dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoVHP: krachten bundelen in Marowijne om zetel binnen te halen bij verkiezingen...

VHP: krachten bundelen in Marowijne om zetel binnen te halen bij verkiezingen Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van het coördinatie team van de Verenigde Hervormde Partij (VHP) in Marowijne is er heilig van overtuigd dat de VHP de zetel van Marowijne zal binnenhalen. De partij organiseerde vorige week in Moengo een bijeenkomst om het campagne team te installeren.

Voorzitter Daniel Prika gaf bij deze gelegenheid aan dat de partij alle krachten in het district gaat bundelen om dit doel te bereiken. Ook aanwezig was Lucille Hardenberg, die coördinator was van de NDP voor Coronie, maar deze partij onlangs de rug heeft toegekeerd en is toegetreden tot de VHP.

Hardenberg gaf aan dat ook in Coronie krachten gebundeld zullen worden om de zetel voor de VHP binnen te halen. Bekijk het video verslag van Apintie TV:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

47 REACTIES
 1. @@de ndp bespotter! De ndp is zeker te vertrouwen he bespotter!! Volgens mij heeft de ndp een ieder ter plekke letterlijk staande geboeld!!! Laat SU weer gaan voor 5, dan zijn hun doodvonnis a getekend bij de paarse stront partij!!


  Maak melding
 2. VHP verdient best een kans.Geen van onze eigen mensen “creolen” hebben tijdens hun regeer periode er iets van gebakken. Suriname is van ons allemaal. Deze corrupte regering met zijn handlangers die mee helpen gemeenschapsgelden te verbrassen en hier en daar leningen lopen af te sluiten moet echt opdonderen.
  Met nog 5 voor Bouta ben je bewust bezig Suriname nog verder de afgrond in te helpen.
  Ons nageslacht zal het voelen. Voor hun geen mooie toekomst.

  Sarie Torie


  Maak melding
 3. Een kroeskop zal niet heel gauw op een gladharige stemmen desnoods moeten ze weer 5 jaar pinaren onder het regime van DDB !!! Deze zijn gewoon geinteresseert voor de t. shirt en eventueel
  eten en drinken bij zo´n bijeenkomst op die dag. Kijk maar naar het meisje voorop, ze is meer bezig met haar mobieltje dan naar wat gezegd wordt.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Jacko zei het al. Maar met andere woorden. De VHP moet er niet van uit gaan dat de Creoolse electoraat, zoals de Hindostaanse electoraat stemt op Creoolse partijen.

  Creolen stemmen méér dan bij Hindostanen het liefst op soort genoten, wat ook hét gelul van demografie ook stelt.

  We hebben dit in de geschiedenis gezien dat het de VHP nooit is gelukt het electoraat in omgevingen met overwegend Creoolse inwoners een zetel te bemachtigen.

  De kadootjes werden geaccepteerd, de buik gevuld. In het stemhokje werd dan met de onderbuik gestemd, dat wil zeggen voor een soortgenoot.

  De VHP moet er niet van uitgaan dat deze huichelachtigheid zich niet weer zal voordoen. Zij moet rekenen op schone schijn.
  Dus een loze belofte voor kadootjes of een pakket.


  Maak melding
 5. Goed zo Marowijne…
  Laat taboe je niet achterhouden. Breek los van de taboe die als een vloek op jullie rust en stem VHP, de partij voor welvaart en ontwikkeling voor alle surinamers!!Wat zijn wij trots op jullie!
  Hup..hup..Marowijne…


  Maak melding
 6. @@Alles voor loze beloften en een pakket! Als ik jou gelijk moet geven, dan zeg ik wel erbij!! Laat zij dsn in hun eigen paarse stront verzuipen!!

  @ Jaco brada!! Ik hoop dat de ogen van de kroeskoppen nu goed geopend is door de ndp en wel weten wat zij deze keer moeten doen!!! Hopelijk de pik laten zien aan de ndp!want dat zijn de volkeren, die het meest gaan pinaren!! Suriname wordt meer dan nu onveilig.
  Je kan dan ook niet vrij gaan naar Lekkie voor de bloed en vleesworst. Ik haal vaker bij Stolk aan de Kwattaweg (de hoek van munder!!) 3 weken geleden was ik bij Lekkie!!!


  Maak melding
 7. ..V.H.P..GAAT..VOOR..ZETEL..WINST..IN..
  MAROWIJNE..EN..CORONIE..MOETEN..WIJ..
  DIT..ZIEN..ALS..EEN..LATE..I..APRIL..GRAP..
  OF..DOET..DE..V.H.P..AAN..EMOTIE..MANAGEMENT..


  Maak melding
 8. Oplichters als deze willen zetels winnen????? HA H A HA HA HA HAHA HA…. VHP heeft alleen voor afbraak in Suriname gezorgd. San Toki toch, wat wil je in Suriname doen of bereiken?. Waarom is het jullie decennia lang niet gelukt?. Waar wil deze man toch zo graag president worden?. Al zijn vrienden en de hele familie zit al 10 jaar te wachten zodat ze weer kunnen stelen van de staat Suriname. VHP NF is geen knip voor de neus waard. Ondanks goud en alles, ondanks Nederlandse bedelgeld…….wat hebben VHP NF voor Suriname of haar inwoners gedaan?. Bouterse is aan het roer en het is hem gelukt om Suriname draaiende te houden en dit alles zonder dat Bouterse Boeba van de blanken heeft moeten likken. VHP NF likke behalve de boeba ook de reet van de laagste klasse der mensheid, de blanken!


  Maak melding
 9. Wat een gezichten zetten ze op.
  Neem wat je kan nemen bij VHP want ik geloof niet dat ze zelfs 5 mensen krijgen die op ze stemmen.
  Gewoonlijk schelden jullie die boslandcreolen uit en nu moeten ze op VHP stemmen. Vreemd.
  Dan is ABOP er en de partij van Amafo.
  Grapjassen zijn jullie.
  Jullie lijken de chinezen wel. Die zeggen dat alle zwarten DOM zijn. Komt een chinees in een land vol creolen en een creool heeft een zaak, dan zorgen de creolen dat de chinees meer verkoopt en groter wordt.
  Enige volk dat zo dom is. Maar Sardjoe was jullie voor. 0,0 gehaald


  Maak melding
 10. Ik hoor in eens geen racistische opmerkingen meer over de bosland creolen die gisteren nog geuit werden door de gladharigen. Wat een hypocriete huichelaars. Ik lach me rot.😂🤣😄😆. Maar ja nu zie je hoe huichelachtig de mens in elkaar zit. Moge de beste partij winnen ik geef ze allemaal mijn zegen.


  Maak melding
 11. Sommigen van de ndpers hier zijn zo bitter.Ze zijn als de dood bang dat de vhp stemmen zal behalen daar waar ze niet hopen dat het zal gebeuren.Relax ndpers.,de vhp belooft geen geschenken in ruil voor je stem.Wat de vhp doet is de bevolking bewust maken zodat ze de juiste keuze maken en hun mistake eerder gemaakt ,niet zullen herhalen.De ndp hoopt alleen maar dat zijn stemvee voor altijd dom blijft en daarom hun vrees voor de vhp.
  Hahaha…rustig ndpers,het ligt aan de bevolking om voorgoed dom te blijven en ndp te stemmen of vooruitgang te boeken en streven naar welvaart en ontwikkeling door op de vhp te stemmen.
  Dank je wel Marowijne ,dank je wel voor te werken aan een beter Suriname zonder bouta en de ndp.


  Maak melding
 12. De VHP moet de Cosa Nostra Organisatie verslaan in 2020 zodat het land niet verder afglijdt naar de verdoemenis.

  Hup VHP hup: Red Suriname en verjaag de PAARSE DEMONEN uit DNA.


  Maak melding
 13. Volk van Marowijne en Coronie,

  Laat je niet voor de gek houden door wolven in oranje schaapskleren. Zij willen alleen jullie stem en daarna zijn jullie weer de zeven rovers van Ali Baba.


  Maak melding
 14. Aan alle domme boeriki waardeloze n hersenloze contra vhpèrs: jullie zyn nu al ontheven uit jullie ambtelyke positie die jullie lui n vet hft gmkt. D hele dag op j kont zitten zonder t werken n wachten op ht einde vn d maand om loon op t stryken.aln drom word mt man n macht gewerkt om d niets deugende party aan d macht t houden. De genadeslag komt na de nieuwe regeringsformatie dus wees voorbereid.


  Maak melding
 15. Alsof de creolen en marrons de Hindoestanen een plezier doen, mochten ze toch (ik betwijfel dat ten zeerste) op de VHP stemmen. Ze kiezen dan ervoor om meer kansen in het leven te krijgen, dus in eigen belang. Sommige zwarten beginnen door te krijgen dat de NDP het niet is.


  Maak melding
 16. Als ik naar de foto kijk kan men niet meer stelen datde VHP een ethnische partij meer is. De NDPers in Marowijne kunnen zonder probleem op de VHP stemmen want er zijn genoeg mensen die op hun lijken die op de lijst zullen staan. De VHO zal ze in de watten leggen want als de VHO ze slecht behandeld lopen ze gewoon weg met hun zetel.


  Maak melding
 17. Hai baja, ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. Ik snap dat de VHP ze nodig heeft, maar of het verstandig is om op de VHP te stemmen…


  Maak melding
 18. Na het l ezen van alle reactie’s, heb ik een vraag aan een ieder. Hoe noem of zeg je het woordje “toekomst” in het sranang tongo?
  In het Nederlands, Engels, Hindi en de meeste andere talen, kan of zou je dat kunnen omschrijven.

  Het antwoord weet ik. Maar de vraag is nu aan jullie.


  Maak melding
 19. @Resto, @Schipper,

  Fantastische analyse. Vooral hoe de NPS-NPK (de neeghers dus) geld over de balk gooiden voor een hersenspinsel project als Apoera.


  Maak melding
 20. Hup, VHP Hup! Laat de Orangebeweging niet in zijn hemd staat
  Hup, VHP Hup, Laat de Olifant niet in zijn hemd staan
  Hup, VHP Hup! alle Surinamers van Noord – Zuid, Oost – West stemt u massaal op 25 mei 2020 op de dr-,rr- en DNA-leden van de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) bij de Algemene Verkiezingen DNA.

  VHP zet ons in vuur en vlam,
  VHP de mensen staan van Noord-Zuid, Oost -West voor u in de rij om massaal te stemmen voor de dr-,rr, DNA-leden op 25 mei 2020 bij de Algemene Verkiezingen van de DNA.

  De VHP gaat voor 28 zetels en meer zetels van de DNA van de Algemene Verkiezingen van de DNA van Suriname op 25 mei 2020.

  Marowina Oe Wiki No! Sluit u massaal aan bij de VHP, de Orangemovent de VHP en zullen massaal op de VHP stemmen op de VHP op 25 mei 2020 bij de Algemene DNA Verkiezing,
  Coronie Oe Wiki No!, Coronie Dé Arkti Toe! en zij zullen zich massaal aansluiten bij de VHP en ze zullen massaal op de Orangemoment de VHP en gaan massaal stemmen op de VHP bij de Algemene Verkiezingen van de DNA op 25 mei 2020.
  Heel Suriname van Noord – Zuid, Oost -West zullen zich aansluiten bij de VHP en zullen op 25 mei 2020 massaal op de kandidaten van de dr-, rr-, DNA-leden van de VHP stemmen.

  De Verenigde HervormingsPartij dé djie alla sranansma, oema nanga man.
  Foe Marwina té na go na innie her Nickerie
  Foe Paramaribo té na go inni her Sipaliwini
  Djie her Sranan
  V.H.P en partners zullen een andere regering maken, pe opbouw dé djie alla sranansma, pikin sranansma té owroe sranansma.
  Opbouw, bouw,. bouw! na V.H.P. joe moes foe flakka
  Flakka, flakka, djie V.H.P. op 25 mei 2020,
  Flago, Flago, Flago, VHP op 25 mei 2020
  Leve de democratie: rechtsstaat, stree dé foe stree, wie no sa fredé, VHP!
  Tai (h)orie brada sisa,tai hori VHP libie moes foe dé!
  In her sranan a aantal zetels djie V.H.P. moes foe dé 28 nanga morro zetels djie VHP bakka a verkiezing foe 25 mei 2020

  ddb waar ang! me taigie! loekoe dja!
  ddb is voor 11 jaar veroordeeld voor drugsgevangenisstraf in Nederland,
  dino zit vast in de U.S.A ,
  ddb kijkt alleen naar zijn eigen belang, uit de gevangenis te blijven uit Nederland en in Suriname en de USA.
  Er zijn nog grotere belangen dan het eigen belang van ddb, daarom kiest u bewust voor een andere richting dan de huidige. Kiest u daarom massaal voor de VHP.
  Weg met ddb!, We believe in Knock out voorddb!
  Respect voor de Surinamers en het land Suriname.
  sranansma oe bondroe in V.H.P.
  V.H.P. believe in knock out djie ndp/ddb!
  Kiest U daarom massaal bewt voor de V.H.P.!
  kies nanga joe krien krien verstang, djie VHP!
  Kies op 25 mei 2020 djie V.H.P.!
  Kies voor de V.H.P./Flakka djie V.H.P.
  Chandrikapersad Santoki voor Pres!

  Stem bewust voor de VHP, noso wo dedé in a kino!

  Time4Change!
  CS4Pres!
  VHP is het alternatief voor een betere Suriname, We gaan voor 28 en meer zetels voor de VHP!

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 21. @Robbert,

  Thanks Robbert, alleen weten de meesten niet wat het betekent, anders hadden ze vandaag de dag tien keer nagedacht voor ze hun stemmen hadden uitgebracht.

  Ik hoop het beste voor ze


  Maak melding
 22. Uit de reacties van een aantal reagluurders is te blijken hoe racistisch creolen zijn. Ik heb altijd gezegd dat zij de grootste racisten zijn van Suriname, dat bewijzen ze zelf keer op keer.
  Ze maken liever soep met boullion getrokken van stenen.


  Maak melding
 23. alles goed en wel en de reacties zijn ook op hun plaats volgens de schrijvers..

  maar,, wat heeft de a b o p al die jaren dan wel gedaan voor de djoekas..
  de v h p heeft tenminste op eigen houdtje geprobeerd de mensen die ,, koni ,, te geven dat ze zelf kunnen voor zien in hun levens behoeft, dat hebben geen van de andere partijen ooit gedaan..

  nu kunnen de binnenland bewoners in hun eigen levens behoefte wel overleven..

  dan moet je toch enig zins trots op zijn…

  maar als het zo door gaat, de zelf nog 5 komt terug, dan zal het niet veel meer beter zijn..

  de keus is dus aan jou..


  Maak melding
 24. Het is maar goed dat het lot van de Republiek Suriname niet ligt in de handen van de waterkant.net reagluurders…
  Velen wanen zich pseudo economen, politicologen, bestuurskundigen, rechters, juristen, antropologen, geschiedkundigen en misschien zelfs goden…

  Ik blijf me amuseren om de grappenmakers.


  Maak melding
 25. De nationale dieven partij heeft 53.000 ambtenaren bij overheidsorganen geaccommodeerd. Hoeveel % daarvan is van hindoestaans afkomst. Hoeveel % is marrons. Maak een rekensommetje en hou je hart vast. Kijk goed waar deze ambtenaren wonen en met wie ze omgaan. So so ka, moro ai Kong.


  Maak melding
 26. Mocht VHP een zetel binnen halen, dan zal dit voor de eerste keer zijn. Het is van oudser ingeprent in de hersenen van kleurlingen om andere volken niet te vertrouwen. Ik begrijp het enigzins van waaruit het voortvloeit en heb begrip ervoor. De Afrikaanse kleurlingen zijn decennia lang door de blanken onderdrukt, hun landen uitgeroofd en de bevolking tot slaven gemaakt. Ze hebben nooit de kans gehad om goed te kunnen ontwikkelen. Vandaar dat ze zeer wantrouwig zijn.
  Maar landgenoten heb vertrouwen in de Hindoestanen, ze zullen altijd zij aan zij staan om het goede te bereiken.
  Kijk naar India, zij hebben nooit andere landen geroofd of grondgebied van anderen gestolen of volkeren tot slaaf gemaakt. Basis principe van de hindoestaan is, dat ieder een mens is en gelijkwaardig.

  Hopelijk dat dit doorgedrongen is tot onze andere landgenoten.


  Maak melding
 27. JK@@@
  In het surinaams zeg je
  ,, in de toekomst kijken,,
  Lukoe Moro Fara dang you Noso.
  Is afgeleid van ,,no lukoe baka,,

  Ik denk dat je zelf niet weet.


  Maak melding
 28. JK@@@
  Ik ben niet met je eens.
  Wat Robert doet verzint hij uit het engelse woord ,,future(toekomst),,.

  Niet alle surinaamse woorden heeft verbindingen met engelse woorden. Het is een mix max van uitspraken en is niet gebaseerd op een uitgevonden taal met basis principes. Dus heeft ook geen grammatica.


  Maak melding
 29. @ Djakkie te veel eer voor mij dat ik het Sranan met een leenwoord zou hebben verrijkt.

  Het woordje ken ik van de Sranan tongo kenner Hein van Eersel..Niet de eerste beste. Heb ik begrepen maar een man van kaliber.

  Overigens wat je doet heet een omschrijving. En is geen vertaling.

  Maar ik geef me graag gewonnen aan iemand die het beter weet, vooral omdat het Sranan niet mijn moeder taal is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES