zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandMeisje van 2,5 jaar alleen op straat in Den Haag aangetroffen, roept...

Meisje van 2,5 jaar alleen op straat in Den Haag aangetroffen, roept om ‘Nani’

-

Does Travel - naar Suriname

In Den Haag is vanmorgen rond 10 uur een meisje van 2,5 jaar alleen aangetroffen. Van haar familie ontbreekt elk spoor. Het licht getint meisje liep helemaal alleen op de Laan van Wateringse Veld en riep om haar ‘Nani’, wat in het Hindoestaans oma van moeders kant betekent.

Volgens het Algemeen Dagblad is het meisje licht getint, heeft lang zwart haar, draagt een wit vest met een roze capuchon en een zwart glitterrokje. Ze heeft te grote roze slippers, met glitters en bloemetjes.

Ze heeft mogelijk een Indisch of Zuid-Amerikaans of Aziatisch uiterlijk meldt de krant. Het meisje spreekt Nederlands, maar kan haar naam niet vertellen. Voorlopig deelt de politie geen foto’s van het kindje wegens de privacy.

UPDATE: Na een buurtonderzoek en een oproep via social media heeft de familie van het meisje zich na uren om 16.15u gemeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

46 REACTIES
 1. Is Nani een beetje vergeetachtig aan het worden, dat ze haar “kleindochter thuis is vergeten.

  Oh oh Den Haag, wat gebeurd er daar.


  Maak melding
 2. @Forza, je maakt weer dezelfde fout. Die foto is niet van dat kind, maar van een andere kind en als voorbeeld ( illustratie) gebruikt. Snappie!

  Bijzonder dat het kind alleen op straat in de ochtend uren naar Nani roept en pas s’middags laat actie ondernomen wordt van de familie. Hopelijk mankeert dat kind niets. Hier moet zeker een melding bij Veilig Thuis gemaakt worden. Een volgende keer kan het fataal worden voor dat arme kind.


  Maak melding
 3. Gelukkig dat het kind terecht is gekomen waar ze thuis hoort, ik schrok effe omdat ik ook een klein kind heb van die leeftijd heb.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. @J.Zwartmans, dat is zeker schrikken geblazen als jou kleinkind in Den Haag woont en van hindustaans afkomst is. Je moet je Nick nu gaan veranderen in J.Bruinmans…hahaha


  Maak melding
 5. In kinderen op die leeftijd kom je oren en ogen tekort.
  Er is geen reden opgegeven hoe het heeft kunnen gebeuren dat dit kind van 2,5 jaar in haar eentje over straat liep, maar men staat gelijk weer klaar met een oordeel.

  Bij de Siamese tweeling van creoolse/marron afkomst werd door Sam aan Glen gevraagd om meer respect te tonen.
  Bij vermoedelijk dit hindustaans kind toont hij echter geen greintje respect en staat gelijk klaar met een negatieve reactie.


  Maak melding
 6. In kinderen= bij kinderen.

  Zelf ben ik een keer tijdens het winkelen met mijn moeder, als meisje van bijna 3jaar, de winkel uitgelopen. Was op ontdekkingsreis door het winkelcentrum. Mijn moeder schrok enorm toen zij ontdekte dat ik niet meer bij haar stond.
  Ik werd snel gevonden en van de schrik is mijn moeder samen met mij gelijk teruggegaan naar huis zonder ook maar iets te kopen.
  Kinderen zijn onberekenbaar. Ze moeten constant in de gaten gehouden worden. 1 Moment van onbedachtzaam zijn, kan veel leed veroorzaken.


  Maak melding
 7. Tis allemaal erg,en nieuws uit Holland snap ik ook wel en ik hoop dat ze haar ouders vind. Maar het is al een tijd gedonder in buurland van Suriname maar geen woord erover in Surinaamse kranten. Dus zelfs de kranten en nieuws zenders in Suriname wordt het mond gesnoert. Ik kan niet geloven dat Surinamers met hun hele grote bek niet het land plat leggen in vorm van demonstraties of in welk vorm dan ook.


  Maak melding
 8. @Jiyani; goed dat je niks van je moeder gekregen hebt. 3 jaar en uit je moeders aandacht ontsnappen. Hoe jong ben je thans? Je man vind je wel terug hoor, maar waag het niet anders krijg je wang bigi mang klap tab yu baka ede, en geen voetbal meer voor jou.


  Maak melding
 9. @Sam; het is geen dikke duim meer maar de doos van pandora. Er zit veel erin. Alles meegemaakt, klinkt bijna pathologisch…#me2


  Maak melding
 10. Na het lezen van dit artikel moest ik terugdenken aan het liedje gezinden door de zanger Sonder Popo uit Trinidad and Tobago ; nani ride THE bicycle and Nana rung THE Bell. Zal nani zeker aan THE wine zitten stelletje ouwe tandeloze heks.


  Maak melding
 11. Jiyani, hou toch op met je gezeik over hindustanen. Wie zijn de grootste coke dealers in Suriname? Tis jou soort die achter de schermen bezig is rijk te worden over de rug van een dom volk. Kijk hoeveel coruptie er is en aan het hoofd staat altijd een hindoestaan. Jij kan hoog of laag springen maar hindustanen zijn een achterbaks volk. Kijk naar die mislukte rijke hindustaanse mannen in Su allemaal op zoek naar jonge meisjes of een stel hoeren, pssssssst psssst naar jonge meisjes van nog geen 12. Kom mij geen ka vertellen ik ken jou soort.


  Maak melding
 12. @Mokro,

  Ik was en ben nog steeds heel erg nieuwsgierig. Tja kinderen, zoals ik heb geschreven, als ouders kom je oren en ogen tekort. Mijn zoon is ook weleens weggelopen, maar dan van school omdat hij het met de juf niet eens was dat hij straf kreeg. Ik was boos op de school dat zowel de toegangsdeur tot de school als het hek van het schoolplein open stonden. Het was in de zomer en warm, dus begreep ik wel dat de toegangsdeur openstond, maar van het hek niet.

  Huh, mijn man mij slaan? Sla jij je vrouw dan? Dat had ik niet van jou verwacht.
  Mijn leeftijd gaat je geen ene moer aan, haha.


  Maak melding
 13. @Redskin; bij kruidvat hebben ze mondwater van het merk Oral-B in aanbieding. Haal een paar in huis, spoel je smoelwerk goed ermee om voortaan wat beschaafder te kunnen oreren!


  Maak melding
 14. Ik ben watie-loos, dus! En van huis uit heb ik geleerd om een vrouw te koesteren en de schoonheid van de vrouw te bewonderen. Slaan hoort daar niet bij.


  Maak melding
 15. @Redskin,

  Je hebt weer teveel kasiri op! Zomaar uit het niets kom je mij weer uitschelden.
  Heb jij ooit gelezen dat ik het heb opgenomen voor de hindustanen drugsbaronnen.
  En doe niet alsof alleen hindustaanse mannen ordinair fluiten of psssst riepen naar jonge dames. Alle Surinaamse mannen doen dat, ook hier in Nederland.
  De ingi’s doen het ook. Een ingi heeft mij lange tijd lastig gevallen ook al wist hij dat ik al getrouwd was, totdat mijn man het beu was en hem de flink de les las.
  Dus Redskin stop je grote mond in je reet!!


  Maak melding
 16. @Redskin,

  Je krijgt nu een sneer van mij! Als hindustanen een achterbaks volk zijn, waarom heb je in India dan scholen gebouwd? Maar ik denk dat jij jokt!! Neen ik weet zeker dat je liegt!!


  Maak melding
 17. @Mokro,

  Je vrouw haar naam eindigt zeker op watie. Of je bent zeker verliefd op een …….watie.
  Oeps, je zal thuis met chaplati op je blote billen krijgen!
  Zo en nu is het genoeg geweest met de plagerijtjes.


  Maak melding
 18. @Glen,

  Mijn moeder is nani van 6 kleinkinderen en aaji van 4, maar ze is niet tandeloos en ook geen heks, dus heb respect voor de nani’s en aaji’s.
  Niet zomaar oordelen zonder het fijne te weten.


  Maak melding
 19. @jiyani ik doelde op de nani uit het door Sunder Popo gezongen lied nana and Nani. Dit liedje was begin jaren 80 razend populair in THE West Indië’s. @ Redskin je bent licht in je hoofd. In Nederland is een sisverbod van kracht omdat zwarten zich niet kunnen gedragen. Naar alles met twee voorgevels wordt gesist en gefloten. Als jij het lot van de jonge meisjes aantrekt dan moet je ook voorstellen om een sisverbod in te voeren.


  Maak melding
 20. @Glen,

  Sorry. Maaf kardoo mujhe.
  Je verstaat toch Sarnami/Hindi

  @Mokro,

  Lach maar bachcha! Lekin tum mujhe bahut badmaash lagta hoon.
  Watie gawoo aur Nacho, ghar par jusre tarah nachoonghe. Haha!


  Maak melding
 21. @ Mokro 7 mei 2019 at 17:55

  Daarom reageer ik niet. Het is inderdaad de doos van Pandora. Het bevat veel attributen, ook om de discussie naar een ander onderwerp te verleggen.


  Maak melding
 22. Ik zie zo vaak kleine Turkse en Marokkaanse meisjes alleen of met z’n tweeën in de supermarkt dingen kopen en ik vraag me af waar hun begeleiders (ouders) zijn. Maar die zijn er gewoon niet. Deze kinderen worden alleen op pad gestuurd om boodschappen te doen.
  Daarbij moet ik wel zeggen dat deze kinderen hondsbrutaal zijn itt de Hindoestaanse kinderen die nog erg schuchter zijn en dus een veel makkelijkere prooi zijn voor kwaadwillenden.


  Maak melding
 23. @Glenn,

  Je bedoelt: Nana Nani ghar se nikale, dhire dhire chalte hain, madira ke dukaan mein, donon jaake baithe hain. Uiteindelijk liep het slecht af met beiden in dat liedje. Maar wel een heel mooie deun en muziek. Een beetje droevig maar ook liefdevol.
  Link: youtu.be/22T_K_PrhC0


  Maak melding
 24. Enige nani dat ik kent is een lekkere dikke sappige natte punani. Honing der op en dan heb je lekkere rauwe zoet zoute vis. Biertjuh erbij lekkuh.


  Maak melding
 25. Jaichand 7 mei 2019 at 21:48
  Ik zie zo vaak kleine Turkse en Marokkaanse meisjes alleen of met z’n tweeën in de supermarkt dingen kopen en ik vraag me af waar hun begeleiders (ouders) zijn. ”

  Je ziet ze zeker vliegen hé.
  dit ging toevallig om een Hindoestaans meisje dat haar Nani kwijt was. Misschien zijn het ook kleinkinderen van dezelfde Nani die op turken en marokkanen lijken.

  Jij krijgt vandaag de troostprijs voor je poging tot veranderen van het onderwerp en andere bevolkingsgroepen erbij halen.


  Maak melding
 26. @Sam,

  Onderwerp is zelfde: klein kind.
  Doe je het in je broek als je iets over Turken/Marokkanen moet zeggen? Durf je alleen tegen Hindoestanen?


  Maak melding
 27. Does niet zo schijnheilig en kleinzerig joh ventjes. Alsof je nooit aan die zoute drop lapjes hebt lopen lurken en likken net een dorstige maniak. Biertjuuuuh lekkuh man.


  Maak melding
 28. Jaichand
  7 mei 2019 at 22:00 Het liedje is bij mijn weten, misschien deels, in het Engels gezongen door Sunder Popo. Inderdaad deuntje is geweldig ….


  Maak melding
 29. @ Mokro

  Nergens voor nodig, heb niks te verbergen en heb inderdaad een hindustaanse kleinkind.
  Niks mis mee ik ben een Nana dus : dus maak je, je niet ongerust om mijn Nick name.

  Wat ik wel vind en zorgen om maakt is het volgende : dat men een ander zijn of haar mening niet respecteert !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 30. Zoeen een klein kind op straat dat is heel gevaarlijk in Nederland want er lopen zoveel blanke pedo’s rond daar. De kans was heel groot dat ze misbruikt was maar gelukkig is dat niet gebeurt want zoals jullie weten is Nederland koploper als het gaat om kindermisbruik en kinderporno.


  Maak melding
 31. Pas na uren meld de familie zich. Dus ze hebben dit lieve kind niet gemist. Hoe kan het. Zo een klein kind verlies je niet uit het oog. Gelukkig is het verder goed afgelopen. Ik begrijp alleen niet dat je een kind uren niet mist.


  Maak melding
 32. Afiba , je haalt me de woorden uit de mond, trouwens een van de weinig normale ter zake doende postings , de rest gaat weer voornl over racisme en dicriminatie, stelletje aandachtsgeile malloten


  Maak melding
 33. @ Dikke etc etc

  Ik lees het al, dus je bent een flinke b. ffer kijk maar uit, met al dat geslachtziekte´s die je kan oplopen !

  Sari tori
  Jacko.


  Maak melding
 34. Valt me nog mee dat ze niet Bouterse weer de schuld geven dat het kindje tijdelijk vermist was. Wat een klerezooi is het hier op deze site zeg. Alleen maar schelden en rascisme en discriminatie. Racisme is verboden bij wet en discriminatie ook.


  Maak melding
 35. Hé Zwartje,

  Heb je nooit een lekker zoute dropje lopen sabbelen. Jullie Suries houden toch van zoute vis, daarvoor hoef je je niet te schamen hoor gozert. Biertjuuuuuuh lekkuuuuuh.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES