Eerste twee shows Roué Verveer in Suriname binnen half uur uitverkocht

10
Eerste twee shows Roué Verveer in Suriname binnen half uur uitverkocht
Alle kopers hadden een meet & greet en fotomoment met Roué die speciaal hiervoor naar Suriname was gekomen.

Vanmorgen begon in Paramaribo de voorverkoop van de speciale one-man show van Roué Verveer in juli in Suriname. Mensen stonden al vanaf 08.00u in de rij en de kaarten voor de eerste twee shows waren binnen een half uur uitverkocht! Verveer is eind juli na vier jaar terug in Suriname met een eigen one-man show getiteld ‘Verveer Tori’.

Vandaag hebben honderden mensen kaarten gekocht bij Zus en Zo en Roué was speciaal hiervoor vanuit Amsterdam naar Paramaribo gevlogen. De eerste 150 kopers kregen een presentje uit handen van de populaire comedian. Ook hadden alle kopers een meet & greet en fotomoment met de in Suriname geboren Verveer.

Er zijn zeven voorstellingen van ‘Verveer Tori’ gepland en wel vijf op 23, 24, 25, 26 en 27 juli in Theater Thalia, met een toegangsprijs van SRD 120. En twee op zondag 28 juli, om 19.00u en 22.00u, in de Banquet Hall van Hotel Torarica. Die kaarten zijn alleen bij de receptie van Torarica te koop en kosten SRD 250 inclusief welkomstdrankje en snack.

De shows in Thalia op 26 en 27 juli zijn uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor 23, 24 en 25 juli verkrijgbaar bij Zus & Zo of voor de speciale shows in Torarica bij de receptie van het hotel. Wees er vlug bij want op=op. Filmpje van de mensen in de rij vanmorgen:

https://www.instagram.com/p/BwwwwrFIkNQ/?utm_source=ig_web_copy_link

10 REACTIES

 1. natuurlijk zijn praktisch alle shows uitverkocht in s m e.. , komt, dat de gemiddelde suri geen bal heeft te doen, dus ook geen enkel vorm van vermaak.., zolang de shows gaande zijn, is er ook minder inbraak geen diefstal op dat moment, maar daarna gaat alles gewoon door..


  Maak melding

 2. @ Forza

  De mensen die in de rij staan zijn de beter gesitueerden van Su, en die werken ook neem ik aan !
  Een arme sloeber als ik kan geen 250 Srd uitgeven voor een kaartje, besteed het liever aan de kids.
  R. Verveer is een toffe peer, je krijgt bij zijn show waar je geld : in tegenstelling van J. Raymann !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Dit is een goede graadmeter zou ik zeggen. Hieruit kan je concluderen dat er genoeg dollar is in Suriname . Maar dat wist Verveer kennelijk, anders kwam hij niet. Ai boi, het lijkt wel de toren van babel, de ene kant armoede en de andere kant genoeg geld voor vertier en genot.


  Maak melding

 4. Ik zou het just anders belichten en dat is dat de Surinamers het talent van R. Verveer zeer waarderen,vandaar de lange rijen.
  Het is zaterdag,weekend, eind van de maand en de werkende klasse heeft geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.