VIDEO: vier mannen plegen gewapende overval op winkel in Suriname

29
VIDEO: vier mannen plegen gewapende overval op winkel in Suriname
Op de beelden is te zien dat zeker twee rovers vuistvuurwapens bij zich hadden.

Bij een gewapende overval afgelopen vrijdagmiddag aan de Mahonylaan, vlak tegenover grote Combéweg, is een onbekend bedrag buit gemaakt en meegenomen. Bij de roofoverval hielden de mannen het personeel onder schot met vuistvuurwapens. Beveiligingscamera’s voor en in de zaak legden de overvallers vast.

Op de beelden is te zien hoe de mannen, 3 met petjes en 1 met een hoed, arriveren in een grijze auto en uitstappen. Vervolgens is te zien hoe de vier geld uit de kassa halen. In onderstaand filmpje is ook te zien dat tenminste twee rovers een vuistvuurwapen in hun hand hadden.

Na hun daad vluchtten de daders weg met hun voertuig en zijn volgens de Surinaamse politie nog steeds voortvluchtig. De politie van centrum heeft de zaak in onderzoek. Bekijk de beelden van de verdachten hieronder:

- Advertentie -

29 REACTIES

 1. Braziliaanse misdadigers hebben hun weg in Suriname gevonden. De echte misdaad heeft intrede in SU gedaan. So so ka, moro ka ai Kong.

 2. De camera beveiliging die deze criminelen duidelijk in beeld hebben, deert hun totaal niet zo te zien, zijn zeker verbonden aan die criminele paarse partij, die misdadigers faciliteren.

 3. Desi !! misdaad bestrijding is veel belangrijker dan al jouw poppenkast vertoningen. Suriname is meer dan ooit geholpen door een veilige haven voor het volk te creeren

 4. Deze soort honden horen niet bovengronds te leven, ze moeten gelijk opgeruimd worden.
  Ik zie deze soort honden het liefst in een lijken kist rotten, wan dagoe srefi habi moroo verstang !
  sarri tori

  Jacko.

 5. Rectificatie.
  Levend in een vleesmolen draaien, en aan de honden en varkens voeren!!!!
  saka saka

  sari tori
  Jacko

 6. Them badboyz ! Levensgevaarlijke gasten. De politie moet als de wiedeweerga achter deze gasten aan. Wanneer het geld is opgeraakt gaan ze weer hun slag slaan.

 7. @J.Zwartmans. Goede methode maar duurt te kort.
  Stokvismethode is beter: aan paal binden, met scheermes huid bewerken, met zout water overgooien en vervolgens in de zon laten uitdrogen.

 8. Een djoeka, die Brazilianen de wegen wijst hoe te roven, op klaarlichte dag. Echt dwazen, ook nog zonder masker. Opa taki, ach dit is pas het begin, in 2020 verwordt alles zevenmalen erger dan de jaren tachtig als oerdomme debiele idiote ndp honden wederom voor een derde maal op de allergrootse misdadiger en zijn allergrootste misdadige corrupte criminele partij de vervloekte ndp, gaan stemmen. Oma taki, ai da na leki Barsong ai go trong.

 9. jammer dat de winkeliers niet makkelijk aan een vergunning kunnen komen voor een vuistvuurwapen.
  want lood / koper moeten deze beesten voelen

 10. Daar begint het, na djuka wang blaka?
  Zegt gewoon een blakamang
  Want je weet zelf niet als het om Brazilianen gaat alle drie zijn licht kleurig
  Ju Mpp.

 11. @J. Zwartmans en @ Switi Sranang; verder alles goed met jullie heren? Laat de fantasie maar als een emotionele oprisping in je grijze massa voortleven, dus niets ondernemen. Mang, jullie leven nog in de middeleeuwen, zo wreed. Wat zouden jullie met DDB doen als de kans daar zou zijn?

 12. Fa den mang disi teki alla ten fu disi sani. Nooit mi sjie rover so rustig anga relax. Disi gersi inside tori.

 13. Zo lijder,zo volgelingen.
  Met de dag worden ze brutaler.
  Niks kan ze stoppen.
  Is dit de Suriname waarvan de surinamers dromen!?
  Triest wat er allemaal gebeurd in Suriname.

 14. Het leven in Suriname wordt met de dag moeilijker voor de bevolking.

  Het gevolg is dat hardwerkende winkeliers, bedreigd/onder schot gehouden worden met een wapen terwijl de andere vrienden in crime rustig de buit vergaren.

  Gelukkig hebben we de beelden nog en 72 nieuwe politie voertuigen?

  Of de politie snel ter plekke was????

 15. @Sam, ze hebben gloednieuwe vehikels maar geen brandstof. Stand 0-0. Getrouw is zo trots op de voertuigen aangeschaft door de kapitalist Sardjoe, dat hij vergeten is brandstof te bestellen. Misdaad is het enige waar jongeren in Suriname nog heil in zin, de rest is kapotgeslagen of vernietigd. Wat nu functioneert is op gratie van de roversbende.

 16. Kondre mang ,no waktie schotoe ,tik gong shoet ding ma pang pang.
  OE doe wang san no kondre ,anders au go helemaal verkeerd.

  OE MOES TIK A RECHT NA OENOE ANOE ,FOE DOE WANG SAN NANGA DENG MANG DESI.
  DING VOERMANG NE LAS NEKS , NA ONDERNEMER E LASIE

 17. Veiligheid, corruptiebestrijding, transparantie heeft geen enkele prioriteit bij het wanbeleid van een megalomane dorpsidioot. Hij profileert en gedraagt zich liever als een potsierlijk uitgedoste clown op een bruggetje. Wat een treurnis.

 18. Vreemd dat ik dit bericht alleen hier zie. Is het iets van pas of oud bericht van mensen die geen moer te doen hebben en oude berichten zoeken en weer plaatsen.

 19. Is Paramaribo soms een miljoenen stad, dat zelfs met beeld materiaal de rovers niet kunnen worden opgespoord. Zal de VHP wanneer zij volgend jaar aan de macht komen wel in staat zijn om deze criminelen aan te pakken.

  Voor mijn part oppakken die handel en op de onafhankelijkheidsplein standrechtelijk
  …………einde oefening.
  Anders komt het nooit goed met Suriname.

 20. “Djakkie 15 april 2019 at 17:39
  Voor mijn part oppakken die handel en op de onafhankelijkheidsplein standrechtelijk”

  Standrechtelijk is terug naar de oude tijd.

  Ze kunnen een paar Moslims vragen om ze een paar zweepslagen te geven voor ze hhet gevang ingaan..
  Hetzelfde mag wat mij betreft met de mannen die vrouwen mishandelen en natuurlijk de cipiers van Hazard die verantwoordelijk zijn voor moord en mishandeling .

 21. Amateurtjes aan de slag.
  Zonder handschoenen en maskers.
  Die vallen sowieso door de mand.
  En meer nog gaat het hier nieteens om een 5 miljoen zeg maar…snoepgeld en nog eens snoepgeld.Deel het door 4 en na 3 dagen zijn ze weer skeer.Maar met 5 miljoen kom je heel ver en ook niet terug laten vinden bij je aanhouding dan. ben je een prof inbreker en na vrijlating nog je feest vieren.Dombos😂😂😂😂

 22. Iedereen die deze 4 gewapende overvallers kent, moet dit aan de politie melden.

  Verplaatst u maar in de situatie van de winkelier of iemand die thuis in zijn/haar huis zit en u wordt overvallen of berooft. Gaat u na wat dat voor u betekent, dan gaat het niet alleen om diefstal van spullen maar ook de geestelijke situatie of de vertrouwde omgeving waar u woont of werkt.

  Een ieder die deze 4 gewapende overvallers kent, geeft u dit door aan de politie.

  Onderneemt u zelf geen actie tegen deze 4 gewapende overvallers, maar meldt dit aan de politie.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 23. Verplaatst u maar in de situatie van de winkelier of iemand die thuis in zijn/haar huis zit en u wordt overvallen of beroofd. Gaat u na wat dat voor u betekent, dan gaat het niet alleen om diefstal van spullen maar ook de geestelijke situatie of de vertrouwde omgeving waar u woont of werkt.

 24. @@@SAM
  Haaaa Sam, 😅😅😅😽😽
  Met de billen bloot en omhoog in de zon en Wiep Ding😣😣😣

 25. Wat ik niet begrijp, waarom als er wat gebeurd, roof etc, dat bepaalde mensen gelijk racistische uitlatingen moeten doen, in mijn ogen blijft een rover etc, maakt niet uit met welke huidskleur, hetzelfde. Ze krijgen van de rechter gewoon dezelfde straf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.