maandag, juni 24, 2024
HomeFotoMinister van Landbouw in Suriname dient ontslag bij president in

Minister van Landbouw in Suriname dient ontslag bij president in

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zijn ontslag bij de president van Suriname ingediend. Soerdjan was slechts een jaar minister op het departement dat te kampen heeft met veel strubbelingen in de leiding. Dat meldt Starnieuws zojuist.

Volgens de Surinaamse nieuwsite diende hij zijn ontslag gisteren in en zou Soerdjan gisteren niet verschenen zijn op de vergadering van de Raad van Ministers. Het is nog niet duidelijk of president Desi Bouterse het ontslag van de minister heeft aanvaard. Vernomen wordt dat de minister nu bij de president is. 

Soerdjan ging vorig jaar april de uitdaging als minister van LVV aan. Hij heeft daarvoor zijn lidmaatschap bij de VHP moeten opzeggen.

UPDATE:
In een persbericht van het Nationaal Informatie Instituut (NII) wordt gemeld dat Bouterse aan de de minister gevraagd heeft om zijn ontslagbrief aan te houden.

Het NII meldt: Onlangs is er binnen de leiding van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) een ernstig meningsverschil ontstaan met betrekking tot het beleid en de beleidsuitvoering. President Desiré Delano Bouterse heeft naar aanleiding hiervan een spoedmeeting bijeengeroepen teneinde aan dit geschil het hoofd te bieden. 

Tijdens dit onderhoud heeft minister Lekhram Soerdjan van LVV, zich dusdanig beledigd gevoeld dat hij besloten heeft zijn portefeuille ter beschikking te stellen van het staatshoofd. De regeringsleider heeft de minister gevraagd het een en ander aan te houden, zodat er ruimte gevonden kan worden om na te gaan op welke wijze de minister op basis van zijn expertise en ervaring anderszins kan worden ingezet in het ontwikkelingsproces van ons land.

De minister is meegegaan met het voorstel van de president en houdt zijn ontslagbrief aan, in afwachting van de komende ontwikkelingen.


opening
Fernandes Express
Passion in concert

70 REACTIES
 1. Dus als hij bij de VHP was, was dat zeker geen optie om minister te worden hoezo vriendjes politiek ???? Hij gaat nu zeker met hangende pootjes terug naar VHP !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Vhp neem Soerdjan niet terug!!Niemand bij de vhp die zit te treuren om Soerdjan en niemand die hem mist.
  Zonder een soerdjan doet de vhp het prima.Hij wilde politiek zelfmoord plegen en koos voor de ndp.Hahaha…nu is soerdjan de weg helemaal kwijt.Bye ,bye soerdjan.👋😂


  Maak melding
 3. Volgens de wet van Robbert, moet deze meneer onder de loupe.

  Men moet nagaan wat 1 jaar ministerschap hem anders dan zijn inkomen in heeft opgeleverd.
  B.v grond.


  Maak melding
 4. Roline is de volgende die haar functie ter beschikking gaat stellen wegens fraude.

  Wat gebeurt er alle maal in het kippenhok van de van moordverdachte Drugscrimineel?

  Handjeklap, vriendjespolitiek, zelfverrijking, List en Bedrog.


  Maak melding
 5. Soerdjan kon niet langer dat gedoe vn d chineze trawlwers aanzien n de fraude n leugens eromheen dus hft hy net als d assembleelid vn guyana bedankt vr zyn functie. Meer ministers n coalitieleden moeten zyn voorbeeld volgen.wie is d volgende eerlyke minister of coalitielid die d rotzooi binnen d ndp nietmr kan aanzien?


  Maak melding
 6. De mysterie rond de trawlers is een hoofdpijn bij LVV, niemand wil hieraan zn vingers branden. Ben benieuwd hoe dit opgelost zal worden, 1 en 1 is 2, een hooggeplaatst persoon in de Surinaamse maatschappij zit (zitten) hierachter.


  Maak melding
 7. NDP = Ninghre Djoeka Party. Voor het geval iemand dat niet wist.
  Ik weet niet hoe die Adhin en Lalini het uithouden onder die constante casterolie lucht. Misschien dat daarom Adhin steeds meer onzin begint te praten.


  Maak melding
 8. Ik zou als ik in het bijzijn van de president dusdanig beledigd en gekrenkt zou worden en ik het gelijk aan mijn kant zou hebben in deze als dit geen consequenties zou hebben voor de beledigers nooit terug krabbelen.
  Laten we zien als de minister een vent is en ruggegraat heeft. Dat heeft hij niet. Dat bewijst de wijze hoe hij een paar jaar geleden de overstap maakte vanuit de VHP.

  Het is ook raar dat hij de eer aan zichzelf houdt, omdat een aantal beleidsuitvoerders, want de minister staat aan het hoofd van het ministerie als beleidsverantwoordelijke en vormgever zich misschien zich niet kan verenigen met z’n beleid. Hij is zowel politiek als bestuurlijk verantwoordelijk voor het geheel.

  Aan de andere kant laat hij wel karakter zien. Dodge, Pa i Moestadja, Samsoedien kunnen een voorbeeld aan hem nemen.


  Maak melding
 9. @ Sam,

  Het zijn jou opmerkingen die mij tot die regel hebben geïnspireerd.

  Dus zullen we zeggen volgens de wet van Sam en Robbert.

  Maar geloof me Sam, over een paar jaar zal je merken als er onderzoek naar wordt gedaan, dat je zal merken dat hij niet bekaaid van afgekomen is..

  In ieder geval niet van de riante positie waarin hij nu t.o.v. velen komt te verkeren.
  Ik ben er in ieder geval jaloers van.


  Maak melding
 10. Deze man heeft kunnen inzien en opmaken, hoeveel schepen vissen naar China gaat! Dus hij moest gaan frauderen, maar kon niet!! Hij heeft zich veilig gesteld!!! terug gaan naar VHP moet geen optie voor hem zijn!! Jaag hem weg met een honkbalknuppel!!


  Maak melding
 11. Ik hoop dat deze minister een zeer hoge onderscheiding krijgt. Hij is de eerste minister die ik ken, die laat zien dat het pluche hem niet dusdanig heilig is dat hij geen afstand van kan doen.

  Een minister die de eer aan zichzelf houdt. Die niet vertrekt wat zeg ik, niet weggeschoten wordt of aftreedt vanwege politieke redenen maar vanwege conflicten die gaan over de inhoud.

  Mening andere ministers heb ik dit niet zien doen.

  Bravo, je verdient een speld.
  DHARMA Jay ho!!


  Maak melding
 12. Habibulah,

  Jij bent racist a la KKK: Wie denk je in hemelsnaam dat je bent.

  Je bent echt niet beter dan een Djoeka. Op een dag ga jij ook sterven als die Djoeka dus je bent niet beter.

  Je bent niet beter dan iemand zonder benen.

  Je bent een DOMME RACIST. FLIKKER GAUW OP.


  Maak melding
 13. Bouterse moet hem koste war kost binnen boord houden want stel je voor dat hij zijn dossier van een jaar RvM inlevert bij de VHP voor een positie achter de schermen. Als hij een jaar aangezetten heeft moeten ze z’n Salaris door betalen terwijl hij het werk voor de oppositie gaat doen.

  Zoals voorspelt stort de regering in omdat er geen enkele loyaliteit of bekwaamheid in de regering zit.
  Hoe kan de VP roepen dat het land USD 200.000.000.0000 bezit.
  Hoe kan de minister van ROGB betrapt worden op landje pik.
  Hoe kan de minister van financien een polemiek aan gaan met een medewerker en die verliezen.
  Hoe kan de minister van LVV weglopen als de President bemiddelt.
  Hoe kan de minister van MINOC de speelbal worden van Hooghart en het personeel.
  Hoe kan de minister van defensie in de DNA voor Mafia baas uit gemaakt worden en niet reageren of door Simons beschermt worden.
  Hoe kan de minister van Jeugd en Sport de verkiezingen van de jeugd ambassadeur bij de VN en Caricom frustreren.
  Hoe kan de minister van Arbeid door zijn collega financieen belazerd worden.
  etc, etc. etc…


  Maak melding
 14. @Pakiragogo en @henry de brulaap,

  Ga eens in op de inhoud. Is de NDP echt geen racistische partij? Waarin de neegherdominantie alle anderen verlamd? Waarom denk je dat de airco altijd hard loeit bij de ministeries? Die casterolie lucht gaat anders bedwelmend werken.


  Maak melding
 15. Steeds blykt uit wat vr n raapsel deze regering bestaat.oneindige rotzooi dag in dag uit.mr wat kan men verwachten v/e niet behoorlyke opgeleide stratiemang die president wou zyn. Ht voorbeeld ligt daar.zonder optellen blyven aftrekken totdat er niks meer valt af t trekken want a patu boro.


  Maak melding
 16. Surinaamse politiek is 1 grote clowneske circusact. Domheid, achterbaksheid, wantrouwen, list & bedrog zijn de hoofdattracties van de avond. Vooral voor het simpele, laaggeschoolde hersenloze klapvee waaronder een, Paki-RAT-igri, RobG(eestelijk gestoord), Damsco en nog wat van dat soort paarse onbenullen.


  Maak melding
 17. @ Jojo

  In Su kan en mag alles, wat elders in de wereld niet kan.
  @ Habi Bullah
  Casterolie is in het Nederlands ( wonderolie ) je hebt het ook gedronken op de lagere school als je in Su bent geboren, niks mis mee !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 18. Habibulah,

  Je bent een RACISTISCHE DWAAS die denkt dat hij beter is dan een ander.

  Fuck you Habi: Neem een duik in je eigen stront GESTOORDE RACIST.

  Je bent een TOP-RACIST achter je toetsenbord. KANKER OP YU MPP


  Maak melding
 19. Toen hij aantrad was hij gewaarschuwd om niet in zee te gaan en je moedwillig paarsdom te besmetten met het paarse ddb virus. Nu hij heeft ingezien dat hij nog kan genezen, heeft hij dit besluit genomen. Dagelijks werd de paarse stank vol corruptie met het uur ondragelijker. Wetende dat als VHP aan de macht komt, mwn hem ook aansprakelijk zal stellen voor het paars corrupt wanbeleid olv, zijn baas didibri, a mang tek ontslag.


  Maak melding
 20. @Habi Bullah,

  In je hol! Jouw meester beveelt het je. Jouw meester was niet thuis en je zag kans uit je hol te kruipen. De meester is inmiddels thuis. Voor jou rest niets anders dan weer in je hol te kruipen.


  Maak melding
 21. Die nickeriaanse verrader blakka mocho Leki ram ging voor pensioen en privileges. Deze kaolo heeft zijn ziel verkocht aan de duivel. En nu voor eeuwig besmet.
  Een echte dagoe is klootzak


  Maak melding
 22. Lekhram heeft de afgelopen weken herhaaldelijk gesteld dat de Chinese trawlers geen vergunning zullen krijgen om in Surinaamse wateren te vissen. Bijna 3000 gezinnen in Suriname zullen brodeloos komen te zitten als de Trawlers toestemming krijgen. Ik denk dat hij dit niet op zijn geweten wil hebben.


  Maak melding
 23. en nu sam-soe-dien nog dan is het plaatje totaal compleet.
  op aladien hoef je niet te wachten, die is een bile likker..
  die blijft tot de dood hem schijdt..


  Maak melding
 24. Vooralsnog heeft Bouterse het ontslag van Lekhram Soerdjan, minister van LVV, nog niet aanvaard. Integendeel heeft hij Soerdjan gevraagd zijn ontslag aan te houden. Soerdjan heeft Bouterse toegezegd het ontslag aan te houden. Iemand met principes zou dat niet hebben gedaan en zijn ontslag hebben doorgezet.
  Soerdjan heeft geen ruggengraat. Hij heeft het ministerschap aanvaard en zijn lidmaatschap van de VHP ten faveure van een riant salaris opgegeven en lid geworden van de NDP.
  Als Nickeriaan doet hij ook geen moer voor de Nickeriaanse rijstboeren.


  Maak melding
 25. Zo, als Luciēn zich zeer racistisch uitlaat, dan is die pakiratigri muisstil. Hij neemt dat walgelijk figuur zelfs in bescherming. Laat een hindustaan(se) zich racistisch uit over de creolen dan gaan de muilen mijlen ver open.


  Maak melding
 26. Ik heb laatst een documentaire gezien over de Chinese Trawlers in Ghana. Wist je dat Amerika 300 tot 400 trawlers heeft en dat Europa ook 300 – 400 trawlers heeft, maar dat China 3.500 van die dingen bezit?
  Ze hebben de Chinese wateren totaal uitgevist en dat doen ze nu bij Afrika. Dit doen ze op een slimme manier. De Chinezen krijgen geen vergunning dus schrijven ze de trawler over op naam van een Ghanees Een stroman dus en dan mogen ze vissen. De lokale vissers worden kapotgemaakt want de trawlers vissen ook in gebieden die voor de lokale vissers zijn bestemd. En wat doen deze Chinezen. Ze verkopen deze lokaal gevangen vis aan de lokale vissers om weder te verkopen of sturen de vis naar China waar het bewerkt en teruggestuurd wordt naar Ghana met embleem waarschijnlijk Made in China. Suriname geef deze trawlers geen vergunning om in de Surinaamse wateren te vissen. Integendeel. Neem een kanonneerboot en schiet ze weg.. Dit ter voorkoming dat ze onze vissers, die het al zo moeilijk hebben, kapot maken en onze viswateren leeg vissen. Ze gooien namelijk de bijvangst( dat zijn vissen die niet in de smaak vallen)bij selectie levend of dood terug in zee. Zonde.
  De Ghanese regering heeft intussen al die arrogante Nederlanders, die de kippenboeren van Ghana kapot hebben gemaakt met hun plofkippen, het land uitgezet. De pluimveeteelt van Ghana is weer blij. Het wordt dus tijd dat ze dat ook met die Chinese trawlers doen.


  Maak melding
 27. De arts heeft een beslissing genomen. De man blijft een politicus. Kan zijn dat de politicus een kijkje is gaan nemen in de keuken van paars als een arts. Geschrokken van de kreupelen en de lamlendigen besefte meneer dat hij beter aan zijn eed kan houden dat zichzelf verloochen. Ik hoop dat meer Lekram’s opstaan.


  Maak melding
 28. Negers, negeer die Habi Bullah.
  Blijf bij de inhoud en doe niet hetzelfde wat je een ander verwijt. Hou de eer aan jezelf.
  De wederzijdse HAAT druipt er van beide zijden vanaf en is pijnlijk om te lezen.
  Verbeter de wereld / Suriname en begin bij jezelf.

  Inhoud, daar gaat het om.
  Met gescheld en ordinaire verwijten toon je geen beschaving, ongeacht je etniciteit.

  Ik blijf hoop houden in de paar jaar welke ik nog te gaan heb. Dit voor ons aller nageslacht.


  Maak melding
 29. Ik heb heel veel respect voor deze Soerdjan. Tenminste heeft hij ingezien dat het dweilen met open kraan is met deze regering. Hij kan die geboefte niet aan en vriendjespolitiek. Good job Min.


  Maak melding
 30. Kan ht geen opgezette scenario zyn? Soerdjan hft deze trawlers lang kunnen weren mr die BIG DOG die vn achter d schermen opereert wordt pizzig ervan n lekhram moet ht veld ruimen net ht geval vn gersie. Vn deze gemene sluipende ratten kn j vn alles verwachten. Ht is overduidlyk dat er n PITBULL hierachter zit anders weet k niet wrom die ka chinezen hier nog rondhangen. WORD ER IN D NACHTELYKE UREN GEOPEREERD? WIE CONTROLEERT ZE? ZEER WAZIG.


  Maak melding
 31. Weer iemand die op kosten van de staat verzorgd gaat worden, inclusief gezin. Je kunt het die man ook niet kwalijk nemen, hij is gefaciliteerd door de politiek en heeft daar gebruik van gemaakt.


  Maak melding
 32. Wat een geklets weer hier…

  Ik heb deze minister twee keer ontmoet. Een keer op het dossier omvorming van de pluimveesector en een keer op het dossier duurzame landbouw.
  Niet eerder ben ik zo een betrokken minister tegengekomen in Suriname.

  Als hij ergens aan schuldig is, dan is het zijn geloof in de potentie van dit land en de ambitie om kleine ondernemers vooruit te helpen. Een zeer kundig en bijna briljant figuur die zijn dromen helaas niet waar heeft kunnen maken.

  Juist het feit dat hij het beleid wilde veranderen en dus tegen de gevestigde orde zijn punt moest maken doet hem de das om. Hopelijk doet hij met deze actie veel stof opwaaien en volgen er nu en in de toekomst, wanneer het aan de orde mag zijn, meer ministers die het zat zijn om de billen van een ander af te vegen..

  Erg jammer!

  Me mars papa!


  Maak melding
 33. Olga je hebt gelijk. Ik heb me tot dusverre op de achtergrond gehouden want ik neem aan dat de heer Habbi Bulla weet dat ik heel veel historische informatie heb over Brits Indiers waarover anderen hebben geschreven.. Als ik ze publiceer zal hij het niet leuk vinden. Dus houd ik me voorlopig gedeisd. Dit is even een waarschuwing aan zijn adres.


  Maak melding
 34. @Alles voor loze beloften en een pakket:

  Het is niet waar wat je schrijft. Woenie Boedhoe is hem voorgegaan.
  Zij wilde geen geld overmaken naar Amerika waar Ingrid Bouterse haar verjaardag wilde vieren op staatskosten.


  Maak melding
 35. Deze minister en de rest van de ministers plus de pres dienen
  hun ontslag aan te bieden !

  Dan kan SRANAN aan de wederopbouw beginnen !

  Na hervestigen RECHTSSTAAT, starten met de
  sociaal-economische opbouw van Ons Land !

  De hele regeerploeg moet weg na versjoemelen
  alle geld, goud, deviezen en leningen !

  De regeerploeg/de clan, moet ook nog weg om :
  1. weigeren de zware dagelijkse Corruptie te bestrijden
  2. vergunnigen verlenen aan de misdadige scalians
  3. vergunnigen verlenen aan de misdadige Vistrawlers
  4. sabotage Rechterlijke Macht bij diverse strafrechtelijke
  onderzoeken en oa grote massamoordzaken

  FREE A KONDRE !!! FREE A KONDRE !!!


  Maak melding
 36. @Habi Bullah, al hamdo lillala, who rabemien subab who talla. Habi, je bent zeker eerder met weekendverlof van Parnassia gestuurd hé. Habi, neem je Pil of bel dr. Phil. Habi, je vijanden zijn de mensen die op Sadam Hoessein lijken of op Imran Khan uit Pakistan en niet de mensen die op Mandela en Martin Luther King lijken. Habi neem je pil en ga rustig tekenen of tegen een boom praten. Brave habituele AllahBoeler!


  Maak melding
 37. Racisme is synoniem aan Suriname!
  Habi Bulla wordt terecht gewezen op haar racistische uitlatingen jegens creolen, des te vreemder vind ik het dat Luciën, die zich ook zeer racistisch uitlaat jegens hindustanen, de hand boven het hoofd wordt gehouden. Er wordt dus duidelijk met 2 maten gemeten.


  Maak melding
 38. @Snel,

  Ga je schamen lummel. Je hoeft niet achter Soerdjan te staan, maar hem uitschelden vanwege zijn huidskleur is schandalig. Ben jij zo wit als sneeuw? Kruip toch gauw onder een steen en kom nooit meer te voorschijn.


  Maak melding
 39. Breaking News: mislukt product van de Spinazie Universiteit … RobG … en don don dia Damsco … hebben gesolliciteerd voor de functie van mini-ster LVV. Zij menen de job te kunnen klaren …. We … zeggen zij … can do the job. Dus een Novum voor Suriname: twee grote ” ONBENULLEN ” als Mini-ster op LVV.
  Quo Vadis !!!!!!!!!!! We gaan voor nog VIJF !!!!!!!


  Maak melding
 40. “Tijdens dit onderhoud heeft minister Lekhram Soerdjan van LVV, zich dusdanig beledigd gevoeld dat hij besloten heeft zijn portefeuille ter beschikking te stellen van het staatshoofd. ”

  Als de minister tijdens een spoedmeeting in het bijzijn van de President zich beledigd heeft gevoeld en besluit zijn portefeuille ter beschikking te stellen vraag ik me af wat er nog te bemiddelen valt.
  Waarom heeft de President niet direct ingegrepen?

  Of de minister heeft zeer lange tenen of de minister wil op deze wijze de president dwingen om verandering in de top van LVV door te voeren.

  Ik hoop dat de minister in de gaten heeft dat je zoiets maar 1 keer kan doen.
  Als de gewenste verandering(en)/wijzigingen in de top uitblijven doet hij er goed aan zijn ontslagbrief te handhaven.

  Als hij zonder de gewenste oplossing ( geen excuses of beterschap beloftes) aanblijft als minister wordt hij de voetenveeg van de mensen die hem het leven zuur maken.


  Maak melding
 41. @Jiyani, maak je niet druk om Lucien. Hij is een oude versleten vieze jokky met onwasbare remsporen. Zo erg dat geen wasmachine of eas-oema hem lust. Verspil je tijd dus niet aan die onnozele wegwerp spul.


  Maak melding
 42. Lekram, heeft een bijzondere daad gepleegd. Het rommelt binnen de coalitie. Hopelijk volgen er meer zoals de judassen Sapoen en Dikan, maar ook Noersaliem. A tent moes bos. De boeven moeten gevangen worden: Hunting Time! Bravo Lekram…laat je niet beledigen door een stelletje moordenaars, rovers en veroordeelde drigscriminelen.


  Maak melding
 43. Deze Minister houdt de eer aan zichzelf. Hij wil niet geconfronteerd worden met misdaad. Minister ga maar lekker je eigen ding doen. Voor deze regering werken is je eigen strop om je hals binden.
  Succes met wat je nu wil gaan doen.


  Maak melding
 44. Waarom moest toenmalige minister van LVV Suresh Algoe gereshuffled worden? Hij is toch een technocraat !!!
  In de zomer heb je langer licht dan in de winter????


  Maak melding
 45. Minister ga als een speer weg. Er valt geen eer te behalen. Straks zet je ergens je handtekening waarmee je je lot verbindt. Wil je straks zo gaan sterven. Denk ook aan je kleinkinderen. Hoe zullen zij straks over jou denken.
  Trap niet in vieze vuile streken van anderen.


  Maak melding
 46. Met recht krijgt hij dus eervol ontslag, mocht hij voet bij stuk houden en weggaat uit het kabinet. Ik durf te wedden dat er ergens nabij de monding van de Surinamerivier op de zes Chinese trawlers aardig wat vuurwerk zal worden afgestoken om zijn vertrek te vieren. Was deze minister er niet, dan waren deze zes schepen al lang bezig de zeebodem voor de kust te stofzuigen. Op de boten zullen nu zeker wat schietgebedjes omhoog gaan dat Soerdjans mogelijke opvolger snel de zo begeerde stofzuigvergunningen verstrekt. Intussen draait de mofokoranti weer op volle toeren. Veel taktaksani. Al enkele weken gonsde het dat Penpen bij Owee het ook voor gezien wil houden.


  Maak melding
 47. Surdjan toppie.zo hoort het.gewetensbezwaar is n moordtuig.langzaam mr zeker vreet ht aan je leven. Als nog n paar lieden binnen d ndp zich zo wilden opstellen zou deze krabita regering allang gevallen zyn.aan ministers n coalitieleden onhoud deze gouden: n man is niet dood wanr hy zn ogen sluit n zn laatste adem uitblaast. N man is pas dood wanr hy zn eer n respect te grabbel gooit/verliest. Hoeveel vn jullie leven eigenlyk nog????


  Maak melding
 48. De heer Soerdjan is een respectabele minister die bij mij overkomt als integer en professioneel. Heb een aantal speeches van hem beluisterd en zijn aanpak over de verschillende dossiers mbt Landbouw-kwesties en veeteelt en visserij-aangelegenheden.

  @Habi Bulah betreft: heb je wel eens naar de geur van amla olie geroken? Dat is vele malen erger dan castor olie. Maar waarschijnlijk heb je nooit van deze amla olie gehoord, vandaar je – zoals altijd weer – negatieve reactie. Je zou bijna geloven dat Suriname alleen uit creolen bestaat en de rest bestaat gewoon niet, als je alle haatreacties hier leest over creo’s. Waar komt die nigger-fixatie eigenlijk vandaan? Is dat omdat niggers meer swagg hebben? En hoe zit het eigenlijk met de Surineds? Een groepje haters denkt namelijk dat zij een bepaalde groep van voedsel voorzien in Suriname????!!!. Wie voorziet die groep haters die in NL wonen dan van voedsel? Zijn die haters allemaal aardappeleters? Voordat die haters naar Suriname werden gelokt, waren er al mensen in Suriname. Die haters hebben mensen in Suriname aangetroffen: indianen, creolen en blanken. Hadden die mensen dan geen voedsel voordat die haters aan land kwamen in Suriname van hun Lallarookh schip? Waren die creolen die ze zo haten, dan dood of zo toen die haters in Suriname aanmeerden? Hadden die creolen geen voedsel dan? En die indianen en blanken hadden ze ook geen voedsel? Wat een hoogmoed zeg van deze groep haters. Hoogmoed komt voor de val zegt een bekend spreekwoord. En hoe zit het met die haters in NL? Wie voorzien ze in NL van voedsel? Mij in ieder geval niet want ik hoef hun vieze paddie niet omdat paddie niet goed is voor het lichaam en het lichaam heeft geen paddie nodig. Het lichaam heeft groenten nodig die je zelf in je tuintje in Suriname kan planten. Dus waar hebben we het over? Deze haters zullen totdat ze sterven blijven haten.


  Maak melding
 49. 10 Apr, 14:16

  De Federatie van Surinaamse Agrariërs (FSA) hoopt dat president Desi Bouterse het ontslag van minister Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) accepteert. Dit zegt de organisatie vandaag in een persbericht. Op 15 maart 2019 heeft de FSA een brief gericht aan de president waarbij het vertrouwen is opgezegd in de minister.

  Tijdens een vergadering binnen de leiding van het ministerie van LVV is een ernstig meningsverschil ontstaan over het beleid. President Bouterse heeft naar aanleiding hiervan een spoedmeeting bijeengeroepen om aan dit geschil het hoofd te bieden.
  Tijdens dit onderhoud heeft Soerdjan zich dusdanig beledigd gevoeld dat hij besloten heeft zijn portefeuille ter beschikking te stellen van het staatshoofd. Bouterse heeft Soerdjan gevraagd om zijn ontslagbrief aan te houden.

  ======
  President vraagt persstilte.

  Helaas, ze lusten hem niet!!!

  Dus inpakken en wegwezen minister of ben je inmiddels al ex-minister.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES