Bromfietser is 23e verkeersdode dit jaar in Suriname

13
Bromfietser is 23e verkeersdode dit jaar in Suriname
Foto: (c) Avinash Bhola uit Suriname

Een politieagent in Suriname staat bij het stoffelijk overschot van een bromfietser, die vandaag om het leven kwam bij een verkeersongeval. Het tragisch ongeval gebeurde vanmiddag op Lelydorp. Volgens de eerste berichten was de bromfietser op slag dood.

Een personenauto, die de bromfietser zou hebben aangereden belandde in de goot langs de weg, zoals op onderstaande foto te zien is. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

De politie onderzoekt de zaak, dus later meer info. De bromfietser is de 23e verkeersdode tot nog toe dit jaar in Suriname. Foto’s:

13 REACTIES

 1. Misgien die brommer vietsers moete ook in de dag velle ligte aan hebbe, dang se sein beeter sigbaar. Freeselik foor die vamirie, ma ook fo die daader. So iets je fergeete nie gouw.


  Maak melding

 2. Het feit dat de auto in de sloot is beland wil zeggen dat deze automobilist (e) heel hard heeft gereden. Ik dacht net hé er is vandaag geen aanrijding, of lees kort daarna deze vreselijke bericht.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Weer ramptoeristen deze.mensen werken niet. Te lui om te werken wachten op pakketten uit Holland.
  Deze autobestuurder heeft heel hard gereden met alle gevolgen van dien.

  R.I.P. wie je ook mocht zijn.
  Familie sterkte.


  Maak melding

 4. Ik krijg het gevoel dat al die reageerders van zulke nieuwsberichten roependen in de woestijn zijn. Naar onze kritiek, hoe positief ook bedoeld, wordt niet geluisterd en heeft geen enkel effect op het rijgedrag van die gekken. Ik heb daarom besloten niet meer op dit soort berichten te reageren. Het doet me wel pijn te ontdekken dat zelfs in Lelydorp, mijn geboorteplaats er gekken rondrijden. Slachtoffer, ik weet niet wie je bent: RIP.
  Familieleden, vrienden en kennissen: sterkte met dit verlies.
  Ik hoop dat verkeersdeelnemers en allen die met het verkeer te maken hebben ooit het licht zullen zien en gepaste maatregelen gaan treffen om dit groot aantal verkeersslachtoffers te verminderen..


  Maak melding

 5. Het is toch een ramp in Suriname. Net vier maanden en dan al 24 doden, dus gemiddeld 6 per maand. Vreselijk.
  Is toch bij de konijnen af?
  Wij kunnen dagelijks nabestaanden condoleren en sterkte toewensen.
  Kebah mang, a noh ie spohtoe.


  Maak melding

 6. Heel veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden,erg hoor ik heb geen woorden,over de bestuurders niet iedereen rijdt als een gekke maar je heb sommige a play hebbie,en kijk wat er gebeurd,onnodig sterven mensen.Moge zijn ziel in vrede rusten


  Maak melding

 7. Deze zogenaamde ronald aan het stuur, welke de trens is ingegaan, moet naar de Santo Boma hel opgesloten worden voor 15 jaren!! en nooit meer deelnemen in het vervoer op lijn 11 na!!! met een buitengewoon forse boete erbij!!!


  Maak melding

 8. wij hebben de beste HELL DRIVERS van de wereld , en velen vinden dat een rijbewijs onnodig , de Roverheid heeft geen tijd om orde op zaken te stellen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.