maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameKennismaking NJP en kandidaten jeugdambassadeurs in Suriname

Kennismaking NJP en kandidaten jeugdambassadeurs in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De kennismaking tussen het Nationaal Jeugdparlement (NJP) in Suriname en de kandidaten voor jeugdambassadeurs voor de CARICOM en de United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) is achter de rug. Dit heeft tijdens een openbare vergadering op zaterdag 6 april plaatsgevonden. Er is een commissie benoemd, door de voorzitter van het NJP Kelvin Koniki (foto), voor de voorbereidingen van de verkiezingen van de jeugdambassadeurs. 

Deze commissie staat onder leiding van jeugdparlementariër Emanuel Sanvisi ondersteund door ondervoorzitter Majenka Domini en Kedescha Ansoe als secretaris. De overige leden van de commissie zijn Sameer Gobind, Xavier Biegman, Vince Dalen en Hakiem Lalmahomed. De commissie is verantwoordelijk voor een vlot verloop van de verkiezingen.Na de benoeming van de commissie hebben de presentaties van de kandidaten plaatsgevonden. Hiermee is er door de kandidaten op hun eigen manier getracht om de leden van het NJP te overtuigen waarom zij gekozen willen worden tot jeugdambassadeurs.

De kandidaten voor CARICOM jeugdambassadeur zijn: Miquel Abili, Gilton Amoksi, Michelle Belfor, Georgette Grootfaam, Josafath Kanape, Dwight Prade, Jason Prisiri en Jill Sumter. De kandidaten voor UN SDG jeugdambassadeurs zijn: Cheniva Becker, Sivern Hammen, Stefanie Lauchman, Chermain Pansa en Carol Wens. Alle kandidaten hebben een presentatie gehouden.Als CARICOM- en UNSDG jeugdambassadeurs kunnen er voor elk 2 personen gekozen worden namelijk een dame en een heer.

De verkiezingen staan voor 20 april a.s. gepland.Na de verkiezingen zullen de 4 gekozen jeugdambassadeurs door de President van de Republiek Suriname Desiré Delano Bouterse worden geïnstalleerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. De kandidaten voor CARICOM jeugdambassadeur zijn:
  Miquel Abili, Gilton Amoksi, Michelle Belfor, Georgette Grootfaam, Josafath Kanape, Dwight Prade, Jason Prisiri en Jill Sumter. De kandidaten voor UN SDG jeugdambassadeurs zijn: Cheniva Becker, Sivern Hammen, Stefanie Lauchman, Chermain Pansa en Carol Wens.

  Een geweldige afspiegeling van de maatschappij pffffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 2. @ Diampolo

  Aan jou comment hoef ik niets toe te voegen. Wel een bijkomend vraag van welke politieke beweging maken de meeste deel van uit.

  Dan zal men zien, dat de NDP geen nationale partij is. Het is een negroïde partij met enkele Hindostanen en Javaanse gelukzoekers. Die zich laten gebruiken als
  gordijnen om de boel te belazeren. Of om van de kruimels mee te kunnen vreten.


  Maak melding
 3. Overigens die Hindostanen heten geen Biharies maar bhiekharies.

  Sorry Jiyani. Ik weet dat ik het niet goed schrijf, maar kan je mij bij helpen.

  Deze bhiekharies zoals, Samsoedien, Abdoel, Doekhie zijn niet alleen soor finga mangs maar ook opo annoe mangs. In gewoon Nederlands vingerwijzende bedelaars.


  Maak melding
 4. Dat deze jeugd parlementariěrs nog niet doodziek van zich zelf zijn, door wie word naar hun geluisterd? Waarschijnlijk hopende, om via dit jeugdparlement in de politiek terecht te komen, zodat ze daarna nooit meer hoeven te werken, allemaal gelukszoekers.


  Maak melding
 5. Trouwens als kinderen een schoolreisje maken naar de MAS wordt hun meegegeven dat de patrouille boot op 25 februari 1980 per ongeluk op het politie bureau geschoten heeft.Geen enkel opzet in het spel.En dat de pas wakker geworden tigri part noch deel heeft aan een coup.


  Maak melding
 6. Soso lafu dja. Wat een zielige commentaren over de jeugdigen. En zelf stellen deze volwassenen met hun commentaar geen ene moer voor en betekenen niets voor de maatschappij. De jeugd is de toekomst niet jullie hier met altijd dat racistisch gelul. En dan bedoel ik een ieder die hier op waterkant commentaar geeft . Jullie tijd is voorbij want je hebt geen bal bereikt . VHP, NDP en al die zakkenvullende oude partijen oprotten ze brengen alleen maar racisme en haat teweeg onder de bevolking. 😂🤣😂😃. En doe maar geen moeite om een reactie te geven op wat ik geschreven heb, ik lees jullie negatieve bullshit nooit. Ik plaats mijn reactie en klaar is kees. Bespaart ergernis en verdere discussies.🤣


  Maak melding
 7. @ Afiba,

  Liegen is ook een kunst hè. Als je nooit de commentaren hier leest, hoe weet je dan dat ze negatief zijn.

  Of worden ze gelezen door jouw Lee obias.

  Dam’n mens shame on you. Dat je zo platvloers kan liegen.

  Joe e meki mi kree


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES