dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoStroompaal Energiebedrijven Suriname valt op auto

Stroompaal Energiebedrijven Suriname valt op auto

-

Does Travel - naar Suriname

Een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) is vanmiddag op een langsrijdende personenauto gevallen. De auto raakte zwaar beschadigd door de enorme transformator paal. Het ongeval gebeurde aan de Nieuwweergevonden weg.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. er zijn bij de e b s te veel mensen die GRATIS stroom krijgen zonder te betalen..
  alle staf leden, en die zijn er nogal wat, betalen al geen jaren voor stroom hebben de duurste verlichting op- of om hun huis villa..
  alleen al in Tawajarie weg branden er dag/nacht grote straat verlichtingen


  Maak melding
 2. Kolere joh. Kom je toch met een schrik een pies in je broek vanaf. Nog een stuk en die transformator die ging dwars door die ruit joh, die bestuurder die had et dan nie na kenne vertelle hoor he.


  Maak melding
 3. Zo’n paal hadden ze toch verwijderd van de J. Lachmonweg meen ik, omdat het te instabiel was?
  EBS moet al dit soort palen nog eens nakijken op gevaar voor omvallen.


  Maak melding
 4. Dieper de palen ingraven. Beton eromheen. Het beste is ondergronds maar dat is momenteel niet te doen (no money). Door zware regenval ligt het voor de hand dat de grond eromheen zacht wordt. Het wordt week en de mast gaat vallen. De aardlagen kunnen soms verschillen. Dus, vijftig meter verder is er een aardlaag die meer aandacht nodig heeft. Want die mast gaat er als eerste aan bij hevige regenval. Het verschil kan miniem zijn. Tien centimeter dieper ingraven had ervoor gezorgd dat de mast niet omviel. Dus, het zekere voor het onzekere nemend. Want straks valt er weer een mast om. Is al een keer gebeurd. De EBS is deskundig genoeg.


  Maak melding
 5. Niets van dieper in de gat. Ezels zijn dan deze minister/ regering. Wat een excuus: ,, zand is zacht geworden”. Dus gewoon op een goede manier gaan ze investeren, de rest gaat in hun zak. OPLICHTERS bijmekaar. Hoeveel gaat die auto eigenaar ontvangen, nul srd.


  Maak melding
 6. Suriname is een van de landen die houten palen gebruikt,er staan er miljoenen van op de wereld dat er afentoe eentje omvalt is toch begrypelyk, men is trouwens opzoek naar een vervanger van deze palen mischien is het beter te helpen naar een alternatief tezoeken inplaats van zinloos te critiseren


  Maak melding
 7. Waarom komen jullie niet met adviezen en andere goede impulsen? Waarom altijd zo negatief? Ieder onderwerp lopen jullie af te zeiken. Worden jullie niet moe van jezelf?


  Maak melding
 8. Freddyyy 2 mei 2019 at 20:45
  Cocaïne is een duivels product dat niet aan een ras of bevolkingsgroep toegeschreven kan worden. In elke groep zijn er rotte appels. Om dan steeds weer de etnische kaart te trekken als het om dit verderfelijk spul gaat is heel triest. Zelf op dit platform proef je de onderlinge haat naar elkaar op basis van etnische afkomst. Als het hier reeds niet lukt hoe gaan we het als Surinaamse volk met elkaar redden?

  Helemaal eens met je. Maar de haat komt meestal van de kant van de gladharige apen hoor. Zij beginnen altijd eerst omdat ze continu in strijd zijn met de kroesharige mensen. Zelfs hier op het forum werd ik beschuldigd dat ik een link naar een partij zou hebben vermeld over een bepaald onderwerp. En door wie denk je? Alweer door zo een racist. En zo dom en achterlijk zijn deze gladharige apen: iedereen kan elke reactie lezen op internet; dus kan iedereen ook zien dat ik geen reactie heb geplaatst bij dat specifieke onderwerp die deze gladharige aap bedoelt, maar ze roept weer zomaar iets en liegt zoals het in het DNA van haar soort zit: liegen en bedriegen en altijd maar de anderen (lees: creolen) de schuld geven maar zelf nooit eerst de schuld bij zichzelf zoeken. Hoe kan iemand zo keihard en zo dwaas liegen voor een ander terwijl iedereen kan zien en lezen dat ik geen reactie heb geplaatst bij dat specifieke onderwerp dat zij bedoelde, deze leugenaar. Je moet je schamen om voor een ander te liegen en een ander onterecht te beschuldigen. Ben je zo blind en ben je zo dom dat je niet kan nadenken door de haat die in je hart zit? Beschuldig nooit iemand onterecht want daarmee straf jij jezelf, liegbeest.


  Maak melding
 9. Heel Suriname heeft een grote opruiming nodig inclusief a bigi Rovershol. Dit is onvoorstelbaar hier in Switi Sranang.

  Sari tori….🤤🤤😞😞🙈🙈👇👇👀👀


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES