vrijdag, december 1, 2023
HomeFotoBaby moest naar intensive care na ongeluk met bestelwagen in Suriname

Baby moest naar intensive care na ongeluk met bestelwagen in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een baby van anderhalve maand oud moest vorig week opgenomen worden op de afdeling intensive care van het ziekenhuis in Suriname. Dit gebeurde nadat een bestelwagen met dertien inzittenden de trens in reed aan de Kennedyweg. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt. Volgens de Surinaamse politie gaat het om een bestelwagen en dat roept meten vragen op, want een bestelwagen is meestal niet gemaakt om met dertien mensen in te rijden.

Volgens verklaring van de 33-jarige bestuurder Miguel, K. reed hij over de Kennedyweg. Bij het beschrijven van een bocht verloor hij de controle over de besturing van het voertuig met het gevolg dat de bestelwagen over de kop ging en in de trens belandde.

Van de dertien inzittenden hebben drie kinderen namelijk een baby van anderhalve maand oud, een kind van 3 en een 7 jaar oud zware letsels opgelopen. De overige inzittenden liepen lichte verwondingen op. De baby heeft een bovenbeen fractuur opgelopen en is opgenomen op de afdeling intensive care van de kinderafdeling.

Na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname is het rijbewijs van de chauffeur ingevorderd in verband met het politioneel onderzoek. De bestelwagen is ter herkeuring in beslag genomen aldus de politie in een officieel bericht op haar website.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. Komt door die automaten in Suriname.
  Men moet goed nadenken of examens in auto’s met een automatische versnellingsbak wel gewenst is.


  Maak melding

 2. Er is iets ernstig met de auto’s aan de hand.
  Het kan bij mij niet in dat alle bestuurders zulke slechte bestuurders zijn.
  Dit is te gek voor woorden.

  Alle voertuigen moeten na een ongeval niet alleen weg getakeld worden maar gelijk op de brug en grondig worden onderzocht.


  Maak melding

 3. waarschijnlijk te hard gereden met de bestelbus waarin 13 mensen waren gepropt. De meesten zaten dus gewoon los in de laadruimte. Bij het ongeluk zijn ze allemaal dus door de bestelbus gevlogen.
  Wel erg onverantwoordelijk zeker omdat jonge kinderen betreft.


  Maak melding

 4. Weer een drama op de weg. Verschrikkelijk om dagelijks dit soort berichten te lezen. Het gaat maar door. Als je ter vergelijking, de ingetrokken rijbewijzen, de ettelijke boetes, aanhoudingen bestuurders zonder een geldig rijbewijs of geen bezit ervan afzet tegen aanrijdingen met dodelijke slachtoffers, eenzijdige dodelijke ongelukkigen, aantal dronken bestuurders die een botsing met dodelijke afloop veroorzaken, eenzijdige doden op de weg, bromfietsongelukken met dodelijk afloop, voetgangers doorgereden…ja dan is er iets fundamenteels mis in het beleid van ministerie van openbare werken en verkeer, de rol van de gemotoriseerde politie en andere onderdelen van KPS, de rijschoolhouders en de examinatoren en last not least de kennis en inzicht van de deelnemers in het verkeer. De conditie, de veiligheid en duidelijke aanwijzingen van de infrasstructuur is net zo hobbelig als het beleid van de overheid. Een zeer gevaarlijke verkeerssituatie om überhaupt aan deel te nemen. Zowel de audiovisuele media als de gechreven media pomt de bevolking vol met slecht nieuws in het verkeer. Iedereen praat erover, behalve de beleidmakers. ZE zijn weer in diepe slaap gevallen of zijn met snode plannen bezig ipv te werken aan de veiligheid van de burger. Opportunisten allemaal!


  Maak melding

 5. Over de kop dan het ie te hard gereje. Macht over het stuur kwijt dan rij je te hard hansworst pannenkoek appelflapper.


  Maak melding

 6. De mentaliteit is in het algemeen verrot en houdt men geen rekening meer met elkaar. Over het algemeen is het verkrijgen van een rijbewijs in Suriname veel te makkelijk. De rijvaardigheid en kennis van verkeersregels en verkeerstekens, bij de theoretische examens, zal bovendien ook onder de loep genomen moeten worden.


  Maak melding

 7. Natuurlijk is er iets met de auto duuhhh!! het is overbeladen met mensen en vracht en dan hard rijden wat verwacht je??!! en “macht over het stuur verliezen” is nu de motto voor hard rijden. bij het rijden van 40km p/u kan men ONMOGELIJK macht over het stuur verliezen. zielig voor de onschuldige kinderen, nonchalant gedrag van ouderen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES