zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJörgen Raymann met voorstelling 'Schudden aan die boom' naar Suriname

Jörgen Raymann met voorstelling ‘Schudden aan die boom’ naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op vrijdag 12 april heeft Jörgen Raymann zijn theatertour ‘Schudden aan die boom’ afgesloten in Nederland. Hij speelt de show echter nog één keer en wel in Suriname, het land waar hij opgegroeid is. Dat doet hij in de maand december, van 27 – 30 december in Paramaribo. Surinamers krijgen dan in het voorprogramma een voorproefje te zien van zijn nieuwste voorstelling ‘Doorslikken’, die in 2020 in de Nederlands theaters te zien is.

Volgens Raymann is ‘Doorslikken’ een vervolg op zijn eerdere succesvolle show ‘Even Slikken’ uit 2000. In 2020, twintig jaar later, keren ook Tante Es, Achmed, Edsel, Latifa, Reguillo en Mister Lasmibalsingh terug op het podium. Hoe zal het hen al die jaren vergaan zijn?

Bekijk een stukje uit Even Slikken:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hij is reeds lang legaal miljonair. Ik denk echt niet dat hij voor een seconde aanstoot neemt aan anderen hun voorspelbare afgunstelijke mening. Ik vind ook niet al zijn werk even leuk, maar het blijft zijn werk en hij verdient er heel goed mee. Zonder Raymann waren al die andere Surined comedians veel minder bekend, in tegenstelling tot de misgunners is Raymann iemand die andere collega’s en medemensen wèl iets gunt…


  Maak melding
 2. Jörgen Raymann met voorstelling ‘Schudden aan die boom’ naar Suriname

  Blijf je ding doen en laat anderen om lachen. Wat zou het mooi zijn als zij die kritiek hebben op Jörgen Raymann ook hun eigen ding zouden doen en zich zelf onderhouden en een bijdrage konden/kunnen leveren aan het Surinamers zijn of what ever en konden verbinden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Schudden aan de boom hoeft niet in Suriname. Alle vladeren zijn reeds op de bodem gevallen. Er ligt 200 miljard voor het oprapen. Waarom dan nog schudden. Of is men bang om te bukken in de buurt van onze vieze president Allontjie Adhin. Deze heeft zijn naam met het oog op dekolonisering en Afrikanisering verandert.


  Maak melding
 4. Raymann hoeft tenminste niet te bedelen om een uitkering en hij gunt zijn collega’s en medemens tenminste nog wat in tegenstelling tot de egoïstische wisi wasi misgunners die rondlopen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES