vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBollywood Fashion Beurs in Rijswijk

Bollywood Fashion Beurs in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Deze maand vindt de Bollywood Fashion Beurs plaats in Rijswijk. Meer dan 40 standhouders en designers uit Nederland en India staan van 19 – 22 april met Lehenga’s, Churidars en Bruidskleding in De BroodFabriek in Rijswijk.

Op de beurs die geheel gratis toegankelijk is vind je ook MUA’s en Henna artiesten. Bezoekers kunnen daarnaast ook genieten van heerlijk eten en live muziek. Dat alles op vrijdag 19 april van 16:00u t/m 20:00u en op zaterdag, zondag en maandag van 12:00u t/m 20:00u.

De beurs vindt plaats in de grote zaal van De BroodFabriek Expo & Event Centre aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk (Zuid-Holland). Kijk voor meer informatie ook op bollywoodbeurs.nl

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Hopelijk voor de trouwlustigen hebben ze ook heel mooi uitziende condooms, die het bruidspaar als cadeau kan krijgen. Met de mangosmaak en suikerrietsmaak. Want goede sex is het halve werk. Gaat heen en vermenigvuldigt u, zei de Here.
    De Heere wist dat van de 10 kinderen er 1 verstandelijk gehandicapt en 1 verstandelijk messcherp zou zijn. Daarom wilde Hij dat echtparen 10 kinderen maakten, zodat er per gezin minstens 1 kind met een messcherp verstand zou zijn, die al die anderen zou leiden. Zoals Jozef al zijn broers leidde. Maar dan moet er ook goed geneukt worden, anders lukt het niet. Dus sexstimulerende artikelen op deze beurs is op zijn plaats.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES