donderdag, mei 16, 2024
HomeFotoDocumenten die in verband worden gebracht met fraude bij SPSB liggen op...

Documenten die in verband worden gebracht met fraude bij SPSB liggen op straat

-

Does Travel - naar Suriname

Documenten en bewijsstukken die verband zouden hebben met mogelijke fraude bij de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) liggen op straat. Via WhatsApp werd vanmorgen al een excell overzicht rondgestuurd. Later op de dag werden volledige documenten, met naam en toenaam van mensen die geld bij de bank zouden hebben geleend, verspreid.

De Surinaamse nieuwssite Suriname Herald heeft het over ‘De lijst van dieven die 20 miljoen van de SPSB hebben gestolen‘. Volgens klokkenluiders zouden talrijke personen, bedrijven en andere organisaties via de SPSB geld hebben ontvangen en niet hebben terugbetaald. Deze schulden zouden later uit de boeken van de bank zijn geschrapt.

Ook de Surinaamse krant Dagblad Suriname besteedt vandaag aandacht aan de SPSB en noemt de case ‘de grootste nationale corruptiezaak‘.

De NOS schrijft daarover:

Vorige week maakten medewerkers van de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) bekend dat er enorme leningen aan hooggeplaatste Surinamers zijn verstrekt en dat de leningen daarna uit de boeken zijn verwijderd.

De SPSB is voor 100 procent staatsbank en wordt geleid door Ginmardo Kromosoeto. Hij is oud-minister en een vertrouweling van president Bouterse. De vermoedelijke klokkenluiders zijn intussen op non-actief gesteld.

Kromosoeto beschuldigt hen van schending van het bankgeheim. De oppositiepartijen hebben aangedrongen op het vertrek van de bankdirecteur en willen een diepgravend onderzoek van het Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

58 REACTIES
 1. Kondremangs,
  Inderdaad. ..Maak de corruptie bekend. ….ook vanaf 1980. …dan kunnen we zien welke van de sergeanten hun rijkdommen vergaard en hoe op kosten van de staat. …Te beginnen bij de hoofdfiguur zelf DiDiBri. …..
  Sroto deng m. ……
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 2. Patrick Pengel heeft het tenminste aardig laag gehouden. 38000 srd. Volgens mij had hij slechts een Gucci kostuum en een tweedehandse auto nodig. Netjes hoor.


  Maak melding
 3. Je wordt er gewoon niet goed van. Overal waar er in dit land Suriname gesjoemeld kan worden en een fianciele slag geslagen kan worden wordt dat ook gedaan door Surinamers. Het lijkt er heel sterk op dat de meederheid van de Surinamers niet beschikt over een stukje integriteit vandaar dat SU een onderontwikkelde en corrupte broko pernassi is en helaas zal blijven.

  Die paarse jampanesi/pae van SPSB mag komen ontkennen hoeveel hij wilt maar hij komt heel ongeloofwaardig over en het lijkt er sterk op dat de berichten over gesjoemel bij de SPSB op waarheid berusten.


  Maak melding
 4. 1 New Vision International N.V (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter)SRD 11.348,840
  2 Stichting Guil (Oesman Wangsabasari) SRD 3.693,004
  3 Ginmardo Kromosoeto (Directeur SPSB) SRD2.414,942
  4 Investment Partners N.V (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter) SRD 1.712,968
  5 Rodney Anijs (Financeel Directeur SPSB) SRD 750.000
  6 Limbridge N.V (Robert van Trikt) SRD 326.552
  7 Pengel, Patrick M SRD 38.961

  Totaal SRD 20.285,267 minimaal bedrag dat gestolen is LET OP MNIMAAL!!!!!!


  Maak melding
 5. Corruptie???? Iedereen doet een plas, en alles blijft zoals het was. Als deze mega-corruptiezaak zonder tegenactie blijft zijn wij zelf een corrupt volk en valt verder niemand iets te verwijten. Er is maar een actie die hout snijdt: deze regering moet nu echt naar huis. Als dit niet gebeurt, moet men ons niet vermaken met allerhande onthullingen. Is dat een nieuwe hobby in Suriname? De politie op zoek naar een voetbal in de nachtelijke uurtjes, met getrokken pistolen uit vrees dat de voetbal terug gaat schieten. Doorrijden na dodelijke ongevallen. ACTIE is het enige politieke antwoord, dan halen we Venezuela in en dan heeft Suriname internationaal een daad gesteld. Laat zien wie niet corrupt is. Kom nu in beweging. Welke politieke partij neemt het voortouw??????????


  Maak melding
 6. @Chinchang,

  Chinese computers? Of Japanse of Amerikaanse?
  Je weet toch dat een Chinese computer denkt als een Chinees, een Amerikaanse als een Amerikaan en een Japanse als een Japanner?


  Maak melding
 7. smeergelden, smeergelden, Ding Foerman kon oe libie a smeergelden
  jere, jere, bigi dosoe baar esday
  Dat kromo de teki a smeergelden

  jere, jere, vakbond baar es day
  Dat kromo dé inie a (s)Tory toe
  Maar a no ing wan dé dwin
  karie din names, dan mo frotie ding

  jere, jere klokkenluiders baar es day
  dat boeng foer man de teki a smeergelden
  karie ding ning
  dan mo check a whatsapp lijst din foerman foe SPSB

  De Surinaamse nieuwssite Suriname Herald heeft het over ‘De lijst van dieven die 20 miljoen van de SPSB hebben gestolen‘. Volgens klokkenluiders zouden talrijke personen, bedrijven en andere organisaties via de SPSB geld hebben ontvangen en niet hebben terugbetaald. Deze schulden zouden later uit de boeken van de bank zijn geschrapt.

  De directeur moet per direct ontheven worden van zijn functie en mag zijn pyjama voor de rest van zijn leven gaan aantrekken en pinda gaan planten. PG moet een diep gaat onderzoek vragen.

  pinda, pinda!, lekker, lekker!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 8. Habi Bullah 10 mei 2019 at 18:35
  @Sam,

  Waarom noem je het erg? Bij jullie is het gemeengoed.”
  je speelkwartiertje is over.
  Ga maar lekker in je kleurboek, kleuren als je je verveelt.


  Maak melding
 9. Degene die gezorgd heeft dat al deze informatie nu wereldwijd te lezen is, een een HELD. Nu wordt het effe wachten hoe die oerdomme dwaze debiele idiote ndp dagoe paria’ s gaan reageren op de ontelbare corrupte zaken die langzaam maar zeker aan het licht komen. Dit land wordt geregeerd door een meedogenloze gewetenloze rovers- en drugsbende olv van de allergrootste aanbeden misdadiger en trawanten. Dagelijks bidt oma, Heerser der Waarheid en Gerechtigheid van alle tijden, verlos dit land en volk van alldie paarse demonen die paars verdwaasde duivelaanbidders ( alle ndper’ s ) bezitten olv de allergrootse duivel didibri. Opa taki AMEN.


  Maak melding
 10. Neks no fout. Zand er over en we praten niet meer erover. We kijken naar de toekomst en Suriname wordt toch de tweede Dubai. Geef me nog 5 en alles komt goed. Geen paniek volk. Immers het is een feit van algemeen bekendheid dat ndp een synoniem is voor corruptie en misdaad. Er is toch maar sprake van 20 miljoen en dat is chicken feed in vergelijking met de 800+ miljoen die lieve ramonnetje heeft verorberd op ow


  Maak melding
 11. Neks no fout. Gewoon doorgaan als of er niets is gebeurd. Een paar kruiwagens zand er over en je ziet echt niets meer. Op naar het volgende copruptiegeval.


  Maak melding
 12. Haha wat een stelletje piraten zeg. Nie normaal joh, die Suries die make d’r echt een potje van. Natuurlijke rijkdommen in overvloed, grond in overvloed. Waar zijn die Suries goed in? Drugs en zakkevulle. In Nederland staan die rijsthandelaren al bekend als drugsbaronnen. Van de diplomaten, politici en zakenlui hebbe we ook nie een hoge pet op. Alles is al nauwverweven, zooitje, boevenbende, oplichters. Komt toch nooit goed met een Surie aan de macht. Geeft et land gewoon over aan die Chineze, die make binnen 1 jaar wel iets moois van. Die Suries die wille hun land blijkbaar nie opbouwe alleen maar zakkenvullen en afbreken. Nie normaal gek.


  Maak melding
 13. Pakiratigri is een enige tijger met ballen. Hij is de enige die paars altijd verdedigd maar ook op dit onderwerp reageert.

  Pakiratigri je ballen verdienen een lintje van de Pres en tegenstanders van paars


  Maak melding
 14. Kondremangs,
  @jk….je hebt gelijk. ….ik moet toegeven dat @pkt inderdaad een waardige tegenstander is van alle DiDiBri haters hier. ..en bemerk dat @pkt neutraal wordt en niet meer zo fel DiDiBri verdedigd. …..what is going on? ??? Heeft @pkt eindelijk het licht gezien? ?? Wij benne benieuwd. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 15. En geen van allen die het volk hiermee hebben benadeeld nemen dat geld mee hun graf in. Hun huizen zullen ook spontaan in brand vliegen of zij rijden zich over de kop. De hel is niet in de hemel, maar hier op aarde. Geld is des duivels, stelen is het ergste en laag bij de grond. Kennelijk kan het deze gasten niets schelen. Onze Gezondheidszorg ligt al jaren op zijn gat en maar blijven stelen. Zelfverrijking terwijl onze gemeenschap elk dubbeltje moet omdraaien voor zij het uitgeven.
  De Surinaamse mentaliteit van vroeger is voorgoed verdwenen. Nu heerst er ikke en de rest kan stikken. Met deze mentaliteit zal ons land nooit vooruit komen.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 16. Je moet even geduld hebben, en de hypocriete lulkoek van de paarse ja-knikkers, meelopers en klapvee gedogen. Maar uiteindelijk blijkt maar weer wat een rariteitenkabinet vol met leugenaars, oplichters, bedriegers, rovers, fraudeurs, graaiers, corrupte criminelen er in Suriname zichzelf puissant rijk stelen en het volk bladeren en besodemieteren. Deze volksaard benoem ik hier al jaren en heb duidelijk het gelijk aan mijn zijde.


  Maak melding
 17. @ JK,

  Viel mij mee dat Abrahams niet op lijst voor kwam, of zou hij nu genoeg gestolen hebben, en de miljoenen die hij nu bezit, niet meer kan opmaken in de tijd die hij nog te gaan heeft.


  Maak melding
 18. @Manu,

  Het gaat hier om leningen bij de Sur. PostBank.
  Abrahamski’s geval was verduistering, waar deze bank niks mee te maken had.


  Maak melding
 19. @Manu,

  Ik denk dat dit maar een paar namen zijn. Er zullen nog meer zijn die gegraaid zullen hebben in de grabbelton. Abrahams bezit genoeg gestolen landgoed in het binnenland. Hij heeft nog een recratieoord in het binnenland die hij voornamelijk aan buitenlanders wordt verhuurd.

  Deze gasten hebben zoveel gestolen dat ze hun namen “Dief” in gouden letters kunnen schrijven.

  Wat mij ieder keer opvalt dat de Surinamers op hun kop staan over een voetbal maar voor zulke dingen hoor je geen ene kik. Valt het jou niet op?


  Maak melding
 20. En nu de info van de Hakrinbank lekken.

  De RvC-leden Robert-Gray van Trikt, Chantal Doekhie, Humphrey Schurman, Maurice Roemer, Rabin Parmessar,
  Marita Lautan-Wijnerman en Gerard Lau.

  zit uw favoriet ertussen.


  Maak melding
 21. @ JK,

  Inderdaad, minder belangrijke onderwerpen worden door velen Surinamers opgeblazen, en dit soort onderwerpen waarbij de gemeenschap weer eens benadeeld zijn geworden, daarover hoor je ze vaak niet, en lijkt er meer op, dat dit er bij hoort.


  Maak melding
 22. Leuk en aardig allemaal, maar dit kan natuurlijk een afleiding zijn van de echte zaken die spelen.
  Geef de pers en het volk wat crimineeltjes om zich druk over te maken.
  (Straks, straks leggen we de schuld wel weer bij Nederland en de VS)
  Fer E. vroeg zich af waar de dollars zijn van de banken die een aanvraag hadden ingediend om toegelaten te worden tot Bank.
  Deze vraag gaat veel dieper dan men denkt.
  Hoe kan het namelijk dat er een tekort is aan US.dollars?

  Als banken meer dollars hebben dan noodzakelijk wordt geacht zou de CBvS met een valutaswap deze “overtollige” dollars kunnen “opeisen”.
  Is dit al gebeurd? Zo nee, waarom niet?
  Gebrek aan kennis?
  of hebben banken geen “overtollige” dollars
  of verdwijnen deze dollars naar figuren die nu door hebben dat ze met hun euro’s klem zitten. Je moet immers verklaren hoe je aan deze Euro’s bent gekomen, Dat is nu nog niet het geval met US dollars.
  Of
  Wat namelijk ook nog mogelijk is, (wel wat lastiger te begrijpen), is dat men heeft gespeculeerd met dollars.
  Bijvoorbeeld door dollars te lenen, hiermee bijv SRD’s heeft gekocht die toen laag stonden.
  De SRD stijgt weer tov de Euro. De speculanten moeten de geleende dollars terugbetalen.
  Maar als deze onvoldoende aanwezig zijn heb je een probleem
  Nog een optie Su moet schulden aflossen aan het buitenland luidende in dollars.
  Als je deze niet hebt zal je ze moeten kopen. Meer vraag zonder voldoende aanbod leidt tot koersstijging van de USD tov. de SRD


  Maak melding
 23. DiDiBrie, moet niet alleen de Rovers laten opsluiten!!! Maar hij moet ook plaats achter het IJZEREN Gordijn nemen. Dan is het hele Roversbende stelletje complete.

  Wat een vuilbakken…🐵🐒🦍🐶🐖🐽


  Maak melding
 24. volgens mij is Robert van Tr. onze enige echte econoom RobG ……daarom verdedigt hij het beleid van het boefi regime zo overtuigend.

  een en al een boefi bende.


  Maak melding
 25. Indien waar dan heeft Bouterse alle bagger uit de Suriname rivier nodig om dit schandaal onder te verbergen.

  Elke keer denkje het kan niet erger en dan wordt je waker en blijkt men het nog erger te kunnen maken. welke mensen zijn zo arrogant dat ze durven te denken dat het niet ontdekt wordt.

  Heb ik Simons van de week ook nog iets horen verklaren over de controle op de geheime betalingen van de geheime rekeningen van de president. Men bindt de kat wel op het spek. Deze president zal ongetwijfeld misbruik maken van de geheime betalingen.


  Maak melding
 26. Om niet te willen herhalen wat de voorgaande forumers al gezegd hebben, de volgende toevoeging; disie paé ahbie dawethoofd, dringie tu moes furu djarang keh pang pang watra, dat ede ai taki so so toero. Toero mamboe pa!


  Maak melding
 27. SURINAME WORD VERNIETIGT DOOR DE IDIOTEN/klootzakken DIE OP DE NDP HEBBEN GESTEMD,ZIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK….KROMOSOTOE : DIT IS TOCH EFFE WAT ANDERS DAN WERKEN BIJ DUNKER/BRONBERE HE…SLAMET PAGHI.


  Maak melding
 28. Alleen dwaze debiele idiote oerdomme ndp paria’ s vinden ddb paars gevaarlijk kuut, a wiens ddb e mek deng ka trong ooktoe misdadiger leki zoon en steifzoon, NEKS NO FOUT.


  Maak melding
 29. Customer : 602104000 Name : VAN DER KOOYE,ANGELA Product : HRKP
  Account : 602104452 Officer : K30 – PRACHAND KALICHARAN Currency : SRD
  Basic Account Information
  Name : GRANAATSTRAAT 6 SRD Principal Amount : 39,705.30
  Address : PARAMARIBO, SURINAME Interest Balance : 13,389.37
  Late Charges: 0.00
  Other Charges : 0.00
  Opening Date : 21/04/16 Total Balance : 53,094.67
  Maturity Date : 22/04/19 Interest Rate : 17.000000
  e-Mail : Accrued Through : 06/03/19
  Transactions
  PROCESS
  DATE
  POSTING
  DATE TC DESCRIPTION PRINCIPAL INTEREST LATE CHARGES OTHER CHARGES BATCH
  21/04/16 21/04/16 ND OPENING CONTRACT 602104452 47,810.00 301
  21/04/16 21/04/16 RA OPENING 017.000000 0.00 9970
  21/04/16 21/04/16 RA RATE 030.000000 TO 017.000000 0.00 301
  03/06/16 03/06/16 DD LOAN PAYMENTS – PRINCIPALS 756.77 CR 1315
  03/06/16 03/06/16 IP LOAN PAYMENTS – INTEREST 948.23 CR 1315
  03/06/16 03/06/16 IA LOAN PAYMENTS – PRINCIPALS 22.58 9970
  03/11/16 03/11/16 IP AFL VAN DER KOOYE A 1,705.00 CR
  15/11/16 15/11/16 IP AFL KOOYE VAN A 1,961.59 CR
  15/11/16 15/11/16 DD AFL KOOYE VAN A 1,448.41 CR
  28/11/16 28/11/16 IP AFL NOV’16 KOOYE VAN A 258.43 CR
  28/11/16 28/11/16 DD AFL NOV’16 KOOYE VAN A 1,446.57 CR
  29/12/16 29/12/16 IP AFL DEC’16KOOYE VAN DER A 625.58 CR
  29/12/16 29/12/16 DD AFL DEC’16KOOYE VAN DER A 1,079.42 CR
  24/02/17 24/02/17 IP AFL FEBR’17 KOOYE VAN DER A 1,139.20 CR
  24/02/17 24/02/17 DD AFL FEBR’17 KOOYE VAN DER A 565.80 CR
  27/03/17 27/03/17 IP AFL MRT’17 KOOYE VAN DER A 602.27 CR
  27/03/17 27/03/17 DD AFL MRT’17 KOOYE VAN DER A 1,102.73 CR
  25/07/17 25/07/17 DD PRINCIPAL PAYMENT 602104452 1,705.00 CR


  Maak melding
 30. Account: 233047010 Gross SRD Balance -326,552.92
  LIMEBRIDGE HOLDING N.V. Uncollected Balance: 0.00
  KRAKKALAAN # 11 Hold Amount: 0.00
  PARAMARIBO, PBM SURINAME
  Product: GIRO Credit Limit: 0
  Purpose of Account: Available Balance: -326,552.92
  Gross Average: 0.00
  Balance as of: 31/12/18 -291,180.60
  Process
  Date
  Value
  Date
  Reference Description Debit Credit Balance
  31/01/19 31/01/19 INTEREST
  OVERDRAFT/UNCOLLECTED
  18,053.16 -309,233.76
  31/01/19 31/01/19 INACTIVE/DORMANT CHARGES 1.00 -309,234.76
  28/02/19 28/02/19 INTEREST
  OVERDRAFT/UNCOLLECTED
  17,317.16 -326,551.92
  28/02/19 28/02/19 INACTIVE/DORMANT CHARGES 1.00 -326,552.92
  Total Debits Total Credits Ending Balance
  35,372.32 (4) 0.00( 0) -326,552.92


  Maak melding
 31. Customer : 270099000 Name : PENGEL, PATRICK M. Product : V003
  Account : 703562 Officer : A55 – JAGNY ANDERSON Currency : SRD
  Basic Account Information
  Name : OEWANASTRAAT 15 FLORA A SRD Principal Amount : 38,961.25
  Address : PARAMARIBO, PBM Interest Balance : 9,145.07
  Late Charges: 0.00
  Other Charges : 0.00
  Opening Date : 03/04/18 Total Balance : 48,106.32
  Maturity Date : 03/04/19 Interest Rate : 25.000000
  e-Mail : Accrued Through : 06/03/19
  Transactions
  PROCESS
  DATE
  POSTING
  DATE TC DESCRIPTION PRINCIPAL INTEREST LATE CHARGES OTHER CHARGES BATCH
  03/04/18 03/04/18 MC ADMINISTRATIEKOSTEN 000703562 100.00 CR
  03/04/18 03/04/18 ND OPENING ACCOUNT 38,961.25
  03/04/18 03/04/18 RA OPENING 025.000000 0.00

  Lening nooit afgelost


  Maak melding
 32. MONICA SRIATIE TJANG-A-TJOI- PARDI VERVOERSKOSTEN 2018 75,000.00 31/12/18
  GINMARDO B KROMOSOETO VERVOERSKOSTEN 2018 75,000.00 31/12/18
  DHARMPERSAD KALLOE VERVOERSKOSTEN 2018 75,000.00 31/12/18
  RODNEY GERARD ANIJS VERVOERSKOSTEN 2018 25,000.00 31/12/18
  GIOVANNI EVERT LIEROP VAN VERVOERSKOSTEN 2018 10,000.00 31/12/18


  Maak melding
 33. paé njan foeroe foeroe bami, telo, saoto, rem peje en pitjel. dringie dawet!
  paé taki: ” a go go (h)olo wanie braak!’

  paé silet man boet.


  Maak melding
 34. @Ludwich van Mulier,
  Helemaal mee eens. Ik zie ook maar onthullingen en geen actie. Er zou een geheel nieuwe politieke beweging moeten ontstaan in Suriname, want ik denk dat er ook personen van de oppositie zich hieraan schuldig hebben gemaakt. Ik las vanochtend dat Brunswijk (ABOP) en Rusland (NPS) een Afro Surinaamse beweging zullen opzetten, maar dat is toch terug naar af. Iedereen is bezig met de vorming van die multiculturele samenleving en gaan 2 idioten zo een beweging opzetten. Welk fatsoenlijk persoon ziet in Brunswijk een leider voor de Afro-gemeenschap? Ook Rusland mist die kwaliteiten. Men moet ook onderzoek doen naar zijn vermogen, want hij is ook niet brandschoon. Rusland denkt politiekgaren hierbij te spinnen, maar dat is valse hoop. Ook binnen de NPS zien ze Rusland niet zitten. Wil NPS in de toekomst nog een rol van betekenis willen vervullen, dan zouden Fernald en Telgt meer Podium moeten krijgen, maar dat schijnt Rusland niet te willen. Een Afro Surinaamse beweging onder Rusland en Brunswijk lijkt in mijn ogen een doodgeboren kind.


  Maak melding
 35. Didibri Kenner: De duivel heft zijn woonplaats in Suriname, Paramaribo.
  en daarom gebeuren er duivelse praktijken door de huidige regering
  DD Bouertse DD= DiDibrie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 36. “‘De SPSB is voor 100 procent staatsbank en wordt geleid door Ginmardo Kromosoeto. Hij is oud-minister geweest en een vertrouweling van president Bouterse”‘

  Kromosoeto is toen als directeur aangesteld terwijl de man geen kaas heeft gegeten van het leiden van een bank. Nu zien wij waarom. Deze marionet van Bouterse was alleen van nut voor het goedkeuren van leningen bij de SPSB van NDP meelopers

  Het eerste wat Kromosoeto doet toen de omvang van deze zoveelste corruptiezaak naar buiten was gegaan om mogelijke klokkenluiders op non actief te stellen.
  Zal wel ingefluisterd zijn door Bouterse en of Hoefdraad.
  Zelf weet Kromosoeto niet waar hij het moet zoeken.
  Zoals verwacht wordt Kromosoeto met behoud van zijn vorstelijk salaris met verlof gestuurd.
  Na een hoop loze beloften over “gedegen onderzoek”, allerlei misleidende verklaringen, leugens en intimidaties naar getuigen zal deze zaak ook weer in de doofpot worden gestopt wegens gebrek aan bewijs en getuigen.
  Zoals algemeen bekend.
  Is dit al vaker gebeurd.
  Alles wat in contact komt met Bouterse en het tuig dat meelift op zijn lands vernietigings tocht brengt dit land dichter naar de verdoemenis.
  Tegen de kiezers kun je alleen maar zeggen:
  Tja go kondre mang. Geef hem nog vijf. Bouterse en zijn parasieten zullen jullie mores leren.


  Maak melding
 37. Uit de stukken inzake NEW VISION INTERNATIONAL NV blijkt het volgende:
  .
  Op 3/8/2018 zijn er door CLIEROP ( Clearing Operations??!!) grote bedragen weggeboekt van hun rekeningen zonder dat de vereiste herkomst geregistreerd is Het betreft :
  SRD 268,689.76
  EURO 155,000.00
  USD 98,604.10.

  Omgerekend naar SRD is er op die datum dus een vreemde, oncontroleerbare boeking ter grote van meerdan TWEE MILJARD SRD afgeboekt thv dit bedrijf??!!


  Maak melding
 38. @MARK, no bruya !

  Nederland heeft heel veel geld en inkomsten !

  Sranan is helaas, Paars FAILLIET !!!

  PS : Het MISDRIJF van de EEN maakt het MISDRIJF
  van de ANDERE niet goed !!

  Mark, tracht iets positiefs te brengen ipv ONZIN !!!


  Maak melding
 39. “Kromosoeto beschuldigt hen van schending van het bankgeheim. De oppositiepartijen hebben aangedrongen op het vertrek van de bankdirecteur en willen een diepgravend onderzoek van het Openbaar Ministerie.”

  Kromosoeto, Bouterse, Hoefdraad etc
  Allemaal hangen hetzelfde valse credo aan. Geef de boodschapper de schuld als die met slecht nieuws komt die jou vuile was naar buiten brengt.
  Ontslag voor Kromosoeto? Ja dat gebeurd wel. Bouterse zal gewoon een nieuwe marionet die naar zijn pijpen danst benoemen.
  Het roven, liegen en bedriegen gaat dan onder NDP toezicht vrolijk door.
  Diepgravend onderzoek OM?
  Nee hoor. De procureur houdt van zijn riante salaris en de aandacht van pers en publiek.
  Hij is alang blij als Bouterse de zaak rekt en vertraagt.
  Ja hoor volk van Suriname. Baas dagoebal wil nog vijf en daarna nog vijf. En daarna komt dagoebal junior a.k.a. Dino zijn deel opeisen.
  Doen jullie maar dom en zielig tegen elkaar. Neks no jagie. De grote sakasaka en zijn familie o poeroe ka gie oenoe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES