President van Suriname opent brug over Saramacca Kanaal te Beekhuizen

63
President van Suriname opent brug over Saramacca Kanaal te Beekhuizen
De nieuwe brug over het Saramacca Kanaal te Beekhuizen Suriname.

Dit is ‘m dan, de nieuwe brug over het Saramacca Kanaal te Beekhuizen. De brug wordt op zaterdag 13 april geopend door de president van Suriname, Desi Bouterse. Dit zal gebeuren van 11.00u – 13.00u tijdens een speciale openingsceremonie in het kader van het project ‘Suriname National Infrastructure Projects Lot A’ oftewel het zogenoemde Dalian IV project.

Behalve de brug zal ook het verkeerslichtportaal op de kruising van de Van t Hogerhuysstraat en Slangenhoutstraat zaterdag officieel in gebruik genomen worden.

Op het programma staan diverse toespraken waaronder die van de ambassadeur van de Volksrepubliek China in Suriname, de heer Liu Quan. Ook de minister van Openbare Werken Transport en Communicatie Patrick Pengel zal de aanwezigen toespreken evenals de Districtscommissarissen van Paramaribo Noord-Oost en Zuid-West, respectievelijk Mike Nerkust en Eric Grauwde.

Om 12.00u vinden de ceremoniële handelingen plaats waaronder het indrukken van de schakelaar van het verkeerslicht op de kruising van ’t Hogerhuysstraat en de Slangenhoutstraat. Na een toost zullen de president en de minister van OWT&C een lint doorknippen en volgt er een pagara, waarna het gezelschap de brug zal oversteken.

63 REACTIES

 1. Leuk allemaal , maar waarom zoveel toespraken alsof het een gunst is die men het volk verleent. Laat al die toeters en bellen achterwege. Infrastructuur is geen cadeau maar een verplichting tegenover de inwoners van het land.


  Maak melding

 2. @ Freddyyy

  Meer kan die man toch niet doen, hij gaat gewoon zeggen de brug is gebouwd door de NDP.
  En niet door de overheid, en daarna hoop ik dat hij naar beneden springt, om te kijken hoe diep het kanaal is !!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Hij kan ook ervoor kiezen om als meetlood te fungeren. Bengelen aan een koord van een onderbroek, net als zijn kameraad Horb. Hij weet hoe het moet. Is een ervaringsdeskundige. En het volk kiest voor deze moordenaar. Klote kiezersvolk.


  Maak melding

 4. China is letterlijk en figuurlijk een bruggenbouwer. Aldus de ambassadeur van de Volksrepubliek China in Suriname, de heer Liu Quan. Moro e kong want omoe moesoe seti a kondre boeng.


  Maak melding

 5. GOEDZO ik had nooit gedacht dat ik dit zou meemaken alle miljarden van het front door de jaren heen ten spijt kan ik die nergens terugzien geen gebouw,geen brug,geen straat,ja de koers was stabiel maar er was geen water, de kleine man kreeg geen grond,ja de spullen waren goedkoop,benzine was goedkoop,licht en water waren spotgoedkoop, MAAR, ALLES ALLES werd gesubsidieerd,zo werd het volk koest,dom, voor de gek gehouden.En naar die tijd wil men terug.


  Maak melding

 6. @ praserie 13 april 2019 at 10:31

  Natuurlijk wil niemand terug naar die tijd. Maar zoals het nu gaat is ook niet goed. Koers hoog, prijzen hoog, salarissen niet toereikend.
  Bovendien was Suriname toen baas in eigen huis.

  Vraag aan de militairen waar een groot deel van de miljarden zijn gebleven? Vraag aan de huidige bestuurders waar ze hun rijkdom van nu hebben verdiend. Weet jij het antwoord?.

  Nu zijn de chinezen de baas.

  Ontwikkeling van een land zie je inderdaad aan gebouwen, bruggen, wegen, kortom investeringen.
  Maar vooral aan de bevolking in het land. Kunnen ze in hun dagelijkse behoefte voorzien, is er voldoende werkgelegenheid, is er voldoende geld om goederen de importeren etc.

  De ellende van Surinam is dat het geen particulieren zijn die voor groei zorgen.
  Maar buitenlandse geldschieters en buitenlandse overheden.(China).

  Het wachten is nu of de investeerders waar men op hoopt ook echt komen. Geld om de lenigingen af te lossen moet per slot van rekening ergens vandaan komen.

  Ik weet niet of je de effecten van klimaatverandering in de regio en Suriname hebt gelezen.
  Maar de droogte zou een enorme inpakt op de voedsel voorziening hebben en onze voedselschuur vormt nu al een probleem.

  dus praserie maak vooral prisierie en kijk vooral niet vooruit/verder dan je neus lang is..


  Maak melding

 7. Nee het is geen gunst maar geen enkel ander regering heeft het gedaan geen water naar het binnenland geen licht geen nieuwe wegen geen studentenflat geen nieuwe ziekenhuizen ik doe mijn vinger geen pijn meer om te reageren maar er zuilen altijd haters zijn er zullen altijd een par ongeschoolde zijn die onzin uitkramen met wat jullie voor hem wensen hoop ik niet dat 1 van jullie kinderen of familie dat overkomt want karma is een bitch en het werkt. Maar hij mag er trots op zijn dat het onder zijn bewind gebeurd.zelfs een paar smerige ned lullen in zaken van su terwijl ze alles hebben halve een schone verleden ze hebben zoveel in ned op te ruimen en het doet ze pijn om niet te kunnen weghalen wat ze voorheen hebben gedaan zonder ene shitt voor su gedaan .want ze hadden liever dat su weer met open handjes aan hun. Deur stonden en hun dat grote grote geld kregen net als in 1975 waant ned doet ook niks voor gratis .niemand trouwens . Maar sommige su willen constant de reten van de fucking Witteman likken.


  Maak melding

 8. Mooie brug, straks minder druk op de Hogerhuysbrug, maar je zult maar aan de Livorno Beekhuizerweg wonen, wan t die wordt straks nog meer als Boro passie weg gezien lekker makkelijk van livorno binnendoor op een weg die daar helemaal niet op berekend is als sluiproute naar de Industrieweg, Ik weet niet wat er voor verkeersplanologen zich daar mee bezig houden, in mijn ogen maar 1 oplossing, eenrichtingsverkeer van maken


  Maak melding

 9. China doet niks voor niks. Zie nu maar wat er in Nederland gebeurt met ASML

  Chinese werknemers hebben ASML bestolen van computerinformatie die zij doorspeelden aan een bedrijf in hun vaderland. Hierdoor werd de Veldhovense chipmachinefabrikant zwaar gedupeerd. Een in een Amerikaanse rechtszaak toegewezen schadevergoeding van 223 miljoen dollar (198 miljoen euro) kan echter niet worden geïnd; het Chinese bedrijf dat profiteerde van de informatiediefstal is inmiddels failliet. Zes vragen over de spionagezaak. Ook in het 5g netwerk wat door een Chinees bedrijf geleverd zou worden zat vol spionage tools.


  Maak melding

 10. Mooie positieve ontwikkeling. Hiermee gaat het BNP omhoog, nu nog het BNI dan neemt de algehele geluks-index toe. Dat zou helemaal fantastisch zijn want het volk heeft genoeg te lijden gehad. Kan alleen maar beter gaan denk ik zo.


  Maak melding

 11. Gefeliciteerd Suriname met onze nieuwe brug… een boodschap aan de regering, jullie moeten eens eindelijk tol komen heffen bij al deze bruggen zodat de continuïteit ervan wordt verzekerd.
  Ten spijt van alle negativiteit van al die zwartgallige mensen heeft deze regering weer eens kunnen tonen dat zij doen wat zij zegt. Ze hebben getoond ballen te hebben… al moeten ze leningen doen het is allemaal ten gunste van ons allemaal…ik zal maar niet beginnen over wat de voorgaande regeringen niet hebben gedaan, is alleen maar lasting…
  we blikken vooruit n gaan voor veel meer… voor mij voor ons n voor ons komende generatie.
  Over de gehele wereld gaat ht economisch heel moeilijk, we zijn niet alleen in de wereld dus schokken zullen ons ook treffen n we zullen kantelen, vallen maar de kunst is om op te staan.
  Dus laten de doemdenker maar smijten met vuil dat zal deze regering echt niet tegenhouden om ht goede werk voort te zetten…. een waarschuwing aan al deze doemdenkers, karma aw wiep ju fu alla deng takru sa ju e wiens gi wan trawan.


  Maak melding

 12. Overal is er klimaat veranderering en dat komt niet door su maar door andere landen met hun beleid ze worden rijker over de ruggen van arme landen de grootste is Amerika daarn Europa zij stoten een heleboel rotzooi de lucht in vervuilen land lucht en water met hun grote industrie ze houden Totaal geen rekening met de natuur maar met hun staatskas en niet met mensen levens ze dumpen daarna hun rotzooi is de zee dumpen het in arme landen zoals Afrika su ga zo maar door het kan ze maar weinig schelen wat voor ellende met hun handelingen voortbrengen .europa die kijkt alleen maar naar Europa en hun belangen zoals Amerika. Die zijn de grootste vervuilers van de wereld .doen ze er wat aan?? Nou nee.je krijgt met heel veel wetten en regels uit die landen wat export betreft alleen maar dat zij niet veel van andere landen in hun eigen land. Krijgen kijk maar naar Spanje frika over import van sinas uit Afrika naar Spanje en Europa zoveel regels dat het voor Afrika onmogelijk is gemaakt om sinas nar Europa te exporten omdat Spanje de enige wilt zijn. Dat is het beleid van Europa Amerika eerst zegt truhmp toch.wanneer krijgen arme landen een kans ??de olie word duurder op de wereldmarkt wie doet dat ? De kleine landen? Nee het zijn de grootmachten ze kunnen milioenen liters op pompen maar dan is er teveel dan verdienen ze niet genoeg want dan word de olie goedkoop,wat doen ze !!minder olie ophalen waardoor de prijzen weer stijgen en daardoor de dollar de olie en iedereen die dingen inpotrteert of exporteren betalen alles teveel en dat word ook doorberekend an de consument en dat is het arme volk die daarvoor betaald levensmiddelen luxe goederen grondstoffen zij beheersen de wereldmarkt ook in ned gaat alles op dat mommrnt omhoog trouwens de hele wereld schommelen de prijzen en wie o wie lijd daar weer onder het arme volk de rijken worden rijker de armen nog armer wanneer wij iemand de schuld van iets willen geven volg dan de wereld nieuws lees en luister zo doen ze met goud met olie met suiker met koffie met zilver met mais dus wie word er beter vn? De rijke landen . Is allemaal politiek op hoog niveau . Als er geen olie is moet je duurder betalen terwijl er genoeg is maar het word wel gedaan om zo meer te verdienen .maar su krijgt de schuld als eeer de olie aan de pomp duurder word en alles in de winkel want zo gaat dat al euwwen


  Maak melding

 13. En nu surinamers ga maar betalen voor de brug en je nog te komen nakomelingen zullen helpen met betalen voor schulden die gemaakt zijn want al het geld is geleend van een ander.


  Maak melding

 14. De verkiezingen naderen en met de dag wordt bouta wanhopiger.
  Dit is zijn manier om stemmen binnen te halen…alsof het geld uit zijn zak komt!.


  Maak melding

 15. Gelukkig dat er geen vervloekte paarse ndp vlaggen van ddb -(kliek) bij is. Het geld waarmee de bruggen betaald moet worden zullen de burgers zelf moeten betalen, ook het onderhoudt ervan. Het is geen ndp-geld.

  Elke regering die er is is in dienst van het volk en zal die zaken die noodzakelijk en belangrijk zijn moeten realiseren.

  Er wordt in Suriname vaak politiek bedreven met zaken van het land om op die manier het volk voor die politieke partij dat in de regering zit aan zich te binden. Zie maar hoe men omgaat met domeingronden. Beschikkingen ter beschikking stellen voor het arme volk. Zie dan dat burgers daar dan in vervloekte paarse ndp- t-shirt verschijnen. Hetzelfde kan gezegd worden van volkswoningen, een overheidsbaan, voedselpakketten, laptops, te verschijnen op een Pagwafeest in Livorno waar men zich kandidaat wil stellen en op die manier stemmen wil vergaren bij de DNA-verkiezing van 25 mei 2020, enz.

  Ook schandalig om aan het volk te vertellen dat de natuurlijke rijkdommen van Suriname 200 miljard US -dollars zijn, terwijl de Surinamers dé dédé in a kino en hun dagelijkse rekeningen niet kunnen betalen.

  Triest voor woorden om op zo’n schandalige manier om te gaan met

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 16. De brug is geweldig, de Chinese bemoeienis
  met Sranan kan FATAAL zijn voor onze staat !

  Zie bijv de vishektrawlers en de voorwaarden die
  China stelt aan de vele onnodige Sranan-leningen !

  HER-VESTIG DE RECHTSSTAAT IN SRANAN en VOORKOM
  EEN NIEUWE KOLONISATIE, NU DOOR CHINA !!!


  Maak melding

 17. Haha..nu niet doen alsof voor het eerst in deze eeuw de oversteek naar Beekhuizen gedaan zal worden.Haha…het is net alsof columbus de route naar Beekhuizen heeft ontdekt.
  De surinamers,je kan ze nooit serieus nemen.


  Maak melding

 18. Lintjes knippen, deco’s opspelden, geloofsbrieven aanpakken, bejaarde vrouw bezoeken….Dit zijn de enige zaken waar het dementerende fossiel nog voor ingezet kan worden.
  Maar als “volkspresident” durft deze laffe hond zijn criminele kop niet te laten zien in “huis van het volk”, DNA, uit angst voor verbale confrontaties met Belfort en Gajadien.
  Want dan VLUCHT deze lafaard met de staart tussen de paarse poten het gebouw uit.


  Maak melding

 19. Ach de surinamers…hoe gauw ze vergeten….bouta heeft net 25 miljoen uitgemelkt van ze en ze gaan alsnog rijden over broko- broko wegen..
  Bouta met zijn drama’s.
  Is er echt geen enkel surinamer die nuchter kan denken of miljoenen maal beter is dan bouta?!


  Maak melding

 20. @Ray; 52 miljoen van RVB. 10% gaat naar onderhoud van wegen etc, de rest stopt Boefdraad en de moordenaar in hun viezd vuile dikke zwarte reet.


  Maak melding

 21. Het is geen kunst om met geleend geld van China of geld van de belastingbetaler, half beloofde projecten af te maken en daarmee te pronken. De kunst is om eerlijk te zijn en op te komen voor het recht en in de bres te staan als gekozen president en dienaar van het volk, en dat is deze duivelse verderver en verdelger echt niet. 39 Jaren didibri foe sranang tjarie soso moord, drugs, roof, armoede en geestelijk en moreel verval. Ook zoon en stiefzoon en ontelbare oerdomme aanhangers zijn verworden misdadigers. Veel oerdomme dwaze debiele idiote aanhangers zijn verworden ndp paria’ s. Ze verdienen het daarom om door ddb te worden misleidt en verarmd en misdadig te verworden want, willens stemden deze paarse stommelingen op deze verderver en leugenaar. Alleen ddb, vrienden en familieleden zijn sinds 1980 financieel beter op geworden, maar ook grotere rovers en bedriegers geworden. Stem 2020 dong dong Abrabroki ndper’ s foe wakka pina no ka.


  Maak melding

 22. De brug over Saramacca kanaal {foto wise } ziet er beter uit dan de brug over de Suriname Rivier.
  Welke naam krijgt die brug: Desiré Delano Bouterse brug,
  drugsbaron, moordenaar en Volksverlakker.


  Maak melding

 23. De mensen die hier reageren en doen alsof de NDP en deze regering het land gered hebben met de aanleg van deze brug moeten maar eens verder denken dan hun neus lang is . Vrijwel elk project in Suriname komt tot stand met geleend geld van China. Wat doet de overheid zelf om de staatsinkomsten te genereren? NIKS . Dit is helemaal geen beleid , en hou derhalve op met de heilig verklaring van de moordenaar en zijn bende .


  Maak melding

 24. Wanneer een brug Suriname met Guyana. En een brug Suriname en Frans Guyana. Of behoort dat niet tot onze prioriteit om ons afzetmarkt en/of economische mogelijkheden te vergroten.

  Overigens is de brug welke geopend wordt een kado van China of door China kosteloos voor gefinancierd..Zo nee, waarom de ambassadeurs niet van alle landen uitgenodigd. Ik nodig de vertegenwoordigers van een bank toch niet uit als die de bouw van mijn huis niet kosteloos hebben gefinancierd.


  Maak melding

 25. @ Prasseie & Jos.

  Alle miljoenen ten spijt van het Front en Vorige (Front) regeringen deden het niet.

  1 >> Allereerst het de afkoopsom van Nederland was geen Fornt geld. Ook Bouterse en Wijdenbosch hebben een groot deel (minimaal dfl 1.000.000.0000 ontvangen en laten verdwijnen zonder toonbaar resultaat.
  2 >> Bouterse heeft het west Suriname project (Apoera/ Ontsluiten 500.000.000 ton Bauxiet voorraad/ Stuwmeer) stop gelegd waardoor dfl 500.000.000 aan front investeringen VERNIETIGD is. Indien die investeringen gedaan waren was er nu nog een Aluminium industrie geweest omdat men veel groter volumes kon mijnen.
  3 >> Front moestt 2 maal een door Bouterse en vrienden vernietigd land op bouwen en maakte de fout die op bouw zonder bravoure en loze beloften te doen.

  Kijkt u naar alle mooiebeloften van Bouterse en Co:
  1>> De bruggen waren schulden die Front moest aflossen. Bouterse en Wijdenbosch hebben in samenwerking met Sardjoe aantoonbaar $ 34.000.000 achter over gedrukt voor te smalle en matig gebouwde bruggen.
  2>> Alle mooie worden over waterleidingen blijken onzin te zijn. Het feestje werd gevierd waarna verval snel ingang kreeg. Welke water, stroom en woning projecten functioneren nog.
  3>> Ziekenhuis Nickerij en Albina waren nog Front projecten en alle andere ziekenhuis projecten blijken fabels te zijn en zich te vertalen in enorme schulden.
  4>> Grondweg gegeven blijkt onder tussen een fabeltje te zijn geworden. Er is geen gratis grond vor de gewone mensen. Je zult grondhuur moeten kunnen betalen en beheersdaden kunnen uitvoeren anders komt er wel een prominent die het afneemt.

  Het zal u duidelijk moeten zijn dat Bouterse en vrienden alleen maar NEMEN voor zichzelf of dat wat anderen opbouwden kapot maken en fabeltjes verkopen als ze verantwoording moeten afleggen.


  Maak melding

 26. Ook dit is gebouwd met geleend geld. Het is echt geen kunst om zaken te doen met geleend geld terwijl men zichzelf ondertussen ook nog eens verrijkt door een deel van dat geld in eigen corrupte zak te steken. Dat kan zelfs een kind doen. Nee, de kunst is om zaken op een corruptievrije manier te doen en met eigen financiele middelen want lenen kost geld. Je komt altijd duurder uit wanneer je zaken doet met geleend geld i.p.v. met eigen middelen.


  Maak melding

 27. @ J. Zwartmans,

  Die kanaal is zeeeer zeker niet diep genoeg voor zo’n satan. Troost je, want toch zal hij het overleven.
  Het is diep genoeg voor het arme volk, niet voor hem


  Maak melding

 28. @ Mokro:
  “Klote kiezersvolk”

  Let op je woorden!!
  Ik geef toe dat de meerderheid voor paars heeft gestemd, maar dat wil nog niet zeggen dat je het hele volk moet lopen uitschelden. Je hebt het recht niet dat te doen!


  Maak melding

 29. Goed zo Bouta.
  NF wist dat die andere brug gemaakt, vervangen of wat dan ook ermee moest gebeuren maar ze zouden wachten totdat er gewonden en doden zouden vallen.
  Zwaar materiaal mocht niet meer over de brug en klaar was het voor hun.
  Bouterse heeft weer getoond ballen te hebben. Waarom heeft Venetiaan niet aan Nederland gezegd, laat ontwikkelingshulp maar maak die brug. Ze zijn toch goeie bruggenmakers??


  Maak melding

 30. Onwetendheid en jaloersheid zijn verschrikkelijke ziektes Suriname voorwaarts I Love SU,Luti fu tingi olo uit abra broki alias ndp bespotter tegenwoordig werkzaam als bruinwerker bij akantroesoe 👹👺👹👺👹be cool neem j medicijnen op tijd in


  Maak melding

 31. Wendy@@@
  Goed zo bouta…
  Dat had je waarschijnlijk ook gezegd toen hij de moorden had gepleegd…
  Nu de staatskas leeg is zal je dat ook gezegd hebben…
  Ik denk dat je behoorlijk veel zaagsel in je hoofd heb zitten…
  Of je bent een holkruiper van de moordenaar….


  Maak melding

 32. Ben blij met de komst van deze brug.
  Al langer dan 20 jaren heb ik erop gewacht.
  Gelukkig is het geen brug van een politieke partij, maar voor alle SURINAMERS .
  Dus we zullen met z’n allen ervoor betalen.
  Alleen in Bahrein is alles Gratis.


  Maak melding

 33. Duurzame ontwikkeling merk je pas wanneer je portemonnee gevuld is en altijd kan uitkomen met je geld. Deze brug wekt slechts de schijn dat het met de economie in Suriname goed is gesteld. Gemakshalve wordt er geld bij China geleend of verkoopt men anderszins zijn ziel aan de duivel om slechts goede sier te maken. Transparantie over geldzaken is er niet en ook al omdat de governor van de Centrale bank wordt gedomineerd door de politiek. De linkerhand mag in feite niet weten wat de rechterhand doet. Besef maar al te goed dat Suriname met deze regering thans op weg is om op langere termijn de prostituee van China te worden. Vertrouwen in eigen kunnen en onafhankelijkheid bestaat er niet in Suriname, maar wel een doorzichtige poppenkast onder het mom van China om zogenaamd bruggen te slaan.


  Maak melding

 34. Goed zo Bouta.
  Die staatskas is leeg maar VHP en de oude gasten bedelen om het land te regeren. Met wat voor geld dan???
  In Su vecht men om in bonden te gaan en politiek. VOOR HUN EIGEN BELANG EN ZAK.
  Surinamers zouden brood met brug eten, wel ze hebben toch gegeten al die jaren??
  Die stront oude brug is al jaren een gevaar. Wisten we dat nog niet?? Wist Venetiaan het niet?? Heel Suriname wist het. De brug MOEST komen.
  Ontwikkeling in een land begint bij je infrastructuur.
  Ray wat moet ik doen?? De doden terughalen?? Ik ga niet leven met haat want ik was niet erbij toen de 15 gasten vermoord zijn. Weet je hoe mijn voorouders aan hun einde zijn gekomen?? Wat moet ik daartegen doen??Iedereen weet dat Bagwandas de moorden heeft gepleegd. Weet je hoeveel onschuldige mensen dood zijn gegaan door oorlog en nog steeds anderen die sterven?? Weet je hoeveel moorden Nederland op hun naam kan schrijven??? Als de menselijke rechter niet oordeeld en veroordeeld zal God dat doen. Waarom ik??


  Maak melding

 35. Wendy@@@
  Als die moordenaar een familielid van jou had doodgeschoten zou jij heel je leven lang anders piepen….
  Of niet, als je helemaal geen gevoel heb….
  Vertel mij wat die moordenaar de eerste 8 jaar heeft gedaan voor het volk en het land….
  Nu de verkiezingen naderen wilt hij zieltjes winnen en mooi weer spelen….
  Heb je hem nog niet door….
  Vind je niet dat su naar de verdoemenis gegaan is sinds hij aan de macht is….
  Overal geld lenen en schulden maken…
  Snap je dat er veel werk aan de winkel is als deze man de verkiezingen verliest…
  Snap je dat al zn rotzooi opgeknapt moet worden….
  Wie gaat al die schulden betalen als hij de verkiezingen verliest….
  Dit is geen aanval naar jou toe…
  Maar, ik probeer je alleen maar uit te leggen hoeveel schade deze debiel in su heeft aangericht….
  Voor de rest wens ik je een fijne dag toe….


  Maak melding

 36. Wie de brug ook betaald mag hebben, zal wel flink wat beloofd zijn. In ieder geval zijn Bouta zijn stemmen voor de komende verkiezingen hiermee weer verzekerd. Want nu gaan al die jelly pudding hoofden weer zijn kant uitkijken. Ik gun al die Suri’s ook de ellende waarin ze terechtkomen door deze man te blijven steunen, wanneer worden ze toch eindelijk wijzer, ze zeggen het komt met de jaren maar dat is zeker niet van toepassing op een bepaalde bevolkingsgroep in Suri.


  Maak melding

 37. Tja, geen productie door Paarse wanbeleid, dus geen
  fondsen om dergelijke bruggen te bouwen !

  Daarom lenen en delen van onze Zelfstandigheid weggeven aan
  vreemde mogendheden !

  Onderhoudsfonds NO DE !

  Straks zullen de Paarsen juichen indien wij onze haven,
  de SLM, ons resterende goud, ons hout, bauxiet en vissen, kwijt zijn
  aan de Chinese koloniale macht !

  PS: STOP DENG PAARSE SERI-MANG FU UN KUNDRE !!


  Maak melding

 38. Myn wens is allang om n nieuwste model pajero te bezitten mr ht geld om t kopen hb k niet. Zal k n lening nemen om ht toch t kopen n erin rond t ryden n op t scheppen? Al weet k by voorbaat dat k geen inkomen heb n ht nooit ga kunnen terugbetalen. Witte ryst met brug smaakt naar nog 5


  Maak melding

 39. Alleen over de koers van de SRD zijn ze allemaal muisstil!! Een brug van 13 miljoen US…..op een schuld van meer dan meer dan 2 miljard US…..waar is de rest van het geld gegaan….bouta?????


  Maak melding

 40. Maken jullie niet druk waar dat geld is en alle schulden worden vroeg of laat netjes betaald zie vorige bruggen. Omdat de front regering onder vene ging sparen maar geen vooruit voor de minder bedeelden was maar een kleine groep dat ging genieten van dat spaargeld en als het dreigde op te raken vulde Nederland netjes bij dus nu zal die Chinezen het netjes weer bij vullen pengel zij weest gerust alles kom terecht


  Maak melding

 41. Wendy 13 april 2019 at 20:54
  Goed zo Bouta.

  Die stront oude brug is al jaren een gevaar. Wisten we dat nog niet?? Wist Venetiaan het niet?? Heel Suriname wist het. De brug MOEST komen.”

  De Klepel en de klok!!

  Onder de grootste boef Ramon is de “stront oude brug” al lang vervangen.


  Maak melding

 42. Die oude brug staat er nog steeds en er mogen geen zware wagens erover al jaar en dag. Heleboel gasten hier willen iets zeggen omdat ze willen praten. Ook al kramen ze onzin uit. Als VHP of NF iets mt de brug te maken hadden was ht goed. Die brug is voor Suriname niet voor Bouta. Maar hij hft ballen vr grote projekten. Geef het toe. Wil je niet over de brug doe ht dan niet.


  Maak melding

 43. Weer een stukje vooruitgang voor Suriname. Dat telt. Toevallig is het deze regering. Dat is nu eenmaal zo. De rest telt niet. Vooruitgang ,daar moeten we het van hebben. Het gebeurt mondjesmaat. Maar het gebeurt.


  Maak melding

 44. Vooruitgang, Productie is 0,00000 !

  Staatsschuld nog nimmer zo hoog,
  alle geld weg, al onze RIJKDOMMEN zijn
  in onderpand weggegeven door de Paarse bende !!!

  De beloofde 17.777 VOLKSWONINGEN ZIJN OOK OP
  KREDIET GEBOUWD EN AAN DE BEVOLKING AFGELEVERD !

  MONNIE GWE, DEN OSO NO DE !!!!!


  Maak melding

 45. Jammer. jammer en nog eens jammer!! De didibri is heel dichtbij geweest!! had eigenlijk vanaf de brug naar beneden moeten springen!!! Als ik erbij of hem naast was, had ik hem wel een duw in de rug gegeven om verder te gaan!!!!


  Maak melding

 46. als ik uw advieseur was hadt u waarschynlyk ophaal brugen over dit kanaal geplaats
  want er moeten meer bredere en diepere kanalen komen om zoetwater opteslaan en zo ook vervoer over water en vissery te bevorderen .regeren is vooruit durven kyken (antisiperen)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.