Suriname krijgt nieuwe ambassadeurs voor Servië en Guyana

20
Suriname krijgt nieuwe ambassadeurs voor Servië en Guyana
Waterkant Archieffoto: president Bouterse van Suriname neemt de eed af.

De regering van Suriname zal vandaag twee nieuwe ambassadeurs beëdigen. Het gaat om Gardelito Hew A Kee, die niet-residerende ambassadeur voor Servië wordt en Ebu Jones, die ambassadeur wordt in Guyana. Dat heeft het Nationaal Informatie Instituut in Paramaribo bekend gemaakt.

Hew A Kee is momenteel ook eGovernment coördinator voor de Surinaamse overheid. Daarvoor zat hij bij Telesur. Oud kickbokser Ebu Jones was vanaf medio 2017 tot begin dit jaar waarnemend zaakgelastigde van Suriname in Nederland, bij afwezigheid van een ambassadeur.

De beëdiging van de twee vindt vanmiddag plaats in het presidentieel paleis, door de president van de Republiek Suriname Desiré Delano Bouterse.

UPDATE – de beëdiging:

20 REACTIES

 1. @ Mul
  Hoe zo jammer ??? Mul alleen vrienden en partij genoten, worden naar voren geschoven door DDB.
  Natuurlijk hierbij hoort er een behoorlijke salaris (vergoeding ) er bij !!!! Hij zorgt wel goed voor zijn vrienden en partij genoten, en het volk kan lekker de pleuris krijgen.

  sari tori
  Jacko.


  Maak melding

 2. Poppenkast, daar zijn ze erg goed in. Echter, zo oppervlakkig dat een gemiddelde hosselaar en zzp-er parkeerregelaar in de omgeving van ziekenhuizen, overheidsgebouwen en de centrale markt ze door heeft. So so show, a volk no paai no wang lening, 200 miljard deh Fu leni. Sang na a pienut fu 2,3 miljard. Money deh, hoera hoera hoera Ocer stuitert!


  Maak melding

 3. @ J.Zwartmans … you damn right … DDB schuift alleen vrienden en bepaalde partij genoten naar voren.

  Ebu Jones … een jongeman … eerlijk en oprecht … heeft als waarnemend zaakgelastigde in Den Haag naar mijn gevoel een goede job gedaan.


  Maak melding

 4. Een ambassadeur voor Servië?? Heeft Suriname enige handelsbetrekkingen met de Serviërs. Wat is de nut van het aanstellen van een al dan niet residerende ambassadeur voor een land die geen enkele vorm van relatie met elkaar hebben??

  Zie maar weer. Het zijn eenzijdige benoemingen op kosten van de burgers.


  Maak melding

 5. Je blijft maar lachen met deze incompetente ndp regering.
  Servie…wat hebben de surinamers daar te zoeken?!
  En Guyana…die houdt Tigri gebied gegijzeld en claimed eigenaar te zijn en bouta de leegloper geeft Tigri gebied cadeau aan Guyana….


  Maak melding

 6. @ray

  In Servië studeren surinaamse jongeren voor dokter, dus met onderwijs en economie is een prima bondgenoot dan facistische Nederland waar ze ons uitlachen.
  Guyana zal in toekomst de rijkste land worden met olie voorraad, een goede samenwerking zal ons een voordeel opleveren.


  Maak melding

 7. Surinamers, goed voor eten,drinken, zingen, sporten, slapen en poepen, maar het land opbouwen daar hebben ze geen kracht voor, jammer, mijn vraag is hou komt dat, we hebben zoveel ideën en plannen, maar in het praktijk zie ik geen vooruitgang, ra ra ra waar ligt het……………….????????????????


  Maak melding

 8. Batman
  Hoeveel surinamers die in het buitenland studeren,keren terug naar Suriname om de gemeenschap te dienen?!
  Wat is de band tussen Suriname en Servie behalve dat 1 of 2 surinamers daar voor eeuwig studeren?
  We hebben een hechte ,emotionele band met Nederland .We hebben onze familie daar .Surinamers zijn niet heilig zoals je denkt.Denk aan de chaos die surinamers kunnen maken,denk aan bouta en wat hij met Suriname heeft gedaan.Als we massaal moeten vluchten dan vluchten we naar Nederland.Servie is geheel onbekend voor ons.
  Probeer Tigri gebied te bevrijden uit handen van Guyana en probeer niet als bouta te denken.!!Doe wat voor je land!!


  Maak melding

 9. Paarse poppenkast op internationaal niveau. Ondertussen schijten en pissen het gros der dwaze debiele idiote oerdomme ndp paria’ s, dagelijks een stinkende didibri schijt hoe te overleven zonder misdadiger te verworden als baas en zoon en stiefzoon. Heel veel na dagoepoepe partij klootzakken zitten vast in huize Santo Boma. Een bezoek waarom ze daar vastzitten, wordt altijd beantwoordt met……ze vinden hun leiders, baas of Lon geweldige voorbeeldfiguren, alleen is het niet eerlijk dat zij vastzitten en zij vrij ron kunnen lopen en macht en geld hebben om uit het gevang te blijven. Ai, dat is geen wonder als oerdomme aanhangers misdadigers aan de macht willen, door op hun te stemmen. Stem 2020 voor nog meer moorden, drugs en berovingen, armoede, kommer en kwel.


  Maak melding

 10. Domme Batman,

  Iedereen die heeft gestudeerd in het buitenland komt NOOIT meer terug naar Suriname waar bij een aanstelling voor een goede functie alleen maar ongeletterde en corrupte Paarse Ratten naar voren worden geschoven.

  ” facistische Nederland waar ze ons uitlachen”

  In Nederland doen ambitieuze Surinamers het prima, je vindt ze in alle hoge functies.
  Het zijn die herstelbetaling zeikers met een uitkering die het voor de rest verzieken.


  Maak melding

 11. Multi-etnisch of cultureel. M’n mars. De benoemingen van de ambassadeurs en Diplomatieke vertegenwoordigers laat zien, hoe multi-etnisch deze pikien ingi booi denkt.

  Het zijn allemaal mensen die nauwelijks een gedegen basiskennis hebben om hun vak uit te voeren, laat staan een vervolg opleiding op niveau.

  Al wat ze moeten kunnen, is de baas naar de mond kunnen praten, lid zijn van baas zijn politieke partij, opdraven bij meetings, met vlaggen zwaaien of anderszins als aap gedragen. Intelligentie nihil. Kijk maar naar de diploma’s vertegenwoordigers van Suriname zowel in Amsterdam als Den Haag. Je broek zakt ervan af.

  Sari Tori. Na kree


  Maak melding

 12. LEVE ONZE PAARS GEMAAKTE CENTRALE BANK !!!!

  Leve onze Mega-staatsuitgaven !

  Leve onze ONNODIGE uitgaven voor vele buitenlandse
  vertegenwoordigers !

  Leve onze 0,00 PRODUCTIE !

  NEKS NO FOUT ! MONNIE DE !!!

  W’E DRUK ALA DEY !!!!!

  PS : ook in SRANAN hebben wij SLECHTS 50.000
  HARDWERKENDE en ONMISBARE, INTEGERE AMBTENAREN !


  Maak melding

 13. Suriname een prachtig land met een vernietegend bestuur.Jammer.99% is bezig met eigen belang.Zie wat er wederom zal begeuren met de chinese trawalers.a matter of time en het verhaal sluit zich aan bij het verhaal suralco,skalians enz.Suriname in handen van de surinaamse mafia.


  Maak melding

 14. Hoor niets meer van van trigt. Is het geld al in su of moet hij dat nog handmatig eerst tellen. Je vraagt j soms af of er ooit een eind komt aan belazerij in su.


  Maak melding

 15. Allemaal landen, die totaal geen betekenis hebben, laat staan een meerwaarde voor Suriname, maar kijk wie hier aan het roer zit, een veroordeelde drugsdealer, en massamoordenaar, dan heb je ook niet veel keuze, alleen dictoriale landen waar mensenrechtenschendingen plaats vinden, en zware corruptie.


  Maak melding

 16. Maar wacht eens even? Wat voor toegevoegde waarde hebben al deze ambassadeurs ons land tot nu toe gebracht? Niks nada. De armoede blijft dagelijks doorgaan, roven en moorden. Schaamt Bouta zich niet, om bigje Yildiz als een klein loopmeisje te gebruiken om steeds maar op de foto te gaan met de zogenaamde ambassadeurs uit het buitenland? Wat willen Bouta en Yildiz nu aan de wereld of aan zichzelf bewijzen? Voor de bevolking stelt dit niets voor. Bouta is geisoleerd. Bouwen al die ambassadeurs ziekenhuizen voor onze bevolking? Het is toch steeds dat de diaspora in het buitenland wordt benaderd om hulp te bieden. De scholen in Nickerie en elders in het land hebben onhygienische toiletten voor onze schoolgaande jeugd. Laat Bouta en Yildiz deze ambassadeurs daar naar toe brengen om hun behoeften te doen.Ambassadeur hier en daar, wat een grote onzin is dit. Wat voor toegevoegde waarde hebben onze ambassadeurs in het buitenland??


  Maak melding

 17. Maar in de zorg gebied doen ze geen ene moer! Te weinig ziekenhuizen..mensen die met spoed opgenomen moeten worden wachten dagen op een bed! Maarrrrr als bouta een griepje heeft gaat hij zelf naar Cuba! En zo kun je zien dat bouta niet meeleefd met de burgers en nog gaan ze op hem stemmen! Echt triest!!!


  Maak melding

 18. Batman 10 april 2019 at 14:19
  @ray

  In Servië studeren surinaamse jongeren voor dokter, dus met onderwijs en economie is een prima bondgenoot dan facistische Nederland waar ze ons uitlachen.
  Guyana zal in toekomst de rijkste land worden met olie voorraad, een goede samenwerking zal ons een voordeel opleveren.

  O ja meneertje ? Zeker weten ? Nou laat ik jou dan eens iets verklappen. Je kan NOOIT voor dokter studeren en geen enkel land kan je voor dokter studeren hoor. Je kan wel geneeskunde studeren en tot dokter worden opgeleid. Zie je het verschil ? Nederland een fascistische land ? Ben jij even gek aan het doen. Nederland is een land waar iedereen gelijk is voor de wet. Kijk eens domme man, in Nederland heb je op iedere hoek een arts terwijl jij in Suriname 15 kilometer moet lopen voor een emmer water.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.