woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameVHP delegatie tijdens Paasweekend op bezoek te Stoelmanseiland in Suriname

VHP delegatie tijdens Paasweekend op bezoek te Stoelmanseiland in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een delegatie van de Surinaamse politieke partij VHP onder leiding van Chan Santokhi was in het Paasweekend op bezoek te Stoelmanseiland in Sipaliwini. De partij heeft daar het jaarlijks terugkerend sporttoernooi, waaraan twaalf dorpen deelnemen, gesponsord. Santokhi stelde ondermeer een wisseltrofee beschikbaar voor voetbal en slagbal.

Op Paaszondag werd eerst een krutu belegd om de leefomstandigheden van de bewoners in het gebied te bespreken. Daarna werd er een dorpswandeling gemaakt in het kader van de ‘meet the people campagne’, deelt hoofdbestuurslid Stan Dijksteel mee aan Starnieuws

Later op de dag bezocht Santokhi het sporttoernooi. Zijn toespraak daar was in de Paassfeer waarbij hij het gehoor vroeg om de hoop niet te verliezen. Net als zoals het met Pasen is gegaan, zal de rechtvaardigheid het uiteindelijk winnen, benadrukte de politicus. Op Facebook schreef Santokhi onderstaande bericht:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Die ene meneer die santhoki tokitoki noemde by de vorige verkiezingscampagne n die als n bezetene tekeer gaat op podia krygt nu heveige last vn loesbere n nachtnerries by ht horen vn die naam.


  Maak melding
 2. Adhin bezocht de in het verleden zeer wrede verwanten van deze mensen.

  Hoe prettig is het te zien, dat Santhoki juist de nazaten van de slachtoffers van hun wrede verwanten bezocht.

  Maar nu in alle vrijheid, niet angstig om te worden verkocht voor een spiegel, kraal, wat buskruit, een lapje stof , een geweertje of een flesje rum.

  Mensen die nu in vrijheid kunnen gaan werken aan het versterken van hun ontwikkeling in alle openheid, mits zij de juiste keuzen voor de toekomst maken.

  Het is aan hun en hun keuze zal het bepalen als zij de geschiedenis in willen gaan als eeuwige slachtoffer, ongeacht of deze regering met de o zo wrede nazaten die hun uit hun vrijheid haalden, aanboden om na zij hun uit hun vrijheid hadden gehaald.


  Maak melding
 3. De mensen hier op Waterkant.net kunnen beter het voorbeeld van Santokhi overnemen en hun hatelijkheden ten aanzien van de Marrons dimmen. Het zal u verbazen, maar zelfs een meerderjarige Marron heeft ook stemrecht. Santokhi is naarstig op zoek naar stemmen. Hij wil 28 zetels (proest!). Wil je hem helpen? Dan weet je wat je te doen staat.


  Maak melding
 4. Last ting foe Santhoki. Als deze mensen hun, voordeel hebben gehaald zijn zij jou vergeten. Ze zijn fowroe, zodra ding njang ding e fiegie ding mofo. Na gwe dan ding gwe.

  Het zijn mensen die met hun onderbuik stemmen, niet met hun hoofd. Etnisch loyaal aan de kudde, al betekent het voor hun en hun kinderen geen ontwikkeling.

  Santhoki moet kijken naar hun stem geschiedenis en zich afvragen waarom hun gedrag nu anders zou zijn. Hij zal zich vergissen in hun nationale gevoelens want deze mensen hebben dat niet. Het is vooral ik en daarna de mensen die op mij lijken en daarna niets.

  Wil Chan toch nog iets doen uit menselijkheid dan kan hij ze maar een paar paketten toe stoppen. Voor de loze beloften kunnen ze en zullen ze rennen naar hun broeders, zoals ze reeds in het verleden deden.


  Maak melding
 5. Santoki moet inderdaad in het zadel geholpen worden door straks massaal op hem te stemmen. eerlijk gezegd is er anders geen enkel alternatief. Er kleeft te veel bloed aan de handen van de huidige president om weer een kans te geven.


  Maak melding
 6. Alleen VHP kan Suriname redden. Vergeet NPS en heef niks kunnen waar maken. Bij NPS is het pina mi boi.
  VHP houd zijn woord!!!!! Santokhi Santokhi Santokhi Santokhi Santokhi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 7. We hebben 250.000 euroos uitgetrokken om de verkopers van hun voorouders te gaan bezoeken. Terwijl dit bedrag ook aan hun had kunnen worden besteed.

  Maar dat willen ze door hun stemgedrag zelf. Ze kiezen immers zelf keer op keer voor hun eigen vernietiging.

  Oen waai a fraga, gie Masra
  Bouterse, Bep nanga Abop.


  Maak melding
 8. Is alleen maar te hopen dat de boslandbewoners hun stem op de VHP uitbrengen. In het verleden was het steeds bij puntje en paaltje kiezen voor je eigen soortgenoot partij. Die gasten hebben geen benul van wat in dit land gebeurt.
  Ze gaan naar het stemhokje zien een plaatje van een zwarte en die is het dan.
  HALLELUJAH


  Maak melding
 9. Als je iets doet moet je het menen maar dat is niet het geval met VHP. Ik kijk naae de gezichten van de en en dan zie je hun gedachten gang. Als jullie denken dat eeze mensen kiezen voor Chan dan dromen jullie. Die onschuldige Chan is zelf een moordenaar en drugsdealer.


  Maak melding
 10. Kiesrecht is een belangrijk onderdeel voor democratie, een vrije, geheime en algemene verkiezing waarbij het volk en volksvertegenwoordiging kies. Van de grondwet mogen dan ook alle Surinamers kiezen en gekozen worden, behalve bij de wet gestelde beperking. Peace out!


  Maak melding
 11. Wendy , wat let je als Santokhi zoals jij schrijft een moordenaar en drugsdealer is dat je hem aanklaagd, maar dan zul je wel met voldoende bewijzen moeten komen, i.p.v. hier maar wat loopt te roeptoeteren, Maar dat ze daar straks niet op Santokhi stemmen kon je best eens gelijk aan hebben, zo slim zijn ze niet en vallen nog steeds voor spiegeltjes en kralen maar nu in de vorm van petten en truitjes die ze straks wel weer zullen krijgen van de NDP, ABOP of NPS want soort zoekt soort toch.


  Maak melding
 12. Ja ja wat heb je aan stemvee die niet ontwikkeld is en zich alleen maar laten bedonderen voor een voedselpakket ? De boslanders zijn op intellectueel gebied onder onder onderontwikkeld en ik vraag mij af of ze verstand van het kiesstelsel hebben. @ Wendy je blijft maar met dom gelul provoceren. Als jij het zi goed weet waarom trek jij de deur in Nederland niet achter je kont dicht om naar Suriname te vertrekken en het land op te bouwen ? De Hindoestanen van de VHP hebben tenminste de moed om iets voor het land te doen maar jouw soort achterlijke apen zullen steeds met een scheve blik naar Hindoestanen kijken.


  Maak melding
 13. EFFE TUSSEN NEUS EN LIPPEN DOOR!

  Toen ik de:
  eerlijke,
  rechtsschapen,
  oprechte ,
  vaderlandslievende,
  redder des vaderlands,
  zeer democratische en
  zeer voorbeeldige
  Voor suriname veelbetekenende
  Geen mens en dier kwaaddoende
  meneer Santhoki ,
  Leider van de
  Verenigde Hindustaanse Partij
  zag lopen, moest ik aan wijlen
  PAPA LACH VAN ORANJE DENKEN.


  Maak melding
 14. @Wendy,

  Wendy, jij adoreert de veroordeelde Drugscrimineel tegen wie 20 jaar celstraf is geëist voor meervoudige moord.

  Deze moordverdachte heeft Suriname tot een armlastig land gemaakt en daar is onze Wendy heel trots op.

  Wendy, jij houdt niet van Suriname maar van een veroordeelde Drugscrimineel.


  Maak melding
 15. Normaliter sma e taki dati blakkamang no lobi koelimang en koelimang no e vertrouw blakkamang. Hopelijk komt er nu een eind hieraan. Feit is dat de duivelse zoon didibri voor nog meer verdeeldheid heeft gezorgd onder vele landgenoten. Er zijn heel veel gevallen waar hele familie’s, vrienden en bevolkingsgroepen, sinds 1980 vijandig tegenover elkaar zijn geworden. Zelfs moeder en dochter, vader en zoon etc. vanwege de paars vervloekte revo en wi egi sani indoctrinatie. Tot op heden wonen te AbraBroki families die sinds 1982, om baas, vijanden zijn geworden. De ene familie heeft sinds de jaren tachtig baas zijn schijt en pis tot zich genomen om te overleven. Ze hebben een klein kabouterhuisje gratis gekregen en allen werken bij de overheid. Ze zijn verwaand en trots dat ze ndper’ s zijn. De andere familie moest niet en wil niets uit handen van baas noch familie, want zeggen ze, het paarse goed dat baas geeft is afkomstig van bloedgeld ( drugsgeld en gelden uit de staatskas). De anti paarse familie hebben hun kinderen normen en waarden bijgebracht. Enkele kinderen, nu volwassen hebben een hbo diploma op zak en weer anderen hebben een bedrijfje. Ze weten een ding met volle zekerheid, wi dati no e begi en wagtie tapoe lanti. No boi, wi dat leri dat joesrefi moes wroko tranga en op eerlijke wijze verdien joe moni, want dan zegen foe tapsee altijd de, naast tevredenheid. Bij de paarse familie is het dagelijks onenigheid en ontevredenheid. Altijd bedelen ze en wachten op lanti voor paarse pakketje van baas.


  Maak melding
 16. @ Glenn en alle andere Domme Suri’s die nog denken dat Boslandcreolen dom zijn; Zijn jullie vergeten dat het de voorouders van deze mensen waren die de Moed, verstand en Strategieen hadden om voor hun Vrijheid te strijden?. Het zijn de Wijze en geestelijk sterke groepen uit de groep die ten srtijde trekken. Dus in denk dat het duidelijk is uit welke groep jullie komen.


  Maak melding
 17. De NDP bespotter( DEW, Baiwa, MAHINDER )
  Ik vind jou eigenlijk een grote racistische lafaard, doe achter de gordijnen heel wat roept.
  Kom naar voren met jouw echte naam en gezicht.
  Dan doen we het debat met open vizier.


  Maak melding
 18. @ Farrakhan: Adin bezoekt Ghana santokhi bezocht stoelmanseiland, het is vraag om probleem met je achterban Santokhi.

  VHP is nu (anno 2019) toch een Multi-etnische politieke partij geworden die verlossing zal brengen in Suriname door de strijd tussen goed en kwaad te beslechten? Of zie ik het verkeerd?


  Maak melding
 19. Deze man is een uitje gaan doen meer is het niet,want niemand gaat op hem stemmen met zijn olifant die de helft van de wereld vast houd
  Wil deze man iets betekenen voor het land dan moet hij de Verenigde Hindoestaanse Partij opblazen.
  Je ziet het zelf hé deze mensen willen zich niet verenigen of mengen met andere rassen,met uitzondering van velen die dit wel doen.
  Suriname is een onafhankelijk land met één vlag,dat wil zeggen dat iedereen in Suriname een Surinamer is
  Dus deze politieke partijen moeten ophouden te bestaan.
  Na 2020 moe tmen gaan kiezen voor twee partijen stelsel,en niemand mag meer een etnisch partij hebben.


  Maak melding
 20. Alle politieke partijen, in het bijzonder de oppositie politieke Partijen, cq de PL kunnen een voorbeeld nemen aan de Vooruitstrevende HervormingsPartij en moeten goed kijken wat het probleem is en groot gevaar in Suriname vandaan komt en hun pijlen daarop te richten.

  De VHP gaat voor 28 zetels en meer van de DNA bij de Algemene Verkiezingen van de DNA van 25 mei 2020 in de republiek Suriname

  Time4change!

  Chan4Pres!

  Leve:
  – Chan Santohki (CS),
  – Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP),
  – bestuur van de VHP,
  – alle rr- en dr-leden, DNA-leden die op de verkiezingslijst van de VHP van de Algemene DNA verkiezingen van de republiek Suriname op 25 mei 2020,
  – de rechtsstaat Suriname
  – alle kiezers van Noord – Zuid, Oost – West van de republiek Suriname zich aansluiten bij de Orange Movement, De Olifant, de VHP.
  – partijprogramma van de VHP,
  – de goede koers omhoog voor de Surinamers met de VHP en de republiek Suriname, (inter)nationaal, na 26 mei 2020 in de republiek Suriname,
  – Vertrouwen op eigen kunnen
  – samen werkingscoalitie met alle politieke partijen van Suriname, behalve de ndp na 26 mei 2020,
  – internationale samen werking met de EU, (Frankrijk, Belgie, enz), andere landen in de wereld, de regio,
  – welvaart en welzijn voor de Surinamers en de goede eer en naam van de Surinamers en de republiek Suriname.
  enz., enz.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Hup VHP Hup!
  We Zijn De Olifant i.p.v. muis

  Orange Movement is niet te stoppen we komen boven aan op 26 mei 2020,
  We Are The Champions My Friend1
  Orange Movement!,
  We Got Whole Suriname In Our Hand,
  We God Whole Suriname In Our Hand

  Hand In Hand Kameraden,
  Hand In Hand Met DE VHP!
  Geen Woorden, Maar Daden,
  VHP wordt de Kampioen op 26 mei 2020

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 21. De waarheid van de politieke leiders is dat Santokhi de enige is die gezegend is met intelligentie en de enige met een lange termijn visie. Santokhi is ook de enige die in het buitenland aanzien en status heeft en politieke leiders uit het buitenland zijn bereid zaken met hem te doen. Hij is ook een echte crimefighter en een integer persoon die in het belang van ALLE Surinamers denkt en handelt. Helaas zijn veel Surinamers, vooral de zwarten, nog steeds wantrouwig en of voelen zich net als de blanken superieur. Er is een groot verschil echter daar waar de blanken zich ontwikkeld hebben, zijn de zwarten in hun ontwikkeling gestagneerd. Santokhi is verbaal zo sterk dat Bouterse het debat met hem niet aandurft. Deze dictator moet zo snel mogelijk afgezet worden.


  Maak melding
 22. Suriname is een potencieel rijk land met weinig inwoners,die mits verenigd ,hard samenwerkend tot grote welvaart kunnen komen,maar men rolt vechtend over straat cq internet, elkaar voor rotte vis uitmakend de buitenlandse in troebel economisch water vissers halen de krenten uit de pap en lachen zich rot! Wordt wakker stelletje sukkels !


  Maak melding
 23. Dankzij hindoestanen en javenen eten we rijst, groenten en vlees. Te AbraBroki sma e denki en doe precies leki Roy Kaikusi groenberg, alleen klagen en lanterfanteren.


  Maak melding
 24. @ Glenn, jij vertolkt waarom een Boslandcreool NEVER op een Hindustaan zou moeten stemmen.
  Boslandcreolen zijn vanaf dag 1 surivors en kennen niemand boven hen.
  Mensen als jij kunnen dat niet hebben, want men moet aan jouw voeten of aan dat van jouw ras liggen.

  On topic.
  Een ieder met een oprecht hart voor de Surinamer en oprechte liefde voor het land Suriname, mag van mij aan de macht komen. ONGEACHT afkomst… Maar als ik de ware gevoelens van vele Hindustanen hier lees, zou ik ook ZEER huiverig zijn om op 1 te stemmen…


  Maak melding
 25. ##VENO@@
  Wat zou je denken om Sur in 2 Staten op te delen.
  – de helft voor hindoestanen
  – de andere helft rest bevolking

  Lijkt mij de beste oplossing.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES