zaterdag, april 20, 2024
HomeFotoDrugs en piloot uit neergestort vliegtuig in Suriname gehaald

Drugs en piloot uit neergestort vliegtuig in Suriname gehaald

-

Does Travel - naar Suriname

Het vliegtuig dat dinsdag neerstortte in de omgeving van de racebaan in het district Brokopondo, had vermoedelijk drugs aan boord. Deze zouden na de crash eruit zijn gehaald door personen die daar aan het wachten waren op het vliegtuig. Ze deden dat voor dat het vliegtuig in brand vloog, schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname op basis van bronnen bij de Surinaamse politie.

Volgens de krant probeerde de 47-jarige Braziliaanse piloot te landen maar kwam tegen bomen aan en stortte neer. Het vermoeden bestaat dat hij uit het wrak gesleept is voordat het in brand zou vliegen. Hij werd enkele meters verder van het vliegtuig gevonden. Er werden voetsporen en bandensporen in de omgeving aangetroffen, die dit zouden kunnen verklaren.

Het lichaam van de piloot vertoonde verder geen sporen van geweld en is in beslag genomen. Ook het wrak is door de Surinaamse autoriteiten in beslag genomen voor onderzoek.

Waarnemend korpschef, Roberto Prade, zegt desgevraagd aan Starnieuws dat het niet anders kan dan dat het Braziliaanse toestel een drugslading heeft afgeleverd. Het onderzoek is nog gaande, waardoor en nog geen details kunnen worden gegeven. 

Het neergestort toestel:

Braziliaans vliegtuig neergestort in Suriname

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

58 REACTIES
 1. En als het buitenland Suriname neerzet als een coca staat met aan het hoofd een drugsbaron dan zijn de Surinamers boos want er wordt een verkeerd beeld van land en volk neergezet. De feiten zijn niet anders en de waarheid is keihard en daar hebben veel mensen last van.


  Maak melding
 2. Misschien moet het volk nu de straten op om te demonstreren tegen de huidige president en hem tot aftreden dwingen. Want het gaat de kant op van een burgeroorlog tussen drugsbaronnen en handelaren onderling.


  Maak melding
 3. Er zijn heel veel SURINAMERS die niet willen inzien wat NDP met het land heeft gedaan, In alle opzichten is het land slechter geworden sinds NDP aan de macht is gekomen, zoals economisch, gezondheid, onderwijs, corruptie, drugs, koers, criminaliteit, verkeersveiligheid, lening ect. NDP stemmers hebben zeer lage IQ, zijn makkelijk omkoopbaar zijn geen mensen die in de toekomst denk.


  Maak melding
 4. Het wordt nu de hoogste tijd om Desi Bouterse verantwoordelijk te houden voor alles wat met drugs te maken heeft anders zal het nooit goed komen met Suriname op dit vlak.
  Alle inspanning van de goede burgers ten spijt.


  Maak melding
 5. Suriname is een doorvoerland voor drugs. Dat moge duidelijk wezen. De transponder van deze Cessna was niet aan waardoor hij op eigen houtje en puur op zicht het luchtruim wist binnen te dringen. Misschien heeft de piloot dit wel vaker gedaan. Maar het is dus misgegaan deze keer. Meestal beraakt een vliegtuig bij hard contact met de grond, gelijk in brand. Dus, de gasten hebben met gevaar voor eigen leven toch het risico genomen alles eruit halen. Inclusief de piloot. En als ze heel slim waren hadden ze brand blussend materiaal bij zich voor het geval dat.
  De buit is kennelijk binnen en moet de politie nu erachter komen wie deze gasten zijn. De drugs moet wel verscheept worden, dus is het handig alle transporten vanuit Suriname naar het buitenland in de gaten te houden.


  Maak melding
 6. Vele VHPers zien hun buit voorbij gaan ,dus koste wat koste moeten ze aan de macht komen ,om weer rijkdommen te vergaren over de rug van mensen hun zonen en dochters sari tori


  Maak melding
 7. @ Pakiratigri
  U bent aardig onderweg en op de goede weg. Suriname is een doorvoerland. Een doorvoerland wat duidelijk faciliteert of waar het ontgaan van controle vrij eenvoudig is.

  Een stap verder en u kunt de verbanden leggen.
  1>> het publieke apparaat is zo verzwakt dat de drugstransporteurs niets in de weggelegd wordt.
  2>> de geschiedenis herhaald zich en de CEO van de drugstransporteurs is nu ook de baas van de opsporingsinstanties en handhavers.


  Maak melding
 8. Blijkbaar is Lau een VHP’ er die niet kan maken. Vandaar dat hij dit weet. sari tori Lau, maar je zal zeker nog tot mei 2020 op je blaren moeten zitten en hopen dat het na 2020 jouw beurt is om te maken.


  Maak melding
 9. @ Lau Hindoestanen geilen niet op macht het zijn de zwartjes die overal aan de macht willen komen om het land leeg te roven. Beste voorbeeld is Zuid Afrika. Toen de blanken het land regeerden was er welvaart voor iedereen dwz iedereen die er moeite voor deed om vooruit te komen. De blanken en Indiërs kwamen vooruit maar de luie zwartjes bleven liever lui dan moe en parasiteerden op de inzet van de blanken en Indiërs. Na overdracht van de nacht aan de zwartjes is het gedaan met de wel aart in Zuid Afrika. Alle zwartjes zuchten nu was de macht maar nog in handen van de blanken.


  Maak melding
 10. @lau,Ik denk dat jou naam 100% past bij jouw gesteldheid…..DESI BOUTERSE,DINO BOUTERSE,BOEREVEEN zijn deze figuren veroordeelde vhpers,,,,?


  Maak melding
 11. Het wordt nu de hoogste tijd om Desi Bouterse verantwoordelijk te houden voor alles wat met drugs te maken heeft anders zal het nooit goed komen met Suriname op dit vlak.
  Alle inspanning van de goede burgers ten spijt.


  Maak melding
 12. Het is geen rocket science om te achterhalen welke auto’s de landing hebben meegenomen en waar die auto’s naar toe gingen, van wie ze zijn.
  Het is dan ook totaal onacceptabel dat er geen arrestaties zijn en dat de drugs nog niet in beslag is genomen. Ook de DEA zal, op basis van sateliet beelden, precies weten wie er achter zitten.!!!


  Maak melding
 13. Ik ben ook een zwarte Surinamer mijn voor ouders hebben al genoeg gewerkt in het verleden .

  Daarom werk deze zwarte voor geen enkel werkgever .

  Niet alleen met werken breng je een land vooruit .

  De mensen werkte vroeger 12 uren per dag wat heeft de wereld er mee bereikt .

  Ga maar kruiden of specerijen dat verkoop men al 500 jaren wat heeft men daar mee bereikt alleen lekker Eten .

  Vraag aan ANC van Nelson Mandela hoe men in een moderne tijd nog moest vechten voor mensen rechten .

  Ik leef en geniet van wat mijn voor ouders achter hebben gelaten in Suriname .

  Werken maakt de mens niet rijker dan wat hij is zelf ouder familie leden worden in de bejaarde huizen gezet alleen maar om te werken voor een vergoeding of loon .


  Maak melding
 14. Het vliegtuig was daarop weg namens de Nederlanders. Zij hadden de drugs nodig voor de verkoop in Nederland.

  Ze hebben deze Braziliaan de gelegenheid zoals vaak onder de radar te vliegen, zoals dat ook overal in Nederland gebeurt.

  Vervolgens hebben ze de drugs uitgeladen en deze in een vracht container Amsterdam gezet. Ze hebben de Surinaamse autoriteiten zeer legaal wat geld gegeven om de andere kant op te kijken, wat zeer en zeer ook in Nederland gebruikelijk is.

  Daarvoor hebben ze de Braziliaan een one wat ticket gegeven naar z’n vriend Oemrawsing. Ook een zeer gebruikelijke handeling in Nederland.

  Het vliegtuig in brand gestoken, voor de politie kon arriveren. In Nederland steken ze ook vliegtuigen in brand.

  Ja, de Nederlanders zitten vol listen, bedrog en corruptie handelen en denken. En ze moeten niet denken dat wat zij doen, wij ook niet zullen doen. Ze zijn voor ons niet het voorbeeld in het goede. In het kwade destemeer.

  Sari Tori met ze. Bij ons is niets fout. Dat heeft onze President ons gezegd. En hij kan het weten, naast dat hij leiding geeft aan wat we het leukst vinden, list, leugen, bedrog en immoraliteit. Is hij ook de Apen koning en President van velen.

  Oen waai a fraga gie Sranan. We staan weer in de picture.


  Maak melding
 15. Niet alle Negroïde mensen, Javanen, Hindoestanen Binnenlands bewoners zijn slecht lui of crimineel.

  Het is een groep onder alle etniciteiten die het voor iedereen verpest.


  Maak melding
 16. Bakra no lauw.Niet voor niets is huidige president veroordeeld voor drugs handel in Nederland.En dan steeds ontkennen dat het niet waar is wat de bakra’s zeggen.Da luku now noh.


  Maak melding
 17. Allen,

  En nog steeds zien jullie het NIET in wat er met Suriname gebeurd ?
  Suriname is een doorvoer land van drugs, door WIE en voor WIE ?
  Word wakker allemaal daar in Suriname, kom op voor je rechten en die van je kinderen.
  Tijd voor een andere regering.
  SUCCES.


  Maak melding
 18. Wanneer men niet over feiten beschikt, moet men zijn mond niet voorbijpraten. Gewoon dichthouden, zo kun jij jezelf besparen een fool te zijn.


  Maak melding
 19. Alles wat de blaka mang in Sur doet of laat is nationalistisch.Als een ander bevolkings groep dat zelfde doet,is is etnisch.Met uitzondering van de blakamang zijn alle andere groepen weggedrukt naar hun land van voorouderlijke oorsprong.Die worden door de blaka mang gerekend niet te behoren tot de Suri natie.
  Op podia en andere openbare gelegenheden worden er alleen bedekt naar dit verschijnsel gewezen.Maar op straat hoor je duidelijk hoe er over de andere groepen gedacht wordt.Is sterker geworden nadat het pikin ingi boi als president en komiek.


  Maak melding
 20. Velen vermoeden dat het gaat om een paarse lading. Het hoeft niemand meer te verbazen op al die oerdomme dwaze debiele idiote ndper’ s, dat sinds zij in 2010 op de bij verstekveroordeelde drugsbaron ddb hebben gestemd, drugs de paarse wijze van zakendoen is naast megaleningen. Oma taki, misdadig van top tot teen is de gehele ndp regering, want aan de top hebben drugscriminelen het voor het zeggen en de tenen zijn de paars misdadig ddb vervloekte ndp paria’ s die het voor hem mogelijk hebben gemaakt land, volk en gelukkig ook het gros der ndp dombo’ s te verarmen, te verderven en te verdelgen. Opa taki, ndp na wang troe vervloektoe politieke religieuze sekte.


  Maak melding
 21. Iedereen in Sur. weet toch dat de racebaan aan Ramon Abraham toebehoort.En het vliegtuigje probeerde juist daar te landen.
  Voor de moord op Veira is de opdrachtgever ook niet gevonden terwijl het in Sur publieks geheim is wie opdracht gaf.Het is hetzelfde persoon die Bruma liet vermoorden.


  Maak melding
 22. @Jacobus,

  Wie is de persoon die Bruma liet vermoorden? Ik heb me laten vertellen, maar ook gelezen, dat die moord op Bruma nooit is opgelost.
  In elk geval kan ik niet treuren op de moord op deze creool, die gezegd had dat hij van de huiden van hindustanen leer zou laten looien.


  Maak melding
 23. Daar gaan we weer de meesten heel erg negetief,of politiek of racistisch bezig,waarom wees eens serieus zonder een vooroordeel te vellen zou leuker zyn


  Maak melding
 24. DEN HAAG – Tijdens een inval vond de politie bij Hagenaar Aniel S. (48) in een rugzak en een big shopper de lieve som van 345 duizend euro. Volgens het OM was het geld afkomstig uit criminele activiteiten en heeft de Surinaamse man zich schuldig gemaakt aan witwassen. Hij zou daarom een celstraf van dertig maanden moeten krijgen.

  De politie had een tip gekregen dat de verdachte een cocaïnelijntje met Suriname had opgezet en dat er een drugsdeal in zijn woning in Den Haag zou plaatsvinden. In het appartement van Aniel S. vonden agenten vorig jaar november, naast het grote geldbedrag, ook 70 gram cocaïne, een revolver en 47 kogels.

  “Nee hoor, één daarvan was een zware nepper”, zei de verdachte woensdag bij de Haagse rechtbank. Hij ontkende dat het geld in zijn woning afkomstig was uit criminaliteit. De biljetten in de rugzak, met een totale waarde van veertigduizend euro, waren afkomstig van zijn discotheek Cacao in Paramaribo. De tent draaide als een tierelier en hij nam de opbrengst mee naar Nederland.

  Het geld dat de politie in de big shopper onder een bed vond, een bedrag van ongeveer driehonderdduizend euro, was afkomstig van Surinaamse ondernemers die het geld niet meer bij banken in Suriname kwijt konden. De banken daar accepteren geen buitenlandse valuta meer. S. had het geld voor de ondernemers meegenomen naar Nederland.

  De rechtbank wilde weten welke ondernemers dat dan waren, maar S. weigerde namen te noemen. “Dat ga ik niet doen, dadelijk zitten ze ook vast hier.” Het zou wel om respectabele zakenlui gaan, die onder meer een bandenhandel en een rijstpellerij bezitten.

  De cocaïne die tijdens de inval in zijn woning was aangetroffen, was voor eigen gebruik, zei de Surinaamse man. En het pistool met de kogels had hij alleen maar ‘voor de heb’. Hij kon er niet mee overweg.

  “De associatie met zware, ondermijnende criminaliteit heeft mijnheer hier niet weggenomen”, meende de officier van justitie. Volgens hem kan het niet anders dan dat Aniel S. geld afkomstig uit misdaad heeft gebruikt voor een luxe levensstijl.

  Volgens de advocaat van Aniel S. moet de zaak niet te veel door een Nederlandse bril bekeken worden. In Suriname is het heel normaal om veel contanten bij de hand te hebben, aldus de raadsman. Uitspraak over twee weken.

  Lees meer: Hagenaar bewaarde geld in huis – DWTonline


  Maak melding
 25. Lucien, je bent weer aan het lullen. Kijk maar in de spiegel en vraag je dan af wat voor goeds jou soort voor Suriname heeft betekent.


  Maak melding
 26. Cocaïne is een duivels product dat niet aan een ras of bevolkingsgroep toegeschreven kan worden. In elke groep zijn er rotte appels. Om dan steeds weer de etnische kaart te trekken als het om dit verderfelijk spul gaat is heel triest. Zelf op dit platform proef je de onderlinge haat naar elkaar op basis van etnische afkomst. Als het hier reeds niet lukt hoe gaan we het als Surinaamse volk met elkaar redden?


  Maak melding
 27. Vliegtuig in brand gestoken nadat de lading eruit gehaald was. De piloot is n bron aan informatie.deze criminelen moesten die piloot onder d grond wegstoppen maar ja by elke criminele organisatie begaat men n vergissing die werkt in hun nadeel.


  Maak melding
 28. 🤣😅😄😆De hindustanen zijn de coke baronnen van Suriname ze noemen zichzelf ondernemer. Ondernemer in coke en drugstransporten. Ze reizen op en neer van Suriname naar Nederland. Hun zogenaamde rijst handel en export bedrijven zijn een cover om hun criminaliteit en witwassen te verbergen. Hebben ze zelf verteld. Het zijn geen helden want als ze in de gevangenis zitten lullen ze hun mond voorbij. Ook zitten velen vast voor onderling geweld en moord dat met drugs te maken heeft. Van een gijzeling op een andere hindustaan en een bevroren worst in de kont van een hindustaan te steken om hem laten te bekennen waar hij het geld van een paar kilo drugs had verstopt. Hij liet mij zijn dossiers zelf lezen. De hindustanen weten elkaar wel te vermoorden voor die verdomde drugs. En ze noemen zich allemaal ondernemer. Maar velen worden verraden door hun eigen mensen en opgepakt want het zijn gewoon verraders en zijn keihard als het om geld gaat. Ze haten elkaar en alles draait om die verdomde drugs en geld. Daar vermoorden ze elkaar gewoon voor. Natuurlijk heb je ook gewoon hard werkende hindustanen. Maar in Nederland zijn het gewoon luie donders die in de criminaliteit zitten en in de sociale dienst van een uitkering leven. En de meeste van hun zogenaamde winkels in Nederland dienen als dekmantel voor het witwassen van geld. Ze hebben niet eens veel winkels meer de meeste zijn in Rotterdam over genomen door een Pakistaan en ze werken nu voor de Pakistaan. Dus de hindustanen die hier commentaar geven op anderen jullie zijn geen bal beter en kunnen alleen naar een ander wijzen om een beter gevoel te krijgen op je fucking zielige leven. En het zijn meestal de hindustanen die in Nederland wonen komen met hun debiele en hersenloze commentaren . Ik lach me rot. Nu mogen jullie lekker gaan schelden want dat is het enige onzinnige stompzinnig gelul dat uit jullie komt.😂🤣😃😅


  Maak melding
 29. En de zwartjes zijn de grootste rovers en racisten zo dit zeg ik op voorhand. Die zwarte dombo Afiba weet waarom zoveel Hindoestanen in de drugswereld zitten. Maar hij of zij heeft niet het lef om dit te zeggen mmp


  Maak melding
 30. Ik lach mij ook rot als ik weer een zwarte zielig hoor doen als hij een pak slaag van Marokkanen krijg. Dan hoor ik die zwarte roepen he bro waarom wil je vechten we komen allemaal toch uit Afrika we moeten niet vechten. Zielige apen !


  Maak melding
 31. Ik wist niet dat creolen de braafste Surinamers zijn zowel in Suriname als in het buitenland.
  Zij moorden niet, zij stelen niet, zijn ontzettend harde werkers, zijn goudeerlijjk, frauderen niet, hebben geen affiniteit met drugszaken. Ze hebben de hindustanen lief. Ze zijn de perfecte Surinamers. Hindustanen neem een voorbeeld aan de creolen.


  Maak melding
 32. @Jiyani
  je wilt nu dat de hindustanen opgesloten worden.Kijk maar wie allemaal in Europa veroordeeld zijn door een rechter.Pikin ingi boi,Lonnie ,Bordo.
  En denk maar wie in Sur.instaat is het O.M tegen een blinde muur te doen stuiten.Dan heb je ook de naam van de opdrachtgever van heel wat officiele en onofficiele moorden.


  Maak melding
 33. Je bent die persoon van die duikboot vergeten te vermelden in het rijtje. Hoe heet hij ook alweer? Oh ja, Radj Oedit. En hoe heet die meneer ook alweer van die rijsthandel? Oh ja, Nitinder Oemrawsingh.


  Maak melding
 34. @Jacobus,

  Mijn reactie is een tegenreactie op Afiba. Zij doet voorkomen alsof alle hindustanen criminelen zijn. Dat alle hindustanen in Nederland of betrokken bij drugszaken of in de uitkering zitten.
  Zij doet alsof alle creolen de zuiverste en meest gewetensvolle Surinamers zijn. Ze wil ons laten geloven dat de gevangenissen in Nederland alleen maar worden bevolkt door hindustanen. Maar wij weten wel beter.
  Afiba is een notoire racist, net zoals Luciën, Wendy, Miss Opinion, Damsco, Smatje, pakiratigri en nog meer van dit soort figuren. Zij zullen nooit de criminaliteit onder creolen/marrons benoemen des te meer wel over de hindustanen. Generaliseren kunnen ze als de beste.


  Maak melding
 35. Bij eerste nieuws zei ik het al. Piloot vermoord wist teveel. Hij leefde na de crash anders was hij niet uit vliegtuigje gehaald. En de coke is van de grote baas
  Suricocaline.


  Maak melding
 36. @Afiba,

  Je klinkt erg gefrustreerd, jaloers tot op het niveau van het zielige af. Komt het door dat het af en toe onderscheppen van een lading of een rip deal heeft plaatsgevonden de paketten die jij en/of jouw soortgenoten maandelijks ontvangen van jullie president en jullie flink je baka go moet schudden en oerwoud geluiden moeten maken dan niet op tijd krijgen.

  Ik zou zeggen neem een pilletje, laat je door een buitenman goed pakken, dan neemt hij zeker een portie eten mee.

  Ga dat lekker even doen, dan de gefrustreerde hier uithangen. Het werkt misschien bij de Nederlanders, constant op hun schelden, het slachtoffer uithangen maar voor velen op deze forum niet. We weten al sinds 1975 toen had je ook een stelletje apen aan de macht, dat jullie de ondergang van Suriname hebben ingeluid en nog steeds zijn.


  Maak melding
 37. Geachte reageerders ,
  Laten wij het volgende ondere de aandacht brengen . Er worden wekelijks honderden zoniet duizenden kilo,s drugs in de Rotterdamse havens gevonden idem België , Engeland , Duitsland omdat wij geen bewijs hebben houden wij ons netjes aan de regels om niet zonder bewijs te roepen dat de presidenten van de boven genoemde landen er wat mee te maken hebben .
  Wij weten inmiddels ook dat ned het grootste productie land is wat extacy , speed en andere party drugs betreft , boven al ook nog de grootste doorvoer land is voor derest van Europa .
  Nederland bied onderdak aan talloze maffiosi uit verschillende windstreken , maar ik heb nog nooit een Nederlander zonder bewijs horen roepen dat Rutte hier wat te maken heeft , als er wat mocht zijn wachten wij netjes de resultaten van een onderzoek af .
  Wij die Suriname hebben verlaten hebben wel ons plek afgestaan voor allerlei nieuwe Surinamers waar de autoriteiten niet eens weet van hebben dat die Suriname als hub gebruiken .
  Alleen wij Surinamers zodra er wat is zoeken wij alvast de hoogste toren om maar te roepen dat de president zonder bewijs of gedege onderzoek er wat mee te maken heeft .
  Wij klagen over discriminatie van de Hollanders , het is straks weer julie dan begint de zwarte pieten discussie weer ,maar als ik jullie topics lees schrik ik een beetje dat van , dat niemand schroomd om zoveel etnisch geweld tegen elkaar gebruiken .
  Dus van de Hollander zien wij het wel maar onder elkaar doen wij als of wij geen land genoten zijn .
  Dit gedrag ben ik alleen tussen mijn eigen mensen in Nederland tegen over hun mensen in hun geboorte land tegen gekomen .
  Een tip laten wij niet zonder bewijs mensen veroordelen , laten wij zaken met verstand en niet met emotie,s bespreken .
  Ik zie jullie reactie,s graag tegemoet .


  Maak melding
 38. Dat er drugs in het vluegtuig zat is een vermoeden. Laat de politie zn werk doen. Als de figuren vinden dat een racist ben kan het me geen hol schelen. Ik ben geen ja knikker van geen enkel VHPer of hindustaan of wie dan ook. Heb mijn eigen mening. Lees veel en weet veel. Als er geen hindustaan gepakt wordt in deze coke zaak dan is het een wonder. Keer op keer bewezen. Km 35 heeft bewoners in de omgeving


  Maak melding
 39. Dat is net wat ik geschreven had , slangen en kikkers hebben nooit bestaan achter in de tuin het waren altijd Colombianen en in dit geval een Braziliaan .
  Ik heb er toch een beetje moeite mee om de bal op de ras te spelen , dat wil dan niet zeggen dat je een ja knikker moet zijn en wie veel weet en leest heeft veel te verantwoorden .
  Als het zo moet zijn dat er een bepaalde groep voor gepakt wordt dan is het toch boontje komt om zijn loontje .
  Zodra er weer wat gebeurd van zo een omvang wordt er te snel met bepaalde namen en vermoedens gegooid .
  Wordt nu tijd dat wij niet meer om de tuin worden geleid , ze hebben lang genoeg hun ding gedaan en de anderen werden er voor aangekeken .


  Maak melding
 40. Nu nog minder dollars in de surinaamse economie alhoewel de lading nog niet in zicht is.De handel in cocaine heeft een behoorlijke impact oo de surinaamse economie die niet meetbaar is maar die zeker wel bestaat..Duizenden mensen zijn hierbij betrokken direkt of indirekt.Conclusie :hoe meer ladingen onderschept worden hoe verder de druk op de SRD.


  Maak melding
 41. zowel op het water, als door de lucht, als over het land van alle kanten komt die ,,, drugs ,,, binnen..
  zie maar, coronie, zanderij, aan de kust , over al komt drugs binnen,,…

  wat mij verbaast is, dat de lijder v- h land nog nooit één woord heeft gezegd wat drugs betreft..
  die meneer zwijgt in alle talen.. net zo als hijmhet gezegd, ++ al loopt suriname onder water, hij slaapt als een roos, het zegt hem niks.. en zo leeft hij ook nog.. ,, schijt aan alles.. ,,
  ,, en het volk, heeft er ook geen bal aan.. ,,
  en dat zijn het volk die niet anders wil willen zijn..


  Maak melding
 42. De vraag is nu waar ligt die drugslading opgeslagen. Het zou mij niet verbazen als het bij broko baka is, de buitenplaats van de veroordeelde drugscrimineel bouta.


  Maak melding
 43. Natuurlijk zal Bouterse niets zeggen over de ladingen drugs die Suriname binnenkomen of via Suriname weer naar buiten gaan. Zijn strohalmen, de domme hindustanen die zijn hielen likken, oet hij beschermen, anders zullen ze gaan praten. Dat wil Bouterse niet, hij zal er alles aan dien om zijn vege lijf te redden.


  Maak melding
 44. Op 25 november 1975 had Suriname geen schulden uitstaan en had veel geld tegoed uit Nederland.
  Onze munt was 1.8 keer meer waard dan de Nederlandse gulden.
  Door een grote drang van velen om ambtenaar te worden is de druk op de staatskas toegenomen.
  Ook is er zeer onoverzichtelijk omgegaan met de planning, ruimtelijke ordening, infrastructuur enz.
  Ook heeft men geen prudente controle mechanismen ingebouwd om erop toe te zien en op te treden bij over facturatie, favorotisme, grondroof, corruptie enz.
  Door alle labiele controle aparaten worden bruggen, wegen, scholen, gebouwem wel.10 tot 20 keer duurder gebouwd.
  Personen worden ongelimiteerd in dienst genomen.
  Grond wordt niet aan de juiste personen verdeeld.
  Wegen ontberen looppaden en fietspaden.
  Scholen ontberen sporthallen en goede faciliteiten.
  Bussen zijn een chaos.
  Drugs komt vrij binnen en gaat vrij weg.
  Geen tot selectieve controle aparaten.
  Wat zou Pablo Escobar gedaan hebben als hij de macht had??????
  Hetzelfde.
  Niet deze regering nogmaals is slecht, ook vele anderen die nu strijden om aan de macht te komen, zijn gelieerd aan corruptie en drugs.
  De baan eigenaren en gebruikers zijn de echte verdachten van deze dropping.
  Ze zijn allen puisant rijk.
  Wees alert.
  God Zorgt
  Zijn molen maalt langzaam maar ZEKER.
  WHAT GOES AROUND COMES AROUND
  CONCLUSIE: WEINIG GOEDE PERSPECTIEVEN EN VERBETERKANSEN NA 2020.
  ALLE ALTERNATIEVE PARTIJEN KOMEN OM RIJK TE WORDEN EN MACHT TE BEZITTEN.
  ZULKE KLEINE JONGE LANDEN ZIJN BETER AF ALS ONDERDAAN VAN STERKE LANDEN, DE ONTWIKKELING GAAT DAN SNELLER EN NIEMAND KOMT DAN GRONROVEN OF DUUR FACTUREREN EN JATTEN.
  DENK A TORI
  Bless


  Maak melding
 45. voor mij paart hoef de pres. niets te zeggen omdat ik er helemaal geen waarde aan hecht ….want het heeft of een politiek populistische- , eigen belang- of dreigende bedoeling ….gemotiveerd door de fles.


  Maak melding
 46. een ding kan ik de leiding van het land wel meegeven ….u bent misschien bang voor het leger en laat ze mee graaien .”want als mijn kop valt , zullen er meerdere volgen” “ik werk alleen samen met drgene die chantabel is” …”mi poer yu uit a gotro dus yu no mag nai my”..
  ….maar de de nuchtere jeug vsn nu is niet die van vroeger ……daar zou men bang voor moeten zijn


  Maak melding
 47. vanwege de locatie van droping heeft dr politie reeds een vermoeden van welke “organisatie” het zou zijn (ding scoutu no dong)….want hoe verder afstand van dropping naar opslag is .hoe groter risico…ik denk dat er nooit iemand zal worden op gepakt vanwege overmacht/onmacht ….”onderzoek vast gelopen op doode muur”


  Maak melding
 48. de formele sector (bnp/bbp) in su maakt een crissis door .maar dank zij de in-formele (drugs) sector is het land niet verder afgegleden , ….maar als de drugscawboys tegenslag na tegenslag ondervinden kan de ellende groter worden.


  Maak melding
 49. @Daniel,
  Suriname is al flink op weg om onderdaan te worden van een sterk land, je weet toch wel grote panda broer China…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES