Buurt zonder stroom nadat auto tegen EBS elektriciteitspaal knalt

17
Buurt zonder stroom nadat auto tegen EBS elektriciteitspaal knalt
Foto (c) Luis Paulo /Facebook

Donderdagavond knalde deze personenauto in de Plutostraat tegen een elektriciteitspaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Door het ongeval kwam de buurt uren zonder stroom te zitten. Werknemers van de de EBS waren tot laat nog bezig de schade te herstellen.

Het is nog niet bekend hoe de bestuurder van deze auto erin geslaagd is de paal te raken. Op de foto en onderstaand filmpje is te zien dat zowel het voertuig als de paal flinke schade hebben opgelopen.

Er zou volgens sommigen sprake zijn van rijden onder invloed, maar dat is nog niet bevestigd. Er is nog geen officiële informatie beschikbaar, dus later meer.

Filmpje van Jareth Ramidjan


17 REACTIES

 1. Het is van geluk te spreken dat er geen andere gewonden of doden zijn gevallen. Want er staat best wel een hoge voltage op de draden. He bent zo geelektrocuteerd tot moes.

  Wanneer mocht blijken dat deze persoon drank heeft geroken, dan direct aan een andere paal laten hangen.


  Maak melding

 2. @ Djakkie

  Je bedoeld als de persoon naar drank ruikt, maar goed daar heb je gelijk in ! Gewoon ophangen aan een paal en wel ondersteboven, als straf voor het nuttigen van Alcohol en toch nog autorijden.
  Het is een misdaad als je dronken bent en achter de stuur gaat zitten en gaan rijden, gelijk het rijbewijs voor het leven invorderen !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. @@J.Zwartmans
  Thanks.

  Weetje, in suriname zeggen ze ,, ik heb geen alcohol gedronken maar ,,geroken,,.
  Is meer cynisch bedoelt door mij.


  Maak melding

 4. Die chaffeur kon er niets aan doen. Die Electra paal wilde oversteken toen ik er achterlang en liep die paal terug agent. De EBS heeft die fout gemaakt.


  Maak melding

 5. Te kaulo rij wagi ini yu winkri of rij yu skotu panja of rij ini kaulo oso dan taki tra fasi. Kaulo disi rij kaulo ebs paal dan birti no habi kaulo stroom. Ebs meki furu lasi fu kaulo sani disi. Sma san rij leki kaulo naki sani disi musu kisi bigi kaulo boete. Fokop kaulo sani. Yu no lobi omu taki, dan no lesi kaulo.


  Maak melding

 6. Wat verwacht je dan als die paal geen voorrang verleent? Mi bo mik a paal doe wan blaastest.Now a wagi blaasing raas. Eigen schuld dikke bult!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.