dinsdag, april 16, 2024
HomeFoto'Ge­hei­me ge­sprek­ken tus­sen Bou­ter­se en Santokhi' volgens ex-VHP'er

‘Ge­hei­me ge­sprek­ken tus­sen Bou­ter­se en Santokhi’ volgens ex-VHP’er

-

Does Travel - naar Suriname

“Chan­dri­ka­persad San­tok­hi en De­si Bou­ter­se zouden ge­hei­me ge­sprek­ken met elkaar gevoerd hebben tijdens ontmoetingen. Het doel van de­ze ont­moe­tin­gen is om na de ver­kie­zing van 2020 re­geer­macht te vor­men”. Dat zegt Daya­nand Dwar­ka die tot voor kort deel uit­maak­te van de Voor­uit­stre­ven­de Her­vor­mings­par­tij (VHP)

Dwar­ka, die lid was van de Po­li­tie­ke Raad van de VHP, heeft dinsdag mid­dels een brief de par­tij te ken­nen ge­ge­ven dat hij zijn lid­maat­schap op­zegt. De gesprekken met de NDP zijn de voor­naams­te re­den waar­om hij de VHP na 13 jaar de rug toe­keert. Volgens Dwarka zouden VHP-voor­zit­ter San­tok­hi en pre­si­dent De­si Bou­ter­se ge­hei­me ge­sprek­ken ge­voerd hebben te Le­ons­berg. Van de­ze ont­moe­ting was de par­tij niet op de hoog­te en San­tok­hi heeft la­ter ont­kend dat de­ze heb­ben plaats­ge­von­den.

Voor­dat de­ze ge­sprek­ken wer­den ge­voerd, had Asis­ku­mar Ga­ja­dien, waar­ne­mend frac­tie­lei­der van de VHP, ook een ge­hei­me ont­moe­ting met Bou­ter­se waar­bij is na­ge­gaan wat de mo­ge­lijk­he­den zijn voor een sa­men­wer­king tus­sen de VHP en NDP.

In een reactie liet de VHP vandaag weten dat het voor een ieder duidelijk is dat een samenwerking met de huidige NDP is uitgesloten is. “Voorzitter Santokhi heeft dit meermalen openlijk en publiekelijk uitgesproken” schrijft de VHP in een persbericht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

113 REACTIES
 1. Het feit dat dwarka dit soort ongefundeerde uitlatingen zin in de media gooit….. geeft aan hoe gefrustreerd hij is!! Dus als je met iemand praat wil dat per definitie zeggen dat je gaat samenwerken met die persoon?????


  Maak melding
 2. Wow, wat blijft er nog over ten aanzien van de geloofwaardigheid van Santhokie?

  Werkelijk een zielig figuur die ook nog president van Suriname wil worden, MI GADO… Santhoki als press van SU?


  Maak melding
 3. A Tigri bari. A boos. A boos wreed. A Kon’koni e pieppiep. A Kon’koni taki ; mi no wani plei piano moro. A Tigri de tap mi toetsenbord. ”Ai masra Tigri ,fa wo du 2020? Mi e begi yu.”

  Wat moet de VHP- kiezer nou gaan geloven? Wie spreekt de waarheid? Dit is gewoon een dolksteek in de rug van de kiezer die Santokhi als de Messias beschouwt. Maar ja, er waren ook meerdere valse Messiassen. Time will tell.


  Maak melding
 4. Santhoki heeft duidelijk gezegd dat hij niet met de Cosa Nostra partij gaat samenwerken.

  Er is een Cordon Sanitaire uitgesproken over deze Cosa Nostra Organisatie bij de komende verkiezingen.

  Het Surinaamse volk moet frontaal afrekenen met deze Cosa Nostra Organisatie.


  Maak melding
 5. @wazig, klopt wat u zegt maar we weten allemaal dat Santhoki machtsgeil is om president te worden met of zonder NDP.Dus begrijp ik ook de verontrustende menigte die mijn mening delen.
  Dit gaat WEER niet goed.
  Geen enkele politieke partij is meegaand met het land vooral met de huidige gang van zaken in SME waar alles kan,mag en mogelijk is.
  De NPS heeft de rotzooi van NDP al 3 keer opgeruimd,petje af(ben geen NPSr n niet politiek gebonden)Ja de NPS heeft de onafhankelijkheid door de strot van de Surinamers doorgedrukt maar dat betekent niet dat ze verantwoordelijk zijn voor de NDP.


  Maak melding
 6. DIT LAAT DUIDELIJK DE MENTALITEIT VAN DWARKA ZIEN
  OMDAT HIJ ZIJN ZIN NIET KRIJGT BEGINT HIJ VUIL RICHTING SANTOKHIE TE GOOIEN
  IK BLIJF HET ALTIJD ZEGGEN DWARKA IS ALTIJD EEN GROTE NUL GEWWEST EN NU IS HIJ EEN MIN NUL
  SCHAAM JE TOCH DWARKA


  Maak melding
 7. Voor wie het is vergeten, in de nasleep van het ontslag van Eugène van der San als minister van Justitie en Politie. Ik zei u toen al dat wij van alles kunnen op- en aanmerken op zijn handel en wandel, behalve op zijn eerlijkheid. Daarom haalde hij zo uit naar de VHP. Omdat hij wist van de contacten tussen toppers van de NDP en VHP. Desondanks was hij het mikpunt van kritiek van de VHP-fractie. In zijn verontwaardiging verklapte hij het verbond dat achter de schermen werd gesmeed en nu tot volle wasdom komt. Het was zijn einde als minister.

  Kennelijk gaat het de VHP en Santokhi om slechts één ding: terugkeren in het machtscentrum. En daar moet alles voor wijken; ook ethiek en oprecht democratisch handelen. Uiteindelijk is het woord aan u, de kiezer, op 25 mei 2020. U moet zich er echter van bewust zijn dat een stem op de NDP een stem op de VHP betekent en eens stem op de VHP is een stem op de NDP. De coalitie is al gesmeed, de tactieken worden uitgerold. VHP en NDP, Bouterse en Santokhi, het zijn twee handen op één buik!


  Maak melding
 8. @henry55,

  Santhoki heeft meerdere malen gezegd dat de NDP geen optie is. De VHP zal niet samenwerken met de plunderaars van de Surinaamse economie.

  De ABOP, PL, NPS, PRO, STREI EN DE VHP ZULLEN NIET SAMENWERKEN MET DE NDP.

  De gestolen miljoenen Euro’s en Usd moeten terug in s’lands Kas.


  Maak melding
 9. Hallo beste kiezer. Ik ben Santokhi. Zoals jullie weten ben ik rechtschapen, eerlijk en democratisch aangelegd. Ik pleeg nooit verraad. Ik heul nooit met de vijand mee. Ik vertegenwoordig het goede en de vijand het kwade. Ik heb echt het allerbeste voor met Suriname (ik wil president worden, altijd een jongensdroom geweest). Stem op mij want …..ow ,de Tigri komt eraan ,ik stop met piano spelen, ik ben weg, sorry hoor mensen ,tot een andere keer. Chan4Pres, Chan4pres.😂😁👍


  Maak melding
 10. @ Linbo,

  eet me marsssss. domme neger.

  Wel een creool, halve ingie. Die het land naar de afgrond heeft gebracht.
  Suriname heeft nog nooit zoveel schulden gehad.
  Waar studenten , op de universiteit, hun collega geld niet meer kunnen betalen.
  En daarom in massage salons moeten werken voor hun college geld.

  Waar het land steeds crimineler wordt.
  Wacht maar wanneer jou nichtjes dat ook moeten gaan doen.

  Domme neger dat je bent.
  Lul. Oelewapper. Ka dong negre.
  Ga in DDB zijn kont zitten met je gezicht.
  Oww, daar zit je al in.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 11. @limbo,

  Wel een creool, halve ingie. Die het land naar de afgrond heeft gebracht.
  Suriname heeft nog nooit zoveel schulden gehad.
  Waar studenten , op de universiteit, hun collega geld niet meer kunnen betalen.
  En daarom in massage salons moeten werken voor hun college geld.

  Waar het land steeds crimineler wordt.
  Wacht maar wanneer jou nichtjes dat ook moeten gaan doen.

  Oelewapper.
  Ga in DDB zijn kont zitten met je gezicht.
  Oww, daar zit je al in.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 12. Het zijn allemaal ‘ draaikonten ‘ die bij de oppositie samenhokken. Ze zijn het beu om op de blaren te blijven zitten die ze hebben gekregen door het langdurig vertoeven in de oppositiebanken. Zij willen allemaal in het machtscentrum terechtkomen en kunnen dat alleen via de NDP. Kijk maar naar Soemohardjo. Een ding is zondermeer duidelijlk. Hoe langer de VHP in de oppositie zit hoe meer hun marktwaarde afneemt. Dit is een economische wetmatigheid. De VHP oplichters blijven maar onzin verkopen aan de massa.


  Maak melding
 13. @ Limbo ; hou toch op met je racistisch geneuzel.

  indien dit bericht op waarheid berust is het zeer verontrustend. Ik had al geen hoge pet op van Santhoki, maar samenwerken met de NDP bestempel ik als hoog verraad tegenover het volk van Suriname.
  Dit is het slechtste scenario wat je zou kunnen bedenken.
  ik mag hopen dat dit bericht niet correct is , echter heeft de geschiedenis ons geleerd dat Surinaamse politici in een split second van partij of ideologie kunnen veranderen terwille van een stukje van de macht.


  Maak melding
 14. Een samenwerking met de huidige NDP is uitgesloten. Betekent dit dat een samenwerking met een andere NDP, dan wel mogelijk is. Bijvoorbeeld een NDP waarbij een aantal kopstukken plaats maken voor een door hun direct of indirect aangewezen marionetten?

  Marionetten die voor hun steun aan het regeren met de VHP eisen gaan stellen voor zaken begaan door NDP leden en door de VHP verguisd. Zo wordt dan een stem op de VHP een stem op de NDP.

  Santhoki doet er goed aan om gewoon te stellen dat een samenwerking met de NDP en zij die direct het beleid van de afgelopen tien jaren hebben ondersteuning noch bestuurlijk, noch politiek onder geen enkele omstandigheidmogelijk is.

  Dat is heldere taal, duidelijke taal van een politiek leider.


  Maak melding
 15. Dhr.Dwarka moet zich schamen . Wat denkt hij ? De vhp te willen breken en de Voorzitter neer te halen ? Zoooo kinderachtig !! Foeiii toch !!


  Maak melding
 16. Waar ben je passant? Jou favoriete president zou ons land redden? Wij moeten op VHP stemmen? Santhoki zou de paarse virus bestrijden?

  Dit is de bewijs hoe wanhopig de Surinamers zijn. Twee grote partijen die grootste dieven zijn in SU. De drugshandel zal nooit aangepakt worden als VHP de macht hebben, want ze zullen Bouterse vrij laten om zwarte handel doorzetten en veel moorden plegen.
  Nu maar hopen dat NPS de verkiezingen gaat winnen.


  Maak melding
 17. Indien Santhoki niet duidelijk is en halve antwoorden blijft geven zal het de partij vele kiezers kosten.
  Mensen willen duidelijkheid hieromtrent.De vraag gaat U met de NDP samenwerken Ja of Nee.Niet moeilijk.


  Maak melding
 18. Indien dit op waarheid berust, en dat zullen wij zien in 2020, dan heeft deze broeder van de genootschap zijn glas met Palm (sopi) geheven en gezworen maar anno 2020 heeft dit geen waarde.
  Het zal niet de eerste keer zijn dat koeli dit doet, Kijk maar naar Abdoel en Gangaram Panday.

  Vroeger kon je bouwen op de afspraak waarna er een palm werd gedronken op deze afspraak en ieder hield zich eraan.
  Maar anno 2020 hebben de Hindoestanen mdie hiervan rijk zijn geworden oeten inboeten v.w.b. de normen en waarden.
  Zie de vele coke bazen


  Maak melding
 19. Hoe je het draait of keert, de feiten zijn er. Een hoog politiek lid van de VHP met vele dienstjaren, heeft zijn eigen politieke partij verlaten. Waarom? Omdat Santokhi geheime gesprekken gevoerd heeft met de NDP. Dwarka is erachter gekomen en vroeg zich af wat de bedoeling was. Terecht, want de VHP moest en zou in geen duizend jaar met de NDP samenwerken.
  Het zat Dwarka gewoon niet lekker omdat al die tijd Santokhi het tegendeel beweerde. Maar goed, Dwarka is ook niet van gisteren en heeft ruiterlijk bedankt.

  Dit haalt het nieuws waarbij de VHP de heer Dwarka bedankt voor bewezen diensten en voegt eraan toe dat de VHP met de huidige NDP nimmer zal samenwerken. De aap is hiermee uit de mouw gekomen. Santokhi heeft dus wel in het geheim gesprekken gevoerd. Het valt niet te verwachten dat de NDP zoals die nu bestaat, over een jaar anders in elkaar zal zitten.

  Het betekent dus dat je op basis van de huidige samenstelling gesprekken hebt gevoerd. Anders wacht je rustig na de verkiezingen als je gewonnen hebt, en dan ga je onderhandelen en eisen stellen. Op basis hiervan kun je stellen dat Santokhi zich zeer onoprecht, leugenachtig en misleidend heeft geprofileerd naar zijn eigen achterban. En dat noemt zich een politieke leider. Ja, een misleider van jewelste.


  Maak melding
 20. Je mag vrij en blij politiek zelfmoord plegen Santokhi jij bent echt niet de laatste persoon op wie de rechtgeaarde surinamers hun hoop hebben gevestigd voor een beter Suriname!
  Natuurlijk is het de wens van de ndpers om samen te werken met Santokhi,zo blijven ze aan de macht om Suriname naar de moer te helpen en verder dood en verderf te zaaien.
  Je mag gaan hoor Santokhi,er zijn andere integere surinamers die kansen maken om the next leader van Suriname te worden.


  Maak melding
 21. Ben volkomen eens met u henri55. Telkens moet de NPS de puinhoop van deze paarse partij opruimen. Het wordt gedaan terwille van het volk. En we staan weer aan de vooravond van de verkiezing, hopelijk dat het volk een goede keus maakt. En de NPS weer bereidt om dit mooi land weer uit de pinari te halen, tezamen met de totale bevolking van Suriname. Dus stem bewust!! Het Groen moet het Doen!!


  Maak melding
 22. wat is het probleem als Surinamers samen werken laten we hun een kans geven chan en bouta als het maar goed komt in su
  oja mensen die het fout vinden moeten ook geen roti en bara meer eten want dat komt van hindu
  dus van mij mogen Surinamers samen werken niks no fout
  en hou jullie op met racisme, love bouta love chan


  Maak melding
 23. Wat moet ik toch lachen om jullie hier. Politiek is belazerij. In de achter kamer zijn ze gewoon vrienden en jullie maken je hier belachelijk om in deze verraders te geloven. Jullie sporen echt niet door te denken dat je bij deze politieke beunhazen in hun hoofd kunnen kijken en weten wat ze gaan doen. Ze belazeren jullie met mooie woorden en jullie trappen er in als een kip zonder kop, en gaan hier tekeer tegen elkaar. Blijf maar in deze zogenaamde politieke valse leiders geloven en maak je zelf belachelijk op waterkant. Geen enkele partij is te vertrouwen en ze bespreken lekker hun afspraken om samen te werken na de verkiezingen. Dombo’s. Hahahaaaa.. sterkte volk van Suriname kijk goed uit op wie jullie stemmen. Het is jullie keus op wie je stemt.


  Maak melding
 24. henry 4 april 2019 at 14:27
  @henry55,

  Santhoki heeft meerdere malen gezegd dat de NDP geen optie is. De VHP zal niet samenwerken met de plunderaars van de Surinaamse economie.”

  Jij bent niet de enige die dit hier op dit forum roept.

  Passant dokt al vanaf dit nieuws bekend is.

  Feit is dat Santhoki nooit, nooit heeft gezegd dat hij niet met de NDP wil/zal samenwerken.

  Wat heeft hij wel gezegd?
  Dat hij niet zal Samenwerken met de NDP met Bouterse. Ergo als Bouterse uit de politiek stapt staat hij open met de NDP samen te werken.

  Het is niet voor niets dat hij en zijn Partij ervoor gekozen hadden om alleen de verkiezing in te gaan zodat hij zijn handen vrij heeft om te kiezen.

  Het is niet voor niets dat hij minder hard protesteert over de financiële bijdrage van de politieke partijen (moni de) en de wijziging van het verkiezingsstelsel


  Maak melding
 25. @pakiratigri
  Jullie van de ndp mogen santokhi hebben!!
  Je mag hem vandag nog ophalen .Wij gaan niet huilen om hem.Hij is niet de enige op wie wij zitten te wachten.Hij is niet ons laatste hoop.Hij mag weg !
  Wij zijn de ndpers niet,wij zijn vhpers die de hoop nooit opgeven en doorgaan ondanks obstakels en hindernissen .Wil santokhi weg dan mag hij weg.De vhp bestaat niet uit Santokhi alleen.


  Maak melding
 26. Linbo!! mi ey taki wan sani!! yu ka sakasaka yu!! if gratwirie no ben de ini sranang, da yu ben sa yang dagu stront!!! sondr koelie, sranang bo trong wan somalie nr 1 en Haiti nr 1! tek wan voorbeeld fu ala ding afrika kondre!

  Dink a tori! yu sa… ka sa…ka,. ma…pi a, mma pp ng!!


  Maak melding
 27. Laat het duidelijk zijn..een huwelijk tussen de ndp en de vhp is onmogelijk!!
  Geen huwelijk dus tussen santokhi en bouta de moordenaar!!
  @pakiratigri
  Je wens zal nooooit in vervulling gaan.


  Maak melding
 28. @@ Ray!! de NDP bestaat alleen maar van strontvliegen. Bij de VHP kan geen 1 een hand wijzen in verkeerde gedoe! Al die ndpers wel stuk voor stuk door de grootste boef en criminelen!! Laat de pakira zijn eigen stront vreten!! en een tigri is een roofdier! dus ook een rover!! Door dit soort roofdieren is heel SU onveilig!! afmaken is de beste optie!!! ik hoop dat eentje ongevraagd op mijn terrein komen!!! Ik schiet ze aan flarden!!!


  Maak melding
 29. Welingelichte bron. Dit is zo waar sls vandaag donderdag 04 April 2019 is. Speelde al heeeeeel lang. Politiek mi boi. Ni bemoei, blijf je ding doen en open je oren en ogen. Opzich geen verkeerde combinatie. Maar ja, als de beide achter banen zich hierin zullen vinden…..?????. Hoe zal de machts verhouding zijn……..we benne venieuwd zou een Johny Kampeerveen zeggen. Mij zal het een rotzorg zijn eerlijk gezegd. Als het Surinaams belang maar voorop staat.


  Maak melding
 30. Bouterse is ook achterbaks. Hij wil zijn eigen aanhang niet laten weten dat hij stiekem met Santokhi spreekt. Wat wil hij van Santokhi? Wat wil hij van de VHP? Laat de vele NDP-aanhangers hier eens uitleggen waarom Bouterse stiekem met Santokhi spreekt en dus eigenlijk aangeeft dat de NDP het allemaal niet meer ziet zitten en zelf geen oplossingen meer weet voor de problemen van het land.
  NDPérs, wat wil jullie man van de VHP? Kunnen jullie het niet meer alleen?


  Maak melding
 31. Babachan je mag je vraag ook omdraaien. Wat wil Santhoki van Bouterse. Maar goed zoals ik hier boven heb aangegeven. Als het Surinaams belang maar centraal staat. Zal het mij een rotzorg zijn eie met wie samenwerkt. 1 ding is zeker. We praten over de 2 grootste partijen van het land


  Maak melding
 32. Geheime gesprekken of niet, dit is een paarse strategie om onstandvastige gelederen binnen de VHP te frustreren. De duivelse zoon didibri is heel listig, meedogenloos en gewetenloos van aard. Zijn taak en roeping is, om sinds 25 frbruari 1980 onder het mom van oenoe egi sani en nationalisme, land en vol te verdelen, verderven en te verdelgen. Als mensen zijn waren aard en startegie sinds de jaren tachtig, anno 2019 niet kunnen inschatten of door hebben, dan is men oerdom, dwaas, debiel en idioot paars misdadig van aard bezeten. Alleen mensen die bezeten zijn van de duivelse geest door hun zielen voor macht en rijkdom aan hem hebben verkocht, zijn in staat sinds hun verwording van duivelse zonen of dochters, hun medemensen te bedriegen, te misleiden, te vermoorden, te onderdrukken, te beroven, te bestelen, geestelijk te beschadigen. Zelfs voorgangers en mensen van goede huize zijn verworden ndper’ s, aanhangers van een onberechte moordenaar, die vele rechtgeaarde Surinamers, ouderen, jongeren en zelfs baby’ s heeft laten doden in naam van nationalisme, een bij verstek veroordeelde drugscrimineel , wiens zoon Gode zij dank opgesloten zit, sinds 2013, een staatskasrover, ieder keer weer als idioten hem de macht geven, de nationale munteenheid zwaar devalueert, mensen verarmen, en misdaden vnl moord, roof en drugs steeds weer stijgen. 90% begaan door het gros van zijn paars misdadig verziekte aanhangers. Als men anno 2019 nog steeds niet kan inzien dat deze mens des verderfs en zijn gewetenloze, roofzuchtige, meedogenloze trawanten het niet menen sinds de jaren tachtig met land en volk, en die met de dag verarmen, door zichzelf met landsgoederen en gelden corrupt gruwelijk te verrijken en zichzelf te verheffen boven land en volk, Suriname dit of dat, en oerdomme dwaze idiote debiele paars geestelijk gestoorde knettergekke aanhangers in 2020 op deze naionale Duivels partij gaan stemmen, dan, dan verdienen ze het duives misdadig bewind dat komen zal. Zevenmalen erger dan de jaren tachtig. No bribi no, dan stem dang foe miki didibri poroe ka gi oenoe dong ndpvolk.


  Maak melding
 33. @Schipper
  Hahaha…ik zie alleen maar blije ndpers…haha…ze dromen om santokhi in hun midden te hebben.hahaha..1 losse flodder van dwarka en de gehele ocer klan is onderste boven op zijn kop.deng broeja!!
  Hallo schipper…weet je wat…jullie van de ndp mogen santokhi komen halen..in jullie dromen!!
  Wij van de vhp zijn niet bezorgd.
  We lachen de ndp schoothondjes uit!


  Maak melding
 34. @Frank,

  Je denkt toch niet dat Santokhi uit eigener beweging met Bouterse gaat spreken? Nee. Als de president je uitnodigt om iets te bespreken, dan kun je niet zomaar weigeren. Het is Bouterse die moet verklaren waarom hij Santokhi en Gajadien wilde spreken en waarom hij dit geheim houdt voor z’n achterban en voor alle Surinamers.


  Maak melding
 35. Oud nieuws ,
  Wat is in de stand van zaken op 4 april 2019 ?
  Waar gaan we heen met Suriname ?
  Zijn we in de ban van 25 mei 2020 ? Het resultaat staat alvast ,alleen 26 mei 2020 laat het zich zien.!!!!!!
  Werk en bouw het land op .


  Maak melding
 36. Dwarka lult uit zijn gek, hij wil een hogere positie binnen de VHP, maar er zijn heel veel jongere leden bijgekomen in het partij met nieuwe iedeeen. Dwarka voelt zicht buiten gesloten en zoek steun bij andere partij. VHP heeft keer of keer gezegd dat samenwerking met NDP is uitgesloten. VHP verwacht veel financiele steun uit buiten als ze aan de macht komen en BOUTA Berecht. Beste mensen VHP gaat nooit en never samen werken met NPD en als dat gebeurt heeft Suriname een grote probleem. Nogmaals Dwarka lult niet en ga slapen en wordt wakker mei 2020.


  Maak melding
 37. VHP gaat wel samenwerken met de NDP. Ze gaan een formule zoeken waardoor Bouterse niet berecht hoeft te worden, maar ook buiten de politiek blijft. In ruil daarvoor kan de VHP de president leveren. Want nog eens 5 jaar rotzooien zoals nu wordt de doodsteek voor heel Suriname. Zowel de VHP als ook de NDP beseffen dat. Daarom gaan ze ook samenwerken.


  Maak melding
 38. is lachertje allemaal….wie denk dat politiek in SR proncopes kent, komt bedrogen thuis! Bravo, Somo, Santoki….ze staan allemaal in de rij. Hier is de scenario: NDP wint 22 zetels en is de grootste partij en mag praten met het wil; VHP in no.2 met 12 zetels. Ze krijgen 8 ministers posten, ambassade in NL en Dheli en klaar is kees😂


  Maak melding
 39. Jullie gaan nog merken hoe het gaat worden. Jullie gaan belasting betalen welje zijn weerga niet kent. Stem nog een keer NPD dan ga je meemaken


  Maak melding
 40. Mensen stem op PRO,Strei,DA’91, dat zijn de enige partijen die
  Suriname toekomst gaan brengen. Forza !!!!!!!

  Laat de VHP en NDP links liggen, zeer onbetrouwbaar.


  Maak melding
 41. Waarschijnlijk in men heel bang voor Santoki vandaar dat er van alles wordt gegrepen om hem zwart te maken. Ddb is een leider maar santoki heeft de brains en contacten. Nps is niets zonder de VHP. Kijk wat er nu gebeurt met nps. Ddb heeft abop en pl als een hond behandeld. Als iemand in de wilde weg wat roept is Santoki daar niet verantwoordelijk voor.


  Maak melding
 42. Forza, m’n stem is volgend jaar heel erg belangrijk
  Sorry, Ik zal het niet vergooien op Pro,Strei Da91,SPA,BEP,HVB

  We zitten in een crisis
  De regering leent om overheidssalarissen te betalen.Die partijen zonder politieke volwassenheid gaan ons niet redden uit deze troep!


  Maak melding
 43. Het is zo klaar als een klontje. De VHP werkt samen straks met de NDP.

  Men hoeft geen psycholoog te zijn om dit te weten. Santhoki heeft nooit duidelijkheid willen geven over een eventuele samenwerking. Steeds maar ontwijkende antwoorden of antwoorden waar met een draai je alle kanten mee op kan.

  Chan Santhoki is daarmee lager gezonken dan Brunswijk. Die zegt onomwonden nee. Met de mogelijkheid om gepakt te worden op misleiding of bedrog.

  Chan voert Begar ke lota politiek.

  De VHP verdient met zo een lafaard uw stem niet.
  Stem op Pro. Zelf voor Brunswijk. Iemand die niet nu bij een eenvoudige ja of nee vraag niet duidelijk kan zijn, zal dat ook niet kunnen bij complexe vraagstukken.


  Maak melding
 44. Wacht even. Volgens mij heeft Bouterse toch gezegd dat een grote hond van de VHP zou overstappen naar de NDP. Bedoelde hij DWARKA misschien?


  Maak melding
 45. Hr Santokhi moet niet trappen in de val van de
  mislukkelingen van de NDP !

  Somo, Brunsi, Breeveld zijn al in de val gelopen en hebben de
  Rechtsstaat Sranan, de Grondwet en het VOLK VERRADEN !

  Alle politici die met de club van Opa D zijn gaan samenwerken
  hebben de Rechtsstaat, de Grondwet en het Volk moeten verraden !

  Hr Santokhi moet dat nooit laten gebeuren ! OPO YU AI !!!


  Maak melding
 46. Hoor en weder hoor.

  Stel dat er gesprekken tussen ddb en Santohki in de democratische rechtsstaat hebben plaats gevonden dan is er niet aan de hand.

  Als de gesprekken hebben plaats gevonden, dan kunnen journalisten, de media vragen hierover stellen aan zowel ddb als aan Santohki. Ook waarover gesproken is, welke thema’s. Het zijn journalisten die de ogen en oren van het volk zijn en dit via media oa, de radio, de krant het nieuws aan het volk aanbiedt.

  De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) zal na 26 mei 2020 niet met de ddb, ndp, paarse vloek samen werken. Dit op grond dat dit niet de goede richting voor Suriname ophoog is e/o het slechte voor Suriname nog veel slechter makken en internationaal geïsoleerd te zijn en in heel grote armoede en heel grote ellende te leven.

  VHP gaat voor 28 of meer zetels op 25 mei 2020 bij de Algemene Verkiezingen voor de DNA van Suriname en voor samenwerken met alle politieke partijen behalve de ndp.

  ddb, ndp-kliek, de paarse kleur van hen, paarse kakkerlakken zijn de vloek van Suriname. Als u dus iemand in Suriname in het paars ziet rondlopen, een paarse vlag, paarse t-shirt, ndp-opdruk erop, zie dan de vloek van Suriname, die zorgt draagt voor dood en verderf, heel grote armoede en heel grote ellende net als in Venezuela, Cuba, Noord-Korea, vele moslimlanden, Rusland, Equatoriaal Guinee, enz voor het volk van Suriname.

  ddb is heel bang dat CS hem aan de Noordzee gaat uitleveren en smeekt CS hem in SB te houden.

  Dit nieuws moet met een korreltje zout worden genomen. Deze foto is suggestief bij dit bericht geplaatst. Deze foto heeft niets te maken met als er een ontmoeting heeft plaats gevonden. De foto is van een heel andere ontmoeting van deze twee personen. Het zou goed zijn als men foto’s plaats dit wel foto’s zijn van het moment, waar het heeft plaats gevonden. Oude foto’s om zaken bij het bericht te versterken berusten niet op realiteit en zijn gewoon fake evenals wat de marron Daya­nand Dwar­ka beweert.

  Time4Change!

  CS4Pres!

  Leve:
  – VHP
  – CS,
  – alle Surinamers van Noord – Zuid, Oost – West in de republiek Suriname die zich massaal aansluiten bij de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) en op 25 mei 2020 massaal gaan stemmen voor de VHP,
  – 28 en meer zetels voor de VHP op 26 mei 2020,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 47. Dayanand Dwarka laat zijn ware aard als judas zien.

  Dwarka had liever een conservatieve Hindoestaanse partij gewild.

  De vernieuwde VHP is een nationale partij met kennis en kunde !
  In een nationale partij is er geen plaats voor hokjesmentaliteit.

  Mensen als Dwarka en Sharmila Mansaram passen niet in de vernieuwde VHP.


  Maak melding
 48. Breaking,

  PARAMARIBO, – Een politieke samenwerking met de NDP is niet bij voorbaat uit te sluiten. Dit zegt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi. Het is uiteindelijk de kiezer die bepaalt.

  Het laatste woord valt dus volgend jaar als de verkiezingen voor een nieuw parlement hebben plaatsgevonden. Dan pas kunnen de knikkers worden geteld. Hoewel het niet de eerste keus is, zal ook het Nieuw Front moeten buigen. “De NDP is een grote partij. Jammer dat zij nu kleiner is geworden, omdat beloften niet zijn ingelost. Maar omwille van één persoon kunnen wij niet grote delen van de bevolking uitsluiten”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname.


  Maak melding
 49. In de politiek is niemand te vertrouwen en in Suriname helemaal niet.
  Bouterse is de minst te vertrouwen politicus van dat land. Hij is een charlatan!
  Ik zal er niet van opkijken als over enkeke weken bekend wordt gemaakt dat Dwarka is overgestapt naar de NDP. De losers van de NDP zijn heer en meester in het omkopen van VHP’ers.
  Vertrouw nooit de nazaten vsn de slaven.


  Maak melding
 50. Als VHP niet meer in de oppositie banken wilt zitten gaan ze moeten werken met NDP.
  NPS hoopt dat ze nog bestaan na 2020, DA91 heeft nu al geen geld. Ik las over die partij van P. Abena met 3 mensen. Nu opgegaan in ABOP. Met 3 mensen ben je GEEN politieke partij.
  Somo is zo goed als dood. Hij wilt zn zoon naar voren schuiven maar dat gaat problemen brengen.
  En geloof me de VHPers hebben geld nodig en grond.
  De macht toen Chan minister was en de hele straat afsloot vond hij heerlijk.


  Maak melding
 51. @Robbert en @PJ
  Ik ben het volkomen met je eens.Santhoki doet er goed aan om gewoon te stellen dat een samenwerking met de NDP en zij die direct het beleid van de afgelopen tien jaren hebben ondersteuning noch bestuurlijk, noch politiek onder geen enkele omstandigheid mogelijk is. Dat is heldere taal, duidelijke taal van een politiek leider.

  @PJ Indien Santhoki niet duidelijk is en halve antwoorden blijft geven zal het de partij vele kiezers kosten.
  Mensen willen duidelijkheid hieromtrent. De vraag gaat U met de NDP samenwerken Ja of Nee. Niet moeilijk.

  Persoonlijk denk ik dat dit nieuws een bewuste doorgestoken kaart is, of anders dat Daya­nand Dwar­ka waarschijnlijk op wraak uit is. Kennelijk heeft hij van Santhoki wellicht om andere of om persoonlijke redenen niet zijn zin gekregen. Hij kon de eer ook aan zichzelf hebben kunnen houden, door de VHP niet op deze wijze ten schande te brengen. Overigens denk ik niet dat een capabele man als Santhoki niet zo stom zou zijn, om zijn ziel aan de duivel te verkopen. Dit zou zijn reputatie veel schade berokkenen en dat is dan ook waar Daya­nand Dwar­ka juist op uit is.


  Maak melding
 52. Alle speculaties ten spijt op 26 mei 2020 wordt de toekomst van het land bepaald. Alle gissingen tot nu toe zijn van geen enkele waarde.


  Maak melding
 53. Apart wel weer , dat er hier een aantal precies weten wat er tussen deze vermeende geheime gesprekken, naar buiten gebracht door een zelf wel discutabele afvallige van de VHP is afgesproken, net of ze er zelf bij waren, “als” deze gesprekken al plaatsgevonden zouden hebben.
  Voornl. oude paarse wijven geleuter dus en “Wishful Thinking”, zelfs C.A. Schipper noemde het een vette Hoax


  Maak melding
 54. =Als het goed is was het de tijd toen Bouterse gesprekken met alle partijen moest voeren om zo na te gaan met welke partijen hij samen zou willen werken. De NPS en alle andere partijen hadden ook geheime gesprekken met Bouterse.

  Nu is duidelijk gemaakt dat de VHP niet met de NDP samen gaat werken. De NPS en alle andere partijen hebben dit ook al bekend gemaakt.

  Het is nu duidelijk dus dit is nu een politiek stunt!!!!!! om andere zwart te maken.


  Maak melding
 55. Als Santoki samen moet gaan werken met Bouterse dan is hij niet goed bij zijn hoofd want het land is al leeggeroofd door Bouterse en failliet gemaakt.Bouterse moet van het toneel verdwijnen en in de gevangenis terecht komen van die december 1982 moorden die hij op zijn geweten heeft.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding
 56. =Een harde feit is wel dat Bouterse zich nog NOOIT als een echte president heeft gedragen, maar wel als een schoft.
  Als Bouterse, Santohki en Rusland het volk moeten toespreken merk je gelijk wie de zwakte en de domste van de drie zijn. Dit is Bouterse die alleen maar odo’s uit kraait en afgeeft op anderen, maar nooit kan vertellen hoe hij problemen gaat oplossen.


  Maak melding
 57. passant 4 april 2019 at 18:57
  De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) zal na 26 mei 2020 niet met de ddb, ndp, paarse vloek samen werken. Dit op grond dat dit niet de goede richting voor Suriname ophoog is e/o het slechte voor Suriname nog veel slechter makken en internationaal geïsoleerd te zijn en in heel grote armoede en heel grote ellende te leven.”

  Je spreekt voor je beurt.

  Er is iets meer dan 1 jaar te gaan . We zullen het merken.


  Maak melding
 58. Jiyani smerig kruipende labaria. Ben je nog steeds bezig gif te spuwen. Wat voor belang heb je erbij om telkens over Surinaamse politieke aangelegenheden je gif te spuwen. Iedereen weet dat je een bakra bent die niks van Suriname moet hebben. Heb je familieleden in de VHP ofzo. Zodra ze aan de macht komen dan wel als de kippen erbij om te komen profiteren. Labaria’s als jij mogen blijven in Holland. Joe chutney roti met snijbonen bakra joe.


  Maak melding
 59. Bouterse noch Santokhi hebben de berichten bevestigd en ik denk niet dat de zeer intelligente VHP voorman zich leent om achter de gordijnen met een oorlogsmisdadiger het debat te voeren. Dat zal zijn reputatie als goudeerlijke niet corrupte oppositieleider ongeloofwaardig maken. Ik geloof er niks van. Santokhi laat zich niet omkopen en komt op voor ALLE Surinamers.


  Maak melding
 60. Santokie wy VHP’ers hebn onze hoop gericht op jouw n wy moeten niks hebn vn deze blakamang racistiesche party. Wy worden systematisch onderdrukt door deze parias n dat weet jy heel goed. Wy maken ons massaal op om jw groots binnen t brengen dus stel ons niet telleur.verkoop onze toekomst n eer niet aan deze racisten dus trek jw bek n keer wyd open n zeg eens duidlyk of wat dwarka zegt op waarheid berust.zeg eens duidelyk of je gaat samenwerken mt deze roversbende of niet. MI BOI CHAN LUISTER GOED N KNOOP HT ERGENS VAST: ALS JY GAAT SAMENWERKEN MET DEZE KANNIBALEN MET ONZE EERLYKE STEMMEN GAAN DE VHP’ersJOUW LYNCHEN .VERBREEK JW STILZWYGEN N BELEG MT SPOED N PERSCONFERENTIE WAARBY JE MET KLARE TAAL AANGEEFT WAT JE VN PLAN BENT. NO PLAY NANGA OEN EER N ATIE NOSO…..!!!!!!.VERKOOP ONZE ZIELEN NIET ZOALS DE NDP DAT DOET.


  Maak melding
 61. Dwarka is n man zonder eer n zelfrespect anders zou hy niets loslaten n gewoon d party verlaten . Dit doet hy bewust want hy is op wraak uit n weet precies welke impact dit gaat hebn. De ndp’ers lachen genieperig in hun duimpje n hebn hun werphengels nu in positie gebracht om zoveel mogelyk niet-staanvastige vhp’ers binnen t halen. Ht is droge tyd dus hengeltyd.


  Maak melding
 62. ik vind die hele dwarka een ka van een lafaard ,,,typisch een hindoestaan, altijd zijn eigen mensen afkraken neer halen../.. vernederen net als die schijt mevrouw marsaram, toen zij uit de v h p weg liep omdat zij niet haar zin kreeg, begon ze ook de v h p neer te halen..
  zij is uit de v h p gestapt, omdat zij haar zin niet kon krijgen en maakt overal alles en iedereen zwart..

  dat is altijd zo met de hindoestaan..

  kijk maar naar al die mensen bij de andere partijen ,, altijd zijn eigen mensen neerhalen, beledigen, vernederen, zwart maken, dat is nou één maal de zwakte van de hindoestaan.. zolang zij hun zin krijgen, al is het maar een korrel, dan is het goed..

  neem nou b.v. die doekhie, altijd de hindoestaan afkraken. en alle anderen in de n d p..


  Maak melding
 63. Dwarka geeft hiermee aan hoe onvolwassen hij is. Echt kinderachtig. Alleen kinderen doen dit soort dingen. En denk zelf niet dat het waar is. Bouterse is niet te vertrouwen. Met Bouterse kan je geen geheime afspraken maken. Hij kraait alles op het podium als hij daarmee voordeel kan halen. Zelfs zo ver kan hij gaan om te vertellen waar het eten voor die dag was gehaald. Geheim of geen geheim. Ik denk niet dat Santoki zo dom is.


  Maak melding
 64. @blablageval,

  Typisch dat je juist weer op mij gereageerd. Ik wist dat jij een vieze onbetrouwbare nazaat van creolen bent. Dat was uit jouw reacties te concluderen.
  Blijkbaar heb ik jou met de waarheid om de oren geslagen en daar kan je niet mee dealen.
  Jij grote zwarte kakkerlak kruip tussen verrot hout, dat is de plek waar je graag vertoeft.


  Maak melding
 65. Doekhi is meer dan n smerige smeerlap eeuwig is hy bezig poep uit d beerput nr boven t halen. By elk spreekbeurt vn hem in DNA bestaat zn toespraak 90%uit poepsmytery die zielige poepsnuiver


  Maak melding
 66. Dayanan Dwaraka wilde een conservatieve Hindoestaanse partij.

  Santokhi heeft van de VHP een nationale partij gemaakt. En het is zeer onwaarschijnlijk dat de vernieuwde VHP samen zal werken met de NDP.

  Dwarka heeft net als Sharmila Mansaram een persoonlijk conflict met de leiding van de vernieuwde VHP. Hij heeft zijn niveau laten zien en past terecht niet in de vernieuwde VHP.

  Alle rotte appels vallen nu af.

  VHP is nu een nationale partij met kennis, kunde, visie en daadkracht.
  Ik denk dat het vernieuwde VHP de missie heeft om te werken aan een beter Suriname.


  Maak melding
 67. Ken je gechiedenis ooit heeft Fendely van eenheidsfront vriendschap met Pengel gesloten iedereen was boos , maar hij zei als je vijand wil breken moet je vriendschap met hem sluiten, en waarempel, Fendely heeft toen de verkiezing grandioos gewonnen .


  Maak melding
 68. Wat zoekt dwar-ka nog in d politiek.als k zo nr zn foto kykt lykt hy wel op iemand die d 60 al gepasseerd is. Wat zou dan zyn toegevoegde waarde zyn binnen d vhp? Dit soort politieke figuren moeten nou afscheid nemen vn d politiek n aanhollen achter hun kleinkinderen n hen vertroetelen. Maar ja op d valreep nog n goed betaalde baan mt daaraan gekoppeld pensioen binnenhalen. Dat willen al die politieke OPA’S


  Maak melding
 69. Jiyani,

  Zie je wel dat je een smerige racistische labaria bent. Die waarheid van jouw is net zoveel waar als dat je zogenaamd een vredelievende Hindoe bent. Je bent de grootste hypocriet en daarom ontmasker ik je telkens weer. Je bent een volledig Nederlandse toevallig met een Hindustaanse achtergrond die een hekel heeft aan negers, moslims, Suriname en waarschijnlijk nog veel meer.

  Smerige slang. Bah.


  Maak melding
 70. Regering Wijdenbosch was er en laat een brug voor Suriname achter dus hij heeft wat gedaan.
  Regering Venetiaan was er en heeft de SRD een waarde geven, dus de koers was omlaag.
  Wat heeft en laat regering Bouterse voor Suriname achter. alleen maar ellende
  Het is tijd voor vertrek regering Bouterse.


  Maak melding
 71. Indien Dwarka een professional zou zijn geweest had hij zich anders uitgelaten.
  Dwarka zit op de zelfde level als Sharmila Mansaram.

  Dit soort figuren horen niet in de vernieuwde VHP .


  Maak melding
 72. Word vaak gezegd wydenbosch hft brug gebouwd.klopt bn k hlml eens mee mr wat men verzwygt is om t zeggen dat er 34miljoen euro tjoekoe is gestort op d rekeing vn wydenbosch n bouta.n deze tjoekoe is gehaald uit d zakken v/d zwygende vreedzame bevolking. Ziehier die hebzuchtige zweeftekie mentaliteit vn dit soort mensen.a.h.w hft deze rover die naam bosjebrug gekocht vr 34miljoen


  Maak melding
 73. Daya­nand Dwar­ka stapt niet zomaar uit een partij waar hij in geloofd en die hij door en door kent.
  Daya­nand Dwarka had een hele hoge positie in de VHP. Dat laat je niet zomaar gaan.
  Dat hij dat nu wel doet daar zullen heel zwaarwegende redenen voor zijn geweest. In zijn geval zijn verraad, gebroken beloften, en het bedrog van de achterban en partijgenoten door Santokhi geweest.
  Als Daya­nand Dwar­ka nu zijn mond had gehouden, hoe moet hij na het samengaan van VHP en NDP dit aan de achterban gaan uitleggen? Hij was een VHP topper en niemand van de achterban zal geloven dat hij er niet van wist. Santokhi roept wel om de zoveel tijd dat hij nooit met de partij van de NDP Satan wil samenwerken maar als het wel zover komt dan moeten VHP kopstukken als Dwarka de achterban informeren waarom dat nu wel kan. Bigi probleem toch.
  Santokhi zal natuurlijk de klappen en de schande van zijn opportunisme niet zelf incasseren.
  Met het (terecht) uitjouwen van zelf bevlekker Ashwin Adhin in het achterhoofd koos Daya­nand Dwar­ka eieren voor zijn geld en trad daarom uit de VHP.

  Reken maar dat Dwarka de info over Shantokhi’s verraad vanuit de VHP gelederen heeft ontvangen.
  Er werd al een tijdje in de VHP gemort dat nieuw bloed met nieuwe ideeën geen kans krijgt zich te bewijzen.
  Vanaf dat moment hielden ze het gaan en komen van deze zelf verklaarde “mister perfect” in de gaten. Die hebben natuurlijk zijn geheime ontmoetingen met Bouterse aan Dwarka doorgespeeld.
  Dat komt ervan als oude vastgeroeste geiten als Santokhi de wijsheid in pacht denken te hebben.

  Nu door deze openbaring van Dwarka geen samenwerking van de NDP met de VHP komt kan Santokhi zijn machtsgeile wensjes niet meer vervuld zien. Hoezo volksvertegenwoordiger? Santokhi is net als boef Bouterse een geld en machtsgeile idioot.


  Maak melding
 74. JK ,

  Jiyani kan wel voor haarzelf opkomen. Ze is een smerige schijnheilige hypocriete leugenachtige labaria, daar zal zij zelf mee moeten leven als ze in de spiegel kijkt. Daarbovenop is het ook iemand die anderen valselijk beschuldigd. Voor leugenaars en labaria’s zonder een botje ruggengraat heb ik geen respect. Zelfs een straathond krijgt nog meer respect dan zo’n laag schepsel.


  Maak melding
 75. Deze wrede boze tigri gaat d ambtenarenbestaand opschroeven nr desnoods 100.000 al kan hy z niet betalen om de verkiezingen t winnen wanr elke ambtenaar gaat op d ndp stemmem noso na ontslag . Mt geleende geld d sallarissen betaln n ht volk moet ervoor opdraaien om d leningen terug t betalen.na d overwinning komt n zogenaamde screening nr opleiding n ervaring onder deze nieuwe ambtenaren n daarna mt ontslag.


  Maak melding
 76. NietAllesDatBlinktIsGoud 4 april 2019 at 23:27
  JK ,

  Jiyani kan wel voor haarzelf opkomen. Ze is een smerige schijnheilige hypocriete leugenachtige labaria, daar zal zij zelf mee moeten leven als ze in de spiegel kijkt. Daarbovenop is het ook iemand die anderen valselijk beschuldigd. Voor leugenaars en labaria’s zonder een botje ruggengraat heb ik geen respect. Zelfs een straathond krijgt nog meer respect dan zo’n laag schepsel.

  Met alle respect, maar eeh what about je liefhebbende, liegende moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover en zijn roversbende?


  Maak melding
 77. Dwarka heeft inside informatie, maar van 4 jaar terug. Toen waren er wel gesprekken gaande tussen kopstukken van NDP en VHP. Achteraf bleek dat NDP met ook een andere verborgenagenda had; omkopen van Sa-poentje en Di-kanmietje. Hierna zijn er nooit meer gesprekken geweest, anders had Phalad dat wel naar buiten gebracht. Dwarka is een gefrustreerde Yo-ku ( voluit yo kuli) die effe de aandacht wil trekken omdat hij weet dat hij zijn prostaatkanker niet zal overleven. Hij was een nuk, is een nul en blijft een 0.


  Maak melding
 78. Santokhi is een man met principes, hij gaat nooit samenwerken met een moordenaar.
  Hij heeft geen problemen met andere NDP-ers, want dat zijn ook Surinamers maar met een moordenaar van de NDP samen werken is voor hem niet van toepassing. Andere partijen die voor eigen gewin samen hebben gewerkt, zijn principeloos, zoals de ABOP en PL.


  Maak melding
 79. Dwarka heeft inside informatie, maar van 4 jaar terug. Toen waren er wel gesprekken gaande tussen kopstukken van NDP en VHP. Achteraf bleek dat NDP met ook een andere verborgenagenda had; omkopen van 4 vertegenwoordigers uit andere partijen. Hierna zijn er nooit meer gesprekken geweest, anders had Phalad dat wel naar buiten gebracht. Dwarka is een gefrustreerd en maakt rare sporngen. Hij is niet meer fit en kan niet meer eenduidig denken. Hij berokkent wel veel schade aan de integriteit van zijn ex-partij en de leider ervan. Er in het verleden van dit soort mensen overstapt naar een andere partij of gestopt bij een partij. Achteraf, mey modder gooien heeft geen zin. Als je anda genoeg hebt dan moet je in actie komen en helder maken wat er gaande is en wat jou standpunt inzake is. Niet achteraf huiliehuile baby spelen. Heeft geen zin en is niets van waarde; nulkommanul!


  Maak melding
 80. Wat een gedoe om niets:
  1>> Een afvallige (om welke legitieme reden dan ook) roept iets over wat hem heeft laten vertrekken of waar hij niet in mee kan gaan.
  2>> Shantohki is formeel gebonden aan het beleid van de VHP, ook als is hij de voorzitter, hij kan niet maar zo een andere koers gaan varen. De formele koers is geen samenwerking.
  3>> Het is een goed politiek gebruik alle opties open te houden en dat kan zijn met een NDP die minder dominant is en wier leider in het gevang zit tot goede zalen te komen in het belang van het land (bestuurbaar houden is een belang van het land). Ik vermoed dat de NDP na een bijstelling van de verhoudingen maar zo een heel redelijke partij kan worden zodra de nauwe belangen van Bouterse en zijn Clan niet meer bedient behoeven te worden en de partij een zuivering door moet gaan maken.
  4>> Met geheime ontmoetingen in de politiek is niets mis. Dat deze zolang geheim gebleven is zegt genoeg over Bouterse en zijn angst voor de bajes. Bouterse kiest voor Huis arrest op Broko baka.


  Maak melding
 81. Jammer dat Dwarka om de verkeerde reden aftreedt. Als hij nou was afgetreden omdat hij vindt dat de VHP haar Hindoestaanse karakter aan het verliezen is, dan had ik dat een redelijke reden gevonden. Maar hij treedt af omdat de VHP-leider de uitnodiging van de NDP-leider aanvaardde om te komen praten. Praten kan geen kwaad. Zo ko je nl te weten wat er leeft bij de anderen.
  Bovendien, men kan de VHP straks verwijten dat ze geen verantwoordelijkheid durft te nemen om te regeren als de verkiezingsuitslag dit noodzakelijk maakt. Liever dat de VHP in een regering zit en tenminste invloed heeft op het beleid dan in de oppositie zit en alleen dingen kan roepen. Nog eens 5 jaar ondoordacht beleid zal het land en de bewoners duur komen te staan. De VHP moet zijn beste mensen leveren om dit te voorkomen. De NDP moet het presidentschap aan de VHP laten om aan te tonen dat ze daadwerkelijk willen samenwerken.


  Maak melding
 82. Dhr. Dwarka zit graag in het kantoor van het partijgebouw om de hele dag telefoontjes te plegen naar onnozele oproerkraaiers om stakingen te ontlokken. Ques what, deze meneer heeft in 1994 kans gezien om in samenwerking met Drielsma, Pinas en Sital een werknemersbond voor maandloners op Nickerie Operations Surland in het leven te roepen waarvan de voorzitter een analfabeet is; vraag het aan Polo en Jiwan. De voorzitter heet Dew Pahaladsing. Een ander geval hadden wij in disrict commewijne met de vissersbond in Commewijne, daar schitterde deze mensenschuw persoon ook niet om een Guyanees tot spreekbuis van de vissers te bombarderen. Dwarka volgt Mansaram, beiden zullen hun go olo met sperti moeten behandelen. Time Will Tell!


  Maak melding
 83. @blabkageval,

  Schelden op een vrouw dat kun je als de beste. Je bent een zwakkeling.
  Het feit dat het jou stoort dat ik hindu ben, is voor mij het bewijs dat jij een zeer haatdragende en op wraak beluste moslim bent. Jij behoort tot de groep mannen die er niet tegen kan als een vrouw haar mening geeft. Leer er maar mee te dealen i.p.v. je daar aan te ergeren.
  Ik heb meer ruggegraat dan jij ooit zal bezitten. Doe jij maar een vrouw na om kinderen te baren.
  Jij bent een hypocriet geval die alleen maar als een schaap kan blaten.


  Maak melding
 84. In Starnieuws van donderdag 4 april staat een artikel over Dwarka met als titel:
  Dwarka: Ik blijf politiek actief.

  Dwarka heeft zich al mooi ingedekt tegen een eventuele overstap naar een andere partij, door te zeggen dat hij politiek actief blijft door geen lid te worden van een andere partij. Bovendien heeft hij ook gezegd dat hij weet dat men gaat roepen dat hij de VHP heeft verlaten om zich aan te sluiten bij de NDP.
  Mij zal het dus echt niet verbazen dat juist datgene gaar gebeuren dat Dwarka al bij voorbaat zegt niet te doen. Mocht ik mij vergissen in Dwarka dan zal ik daar voor uitkomen.
  Maar er zijn al een paar hindustanen Dwarka voorgegaan door de VHP te verlaten om zich later bij de NDP aan te melden.
  Niets is smeriger dan de politiek!


  Maak melding
 85. Dwarka zal niet gevraagd worden om aan te sluiten bij welk politiek partij dan ook. Hij heeft niks in te brengen en heeft ook geen aanhang zoals Jogi. Dwarka zal politiek met zijn borrelmaatjes bedrijven, een soort van hersenmasturbatie. Wat is met bradieprietie Man-sa-ramming gebeurd? ZE hoopte min van JusPol te worden. Nadat ze uit de kast was gekomen lust niemand haar preetie, ook Dora niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES