zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameWoning vannacht volledig afgebrand in Suriname

Woning vannacht volledig afgebrand in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In de wijk Abra Broki is vannacht een hoogbouwwoning in brand gevlogen. Dat gebeurde rond 01.00 in de ochtend. De woning aan de Stellastraat ging volledig in vlammen op. De brandweer kon alleen nablussen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan en of de woning verzekerd was tegen brand.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Dat niet alle huizen in Su verzekerd zijn komt niet alleen door de hoge premie die niet betaald kan worden, maar door het feit dat de verzekeraars geen huizen van Surineds willen verzekeren die niet bewoond worden.
  Heb dit aan den lijve ondervonden dus dan het risico nemen. Dit weerhoud de meeste niet van om een mooi huis in Suriname te bezitten voor een heerlijk kort verblijf in de tropen los van alle ellende veroorzaakt door de amateur Ple ..sident


  Maak melding
 2. Dat land is vergelijkbaar met een van de armste landen op deze aarbol; Madagaskar! Echter, daar is het veiliger op straat omdat ze amper auto’s, bussen en bromfietsen kennen. Ezelkardrijfers moeten ze ook in Suriname introduceren. Je hebt alvast 7 ondervoorzitters en 1 voorzitter om 21 ezels uit de DNA te drijven. Op tourbeurt kunnen alle 29 milieuvriendelijk elkaar ophalen en brengen en als alle paarse ezels dit goede voorbeeld volgen, dan heb je in Suriname geen verkeersdoden meer en is de corruptieve RVB ook niet nodig.


  Maak melding
 3. @attitude wij als surineds konden gewoon verzekeren hoor, gelukkig wel heeft wat moeite gekost maar fatum kan je helpen, moet er niet aan denken de spullen onverzekerd daar te hebben


  Maak melding
 4. @@Jiyani!! volgens mij heeft God Su verlaten en komt pas terug als de paarse strontvliegen zijn verdreven.
  Paarse strontvliegen zijn virussen en dat is kotsmisselijk en ongeneeslijke ziekteverwekkend!!

  Jammer voor deze getroffen en vooral als zij niet verzekerd waren. Wat doe je Dan???
  IF A MONI NO DE??? Ze hebben al het geld allang uitgegeven aan SWM, EBS, dagelijksekost, welke onmogelijk maakt in het dagelijkse leven en nu de wegenbelasting, tenminste als zij een auto hebben of hadden!!
  Door wie komt dat??? Natuurlijk ook deels door eigen schuld!! ten 1ste NDP gekozen en ten 2e wederom en straks weer voor 5. dan kunnen zij stront vreten van de paarse strontvliegen!!

  A TORI NO BUNG!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES