zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMake-up artist en haarstylist Renu Bindraban verzorgt workshop in Suriname

Make-up artist en haarstylist Renu Bindraban verzorgt workshop in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende make-up artist en haarstylist Renu Bindraban is samen met topfotograaf Raul Neijhorst in Suriname. Ze zijn in het land voor een bruidsreportage dit weekend, waarbij Renu voor de visagie zorgt en Raul de fotografie. Aansluitend zal er een visagieworkshop plaatsvinden in Houttuyn Welness Resort op zondag 5 mei. “In het verleden hebben we dit vaker in Suriname gedaan en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast” vertelt Renu.

De vorige keren werd de workshop verzorgt in hotel Marriott en hotel Torarica. “Dit keer gaan we ietsje verder buiten de stad, maar de deelneemsters waren nu al enthousiast over de lokatie”. Tijdens de workshop komen verschillende makeuptechnieken aan bod. Ook mogen de dames de technieken meteen op zichzelf toepassen waarbij Renu de nodige aanwijzingen en verbeterpunten geeft. Hierna worden de dames door Raul op de foto gezet.

Renu die in Suriname geboren is en een deel van haar jeugd in Suriname doorbracht geeft aan dat ze regelmatig in Suriname is en het fijn vindt om op deze wijze een steentje bij te dragen aan de Surinaamse samenleving. In het dagelijks leven als professioneel make up artist heeft ze diverse opdrachten: van gewone klanten tot bekende artiesten, fotoshoots tot modeshows, van videoclips tot diverse filmproducties.

Als onderdeel van het team van Suriname Beken(d)t, een tweetal boeken uitgebracht door Raul, heeft ze het merendeel van de Sulebrities opgemaakt. Met de workshop hoopt ze dat de dames met de juiste technieken hun schoonheid nog meer naar voren kunnen brengen, zonder al teveel make up te gebruiken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

37 REACTIES
 1. @ Kree na soso Kree. Het wordt eens tijd je een goede trap te geven richting India. Je denken is niet als een rechtgeaarde Surinamer. Jullie geven Santokhi keer op keer schande. Een goede schop richting India.
  Hierbij is Roberto Carlos of Branco het beste voorbeeld hoe je een vrije trap neemt en de keeper tot de dag van vandaag laat vliegen. Wanhopig op zoek naar de bal. Die schop ga ik geven.

  Je zal door de ruimte dwarrelen. Maak je niet druk over visumtoestanden. Je zal niet opgemerkt worden. Die welgemikte trap zal je in India doen belanden. De mooiste verrassing is dat ik je in een natuurreservaat laat doen belanden. Gir National Park in India. Je hebt daar leeuwen. Ik wil dan dat jij tegen leeuwen zegt dat je niet van apen houdt. Dit geldt ook voor de @cobra Jiyani. Tot dan. En vergeet niet! Het maakt niet uit tot welk ras je behoort. Ik schop je naar India en laat je kennis maken met de weinige leeuwen die daar overgebleven zijn. Racistisch zwijn dat je bent.


  Maak melding
 2. Waarom niet naar Indonesië. Daar heb ik taalverwanten en ook een Indiaans dorp in Suriname.

  Jouw aanbod geeft aan dat je slechts in 2 hokjes kan denken. Dat hebben bepaalde volkstamen. Vaak zijn ze verwant aan Apen. Alleen is de vorm van het haar bij deze groep geëvolueerd, niet het verstand. Dat zie je aan het commentaar van deze mensen, de wijze van leidinggeven en hun moraal. Kenmerk, vraatzucht, ongenuanceerd, bedrieglijk, de meesten crimineel, met een grote liefde voor veel wijverij, lenen en bedelen. Het laatste op individueel, groep, land en interland nivo. Bewijs alle Afrikaanse landen en Latijns Amerikaanse waar ze aan de macht komen.

  Maar India zou ik graag zien.


  Maak melding
 3. Heyyyy Kree,,,,,

  Ik heb je gevraagd om met de leeuwen in India te spreken dat je niet van apen houdt. Doe eerst dat. Dan hoor ik van je.


  Maak melding
 4. @ Times foto Kranti. Positief denken laat ik aan de NDP beleidsmakers, hun volgelingen en soortgenoten over. Hun sprookjes verhalen zijn veelal zeer positief.

  Ik ben liever realistisch het beestje bij de naam noemen. En ongezouten zeggen wat ik vind. Ik weet dat sommigen en hun soortgenoten hier niet tegen kunnen. In de geschiedenis hebben we in de jaren 80 kennis mee mogen maken.

  Ik blijf erbij sommige soorten zijn ongeschikt om leiding te geven en macht te hebben.

  Macht heeft gezorgd dat we nu met een groep opgescheept zitten, waarvan hun voorouders die macht over hun handen hun verkocht hebben voor spiegels, kraaltjes, wat buskruit een lapje stof of een slokje rum.


  Maak melding
 5. handen moet handen zijn.

  We gaan leven in een tweede Dubai.
  We gaan fly overs bouwen
  18.000 woningen
  Allemaal zeer positief.

  Realistisch Nada. Of zoals hier iemand het stelt loze beloften, slechts enkele paketten, waarvoor zelf ook bejaarden om in de gunst te komen oerwoud geluiden maken en Kaboela dansen


  Maak melding
 6. @ Pakiritigri
  En uit welke zinnen van deze posting van Kree na soso Kree leid jij af dat hij discrimineert?
  Jij bent van mening dat je aan zijn posting rechten kan ontlenen om je te misdragen?
  Je gedrag is buitensporig onbeschoft.
  Je maakt het helemaal bont om er een ander forumlid, Jiyani, bij te halen.
  Jij riep toch zo hard als men maar kon horen dat je reacties altijd artikel gerelateerd zijn? behalve als men jouw aanviel.
  Lees het artikel, lees de posting van Kree na soso Kree en daarna de jouwe


  Maak melding
 7. Nou ,@Pico ,je moet een beetje dimmen. De cobra @Jiyana heeft me bij twee gelegenheden voor een racist uitgemaakt. Zonder enige aanleiding. Dus zij krijgt van mij ook een trap. En deze @Kree samen met Alles voor loze beloften etc, zijn al geruime tijd bezig mensen voor apen uit te maken.Misschien zijn het een en dezelfde figuur. Ik vind je heel erg stom dat jij hun probeert hen te verdedigen. Dat maakt je nog stommer dan hen.Reageer een andere keer niet op mij. Ik weet bliksemsgoed wie zich racistisch opstelt of niet. Ik ga niet uit van een posting. Ik ga uit van patronen. Als je een goede job wilt doen ,let daarop en ga niet zo stom zijn deze mensen in verdediging te nemen.


  Maak melding
 8. Op een of andere manier worden mijn postings met de postduif bezorgd.
  Een andere posting is nog onderweg, al is die rond 12.00 uur geplaatst in het artikel van wijlen Anil Ramdas
  Mijn reactie hierboven komt op deze wijze dan ook vreemd over.
  Mijn posting was rond 12.15 uur

  (nu maar afwachten hoe laat deze wordt geplaatst)


  Maak melding
 9. Pakiratigri heeft geen enkel respect voor racistische mensen. Pakiratigri neemt het recht om onbeschoft te zijn. Dat verdienen deze mensen. Ze krijgen precies wat ze verdienen wanneer ze op deze manier bezig zijn. Zie het voor elkaar te spelen een onderwerp te benoemen zonder allerlei racistische opmerkingen. Dan ben je mijn man of vrouw. Ik vind het zwak wanneer men daarop niet reageert. Maar pakiratigri is niet zwak.


  Maak melding
 10. Zo hé wat een lekkuh wijf joh. Hoop maar dat ze van worst houd. Tegewoordig weet je niet van welke kant die mokkels allemaal zijn hè. Koud Parbootje lekkuh.


  Maak melding
 11. @ Pakiratigri

  Moeder wat ben ik bang. Ikke niet. Vooral niet voor een tigri, dat eigenlijk een ander dier is. Buitendien mie na wan awara bon. Tigri no e kras ing go na mi skin.

  Jouw eigen racistisch gedrag heeft uitgelokt dat je vermeend racistisch benadert wordt. Noem mij 1 ding wat ik geschreven heb, op deze forum dat onjuist zou zijn. Nada, géén.

  Je reageert daarom niet op m’n inhoud, slecht op de toon waarop het gezegd wordt. Maar wat wil je, de waarheid is hard en kan niet ontkent worden.

  Zelf op een neutrale opmerking van Pico laat zien dat je niet aanspreekbaar bent op je gedrag. Je gaat voorbij aan de inhoud. Bij jou primeert via vlotte zinnen, de onderbuik zoals bij velen van jou soort.

  Jullie denken dat een ieder bang wordt van jullie agressie maar het is niet zo. Nog laatst heeft een Hindostaanse jongen een king kong soort van je met een pistool bijna in z’n laten stoppen. Als ik er was was het niet bijna geweest.

  Maar hoe zit het, die the cap fits you.


  Maak melding
 12. Nou ,Kree,

  Mijn punt is dat jij mensen geen apen moet noemen. Dat is het enige wat je moet onthouden. Praat neutraal. Niet vanuit een racistische boeg. Verbeter jezelf! Ja?


  Maak melding
 13. @Kree ,

  Pakiratigri zou nooit een aanval op je gelanceerd hebben indien je niet vals bezig was. Heb je vaker gedaan en daar moet je mee stoppen!


  Maak melding
 14. @ Pakiratigri,

  Zo klinkt je redelijk. Als jij er ook op let het niet te doen, beloof ik het ook niet.

  Ik ken Jiyani niet. Maar de wijze hoe jij met haar omsprong vond ik af en toe van zo een bedenkelijk niveau dat ik mij kon indenken dat ze zich getriggerd voelde om op een bepaalde wijze te reageren. Vaak bleef ze de redelijkheid zelve.

  Maar de wijze waarop je nu reageert vind ik prettig.

  Wat mij betreft zand erover.


  Maak melding
 15. Mi wani sabi ef poenie meid disi bigi of tjien. A drei of loli loli. Kande kon Sranan meki poenie kisi furu merki. Sranan waran meki poenie krasi moro.


  Maak melding
 16. @de racist pakiratigri,

  Weer wijs ik je op jouw racistisch gedrag.
  Wanneer Luciën hindustanen continnue voor varkens en ezels uitmaakt dan mkruip je gauw onder je steen. Je neemt het zelfs op voor die hem. Wendy maakt hindustanen uit voor koeien, dan neem je het ook op voor haar.
  Maar als creolen/marrons voor apen worden uitgemaakt dan gaat die scheur van je open!
  Jij bent een notoire racist. Je bent zeer onbeschoft en hebt ook geen manieren.
  Ik wacht nog steeds op je hindustanen die jij zou sturen om mij ge slaan. Je bent ook nog den lafaard.
  Universele opvoeding, ga je reet maar vegen jij misbaksel!


  Maak melding
 17. Meid san kisi hati bron habi Poenie drei drei. No kisi bun tranga tollie nanga merki. Te meid kisi bun tranga pompu hati bron gwe firi switi lafu heri dei.


  Maak melding
 18. @ Jiyani,

  Als hij gezegd zou hebben dat hij jou zou laten slaan, dan denk ik dat hij bevestigt wat Ik denk over mensen als Pakiratigri. Ik ben geen Hindostaan maar weet uit eigen ervaring, toegekeken ervaring, hoe onnodig dit soort mensen zich agressief gedragen.

  Ik denk omdat wij Aziaten vaak hun agressief gedrag hebben beloond door weg te lopen. Gelukkig komt daar kentering in. Hun vrouwen krijgen geregeld een pakslaag van de Chinezen als ze op dievenpad gaan. Waarna hun mannen dokken. Tigri sabi pe ding e krasi ding go. Ook een Pakiratigri hoor.

  Een ander voorbeeld laatst heeft een Hindostaanse jongen bijna een king kong politie agent bewapend met een pistool alle hoeken en gaten laten zien. Kondre was stil. Een onnodig gewapend agent tegen over een jongetje en een vrouw beiden weerloos en onbewapend.

  Zo zou ik nog meer voorbeelden kunnen noemen.
  En dit noem ik apen gedrag. Apen kunnen hun emoties niet doceren, laatstaan in de hand houden.

  Ook op de scholen waar ik lessen gaf. Zeer sporadisch was het dat je Javaanse, Chinese en Hindostaanse leerlingen die elkaar verbaal en fysiek te lijf gingen, bij Creolen was dat schering en inslag.

  Je hoefde niet van begin hun gedrag te hekelen, daar zouden ze zelf voor zorgen. Leerkrachten werden geklapt.
  Leerlingen gingen elkaar te lijf als apen. O wee als je er iets van zei of iets aan deed, je kreeg direct te maken met hun soortgenoten.

  Het summum was Desi Bouterse. Daal bestreed hem met woorden. Laf als hij is, besteed hij Daal net een groot aantal van z’n soortgenoten met geweld, inslaan tegen een weerloos, ongewapend burger en daarna de kogel.

  Ja, als ik verder ga, zou ik kunnen huilen, dat ooit dit soort mensen, die in het verleden niet meer dan een paar schelpen en kraaltjes voor hun soortgenoten waard zijn geweest in Suriname terecht zijn gekomen.

  Bravoure gedrag om je niets waard zijn te camoufleren.


  Maak melding
 19. @No soso kree mi e kree,

  Je zal pakiratigri weer op je dak krijgen.
  Mijn vader die in Paramaribo is geboren en getogen heeft ons veel over het gedrag van de creolen verteld. Ik herken daarom ook veel uit je reactie van 17.45 uur.
  Mij pa is opgegroeid tussen alle etniciteiten. Vooral met de javanen kon hij het goed vinden. De Javaanse taal beheerst hij daarom ook. Met de creolen kon hij het minst opschieten en dat lag aan hun gedrag. Hij wil ook zo min mogelijk met deze mensen te maken hebben.
  Hij heeft zijn kinderen geleerd niet bang te zijn voor niemand, ook niet voor creolen. Mep ze terug als ze als eerste slaan. Accepteer nooit een klap van niemand en vooral niet van een creool.


  Maak melding
 20. De schop krijg je alsnog @Jiyani. India! Daar waar je thuishoort. Daar met de leeuwen praten! Denk aan Roberto Carlos. Ik hoef de bal niet te krullen. Ik schop je gewoon regelrecht naar India. Daar in het natuurreservaat. Van mij krijg je een helm op je kop. En een jasje en een broekje. Die valhelm heb je wel nodig als je op de grond belandt. En dan wil ik dat je heel hard tegen de leeuwen gaat brullen.


  Maak melding
 21. Persoonlijk vind ik het een belediging voor de aap om mensen daarvoor uit te maken. Apen behoren tot primaten. Bovendien worden ze door sommigen aanbeden. Dat mensen zich als hyena’s kunnen gedragen komt meer in de buurt. Leuk initiatief van de visagist en fotograaf, even de dagelijkse beslommeringen opzij doen. Succes toegewenst aan een ieder hier die met modder gooit.


  Maak melding
 22. @ Pakiratigri als Jiyani, daar thuis hoort, waar hoor jij dan thuis. Afrika. Zelf daar moeten ze jouw soort niet hoor.

  Niet voor niets hebben ze vele zwarten hun voorouders voor een paar schelpen geruild. Ze vonden al in die periode tijd dat de zwarten wieberden.

  Thans halen ze de Chinezen binnen. Geen zwarten, die hebben hun niets te bieden, dan corruptie, list, leugen, uitverkoop van hetgeen ze hebben enkel om hun behoefte aan vraat, hebzucht, drang naar luxe en veelwijverij te stillen.

  In het verleden en tot nu, blijkt waar Aziaten komen we succesvol zijn. Veel minder een plaag voor elkaar en anderen vormen. Dat kan je niet zeggen van andere zwarten, ze vormen vaak een probleem voor zichzelf en voor elkaar, maar vanwege hun kadaver loyaliteit kunnen ze het niet toegeven.

  Worden ze op aangesproken reageren ze narcistisch gekrenkt want allen lijden aan grootheidswaan, het idee dat zelf als evident is dat ze een gevaar vormen voor zichzelf en anderen, ze toch het beste zijn.

  Ze zullen de wereld een les leren hoe het moet, een misplaatst superioriteit denken. Want veel meer waard zelf als ze kennis bezitten zijn ze niets waard. Hun waarde wordt nog steeds bepaald door masra, die hun een dansje laat doen met vlaggetjes waaien.


  Maak melding
 23. Hey domme @ Kree,

  Ik heb je op een ding gewezen. Noem mensen geen apen!
  Je ging ermee akkoord. Je zei toch zand erover? Vervolgens kwam er een vals teef langs @Jiyani. En weer ga je verder op je heilloze weg. Suriname is geen Azië! Suriname staat er veel beter voor dan een heleboel landen. De diverse groepen moeten het samen met elkaar zien te vinden. Constant heb ik daarop gewezen. Dus jij bent ondermijnend.


  Maak melding
 24. @pakiratigri,

  Ik een teef, hij een reu. Terwijl deze flapdrol niet wil dat mensen (creolen)voor aap worden uitgemaakt, maakt hij mij wel uit voor cobra en teef.
  Voor de racisten Luciën en Wendy die mensen (hindustanen) voor varkens, ezels en koeien uitmaken, schrijft hij niet dat ze mensen geen varkens, ezels en koeien moeten uitmaken.
  Deze zeer giftige zwarte mambo neemt het dan juist voor ze op.
  Hij heeft niet door dat hij de grootste racist op deze site.
  Hij kan er niet tegen dat ik hem daar keer op keer op wijst, dus gaat hij schelden. Typisch het gedrag van een zeer valse hond!!!!!!!!
  Ik wacht nog steeds op die hindustaanse vrienden van je om mij te slaan, lafaard!

  .


  Maak melding
 25. Pakiritigri
  Je gaat uit je dak als het onderwerp uitkering is. Ik heb toen al; geschreven dat je je gedraagt als aangeschoten wild.
  Je gaat de laatste paar dagen volledig uit je dak.
  Wat is er gebeurd? Ik ben er haast van overtuigd dat het iets in de privé sfeer is. Maak je niet zo druk.
  reageer rationeel en niet emotioneel.
  Dit is niet badinerend noch paternalistisch bedoeld
  Ik wijs je op je gedrag en je reageert als volgt
  pico dimmen en pico waarom neem je het voor ze op .
  Ik reageer op het artikel en op jouw posting.
  Jij beweerde in het verleden dat je nooit van het onderwerp afdwaalt. We hadden ooit een discussie. Het onderwerp weet ik niet meer. Jij doet dat nu wel

  Na soso kree mi e kree (kree soms met g soms zonder g vreemd) reageert naar aanleiding van het artikel, tussen de regels door lees je dat hij een bepaalde bevolkingsgroep discrimineert.
  Dat zou best kunnen, waterdicht bewijs heb je niet, het is een gevoel, maar stel dat dit daadwerkelijk zo is dan nog heeft hij jouw niet beledigd. Jij hem wel.
  Ik vroeg je waaraan je dit gedrag meent te ontlenen. Je antwoord luidt:”Pakiratigri neemt het recht om onbeschoft te zijn” Ok duidelijk.
  Dat is de reden dat ik je wees op je onbeschoft gedrag

  Jiyani haal je erbij. Ze had nog geen eens gereageerd op dit artikel.
  Dat is de reden (2) dat ik je wees op je onbeschoft gedrag
  Bovendien ken ik Jiyani (hier) als iemand die nooit uit zichzelf anderen beledigd. Het is wel zo dat als je van mening bent dat je haar moet aanvallen dat je van een koude kermis thuis zal komen.
  Dreigementen zal je ook nooit van haar horen.
  Neem ik het voor haar op? Dat is niet nodig.
  Ik had ooit een vriendin een Jampa, zelfde laken en pak. Voor haar hoefde ik het, als het ooit zover zou komen, ook niet op te nemen. Integendeel, zij zou anderen met de grond gelijk maken als ze mij zouden beledigen of iets in die trant.
  Ik schrijf
  Jampa, sneesie, koelie, blakamang, Het zijn maar woorden.
  Elk ras heeft mooie mensen (en dan bedoel ik niet alleen het uiterlijk) en
  Elk ras heeft lelijke mensen (en dan bedoel ik niet alleen het uiterlijk)

  Het voor een heel ras opnemen? een heel ras beledigen?
  raar hoor


  Maak melding
 26. Hey teef Jiyani, hey cobra.!Maak gewoon een lekkere roti voor me en donderstraal op! Kom terug wanneer je netjes en schoon bent. On your way to India i might give you a return.


  Maak melding
 27. 😂🤣😅😄wat een hersenloze debielen met hun commentaren. Bluffen dat ze voor niemand bang zijn maar een fake naam gebruiken. De ene racist beschuldigd de ander van racisme. De ene persoon die meer op een behaarde aap lijkt noem de ander een aap. Ga toch iets beters met jullie leven doen. Zoveel tijd verspillen aan geestelijk gestoord gescheld dus nu kan je zien wie werkt en wie niet. Alleen als je niet werkt heb zoveel tijd om op alles van iedereen te reageren. Wat een zielige vertoning van mensen die denken dat ze intelligent zijn. Ik lach me dagelijks rot. De èèn moet naar Afrika de ander naar India. India en Afrika zijn landen waar de bevolking in zware armoede leeft. In India krapeert de bevolking van armoede in Afrika ook. Alleen de rijken hebben het goed. En hier maar opschepen over India. India wil jullie niet hebben en Afrika zit ook niet wachten op jullie. De taal spreken jullie niet eens. De zogenaamde Hindie die in Suriname gesproken wordt is een samen geraapt zootje bij elkaar. In Afrika verstaat creool ook geen moer van de Afrikaanse taal. We zitten allen in koulo holland en schelden op alles wat in Suriname gebeurt. Als jullie het zoveel beter weten hoe het in Suriname moet. Pak je koulo reet en ga daar mee helpen opbouwen inplaats van dit slappe gelul hier op waterkant.😂🤣😃😅 NU MOGEN JULLIE WEER GAAN SCHELDEN MAAR ZO ALS JE ZIET IK LEEST NOOIT JULLIE IDIOTE COMMENTAREN NA DAT IK MIJN MENING GEGEVEN HEB. HET IS DE GROOTSTE TIJDVERSPILLING DIE ER IS. BESPAART HEEL WAT ERGERNIS.😂🤣😃😅😄


  Maak melding
 28. @Afiba,

  Je bent keihard aan het liegen. Jij leest alles maar dan ook alles, dat is af te leiden uit de reacties die jij plaatst. Bovendien als jij de reacties niet zou lezen hoe kan je dan weten dat je wordt gescholden.
  Dus geef het gewoon toe en speel geen bigi hier, want je stelt geen ene moer voor.
  Of denk je dat men voor jou gast beven omdat je de gevangenis bewaakt.
  Je bent een schijnheil!


  Maak melding
 29. @pakiratigri,

  Door mij uit te schelden toon jij je zwakte. Door dat gescheld van je op mij bewijs je dat ik je de waarheid schrijf. Jouw gedrag bewijst dat je oerdom ben!! Daar heb ik lol om en niet zo’n klein beetje ook.
  Door mij en andere hindustanen naar India te willen schoppen laat je zien dat je geen haar beter dan die Bruma, die Aaron, die Bouterse, die Herrenberg, allemaal kleurloze en racistische creoolse politici, die ook graag de hindustanen weer naar India hadden willen sturen.
  Och die pakiratigri heeft ook hindustaanse vrienden. Zeker vercreoliseerde hindustanen, die hun eigen cultuur, normen en waarden overboord hebben gegooid.
  Maar ik wacht nog steeds op ze om mij te komen slaan hoor. Wauw, wat is die pakiratigri toch een held. I want, i wazig, i wazig, but see nobody. Ach ja natuurlijk pakiratigri is zelf die nobody!,
  Waw hahahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES