vrijdag, mei 17, 2024
HomeFotoHouten woning compleet afgebrand te Domburg in Suriname

Houten woning compleet afgebrand te Domburg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Maandagochtend rond 10.30u is een woning afgebrand aan de Domburg Middenweg ter hoogte van de 2e zijstraat. Op het moment van de brand was niemand in het huis dus was er geen sprake van gewonden. Toen het Korps Brandweer Suriname aankwam was de houten woning reeds afgebrand.

Op het erf staan er drie woningen, de andere twee hadden geen schade. Het afgebrande huis was niet verzekerd en werd bewoond door een gezin bestaande uit vader, moeder en drie kinderen. Zij hebben niets uit de woning kunnen redden en al hun eigendommen gingen verloren.

Enkele auto’s die op het erf stonden zijn op tijd verwijderd door de buren. Een bromfiets ging wel verloren door de brand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname woonde een politieman er met zijn vrouw en kinderen van 2,4 en 11 jaar.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Newmount gaat op de door haar uit gemijnd gebieden bomen planten.Laten ze maar alleen harde hout soorten planten als bruinhart en groenhart.Goed bouwmateriaal en hardhout brandt moeilijker.
  Anders zomaar wat bomen planten heeft niet zo veel zin als het economisch niet veel oplevert.Hebben de binnenlander wel bos waarin af en toe een metie komt maar verder voor niets dient.


  Maak melding
 2. Valt mee dat Bouterse nog niet de schuld heeft gekregen van deze woningbrand. Laffe figuren geven graag altijd de schuld aan een ander, zonder objectief te zijn. Wel zo gemakkelijk en veilig achter je beeldscherm allerlei rotzooi neerpennen.


  Maak melding
 3. Volgens berichten was deze man politieagent. Mijn conclusie: agenten verdienen dus ook te weinig om de verzekeringspremie te kunnen betalen.


  Maak melding
 4. ik kan mijn ei nergens kwijt, dan maar hier..

  we hebben een waardeloze, tandeloze tijger let wel oso tigrie die de lijding heeft in ons land, die lul kan niks, klets in de ruimte , loopt weg voor alle verantwoordelijkheden, behalve als hij moet dansen tussen vrouwen moet staan pronken, heeft verder geen rol van betekenis in het land..
  hij moet blij zijn, dat hij wordt beschermt door de ,, onschendbaarheid ,, zolang hij op die stoel nog zit..

  maar zodra hij van af komt,, dan krijg je de poppen aan het dansen.. ik hoop zo spoedig mogelijk, ze wachten met smart op deze lul..

  namen hoef je hier niet te noemen, ,, wie de schoen past trekt hem aan.,, .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES