zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieToerist die van Frans-Guyana naar Paramaribo fietste overvallen op Oost-West verbinding

Toerist die van Frans-Guyana naar Paramaribo fietste overvallen op Oost-West verbinding

-

Does Travel - naar Suriname

Een toe­rist die op de fiets van­uit Frans-Gu­y­a­na naar Al­bi­na kwam om ver­der te fiet­sen naar Pa­ra­ma­ri­bo, is woens­dag in het dis­trict Ma­ro­wij­ne be­roofd. Dat schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens de krant was de 24-jarige man aan de Oos­t-West­ver­bin­ding ter hoog­te van een sta­di­on toen hij werd over­val­len door twee ro­vers die ge­wa­pend wa­ren met een hou­wer en een tjap. De cri­mi­ne­len dwon­gen hem te stop­pen en maak­ten on­der be­drei­ging USD 400, 50 eu­ro, een ca­me­ra­toe­stel en een hals­ket­ting buit, aldus de krant.

Het slacht­of­fer, dat gelukkig geen letsel opliep, zet­te na de be­ro­ving de reis niet meer voort en keer­de te­rug naar Frans-Gu­y­a­na. Hij heeft aan­gif­te van de be­ro­ving bij de po­li­tie ge­daan. Die onderzoekt de zaak en heeft nog niemand kunnen aanhouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

40 REACTIES
 1. Erg hoor, heel erg.
  Dankzij de NDP en z’n hele boevenbende zijn wij surinamers meer in de armoede gedreven. En dan krijg je meer van dit soort zaken ja.
  Maar jah….hoe triest het dan ook mag zijn, wie heeft ddb en z’n boevenbende daar laten zitten? Wij surinamers…
  Niemand meer, wij surinamers…

  Sari torie…


  Maak melding
 2. Dit is geen goed voorbeeld!!!! Su moet gewoon meer auto’s kopen voor de politie om patrouilleren in die gebieden daar want met een tjap en een houwer is te erg om samen te vatten LIKE GEEFT MIJ AL JOU GELD ANDERS TJAP IK JE OF KAP IK JE!!!


  Maak melding
 3. Welkom in Suriname !!! deze Abanies zetten ons mooie land negatief op de kaart , vele landen waarschuwen hun toeristen om Suriname te ontwijken triest is dat … men snapt hier niet dat Iedere burger een ambassadeur is voor zijn land , maar goed deze mensen hebben voeding gehad maar nooit een OPVOEDING genoten het dierlijke zit er diep in ,,,


  Maak melding
 4. Wat een armoedige manier om ons land zo naar de afgrond te helpen.

  De man zat al rillend op zijn fietsje op de racebaan Albina-Parbo en dan ook nog gepakt worden door een stel die ergens een djari ging schoonmaken, maar instinctief moest roven.

  Hondsbrutale zonen van ho…n zijn het.

  Hoop dat ze een gepaste straf krijgen.
  Karma is een BH.

  Me mars papa!


  Maak melding
 5. De Toeristen moeten massaal weg blijven. Suriname dit komt nooit meer goed. De mensen moeten nu ophouden op Toerisme te promoten. De Toeristen die hier heen komen raken getraumatiseerd voor het leven.


  Maak melding
 6. Heel “mooie” reclame voor Suriname.
  Lager als dit kan je niet gaan;De reis van een weerloze toerist zo bruut verstoren.
  Wat dacht je van werken voor je dagelijks brood. Hier wordt ik echt woedend om.


  Maak melding
 7. Zo laag aan de grond gezakt, zijn ze daar. Triest, diep triest voor zo’n jonge man. Hoe traumatisch is zulk een voorval voor betrokkene? En die mpp’s die het doen hebben geen slapeloze nachten, net zoals de massamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel op wiens hoofd een eis van 20 jaar gevangenis straf hangt.


  Maak melding
 8. Goede promotie voor toerisme in Suriname. In zijn reisverslag zal deze fietser Suriname als toerist vriendelijk beschrijven.

  Deze criminelen doen er vedrstandig aan er zorg voor te dragen dat het fototoestel en halsketting weer terecht komen bij de eigenaar. Zie wat voor leed jullie verichten. Al die foto’ s die de man gemaakt heeft gaat verloren.

  Die grote armoede en heel grote ellende die jullie hebben heeft een andere oorzaak.

  Goederen en geld wil een ieder hebben. Alleen zal je moeten werken om aan je geld te komen, dan anderen met houwer en tjap van zijn geld, halsketting en fototoestel zijn werk met geweld te ontdoen.

  Schande, heel grote schande voor jullie zelf.

  Een ieder die informatie over deze criminelen weet, moet dit aan de politie melden. Kijkt u uit naar de halsketting en fototoestel bij hen. Het geld zal als hey valuta is niet gemakkelijk te achterhalen zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 9. Blijf uit de buurt van die Hindostanen. Beroving door hun is scheuring en inslag.

  Kijk naar wat een van ze gedaan hebben, in Brokopondo. Daar heeft een van ze een heel lief meisje, dat zich liefdevol gedroeg wilde gedragen tegen ander, dit meisje over de vloer gesleept.

  Is toch erg met hun. Ga niet in hun buurt en laat hun in alle opzichten hun gang gaan.

  En als je dit niet gelooft, ga maar naar opa Doeli. Daar heb je van die Hindostanen die gezakt zijn voor de examen onderdelen roof, agressie en verkrachting. Want ze zijn gepakt. Maar ze zullen het nog halen want jong geleerd is oud gedaan.


  Maak melding
 10. Hoe zou het komen dat een toerist die uit Guyana via Nickerie naar Paramaribo fietst wél z’n weg kan voortzetten zonder het risico te lopen om overvallen (getjapt of gekapt) te worden?
  Antwoord; Op weg van Guyane naar Paramaribo heb je geen stadions. 😂😂😂
  Of misschien heeft @Luciën (also known as Pepe de Freitas) hiervoor een betere verklaring.


  Maak melding
 11. Jammer voor deze sportieve man op de fiets, heeft het verkeer overleeft, maar
  helaas rovers op zijn pad. Hij had beter zijn lichtje op zijn fiets uit kunnen doen en
  in het donker fietsen en niet lachen.


  Maak melding
 12. Kree na soso kree mi e kree 6 april 2019 at 09:11
  Blijf uit de buurt van die Hindostanen. Beroving door hun is scheuring en inslag.”

  Klopt kijk maar naar de minister van RGB, Roseline Samsoedien.
  Zij rooft in hectares grond die de kleine man, wiens ouders bloed op en in het land gestroomd heeft. niet krijgt maar haar zoon wel.
  En als beloning wordt ze gepromoveerd van DC naar Minister.
  Die hindoestanen toch, is maar een topje van de ijsberg. Ga een praten met Oemrawsingh, Oedit, Parmessar Sardjoe, Dhoeki en zijn dochter, etc. “HARDWERKENDE ” mensen.
  Chan heeft straks een zware dobber aan deze boeven. Het andere volk zal men wel afknallen a la Sampie.
  =
  Terzake; deze knullen zetten het land wel zeer negatief op de kaart.
  Wat een schande, het geld en de ketting dat kunnen ze wat mee. Maar het fototoestel \??
  Alle mooie ervaringen door de jongeman vastgelegd is hij kwijt.
  Het moet niet moeilijk zijn om ze op te pakken, want het zal wel bekend zijn of makkelijk te ontdekken zijn waar ze met hun tjap bezig waren.


  Maak melding
 13. Alle,

  De oplossing hiervoor is simpel.
  Overal in Suriname hoofdwegen politie posten plaatsen met bemanning natuurlijk.
  De politie moet nu van te ver komen als er iets gebeurt.
  Dit voor een aantal jaren totdat de rust is teruggekeerd.
  Van Toeristen moet je helemaal afblijven, zij zijn belangrijk voor de economie van welk land dan ook.

  SUCCES.


  Maak melding
 14. Ik ga zelf niet eens met de auto die richting op. Met een fiets is om problemen vragen.
  In Brunei wordt je rechterhand afgesneden. Dat hebben echt nodig hier. Zelf in je graf ben je niet meer veilig. De overheid moet echt maatregelen gaan treffen. Op Barbados moet je durven om een tourist te beroven. Dat wordt bestraft als een economisch delict.Die straffen zijn echt fors.
  Zeer slecht voor de naam van Suriname

  Karma gaat met ze allemaal afrekenen.


  Maak melding
 15. Wanneer gaan de zwarte bevolking van Suriname een keertje leren werken. Hebben ze in de slavernij dat niet geleerd. Een ding hebben ze goed gedaan. Ze hebben deze keer de toerist laten leven. Normaal worden ze afgemaakt. Oproep aan alle toeristen. Vermijd deze djoeka land. Laat ze dood pinaren van de honger. En ze willen van Suriname de tweede Dubai maken en de
  toerisme bevorderen. Mi mars.


  Maak melding
 16. Wat opvalt is dat nieuws van berovingen niet/weinig de dagbladen bereiken. Een toerist moet over al kunnen begeven zonder dat hij beroofd wordt of moet men bij promoten van su als vakantie bestemming bekend maken dat je nergens veilig bent in su.


  Maak melding
 17. Niets nieuws onder de zon al sinds een 25 jaar terug was het al niet verantwoord om als toerist of reiziger van Paramaribo Albina of VV. met welk vervoer dan ook zonder begeleiding van politie of militairen te reizen, hoe vaak waren er toen al niet overvallen door ex j.c.’s werd gezegd op busjes waarin alle inzittenden al hun hebben en houden af konden geven, het word inderdaad tijd dat er meer gepatroulleerd gaat worden er meer politieposten op deze route komen.
  En van het een hand afhakken bij een gepakte overvaller/struikrover zou mogelijk wel een afschikwekkende werking van uitgaan voor potentieele criminelen


  Maak melding
 18. @ Maxi fu opo Kawna……,
  Zat laatst in zo een gezellige bus van Staatsvervoer met enkele toeristen ook erin.
  Iemnand van Latour buurt zat ook erin en maakte de opmerking dat sedert de mensen uit het
  binnenland naar Paramaribo en omgeving zijn komen wonen en op Ronnie lijken zijn al deze
  buurten onveilig geworden !!Ex statenleden Rufus N en Theo B, zouden wijlen, zouden niet meer in deze buurten willen wonen.
  Het ” dierlijke gedrag” in hun handel en wandel is kenmerkend !! Het is alsof dit dierlijk gedrag hen met de “pap lepel” is ingegoten !!! De persoon vroeg zich af of de paters en dominee,s hebben
  gefaald in hun religieuze opvoeding in deze !! En waarom roept Misiekaba ze niet tot orde !!


  Maak melding
 19. @ Na Broeja. Ik denk even met u mee en zelf heb ik 5 personeel in dienst. Deze hardwerkende en betrouwbare mannen hebben zo hun eigen denkwijze over straffen. Ze vertellen allemaal wat met hun president gebeurd is. Die werd uit zijn huis de straat opgesleurd en met machetes in stukken gehakt. Dit is ook met hoge militairen en politiemensen gebeurd. Zie je dit bijvoorbeeld ook in Suriname gebeuren ? Dat het volk Bouterse en kornuiten de straat meesleurt en hen in stukken hakt ? Neen, want het Surinaamse volk heeft geen trots en is bang uitgevallen.


  Maak melding
 20. Baba Sai 6
  april 2019 at 13:32.

  bij wie moeten ze beginnen? Bij Bouterse, Adhin vraag ik me af. en volgen dan alle boeven die niet het kabinet zitten ook?
  Je bent een echte moslim; dood en verderf zijn de termen waarin je slechts kan denken lijkt.


  Maak melding
 21. @Sam onzin! Mijn reactie is een tegenreactie op voorstellen van diverse forummers om met draconische straffen de misdaad een halt toe te roepen. Het door mij aangehaalde voorbeeld geeft dan ook aan wat het betekent als men het recht in eigen hand neemt wat eigenlijk al gaande is. Daarom sluit ik ook af dat het Surinaams volk geen trots heeft. Maar hoed ook. Dan jouw opmerking dat ik moslim ben en in termen van dood en verderf denk. Wat een flauwe kul. Hoeveel moslims wonen in Suriname en hoeveel moorden hebben ze gepleegd op misdadigers ? In een andere topic las ik dat Hoefdraad juist bij de Isl bank zijn handjes ophoudt voor een lening. Weet hij niet hoe moslims denken ?


  Maak melding
 22. Laten we hopen dat deze lui of dader nog een keer de kans krijgt om dit te doen. Maar dat hij dan dit keer te maken krijgt met iemand die hem dodelijk raken kan.

  Deze mensen vormen de grootste vorm van gevaar voor een voor ons toekomstige groei van onze welzijn en welvaart namelijk toerisme.

  Indien dit soort gevallen zich veelvuldig zullen voor vallen zullen we merken welke imago we zullen bouwen internationaal als mogelijk toeristisch land.

  Ik vrees met grote vreze. Maar ja nex no fout.


  Maak melding
 23. @ Sam,

  Gelijk mie booi. Mevrouw Samsoedien kan dit doen door dekking van een Hindostaanse voorzitter van de coalitie Mi sie ka na.

  Daarnaast door een regeringsleiders leider waarvan één van m’n schaamharen meer indiaans bloed heeft maar daarop prat gaat.

  Het zal je bekend zijn dat soort, soort dekt. Soort bang is soort te vervolgen. Soort goed praat wat soort doet. En dat soort alleen dat kan doen door dekking van het grootste deel waar soort uit bestaat.

  Ik bedoel niet jou persoonlijk hoor Sam. Natuurlijk ben je netter dan soort en zal je soort niet ondersteunen. Of ben ik verkeert.


  Maak melding
 24. @Sam,

  Die hindustanen die je bij naam hebt genoemd zijn allemaal NDP’ers. Waarom zal Santokhi een zware dobber hebben aan deze grote schurken? Oohhh ik snap het, het zijn hindustanen dus zijn het allemaal VHP’ers.
  Ga je nu niet op de bank zitten met een glaasje wijn om een kiek te nemen om je eigen onzin?
  Neen laat dat maar aan mij over, hahahahahaha!


  Maak melding
 25. Passant n sam d gestolen spullen kunnen teruggehaald worden indien de rovers worden gepakt mr wie gaat de opgedane trauma vn deze zielige toerist opvangen n hoe moet hy ermee verder leven? Vanaf moengo n opwaarts is ht oppassen.ht kan maanden veilig zyn mr plotsl kan ht j overkomen.in ht verleden is ht vaker gebeurd . Vanaf moengo is alles daar ronnie d bankrover n guerilla d amokmaker.ht is beslist onveilig om ht traject vn moengo nr albina aln af t leggen zelfs in gezinsverband is ht af t raden.deze koulo blauwkop djoekas. En dan komt men in DNA uitleggen dat ht geroof n gemoord n sociaal problm is vn deze ploerten.


  Maak melding
 26. Vanaf d oprichting van d junglecammando zyn deze marrons losgebroken n aggresiever geworden want die rebel brunswyk d bankrover was hun president


  Maak melding
 27. De President van Suriname rooft op een ‘legale’ manier en zijn handlangers ook. Dan heb je nog rovers die op een brute manier je geld, telefoon sieraden en andere spullen van waarde stelen. Dat doen ze op straat maar ook door middel van inbraak in huizen.


  Maak melding
 28. Roven komt niet door armoede maar hebzucht en luiheid.

  Voer de Sharia wetgeving in en is niet alleen de toerist veilig over straat maar ook Surinamers


  Maak melding
 29. Precies dat is ht problm waaraan sur ten onder gaat. DE WAARHEID MAG NIET GEZEGD WORDEN ALS HT OM ZWARTEN GAAT.waarom geen hindoestaan javaan of nette stadscreool? Maar nee deze djoekas moeten zich laten gelden.


  Maak melding
 30. Bet your life die fransen gaan sur weer binnenvallen n dit keer dieper ht binnenland in om vergelding t zoeken. Zy hebbn ook enorm veel last vn deze gasten in fransguyana .n zo zie je niemand lust deze mensen.


  Maak melding
 31. Pesident brunswyk tigribarba n moneyhond moeten bundelen n deze apen toespreken om af t blyven van anderen hun have n goed.mmoelyk echt n onmogelyke taak. MISSION IMPOSSIBLE.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES