dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVandaag officiële launch van Suriname E-Visa en E-Toeristenkaart

Vandaag officiële launch van Suriname E-Visa en E-Toeristenkaart

-

Does Travel - naar Suriname

Eerder deze maand werd de nieuwe Suriname E-Visa en E-Toeristenkaart online beschikbaar. Vandaag, maandag 29 april vindt de officiële launch door de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, plaats in Hotel Torarica.

De introductie van de elektronische visa en toeristenkaarten zullen het huidig systeem moeten vervangen. Deze onlinedienst moet personen die wensen af te reizen naar Suriname, met name toeristen, instaat stellen om vanuit de comfort van hun huiskamer een visum of toeristen kaart aan te vragen en eveneens de betaling elektronisch te kunnen voldoen.

Voor de afhandeling van deze online dienst werd een overeenkomst getekend met VFS Global, wereldwijd een van de grootste technologische diensten specialist voor landen op het gebied van visa- en paspoort-uitgifte- gerelateerde administratieve taken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. moet het huidige systeem vervangen . en hoe zit het met de ouderen die moeilijk met computers om kunnen gaan en/of geen smartphone hebben………….in plaats dat deze gasten de visum plicht afschaffen voor in Suriname geboren mensen .gaan ze het uitbuiten digitaliseren.


  Maak melding
 2. Raar!
  Alle Caricominwoners kunnen zonder visa, toeristenkaart, E-kaart de republiek Suriname inkomen.

  Waarom moeten SuriNeds die een heel grote bijdrage leveren in de republiek Suriname ook niet zonder deze documenten binnen komen?

  zie de bijdrage aan Suriname:
  – SLM ( -toestel, onderneming) wordt voor een groot gedeelte door ons in stand gehouden,
  – meer dan 120 miljoen Euro die wij jaarlijks naar Suriname overmaken,
  – besteden van miljoenen euro van de SuriNeds jaarlijks als wij als zogenaamde toeristen met vakantie in Suriname zijn,
  – huizenbouw, percelen die wij in Suriname besteden,
  – dozenpost met goederen naar Suriname,
  – kennis en ondersteuning op talrijke gebieden in Suriname,
  – et cetera, et cetera,

  De toeristenkaart, E-Card, Visa moet voor de SuriNeds en andere Surinamers die niet in Suriname wonen en naar Suriname komen worden afgeschaft. Hun bijdrage in talrijke sectoren, sociaal, financieel, economisch, kennis, ervaring, et cetera is enorm groot en belangrijk voor Suriname en de Surinamers ( sport, cultuur, onderwijs, medisch, ontspanning, muziek, toerisme, investeren, mensen in nood, enz.)

  Opzouten met die deze drempel voor de SuriNeds ea die in het buitenland wonen. Zonder SuriNeds kan je de SLM opdoeken, evenals als talrijke exporten van oa Surinaamse groenten, enz naar Nederland, Su-muzikanten die naar Nederland komen, enz. Wij zorgen ervoor dat er daar miljoenen euro.s enz het land binnen komt.

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Ik ben bereid om dubbele visumkosten te betalen als ze me niet meer 2 uur laten wachten voordat ik langs die mensen in die hokjes kom met hun immigratie formulier in spijkerschrift en langabere gedoe.


  Maak melding
 4. Mooie service. Bespaart je tenminste de reis naar het consulaat in Buitenveldert en het eindeloos lange wachten.
  Sri Lanka heeft dit systeem ook al enige jaren en het werkt heel goed.


  Maak melding
 5. Voorbeeld nemen van de Marokanen en Turken geen visum nodig voor hun land geboren in Suriname en toch vreemdeling ??? Inderdaad geld kloperij zwendel uitbuiting Noem maar op. zoek wel een ander vakantie land marokkoooooo 😁😁😁


  Maak melding
 6. Wij surinamers moeten op de bedeltoer voor visas.Een buitenlander met 100 euro op zak die gisteren uit de gevangenis is ontslagen kan wel op Zanderij zonder problemen een visum verkrijgen.


  Maak melding
 7. @@Passant##
  Surineds zouden een éénheid moeten vormen en zeggen; wij gaan met z’n allen 2 maanden lang niet naar suriname. Gaat Bouta de visum niet afschaffen binnen die 2 maanden, dan gewoon doorgaan met boycotten. Moet je zien hoe gauw ze maatregelen gaan treffen, anders is SLM direct failliet en de middenstand van sur ligt dan helemaal op z’n gat.

  Helaas zijn surineds niet ééndrachtig. Vandaar dat de ticketkosten ook nogsteeds zo duur zijn en de surineds als schoften worden behandeld.


  Maak melding
 8. Geboren in Suriname van Indiase afkomst.
  INDIA heeft mij de Overseas Citizens of India ( OCI) card gegeven.
  Gaan naar India, verblijf , aankoop etc zonder belemmeringen.
  Behalve politiek.
  Wat doet Suriname met de eigen mensen.
  ????
  Wat een verschil.


  Maak melding
 9. @@S.J.P. Singh##
  Suriname kan toch niet tippen met India. Het is en blijft een bananen Republiek. Kijk welke types het land regeren. Hersenloze gasten!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES