dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentVrienden van Suriname Live in AK stadion op 28 april

Vrienden van Suriname Live in AK stadion op 28 april

-

- Advertisement -

Op zondag 28 april 2019 organiseert Sterren & Prikkels events het grote ‘Vrienden van Suriname Live’ festival in het André Kamperveen stadion in Paramaribo. Van 14.00u – 01.00u kan het publiek genieten van maar liefst 20 populaire live acts waaronder artiesten, muziekformaties, dans acts en nieuw Surinaams talent.

“Na een geslaagde éérste editie in de Anthony Nesty Sporthal april 2018 wisten wij het zeker: dit wordt een jaarlijks evenement. Het wordt het gezelligste festival met de beste live artiesten die Suriname te bieden heeft. Dit is een festival voor alle vrienden van Suriname” aldus de organisatie tegen Waterkant.Net.

De kaarten voor dit grootste event gaan hard en zijn voor slechts 35 SRD te koop bij diverse voorverkooppunten in Suriname. Bekijk onderstaande flyer voor de complete line-up en de voorverkoop adressen:

- Advertisement -


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
10 REACTIES
 1. Feesten hoort bij het leven. Af en toe moet die achterwerk flink kunnen schudden, als een trilplaat. En daarna moet het voorwerk vibreren. Anders blijft er geen bevredigend gevoel over. Dus vrienden, ga er op los! Vergeet ook niet van tijd tot tijd de Heer te gedenken en Halleluja te roepen! Dat maakt het tevens een spirituele happening!


  Maak melding

 2. @ndp bespotter. U bent duidelijk niet op de hoogte. Dit evenement komt vanuit een FB groep. Zij doneren de opbrengst aanngoede doelen. Zie de vele filmpjes en berichten online van vorig jaar. Graag nadenken voordat u blaat als een geit.


  Maak melding

 3. @boeboe zij kiezen elke jaar diverse weeshuizen etc uit. In de fbgroep stemmen ze vaak op welke goede doelen.
  De beheerdel Del Blue post altijd berichten. De leden van de groep stemmen voor de locatie en de artiesten. Dit heeft niks met paars te maken. Het is door Surinamers en voor Surinamers. Een kaartje is 35srd en geen politieke agenda. Het is een betaalbaar feest voor iedereen. En vooral voor de leden van sterren en prikkels.


  Maak melding

 4. Aanwezig om te steunen 7 april 2019 at 15:25
  @ndp bespotter. U bent duidelijk niet op de hoogte. Dit evenement komt vanuit een FB groep. Zij doneren de opbrengst aanngoede doelen. Zie de vele filmpjes en berichten online van vorig jaar. Graag nadenken voordat u blaat als een geit.

  Terecht zijn het gros van de groepen, paars gelieerd.


  Maak melding

 5. @ de ndp bespotter.
  U grijpt elke gelegenheid om uw beklaag te doen. Soms terecht maar vaak onterecht. Het zou u sieren om onderzoek te doen voordat u reageert.


  Maak melding

 6. Inderdaad, plezier maken hoort bij het leven.
  In sommige gevallen slagen Surinamers er zelfs in vooruit te komen. En dat niet dankzij, maar ondanks krakkemikkig regeerbeleid.

  Vroeger gaf ik zelf geld aan mensen, nu is het mijn lot om te bedelen.

  Dit is een tijd van groeiende veiligheid. Een paar uurtjes, waarin mensen niet bang zijn voor de toenemende en verruwende criminaliteit, en een paar uurtjes waarin het lijkt, alsof corruptie en onrecht het niet zullen winnen van eerlijkheid en rechtvaardigheid”,

  De groeten,
  Ik wens iedereen, veel liefde en vrede.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES