Auto belandt in de goot langs de Sumatraweg in Suriname

15
Auto belandt in trens aan de Sumatraweg in Suriname

Een politieagent op de motor neemt de situatie ter plekke op nadat een auto deze natte morgen in een goot belandde langs de Sumatraweg in Suriname. Volgens de eerste berichten zou de bestuurder met vrije hoge snelheid hebben gereden. Bij het beschrijven van de bocht ging het mis en verloor de bestuurder de controle over het stuur.

De auto kwam in de goot langs de weg terecht en moest eruit getakeld worden. De schade aan het voertuig was aanzienlijk maar gelukkig raakte niemand gewond. De bestuurder zou mogelijk niet in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs en zal daarvoor een boete krijgen van het Korps Politie Suriname.

Nog een foto van de situatie ter plekke:

15 REACTIES

 1. Je zou bijna denken dat dit soort autobestuurders ook in de goot thuis horen, waar zij ook daadwerkelijk vandaan komen. Weer hard rijden, geen rijbewijs, slecht banden profiel. Gelukkig waren er geen andere weggebruikers in de buurt. Dit hand slecht kunnen aflopen. Een flinke boete geven voor dit gedrag.


  Maak melding

 2. @@ Forza!! Forza?? hou toch op!! hoezo de rijbewijs invorderen?? daarboven staat duidelijk dat, die Ronald aan het stuur geen rijbewijs heeft!!

  Suriname stunt!! De auto is van zijn vader welke op rekening is gekocht en moet nog bijna alles aflossen!!
  Kijk zulke kinderen moet je hebben, welke rekening houdt met hun ouders!! Mi dati mi bo Wiep-Ding!!!


  Maak melding

 3. Was er niet bij kan geen mening geven, maar misschien te hard gereden en de macht verloren of defecte remmen ??? In ieder geval een

  sari tori
  Jacko.


  Maak melding

 4. Surinamers wordt vaak verweten dat ze teveel achterom kijken naar het verleden. Misschien is dat wel een oorzaak van al die verkeersongelukken. Als je steeds in de achteruitkijkspiegel zit te kijken dan zie je niet waar je heen gaat en dan kan het wel eens fout gaan.

  Hoe moeilijk is het om rechtuit te rijden op een rechte weg, en dan helemaal aan de rechterkant in een trens belanden?


  Maak melding

 5. Echt een awari domri, kunnen jullie niet rijden in Suriname of zijn juliie zo corrupt dat het te koop is die rijbewijzen. Vreselijk elke dag lees ik deze stronterij. Ik woon al 48 jaar in Nederland en heb nooit een aanrijding meegemaakt. Ik ben 2 keer terug gegaan naar suriname. En ik was getuige van 2 zware aanrijdingen tijdens vaksntie. En ik woon sinds mijn 22e in Nederland. Het is toch vreselijk.


  Maak melding

 6. Ook in Nederland zijn er dagelijks dodelijke ongelukken in het verkeer. Gisteren ook weer 4 doden in in één auto in het verkeer. Het is elke dag raak. Iemand geeft aan 48 jaar in Nederland te zijn en geen aanrijding heeft mee gemaakt. Die persoon staat slap te lullen en kijkt geen nieuws en leest geen kranten. ELKE DAG ZIJN ER VERKEERS ONGELUKKEN IN NEDERLAND MET DODELIJKE AFLOOP. O ja die persoon geeft aan 48 haar in Nederland te wonen, nou ik woon al 56 jaar in Nederland en zeg dat er dagelijks door te hard rijden verkeersongelukken gebeuren. WAKE THE FUCK UP.


  Maak melding

 7. REDACTIE WATERKANT; PLAATSEN JULLIE A.U.B. ANDER NIEUWS WANT DIT WORDT EENTONIG. OF IS ER GEEN ANDER NIEUWS IN SURINAME. IETS VROLIJKER NIEUWS ALSJEBLIEFT


  Maak melding

 8. @Palulu,

  Is er soms buitensporig veel positief nieuws over Suriname te vermelden?
  Het lijkt er veel op dat er een vloek over Suriname heerst.


  Maak melding

 9. Ik dacht altijd dat ze alleen plastic in de goten gooiden. Nu ook hele auto’s. Meer verstoppingen.
  Ik hoop dat de boete zo hoog is als hij geen rijbewijs heeft en ook degene aan wie de auto toebehoort moet een boete krijgen. Gelukkig geen onschuldige mensen vermoord


  Maak melding

 10. Stomme ezels valt geen verstand bij te brengen. Goed dat de auto total is, scheelt weer een auto op de weg, alleen jammer dat die stommerd er toch nog goed vanaf is gekomen..


  Maak melding

 11. Kaulo sma disi no sabi rij kaulo wagi. Te pasi habi watra no kan rij kaulo wagi tranga nanga kaulo wagi. Te yu sabi rij yu firi direct pasi no habi grip. Kaulo don sma no sabi rij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.