vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoSuriname ontvangt jubileumboek van Zuid-Amerikaanse atletiek federatie CONSUDATLE

Suriname ontvangt jubileumboek van Zuid-Amerikaanse atletiek federatie CONSUDATLE

-

Does Travel - naar Suriname

Vorig jaar heeft de Cofederacion Sudamericana  De  Atletismo (CONSUDATLE)  haar 100 jarig bestaan gevierd.  Ter gelegenheid hiervan is een jubileumboek uitgegeven over de Olympische Medaillewinnaars in de Atletieksport gedurende  deze 100 jaar. In deze  prachtige uitgave staan ook de topatleten Letitia Vriesde en Miquel van Assen  vermeld.

De heer Dennis Mac Donald, Executive board member Consudatle en ook voorzitter van de Surinaamse Atletiek Bond  was aanwezig bij de plechtige presentatie van dit boekwerk in Manaus Brazilië. Suriname ontving uit handen van de Praeses van Consudatle, Roberto Gesta de Melo, 2 exemplaren van dit uniek kunstwerk.

Op 29 april jl. overhandigde  de voorzitter van de SAB tijdens een korte ceremonie een exemplaar aan de voorzitter van het Surinaams Olympisch Comité, de heer Ramon Tjon-A-Fat. Laatstgenoemde sprak zijn erkentelijkheid uit voor de schenking van dit prachtig boekwerk aan het SOC. Zij zullen het een waardige plaats bieden in het Olympic House.

De IAAF bestaat uit  5 geografische  regio’s  waarvan CONSUDATLE de Zuid Amerikaanse regio beslaat. Suriname maakt deel uit van dit  13 landen  tellende  orgaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES