First Lady Suriname bij launch campagne die molest in sport moet tegengaan

37
First Lady Suriname start campagne die molest in de sport moet tegengaan
First Lady Ingrid Bouterse-Waldring bij de launch van de flyer in het kader van deze campagne in Suriname.

Het Surinaams Olympisch Comité (SOC) is op maandag 8 april 2019 een campagne gestart om Seksueel Molest in de sport tegen te gaan en vrouwen in de Sport te belichten. Hiermee is een aanvang gemaakt om seksueel molest in de sportwereld bespreekbaar te maken enerzijds en de participatie van vrouwen in de sport te bevorderen.

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring was bijzonder vereerd om als Surinaamse vrouw, moeder en sporter aanwezig te mogen zijn bij de launch van de flyer in het kader van seksueel molest en de kick-off van de promotiecampagne, met betrekking tot vrouwelijke atleten. Ze gaf tijdens haar toespraak aan dat seksueel molest een wereldwijd probleem is. “Het komt voor in de huiselijke sfeer, op de werkvloer, op school, maar ook in de sportwereld”.

“Wij staan er niet bij stil hoe slachtoffers van seksueel intimidatie en misbruik hieronder te lijden hebben, vanwege het feit dat de lichamelijke en geestelijke integriteit is aangetast. De gevolgen voor het slachtoffer zijn niet te overzien en duren een mensenleven. Wij moeten goed beseffen dat dit niet alleen invloed heeft op het individu als slachtoffer, maar ook op de totale samenleving. Elkeen van ons heeft de verantwoordelijkheid om op te treden en te werken aan de aanpak van dit probleem, aldus de presidentsvrouwe. 

Verder voert de first lady in haar speech aan dat de sportwereld op dit gebied zelf ook een bijzondere verantwoordelijkheid heeft. “Sportorganisaties willen de sporters, vrijwilligers en bezoekers een veilige omgeving bieden. Dit geldt eveneens voor de ouders en verzorgers die hun kinderen bij een vereniging laten sporten.  Als wij in Suriname een veilige sportwereld willen waarin mannen en vrouwen evenveel kansen hebben moeten wij als sportorganisaties, als ouders en verzorgers, de overheid, niet gouvernementele organisaties, bedrijven, media en vooral mannen en vrouwen gaan leren om samen te werken”. 

Het Commissariaat Gender en Sport werd door de first lady mede namens de president van de Republiek Suriname, Desi Bouterse gefeliciteerd, met de start van de campagne.

37 REACTIES

 1. Ingrid, die kerel van jouw Bouta, heeft er ook een sport van gemaakt om met een jonge tiener te dansen en zijn seksueel getinte ogen en houding de kost te geven. Wij kennen allemaal het filmpje die de wereld is in gestuurd. Of was het de pedofielen sport dans??? Geen voorbeeld dus. Vrouw libie mie.


  Maak melding

 2. Een vogel heeft mij ingefluisterd dat deze vrouw ooit eens een Modjo was. En een goede ook. Zij was een van de weinige vrouwen, die in staat was om de nymfomaan DDB te bedwingen. Mijn probleem? Een Modjo tegen seks en Seksueel molest? Moet nog geboren worden.


  Maak melding

 3. @ John toch man…die vogel zit toch in je broek..Hhhh..ik begin begin nou een argwaan gevoel te krijgen over jou. Als dat wel weet is ook goed hoor . Uitkijken .


  Maak melding

 4. Ingrid heeft de klok horen luiden …….
  En dacht “heeee ik doe alsof ik meeleef en bezorgd ben”.
  “Dat is dan meegenomen voor de campagne van mijn moordende criminele ega”
  “Mensen zien dat ik ook zelf van die hoerige koopzieke dochters heb”.
  O ja werkt Desie’s klepel niet meer ?
  Pak toch jou oude job weer op.
  Of doe bij behoefte een huisdier in jou voorste flamoes.


  Maak melding

 5. @ John

  Roept de vogel die je ingefluisterd heeft terug, hij had je verkeerd ingelicht of jij bent doof.
  Nymfomaan is vrouwelijk, en aangezien DDB een ( vent ) is, is hij geen nymfomaan.
  Hij is een Satyriasis, en een ouwe geile bok die denkt dat hij nog kan presteren.
  Maar goed dit onderwerp gaat over de z. g. ( First Lady ) die niks voorstelt op de wereld !!
  Nou ik wens succes met haar campagne, en als zij geen z.g. (first lady ) zou zijn, dan zou ze het niet erg vinden om betast te worden denk ik ! Hoe dan ook de mensen moeten respect voor haar hebben, ten eerste zij is een vrouw en daar moeten we respecteren. Want wij hebben allemaal een moeder, tenzij je uit een boom bent gevallen.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 6. Geachte reageerders, hebben jullie nu werkelijk niets anders te doen dan schunnige taal en opmerkingen te maken .
  Dit is een goed initiatief om vrouwen te respecteren in alle geledingen in de samenleving, maar nee , jullie kunnen alleen maar negatief op wat dan ook reageren, het zijn juist dit soort reactie’s die mannen de gelegenheid geven zich onheus te gedragen tegenover vrouwen, ga eens bij jezelf te raden waarom je altijd vunzige reactie geeft.


  Maak melding

 7. Mond dichthouden. Ja, Ingrid, ze was wel best arrogant in den beginne. Maar, maar ze heeft zich bekeerd en is de perfecte First Lady. Beter dan de vrouw van Trump, beter dan de vrouw van wie dan ook. U dient haar in ere te houden.
  Molest op de sportvloer komt al te vaak voor. Een kwestie van misbruik. Je kunt geen lesgeven en tegelijkertijd met gulzige ogen om je heen kijken.


  Maak melding

 8. haar man, de veelvuldige moordenaar heeft tijdens zijn dictatorschap ook vrouwen misbruikt tegen hun wil….
  Deze dames konden destijds nergens naar toe en waren machteloos….


  Maak melding

 9. Dinootje, je zoonlief is vader van 14 kinderen.Hij heeft zich vergrepen aan vrouwen en minderjarigen!!Je zoon is een sexual predator.Wij zijn blij dat zijn mars is opgesloten in amerika!!
  Hij is een lopende sexmachine en ziet vrouwen en meisjes als broedmachine!!


  Maak melding

 10. In de jaren tachtig waren het militairen, jong en oud, van bevel tot soldaat die vaker vol machtsmisbruik jonge vrouwen bedreigden, met mi o naaai joe, mi lustoe joe, mi wanni joe, mi njang joe, mi a neks te make efoe joe habi man of vriend, mi kon teki joe, te ini joe oso. Wie weet na so baas teki Inke, da eng srefi kon krasi. Anno 2019 zijn het de stinkend rijke paarse poepvliegen en paarse corrupte parasieten, jong en oud, vooral zuiplap Julleke Wijlbos, maar ook de arme ndp dagoe’ s, die gewoon alsof het de normaalste zaak is, openlijk en bloot, zonder schaamte, het volk financieel uitnaaien. Ook veel paars verworden jonge vrouwen en geile oudere ndp milfen vragen om sexueel gemolesteerd te worden. Zelfs hun kinderen doen dingen in het openbaar op scholen, zoals pijpen of in het toilet, een gangbang. Er zijn ook verarmde alleenstaande moeders, die gewoon hun jonge tienerdochters laten hoereren. Ook hooggeplaatsen ndp elite dagoes maken misbruik hiervan om met zo een kleine geile paarse meid te gaan. Ook als een partij nieuw vrouwenvlees uit Brazilie door Diamond wordt binnengehaald, worden ze als eerst op bestelling geleverd aan de paarse drugsmaffia. Aksi baas eng stiefzoon, de rover Romanoa. Ndp is een criminele politieke sekte, want haar stichter is en blijft een onberechte misdadiger, als hebben dwaze debiele idiote aanhangers hem tot president gemaakt, voor de buitenwereld blijft hij een motjo pa, een moordenaar, een drugscrimineel en staatskasrover. Oma taki, ndp is de oorzaak dat geweld en misbruik tegen vrouwen wederom de laatste acht jaren zo zijn gestegen. Opa taki, mi kan taki, djaso na AbraBroki, is het een en al gefluit, geschreeuw en bedreiging tegen het gros der vrouwen. In de Supermarket kan men dagelijks meemaken hoe paarse jonge loosers, vrouwen koekeloerend, van top tot teen gade slaan. Dan moet je horen hoe ze fluiten en wat ze allemaal zeggen, ie jesi bong tapie. Maar zo zijn ndper’ s en abopers, asociaal, ook zijn al die jonge ndp meisjes en abopmeisjes geil. Als men in de stad loopt, omgeving de markt, Jodenbreestraat etc. zijn vele jonge zwangere boslandcreoolse minderjarige meisjes te zien. Ook in het binnenland zijn er Javaanse, Hindoestaanse, Creoolse meisjes, naast Dominivaanse, Braziliaanse, een enkele Venezuelaanse en Columbiaanse bezig middels het oudste beroep ter wereld hun diensten aan te bieden. Bij navraag vinden velen de oude bok didibri, de baas, omdat zijn companen die voor hem werken in de goudmijnen deze hoeren goed betalen.


  Maak melding

 11. Het Surinaams Olympisch Comité (SOC) is op maandag 8 april 2019 een campagne gestart om Seksueel Molest in de sport tegen te gaan en vrouwen in de Sport te belichten”

  Het gaat om seksueel molest van Sporters.

  Waar zijn de Sporters?

  Waarom een foto van firs lady??


  Maak melding

 12. Het krioelt van vrouwen molesteerders tot hoereerders binnen de ndp. Menig elite ndper heeft meer dan drie buitenvrouwen, daarnaast denken ze de eeuwige jeugd te hebben en smijten met het geld dat ze dagelijks beroven van land en volk. Menig dwaze vrouw, jong en oud gaan graag mee en bieden ook hun sexuele diensten aan tegen betaling aan zo een ndp elite. Zelf jonge meiden worden door mamalief bemoedigd om deel uit te maken van dit maatschappelijk verval.


  Maak melding

 13. de ndp bespotter 9 april 2019 at 14:57

  Menig dwaze vrouw, jong en oud gaan graag mee en bieden ook hun sexuele diensten aan tegen betaling aan zo een ndp elite. Zelf jonge meiden worden door mamalief bemoedigd om deel uit te maken van dit maatschappelijk verval.”

  Als dit vrijwillig gebeurd zie ik de link naar seksueel molest niet (bij sporters)


  Maak melding

 14. @ pakiratigri 09/4 13:19 min.
  Ik weet intussen dat je een schoot hondje van de pres bent, dat mag een ieder zijn meug !
  Maar hoe weet je dat de z.g. first lady van jou beter is dan een ander ?? En nog wat je Trump niet vergelijken met DDB, in Amerika pinaren ze niet, ze hebben allemaal (bijna )werk en het land wordt door Trump goed bestuurd ! Dat kan je niet zeggen van je baasje met zijn z.g. goede adviseurs.
  Sari tori
  Jacko


  Maak melding

 15. @ Pakiratigri

  Wederzijdse respect broeder zo hoort het ook te zijn, als je niet eens bent met een stelling van mij mag je mij terecht wijzen. En dat geldt voor een ieder niet alleen jij, wij zijn tenslotte volwassenen met een gezonde verstand.
  Bun tori
  a tan so

  Jacko


  Maak melding

 16. Zal ik doen broeder @ Zwartmans. Vooral wanneer jij te enthousiast raakt en drie kogels wilt uitdelen. linkeroog ,rechteroog en slaap of het midden. Een kogel voldoet.


  Maak melding

 17. @ pakiratigri

  Mijn dag is weer goed : je laat me lachen man, dat is nou juist de bedoeling van deze site.
  serieus waar dat moet, en lachen waar dat kan !
  odi odi

  Jacko


  Maak melding

 18. Ja baja, vrouwen in schaarse kledij, zoals in de sport, werken vaak op de lustspieren. Je moet eens opletten hoe bij athletiek de cameramannen op de sgaamlippen van de vrouwen inzoomen.


  Maak melding

 19. @J. Zwartmans,

  Wat als die naakte vrouw 96 jaar is en alle botten uitpuilen en de huid een dun velletje is geworden, met overal plooien? Veel kijkplezier!!!


  Maak melding

 20. J.Zwartmans 9 april 2019 at 10:42
  @ John

  Roept de vogel die je ingefluisterd heeft terug, hij had je verkeerd ingelicht of jij bent doof.
  Nymfomaan is vrouwelijk, en aangezien DDB een ( vent ) is, is hij geen nymfomaan.
  Hij is een Satyriasis, en een ouwe geile bok die denkt dat hij nog kan presteren.
  Maar goed dit onderwerp gaat over de z. g. ( First Lady ) die niks voorstelt op de wereld

  Zwartmans; bedankt voor de correctie. ik dacht dat als een nymfomane een vrouw betreft dat nymfomaan het mannelijk woord moet zijn.


  Maak melding

 21. Wat een adoratie voor de ‘first lady’ vsn Suriname.
  Ze stelt net als haar man geen moer voor.
  Nergens op de wereld wordt de first lady betaald voor lintjes doorknippen, voor sociaal werk, alleen in Suriname is dit wel geval. En zonder schaamte accepteert ze dat ook.

  Michelle Oboma was een First Lady met glamour en was op sociaal terrein niet te evenaren.
  Maar zij is ook intelligent, daar kan de first lady van Suriname een puntje aan zuigen.


  Maak melding

 22. @ Jiyani

  Dat doet ze ook :
  een puntje aan zuigen, maar de verkeerde puntje !
  @ Damsco

  Zo Damsco : ben je ontwaakt uit je winterslaap ? Het wordt tijd want het is weer bijna zomer, en alle dieren zijn weer uit de winter slaap !!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 23. @ Damsco,

  Ik bedoelde niet de zgn. First lady maar het ONDERWERP v/h Olympisch Comite.
  Het ging mij om de vunzige reactie’s van de meeste Heren.
  Ik wil absoluut niet gelieerd worden met deze dame. Dit wil de ik even uit de wereld helpen.


  Maak melding

 24. @ Isabelle
  Je moet @ Damsco niet kwalijk nemen, hij zal weer aan de fles hebben gezeten, en zijn pilletje niet ingenomen ! Koppige vent maar de rest is het oké met hem, maar wel één met een gebruikt aanwijzing.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 25. Ingrid heeft de klok horen luiden …….
  En dacht “heeee ik doe alsof ik meeleef en bezorgd ben”.
  “Dat is dan meegenomen voor de campagne van mijn moordende criminele ega”
  “Mensen zien dat ik ook zelf van die h….ge koopzieke dochters heb”.

  O ja werkt Desie’s klepel niet meer ?
  Pak toch jou oude job weer op Ingrid.
  Of doe bij behoefte aan intimiteit een h…….. in jou voorste flamoes.


  Maak melding

 26. Het is een goed initiatief die onderschreven wordt door mevrouw Bouterse. Dit initiatief zou moeten worden opgepakt door de Surinaamse samenleving en uiteindelijk resultaat behalen want goede voorlichting vanuit de overheid is behalve kostbaar, heel belangrijk voor de samenleving. Het streven is dat de samenleving er iets praktisch mee doet, meer bewuster wordt over hoe je je als bevolking gedraagt en uiteindelijk zal dit goede gedrag tot minder geweldsmisdrijven leiden en een afname van huiselijk geweld en andere vormen van zinloos geweld. Dat is het doel van alle voorlichtingscampagnes van de overheid: de burgers moeten er samen met de overheid aan werken om het veiligheidsgevoel terug te krijgen.


  Maak melding

 27. “Het is een goed initiatief die onderschreven wordt door mevrouw Bouterse. Dit initiatief zou moeten worden opgepakt door de Surinaamse samenleving en uiteindelijk resultaat behalen want goede voorlichting vanuit de overheid is behalve kostbaar, heel belangrijk voor de samenleving.”

  @Smatje
  Neee het is pure verkiezingspropaganda gericht naar de bevolking. Ingrid doet nooit iets zonder bij bijbedoelingen. Het is altijd mooi makerij en ter camouflage van de rampzalige handelingen van de crimineel waar zij mee woont.
  Zulke activiteiten doet Ingrid ook in de hoop dat de bevolking Dino’s misdrijven en het sletten gedrag van Dino’s zoon zullen vergeten.
  De dochters van Bouters en Ingrid staan ook bekend als shoppeholics en reislustig. Deze koopzieke dochters hebben geen werk maar krijgen wel een maandelijkse bijdrage uit de staatskas. Dus mensen als Ingrid weer Mother Theresa gaat spelen dan weet je dat zij weer met een nieuwe slijm campagne bezig is om de bevolking zand in de ogen te strooien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.