vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor bromfietser aangereden voetganger is 26ste verkeersdode in Suriname

Door bromfietser aangereden voetganger is 26ste verkeersdode in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een 64-jarige voetganger, die vorige week zaterdag werd aangereden door een 31-jarige bromfietser, is een dag later overleden in het ziekenhuis. Hij is de 26ste verkeersdode in Suriname tot nu toe dit jaar, maakte het Korps Politie Suriname maandag bekend. De man stak de hoofdweg van Mariënburg in het district Commewijne over, toen hij werd aangereden.

Uitwendig bekeken vertoonde het slachtoffer geen verwondingen maar was niet aanspreekbaar. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Vervolgens werd hij in de ziekeninrichting ter verpleging opgenomen.

Op zondag 28 april gaf hij de geest. Zijn ontzielde lichaam werd na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie. Na de obductie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

De bromfietser is na verhoor heengezonden gezonden door de politie en wel na overleg met het Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Boeriki wagi weer invoeren of laten maken voor de Surinamers want, ze kunnen echt niet met alles wat door een motor wordt aangedreven rijden !!!!! Ik vraag me af hoe hard deze bromfietser heeft gereden, bij een lage snelheid kan zou dit mijn inziens niet gebeuren !

    sari tori
    Jacko.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES