zaterdag, mei 25, 2024
HomeFotoAuto door hek luchthaven Suriname na verkeersongeval

Auto door hek luchthaven Suriname na verkeersongeval

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval zondagmiddag in de omgeving van Zanderij, is een auto door het hek van de luchthaven geschoten. Op diverse foto’s op Facebook is te zien dat de auto op z’n kop ligt op het terrein van de luchthaven en zwaar beschadigd is. (Foto Peace Rnr)

Een tweede auto is eveneens zwaar beschadigd aan de zijkant. Het is nog niet bekend wat er precies heeft plaatsgevonden. Het vermoeden bestaat dat een van de voertuigen met hoge snelheid heeft gereden

Hij zou de macht over het stuur zijn verloren. De andere auto, die vanuit de tegenliggende richting kwam probeerde hem te ontwijken maar tevergeefs.

De andere auto:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

32 REACTIES
 1. Het wordt tijd dat we nauwkeuriger de oorzaken van de incidenten die zich voordoen in het verkeer onderzoeken.

  Ik heb stellig de indruk dat er wat schort aan de rijvaardigheid van de bestuurders van voertuigen. Ook voor wat betreft hun kennis over snelheidslimieten.
  Gekeken zal moeten worden als niet te lichtvaardig rijvaardigheidsbewijzen worden afgegeven.

  Dat deze indruk onjuist zou kunnen zijn geef ik toe, vooral als we kijken naar de toestand waarin de wegen momenteel verkeren en de breedte van doorgaans de wegen in Suriname. Het laatste leent zich nauwelijks voor enige ontwijking van 2 of meerdere voertuigen naast elkaar.


  Maak melding
 2. kan ook dat auto,s worden gesaboteerd en dat zou erg zyn. maar het valt wel op de vele rare Botsingen
  by al deze gevallen blyft wel een trauma over vaak erger dan een letsel,iets om over na tedenken


  Maak melding
 3. Waarom wordt er van elke aanrijding in Suriname melding gemaakt ? Afgezien van het feit dat het verkeer in Suriname zeer chaotisch is gebeuren ongelukken overal in de wereld.


  Maak melding
 4. Hobbs & Shaw ; maar deze opname studio is ergens naast de luchthaven zanderij met als gevolg blik schade . Idioot die denk te kunnen vliegen met een auto!


  Maak melding
 5. Is dit geen mislukte terroristische aanslag geweest?
  We moeten niet te lichtvaardig over alles wat er nu gebeurt denken. Jammer genoeg leven wij in een tijd waarin uiterste voorzichtigheid en waakzaamheid noodzakelijk is. Daarom is het zo jammer dat wij een president hebben die zijn volk slapeloze nachten wenst terwijl hij met allerlei criminele zaken bezig is.

  Sari Tori


  Maak melding
 6. Overschatting van eigen deskundigheid en slechte banden. Bekijk de foto van de brandweerauto die op zijn kop lag. Vier gladde banden en dan vreemd vinden dat je op een nat wegdek geen grip hebt.


  Maak melding
 7. Van mij mogen ze, zo lag ik er maar niet bij betrokken raak, heb trouwens een weddenschap om 100 euro met mijn zwager in Suriname afgesloten, komt het dodental boven de 1oo heb ik gewonnen blijft het er beneden mag hij vangen, kleine kans dat hij wint


  Maak melding
 8. Men moet eens in Su een massale protestdemonstratie houden.
  Borden, spandoeken, alles erop en eraan. Duizenden mensen op de been brengen en krachtig protesteren tegen het rijgedrag. Een of andere slogan bedenken. Gaat het helpen? Alle beetjes helpen.


  Maak melding
 9. Het is weer raak twee # hek internationale auto dag en altijd over ongelukken en aanrijdingen nooit goed nieuws slechte nieuws winnen de hoofd prijs op internet sport game, spel en weddenschap.
  Gelukken goed nieuws geen dode


  Maak melding
 10. En nog meer van het zelfde. De mentaliteit in het rijverkeer vraagt om speciale aandacht. Ik zie de toekomst dan ook somber in. Dus werk aan de winkel om dit binnen DNA bespreekbaar te maken en te zorgen voor stringentere en duurzame oplossingen voor dit vraagstuk.


  Maak melding
 11. Komt allemaal door die automaten in Suriname. Op de gaspedaal trappen, dan op de rempedaal. Dan verlies je makkelijker de controle op het gedrag van de auto. Wie eens met heel hoge snelheid opeens op de rem heeft moeten trappen (automaat) weet hoe moeilijk de auto dan te hanteren is. Met een versnellingsbak, vooral diesels, begint de auto zelf al een beetje af te remmen als je de gaspedaal loslaat. Bovendien kun je geleidelijker afremmen door een tandje lager te schakelen.


  Maak melding
 12. Gewoon drie jaar niet meer laten rijden en dan worden ze wakker het is geen race baan en zet gelijk beton blokken daar omt de eerst volgende op te vangen.


  Maak melding
 13. #Hek auto hoeveel is de schade van de auto show aanrijding Para maribo
  Ik heb ook zo aanrijding gekregen en heb whiplash van mijn nek over gehouden maar heb geen letselschade gekregen via de rijden rechter


  Maak melding
 14. Alleen bij het oversteken bij het zebrapad moet je rennen voor je leven.
  Deze zelfde automobilisten stoppen keurig in het buitenland om mensen te laten oversteken, maar waarom kan het hier niet?
  Ze denken dat ze een halfgod in het verkeer zijn.
  Ook daar komt een dag eind aan.


  Maak melding
 15. Logisch toch dat je moet rennen voor je leven, het is gewoon , zien ze me wel of zien ze me niet, of je nu zwart of dat je wit bent, het blijft om en om


  Maak melding
 16. Bimaru, zou het echt komen door de automatische versnellingsbakken, waarom gebeuren er in de VS in verhouding veel minder ongelukken dan in SU, terwijl de overgrote meerderheid v.h. wagenpark ook automaat is?, volgens mij is het toch de bedenkelijke mentaliteit en dan druk ik me nog mild uit, van de Surinaamse automobilist de hoofdoorzaak van de vele ongevallen.


  Maak melding
 17. @Hans,

  Zeker. Maar toch denk ik dat met versnellingsbakken er minder ongelukken plaats zouden vinden in Suriname. Je blaast je motor kapot als je vaak met te hoge snelheid in een lage versnelling gaat rijden. Met de automaat is dat niet het geval. Daar is het alleen gas geven, klaar. Ik denk dat het goed zou zijn als mensen in een bocht zouden moeten terugschakelen om daarna weer op een hogere versnelling over te gaan.


  Maak melding
 18. Het begint een beetje eentonig te worden. Vrijwel elke dag een bericht over een verkeersongeval, waarbij het voertuig over de kop is gegaan of in een sloot is beland.
  Zijn motorvoertuigen zo goedkoop geworden dat zij maar in de prak worden gereden?!


  Maak melding
 19. Surinamers denken dat ze ook met een auto kunnen vliegen…..laat ze het massaal eens proberen vanaf de Bosjesbrug, met Paki-RAT-igri, Rob Gay en Domsco in de kofferbak.


  Maak melding
 20. Ongegeneerd schrijft men onzin. Er is geen rem op uitkramen wat in je opkomt. Zie maar alle onzin op de sociale media. Zo is het ook in het verkeer. Een weerspiegeling van onze Surinaamse mentaliteit; vergelijkbaar met de onverantwoordelijkheden van verwende kinderen. Men kruipt achter het stuur zonder enig mededogen met andere verkeersdeelnemers. Ik heb persoonlijk ervaren; chauffeurs met blik bier in de hand tijdens het rijden, ondeugdelijke auto’s, de gevolgen van het ontbreken van strepen en verkeersmeubilair, file inhalen via de stoep, bewust hoge snelheden op drempels, geen ruimte op trottoirs voor voetgangers, ontbrekende kennis van verkeersregels, ongemanierdheid en nodeloze agressie. Te veel om op te noemen. Bedenk maar iets onoorbaars, en het komt voor in het Surinaamse verkeer. Elke verkeersdode wordt veroorzaakt door een moordenaar. Straffen als misdrijf. Alle schade laten betalen door de veroorzakers, tot de laatste cent. Maar dan moet de politie zelf ook het voorbeeld geven en moeten de wegen onberispelijk veilig zijn. Er moet op alle fronten gewerkt worden aan een nieuwe situatie van mentaliteitsombuiging. Er zijn evenveel auto’s als personen in het verkeer en het wordt steeds erger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES