maandag, februari 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameOok aandacht voor Internationale Dag van de Sport in Suriname

Ook aandacht voor Internationale Dag van de Sport in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vandaag, 6 april, is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale dag van de sport. Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken c.q. de regering van de Republiek Suriname is ervan overtuigt dat door middel van sporten een aantal nationale vraagstukken opgelost kunnen worden.

Sport tegen Non- Communicable Diseases (NCD’s), sport tegen criminaliteit, sport als recreatie, sport als verbroederingspolitiek, sport als geschiedenis, sport voor instandhouding van tradities en sport omdat een ieder er recht op heeft.

“Wij staan stil bij deze dag in Suriname en mogen met trots zeggen dat sport een van de aspecten is van onze multiculturele samenleving die het mogelijk maakt elkaar te verdragen, lief te hebben, te accepteren en samen doelen te stellen” aldus het ministerie van van Sport- en Jeugdzaken in een statement.

Laten wij vandaag nemen om samen sport doelen te stellen voor onze natie, onze kinderen, onze kinds kinderen en ons bestaan.

Sport gi moro betre gesontu libie, Sport gi makandra libie, Sport gi ala sma, Sport… gi LIBI PRISIRIE

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Deze Minister Joan weet echt niet hoe het hoort. Op hoge naaldhakken de sportzaal in. om de vloer te vernietigen. Ze had beter in sportkleding kunnen verschijnen met gympies. om zo haar solidariteit met de sportende jeugd te betuigen. Heel respectloos naar de sporten jeugd toe. Hersenloze actie van Joan. Slecht voorbeeld. Er valt dus nog een hoop te leren aan deze vrouw. Zij moet zelf gaan sporten, want haar dikke uitpuilende pens, spreekt boekdelen. Hopelijk gaan deze jonge dames niet met naaldhakken de sportschool in.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 2. @ Vliegende Hollander
  6 april 2019 at 20:34
  Haha deze minister heeft stiekem een bal onder het shirt verstopt, of
  ze is op de brommer kan ook. Wat heeft ze dan onder haar shirt verstopt ? De brommer of de helm ? Ha ha leuke bijdrage van jouw kant.


  Maak melding
 3. Sport lost niks op. Gezond verstand lost de problemen op. Pele is minister geweest, evenals Leiles, maar ze hebben nooit een pot kunnen breken.


  Maak melding
 4. Misgien mienister moet geefe spuitje in tong dat die bleif geswolle sodat mense eete nie feel. Want die blanke mang segge dat all pontjes gaan door die montjes en ijndige in die kontjes.
  Dang se moete maake soorte fiagra fo die tong, dat die bleife steif en geswolle, dang mense bang om te eete feel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES