vrijdag, december 8, 2023
HomeFotoEigenaar van door stroompaal beschadigde auto krijgt 3.000 USD van EBS

Eigenaar van door stroompaal beschadigde auto krijgt 3.000 USD van EBS

-

Does Travel & Cadushi Tours

De eigenaar van de door een omgevallen trafopaal beschadigde auto, krijgt 3.000 USD schadevergoeding van de NV Energiebedrijven Suriname. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd. De houten elektriciteitsmast met trafo viel woensdag om en kwam terecht op de voorruit en motorkap van de langsrijdende auto.

De bestuurder had veel geluk: de linkerkant van de auto heeft de volle laag van de mast gekregen, maar de auto heeft het stuur aan de rechterkant. Doordat de bestuurder aan de andere kant zat, kwam hij met de schrik vrij. Volgens de krant is de man heel erg geschrokken en daardoor getraumatiseerd en nog steeds ontdaan.

Het geval staat niet op zich; donderdag viel ook een soortgelijke houten elektriciteitsmast met trafokast om. Dit gebeurde op de Oost-West verbinding nabij km 45, net voor Stolkertsijver. En op dezelfde dag viel een paal om aan de Nieuw Copieweg, zoals op onderstaande foto te zien is:


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. hij heeft zoeen pech dat hij geen mati van baas was .anders had hij us$3000.000,- gekregen .waarvan hij de helft voor zijn mati ergens zou moeten parkeren …appeltje voor de dorst


  Maak melding

 2. Niet te begrijpen hoe ebs de electrische palen heeft neergezet…echt ezels blijkbaar die dat gedaan hebben want ze vallen na een hevige regenbui..massaal om..met het gevolg dat er levensbedreigende situatie’s kunnen ontstaan. Ben benieuwd hoeveel ze gaan betalen als er een dode valt.


  Maak melding

 3. Ebs of parmessar wan du sma ai.
  Zo gaat het niet, hoor. Die man is geen verslaafde dat ebs 3000$ gaat geven voor schade vergoeding. Die 3000$ is van die staatskast weggehaald dus meneer de directeur na zo ie bikkel terwijl yu na poppekast, go suku Pietje puk nanga katreintje suma Moro Jan klaase. Daarvoor ben je goed voor fu suku Pietje puk nanga den trawang. Hoofdkantoor no opo bung fasi, geld wordt van de kassa weggehaald. Directeur vertrouwd niet zijn eigen schaduw laatstan de personeel van ebs. Baas gaat een kruistocht maken tegen corruptie, noh……. Mi MARS………


  Maak melding

 4. Wat een vette hap, zeg dat hij krijgt. Voor zo een klein incidentje dat z’n leven had kunnen kosten. Z’n auto schade een paar dagen geen gebruik kunnen maken van z’n auto. Wat veel zeg. De directie van EBS mag hopen dat bij zo een riante schade vergoeding het ook bij een gezinslid of bij zichzelf mag gebeuren.

  Goed zo. Bravo. De Nederlanders mogen van zoveel rianst ook wat van leren.


  Maak melding

 5. Als je kijkt naar de schade van de auto, dan lijkt mij us 3.000 niet voldoende voor herstel, tenzij de schade is bepaald op basis van beunhazerij.

  En wat is het bedrag van de immateriële schaden. Deze persoon is gewoon afgescheept. Hij had dit door een schade expert moeten laten afhandelen.


  Maak melding

 6. Wagi habi kande bijna sem waarde fu 3 dusun dalla. Luku kenteken, a wagi owru. Man yepi tjienso nomo nanga moni disi. Fa EBS du te man kisi bigi mankeri. Man ben kan dede tu kaulo.


  Maak melding

 7. Het is bij de knappe koppen van EBS niet opgekomen genoemde trafopalen vanwege het gewicht te verankeren in een platform van gestort beton. Daarnaast is het ministerie van OW&V in gebreke gebleven controle uit te oefenen op de veiligheid van deze “bouwwerken” langs de openbare weg. Zou dit te maken hebben met het feit dat een onderneming van de minister en zijn compagnon minister van dat andere ministerie deze job gegund is?.


  Maak melding

 8. Surinamers,

  Binnenkort zal dit probleem tot het verleden horen. De EBS zal uit de 200 miljard dollars die in de bodem ligt enkele miljoenen kunnen besteden om dit soort zaken in de toekomst tegen te gaan.

  Op dit moment kan het niet. Want er is geen geld. En het geld dat er is, is bestemd om de diverse reizen die gemaakt moeten worden, zoals laatst naar Ghana te bekostigen.

  De gemeenschap wordt gevraagd lijdzaam zoals ze nu is, ook in deze te blijven. Niet te vergeten dat dit een regering is waarvoor ze zelf heeft gekozen.

  Wat gevraagd wordt is nog vijf en dat u weer uw vlaggen laat wapperen voor een volgend regering NDP. Met nog grotere melagomane plannen en grootheidswaanzin, zoals u nu is beloofd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES