woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Dancehall-ster King Koyeba nog steeds geliefd in Suriname'

‘Dancehall-ster King Koyeba nog steeds geliefd in Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

De in België woonachtige Surinaamse Dancehall-ster King Koyeba, is nog steeds hot in zijn geboorteland. King Koyeba, ook bekend als Paramaribo Baas (PB), gaf op 20 april na vier maanden weer een optreden in Suriname en wel op zijn geboortedorp Klaaskreek in het disctrict Brokopondo.  

King Koyeba werkt aan een CD die zeven tracks zal bevatten. Zijn streven is om deze in mei te lanceren. De Surinaamse Dancehall-ster woont al een paar jaar in België. Hij focust zich daar niet alleen op muziek, maar ook op zijn baan in een bar/discotheek. Het leven in België is volgens de artiest anders dan in Suriname.

Afgelopen weekend ontmoette hij de heren van Ghetto Crew in Suriname waarmee hij meteen hun populaire Beleki Beketje Challenge deed (foto). Zie ook de film hieronder:


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Sorry hoor niks aan. Lijken wel een stelletje gangster/zware jongens met een sigaar in hun b..k. Geen goed voorbeeld voor de aanwezige jongeren. Hopelijk smijt Belgie hem eruit.


  Maak melding
 2. Het leven bestaat niet uit dansen, maar ga een opleiding volgen b.v. informatica, rechts en wetskennis.
  Geografie, maatschappijleer, wiskunde, natuurkunde, fysica, farmacologie, ingenieur, jurist, kwantumfysica, beleidsmedewerker., medicijnen, fysiotherapie, gynacoloog, neuroloog, enzzz. Met een opleiding kun je jezelf en je natie ontwikkelen maar met dansen kom je niet ver, het is leuk maar, het is geen ontwikkeling. Je hebt hersen gekregen om jezelf te ontplooien of niet?


  Maak melding
 3. altydt maar dat naar rasisme smakende opmerking,je hoef niet altydt mee eens te zyn maar wees toch positief het gaat om een artist dan ga je de persoon tot aan zyn afkomst afkraken ,het moet een keer afgelopen zyn.
  het past niet in wat men noemt een SAMENLEVING of zyn jullie zo arogant om dat te vatten


  Maak melding
 4. En ik ben het volledig eens met @Rbrown. Over muzieksmaak valt niet te twisten.De ene vindt het leuk en de ander niet. En hoe men zich erbij kleedt en gedraagt is gewoon van deze tijd. Bestemd voor de jeugd en anderen die zich aangetrokken voelen. Het is maar een act .Kijkt men nooit naar music video’s?


  Maak melding
 5. Mensen hoeven niet speciaal naar music video’s te kijken. Het is een feit dat zodra er een camera op dit soort gericht is, komt hun ware aard bovendrijven. Andere artiesten doen het veel beter, steunen de kinderinternaten, hebben ook geen helikopter nodig om zich te presenteren. Stelletje monkeys.
  In Belgie maken ze ook een hele negatieve indruk. Belgie is ze liever kwijt dan rijk.


  Maak melding
 6. @Boeboe,

  Word dan zijn promotor en regisseur. Kun je hem haarfijn uitleggen hoe het hoort. Het zal een gruwelijke hit worden en het geld dat jij verdient kun je aan een kinderinternaat schenken.


  Maak melding
 7. Zielige reacties van sommigen. Maar alles doen om een positief bericht over een zwarte om te draaien naar wat negatiefs.
  Zo vol zijn ze echt niet van Indiers. Indiers staan bekend dat ze over lijken gaan voor geld, achterbaks te zijn en hun slechte hygiene.
  Zo heeft ieder ras zijn vooroordelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES