit massaal aan bij de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) en denkt u aan de goede koers van Suriname omhoog voor uw (klein)kids en uw zelf en voor Suriname (inter)nationaal.
  Stemt u bij de Algemene Verkiezingen van de DNA op 25 mei 2020 in Suriname massaal voor de VHP, the Orange Movement. Hup VHP Hup!, We Worden Kampioen! You’ll Never Walk Alone! We Are The Champions mij friends! VHP zet ons in vuur en vlam. VHP de mensen staan voor u in de rij.

  28 en meer zetels voor de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) op 26 mei 2020. VHP moet de nieuwe regeringscoalitie gaan leiden, voor de koers omhoog voor Suriname en de Surinamers (inter)nationaal.

  Leve:
  – CS4Pres!
  – VHP,
  – Surinamers die massaal op de VHP gaan stemmen
  – 28 en meer zetels voor de VHP op 26 mei 2020

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 11. laat ik hopen,,, dat deze bende terug komt in 2020 met een nieuwe ploeg en zijn belijdt voort zet..
  komt bij kijken, een inflatie van 100 % zodat al die lanti man oema verpauperen in het land, de landbouwers floreren en een betere toekomst tegemoet gaan..

  in Nickerie het vliegveldje door een ondernemer wordt over genomen, vernieuwd gemoderniseerd vluchten uitvoert naar het Caraïbisch gebied export van alle landbouw gewassen zodat de mensen al daar een menselijk bestaan kunnen vinden..

  een regering komt, alle salarissen van iedereen die boven de 10000 s r d krijgt, af roomd en dit geld verdeeld onder de armen hulp behoevende..


  Maak melding
 12. Dodje en Pengel twee paars verworden boeven, die ook de laan worden uitgestuurd, door de allergrootse boef, ddb, om weer plaats te maken voor nog grotere paars verworden boeven.


  Maak melding
 13. Het gaat goed met suriname nu suriname weer in opspraak komt na schietpartij surinaamse nederlander en meisje van 18jaar. Nederlands nieuws zit weer juist door te zeggen narco staat…vol van armoede en drugs.De ndp aanhang van bouterse wil dit soort niet horen maar het is de naakte waarheid.Een oresident die in de cocaine handel zat met columbianen word door domme ndp aanhangers op handen gedragen maar ze klagen maar dat alles duur is…hoe bekrompen zijn ze toch.Ik hoop dat Chandrikapersad Santokhi nu eindelijk aan de macht komt en met hardere wetten komt wat betreft drugs.roofmoord,inbraak, en boutsere nu eindelijk de bak in gaat vanwege drugshandel en moord…ik heb lak aan wat boze ndp aanhangers gaan zeggen want ik blijf bij mijn besluit…basta….domme massa


  Maak melding
 14. Dus….@NDPbespotter, @Ray en visionairen als genoemd, paars poept ze na een lange obstipatie met behulp van de verwachtte diarree aan paarse opportunisten twee om hoog geworpen bandieten eruit. Chapeau. Blijf schijten!


  Maak melding
 15. Er is een bepaald iemand op dit Forum die elk onderwerp aangrijpt om het op een heel negatieve manier over zoals degene zich uitdrukt over zwarten te hebben. Wat het probleem van deze persoon is, is mij een raadsel of dan wel een geval van misplaatste frustratie.
  Reagerend op dit onderwerp kan ik alleen maar constateren dat het een gaan en komen is van ministers in de regering Bouterse. Het zal mij niet verbazen als deze posten ingenomen zullen worden door vriendjes en familie uit de Bouterse clan. Zo kom je nooit tot een gedegen regeer beleid als maar blijft schuiven met ministers. Weet iemand het aantal ministers die Bouterse tot nog toe versleten heeft ????


  Maak melding
 16. Breaking: Vier nieuwe ministers
  10 May, 17:39

  André Misiekaba wordt minister op Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Widjai Chotkan gaat naar Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). Rabin Parmessar zal de scepter zwaaien bij Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer, terwijl Sergio Akiemboto naar het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) gaat.


  Maak melding
 17. LILIAN DE MINI-STER WAAR IS NU JE GROTE BEK NU BLIJKT DAT DIE GEWLDIGE ZOON VAN JE [ DE PRESIDENT VAN DE CBVS ] GEWOON EEN DIEF, CRIMINEEL IS
  SCHAAM JE DAT JIJ ZO EEN CRIMINEEL TER WERELD HEBT GEBRACHT DIE VAN DE ARMEN STEELT
  OPSLUITEN DEZE ZOON VAN JE EN DAARNA LATEN LYNCHEN DOOR DE MOFINA WANGS


  Maak melding
 18. Persoonlijke redenen m’n mars. Het is geen toeval dat hij met ontalag gaat nadat hij in opspraak is gekomen t.a.v. een stichting en een N.V. die hij heeft opgericht terwijl hij nog minister was.
  Deze gast heeft net als de rest van zijn ex-collega’s z’n zakken flink gevuld. Bovendien zullen deze gasten voor de rest van hun leven doorbetaald worden. Het volk mag belasting betalen en pinaren terwijl dit soort figuren daarvan profiteren.


  Maak melding
 19. @Mokro : meen je dat nou zijn het er 64 intussen. Kost het land behoorlijk wat aan financiële tegemoetkomingen voor deze losers.


  Maak melding
 20. RobG
  Onze pseudo econoom laat je schelle stem nu maar eens horen.
  Ben je ineens je tong kwijt die de president aan het belikken is?

  Man man ik ben benieuwd naar je economisch oordeel van al deze vervangingen


  Maak melding
 21. @ Freddyyy
  10 mei 2019 at 22:2 Wellicht bedoel je mij daarom hoor ik jouw gehuil maar ik maak wel uit welke benoeming ik gebruik voor een bepaalde bevolkingsgroep en niet jij. Ik hoor jouw gejank niet als ene Wendy zich zeer negatief uitlaat over Chinezen. Ik hoor jouw gejank niet als Afiba zich negatief uitlaat over Hindoestanen maar O wee als anderen zich uitlaten over zwarten dan piep je als een konijn en klaagt over negatieve beeldvorming over zwarten. Als jouw soort ophoudt om met twee maten te meten dan zal due negatieve beeldvorming over etnische groepen vanzelf wel verdwijnen. Zolang dit niet het geval is adviseer ik jou om jr mond te houden.


  Maak melding
 22. Deze foetoebois van het kabinet van de president kunnen niet eens het afmaken van het laatste jaar. Ddb moet nieuwe njangmans in de plaats stellen. Su waar ga je naar toe? Je gaat de diepte in.


  Maak melding
 23. Ndp na a werkelijke vloek voor land en volk, gelukkig ook voor de stichter en oerdomme debiele idiote dwaze ndp stratiedagoes.


  Maak melding
 24. Grondwet drastisch veranderen!geen riante inkomsten meer voor al die mislukte mini_steren en pleesident.door corruptie verdiende rijkdommen ter beschikking stellen aan de armen.slarissen verlagen voor alle parlementaire..


  Maak melding
 25. Gisteren zijn Regilio Dodson (NH), Patrick Pengel (OW&C) en Christien Polak (SoZaVo) door Bouterse van hun ministeries ontheven. En dan? Is dat wereldnieuws?
  De baas van de boeven doet alsof hij ergens verstand van heeft.
  Vervangers worden Akiemboto, Misiekaba, Chotkan, Parmessar.
  De ene groep mislukkelingen wordt door een andere groep meelopers en nog grotere klunzen vervangen.

  Christien Polak en Dodson waren méélopers maar waren af toe ook eigenwijs. Ze probeerden naar eigen inzicht toch een soort beleid uit te voeren. En dat zint Bouterse natuurlijk niet. Hij wil alléén ministers van het type “ja-knikker en ik ben hersendood” die zijn slechte beslissingen uitvoeren en de missers voor hun rekening nemen.
  Misiekaba en Parmessar zijn grote “ja-baas Desie” ja-knikkers.
  Chotkan wordt als NDP sponsor en NDP naprater even met een dode mus blij gemaakt. Kan hij nu ook landbouw/bouwgrond aan zichzelf toewijzen en eventueel wat buitenvrouwen bij elkaar harken.
  Het is al vaker gezegd. Eigenlijk zitten er op de Surinaamse ministeries geen ministers maar ‘doorgeefluiken’ van Bouterse die zich minister mogen noemen.
  Suriname heeft maar 1 minister die alle ministeries
  “bestuurd en frustreert”.
  Die figuur speelt ook president van Suriname.


  Maak melding
 26. Jaren 80 Shankar werdt bedreigd door deze zelfde president als Shankar niet aftreed als president zal het hard aangepakt worden. Ook dezelfde methode gebruik deze president, gecamoufleerd dat deze twee ministers ontslag heeft ingediend.

  Ook nog, deze twee hebben hun doel bereikt (corrupte handelingen).


  Maak melding
 27. en hoeveel wachtgeld krijgen de heren de rest van hun fuckt-up leven maandelijks uitgekeerd. Tot de dood helaas, en ze hebben genoeg fatsoen in hun mars om het met beide handen aan te nemen,misschien nog een grote zak eronder houden tilt makkelijker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES