donderdag, mei 30, 2024
HomeFotoBromfietser en bijrijder gewond bij aanrijding aan de Indira Gandhiweg in Suriname

Bromfietser en bijrijder gewond bij aanrijding aan de Indira Gandhiweg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen vrijdag was het weer raak in Suriname. In de middag vond deze aanrijding plaats tussen een terreinwagen en een bromfiets. Daarbij raakten de bromfiets bestuurder en zijn bijrijder gewond en werden per ambulance naar de Surinaamse Spoed Eisende Hulp in Paramaribo vervoerd voor behandeling

Het ongeval gebeurde aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Hannaslustweg. Hoe het met de slachtoffers aan toe is, is nog niet bekend. Het voertuig werd in beslag genomen door de politie ter herkeuring.

Het Korps Politie Suriname heeft de zaak nog in onderzoek en nog geen officieel bericht naar buiten gebracht, dus later meer.


opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Het is ronduit absurd , te zien dat een politiefunctionaris aanwezig staat te wezen.Misschien nooit een cursus EHBO gevolgd, maar in contact blijven met de slachtoffers die op straat liggen , is op z,n minst iets . Voor zover t kan dicht bij de mensen blijven, met ze praten. Zo kan hij zien hoe ze reageren of wegzakken , alert bij bewustzijn , proberen hen just , ondanks de pijn op hun gemak te stellen, in afwachting van de ambulance .


  Maak melding
 2. Overal verwordt het in dit land met de dag chaotischer. Ook aan de top rommelt het van alle kanten, in het verkeer, kortom de gehel maatschappij is paars vervallen. Morele verantwoordelijkheid bestaat er niet meer. het is steeds ikke ikke, neks no fout, na mi habi a pasi en mi e rij fa mi wanni, aldus het gros van vele bestuurders van auto’ s, bussen, vrachtwagens, fietsers en bromfietsers. Voor de chaufeurs van baas en ministers zijn hierin meester, alsook het gros der ndper’ s.


  Maak melding
 3. Wanneer komen de belijningen op alle wegen?
  Wanneer komen er verharde looppaden?
  Wanneer komen er snelheidsborden in woonwijken en alle wegen?
  Wanneer komt er veel meer voorlichting?
  Wanneer gaat men beseffen dat elk verkregen goed kostbaar is? Ook het leven is onbetaalbaar.
  Wanneer worden de lijnbussen gestructureerd, waardoor men minder met de auto hoeft?
  Wanneer worden auto vrije zones geintroduceerd? Domineestraat, Jodenbredestraat enz.
  Wanneer gaat de politie langs drukke wegen permanent controleren en instrueren?
  Beleidsmakers, wanneer gaan jullie ophouden met jullie eigen zak vullen, maat daadwerlelijk jullie land dienen?
  WANNEER WANNEER WANNEER?


  Maak melding
 4. De Sur agenten komen nog veel te kort om te kunnen omgaan met verkeersslachtoffer. Kennelijk een slechte opleiding en hebben geen protocol.
  – ik zie maar 1 agent waar er meerdere aanwezig hadden moeten zijn
  – er is prake van 2 slachtofffers
  – beide liggen zielloos in de brandende zon zonder enige vorm van bijstand
  – dus voordat de ambulance er is, zijn ze al half verbrand door de hitte
  – voor het geval ze nog konden overleven, kunnen ze nu dood gaan door oververhitting
  – kennelijk weten ze niet wat een zeil is om gewonden beschutting te bieden

  Trieste Zaak!!


  Maak melding
 5. Is beeter as die brommervietser en ook die vietser self goet sigbaare velle lig hebbe op die brom en viets sodat se sein goet te sien. Dat kang een ongeluk sgeele. Ook die foetpatmense kunne beeter in die donker vonkelende dinge draage.


  Maak melding
 6. Ik heb de bromfietsrijder vanaf Lelydorp heel kalm zien tuffen in de richting van Paramaribo. Groot was mijn schrik om ter hoogte van Hannaslust deze rijder met duo op het wegdek te zien liggen. Wat ik ervan wil zeggen is, “wees een heer-/dame in het verkeer”! Voor het overige ben ik benieuwd naar de gezondheidstoestand van de mensen en wens hen een spoedig herstel toe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES