woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGhetto Crew scoort in Suriname met 'Beleki Beketje', challenge gaat viraal

Ghetto Crew scoort in Suriname met ‘Beleki Beketje’, challenge gaat viraal

-

Does Travel - naar Suriname

Het zal je niet ontgaan zijn: de Surinaamse groep ‘Ghetto Crew’ scoort met hun nieuwste nummer ‘Beleki Beketje’. Een van de reden is het aanstekelijk dansje en de challenge die eraan gekoppeld is. Op Facebook staat het vol van mensen in, maar ook buiten Suriname die hun eigen filmpje van het dansje posten. De populariteit van het nummer is ook te zien op YouTube: in 10 dagen tijd is de clip al 100.000 keer bekeken!

De groep ‘Ghetto Crew’ timmert aan de weg en heeft onlangs voor een jaar getekend bij het ‘platen’ label van de bekende Surinaamse zanger Damaru. Ghetto Crew is ook de main act op het event I <3 Oldskool op 30 april in NIS te Paramaribo.

Heb je het nummer nog niet gehoord en het dansje nog niet gezien, bekijk het dan hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Hoop dat ze met een nieuw leerzaam lied komen:
  Boi doe boeng sani no pori joe libi. No foefoeroe no kierie maar abie inie joe libie swietie prisierie. Ik denk dat ik het maar zelf ga doen.🤣😂


  Maak melding
 2. @ BOG, graag ook een inval c.q. inspectie in de keuken in deze stream want het ziet er niet allemaal koosjer en hygiënisch uit van wat ik er in het kort hiervan heb mogen zien.


  Maak melding
 3. Het gros der kijkers en luisteraars zijn jonge ndper’ s en aboper’ s. A poku e spreek ding ghetto sma dis no ka. Ai boi soso lobi deng boi disie.


  Maak melding
 4. Goed zo jongens, blijf dit traditie getrouw doen. Dit zorgt ervoor dat onze bruto nationaal product stijgt. Grotere welvaart en productie.

  En wat je niet moet vergeten, blijf ook de consumptie stimuleren van SMA Ai sani.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES