donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn gevangenis overleden Bulgaar zat vast voor creditcard fraude in Suriname

In gevangenis overleden Bulgaar zat vast voor creditcard fraude in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De 51- jarige Bulgaarse arrestant, die maandagmiddag overleed in het cellenhuis van het politie bureau Geyersvlijt, zat vast voor creditcard fraude. De man, Emyll Toncheff Kosstsdinoff, was in februari samen met twee andere landgenoten in Suriname aangehouden.

Deze Bulgaren maken vermoedelijk deel uit van een internationale criminele organisatie die begin vorig jaar, met behulp van valse pinpassen, geldbedragen hebben gelicht uit ATM-machines van enkele van de lokale Surinaamse banken. Bij hun aanhouding dit jaar trof de politie een groot geldbedrag en een aantal pinpassen in hun bezit.

Volgen het Korps Politie Suriname viel Kosstsdinoff dood neer in zijn cel. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de Bulgaar vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam Kosstsdinoff voor obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Er is gebrek aan CONTROL op vele gebieden in
  Sranan.

  Allerlei schorriemorrie uit heel veel landen merken
  de zwakheid van de overheid en komen Sranan binnen !

  Stop daarmee, maak effectief beleid en beveilig onze
  buitengrenzen goed, geef criminelen, handlangers van
  drugshandelaren en extremistische geweldplegers geen
  kans !

  Als gevolg van Wanbeleid is er te weinig geld !

  Binnenkomst en Verblijf moeten op een snelle op
  een snelle, zorgvuldige en effectieve manier worden
  afgehandeld. Dan ziet men direct wie niet in Sranan
  thuishoort, het land niet binnen mag.


  Maak melding
 2. Oud nieuws.
  Want dat wisten wij al.

  Een deel uit het (groot geldbedrag) zal worden gebruikt om de overleden Bulgaar een plechtige en waardige begrafenis in Suriname te geven.
  Ook zal er een bijzondere Singi Neti voor deze Bulgaar in Ocer te Paramaribo worden gehouden.
  Hij Rust nu in Vrede.


  Maak melding
 3. Pats Boem horizontaal op de grond “dead”. Wat een durf van deze gasten om vanuit het oostblok helemaal naar een failed-state te gaan om daar pinpasfraude te plegen. Een dood, twee zitten nog om voorgeleid te worden. Wanneer horen we iets over de Serviërs, de Roemenen, de Ghanezen, de Russen, deTurken, de Arzebedjanies, de Saoediërs, de Koeweiten, immers Suriname heeft zichzelf in deze landen uitgenodigd om begibegi te gaan doen en de deur opengegooid voor malafide personen, diensten en activiteiten. Nu gaat de Nationale Dieven Partij hoegenaamd al met al dat leengeld strooien als zand in de ogen van de meeste paarden en zal proberen om zieltjes te winnen om in het machtcentrum te blijven. Doekhie heeft de verborgen agenda van de nationale daggoes partij al onthuld; een partijstelsel. Kijk naar de vrienden van Suriname om te bedenken dat deze scenario al uitgedacht is om aan de macht te blijven. Kiesstelsel wijzigen, waarborgsom voor politieke partijen introduceren, pre-electorale samenwerking verbieden, het land arm maken, pakketten verdelen, belasting opleggen, onderwijs vernietigen, gezondheidszorg vernietigen, landbouwsector belazeren, mijnbouw in verkoop, visserij in verkoop, bosbouw in verkoop….nu voor sinterklaas gaan spelen met al dat geleend geld om straks van Suriname een narco-staat te maken. De inzet van de verkiezing van mei 2020 is Dino, vandaar 7 ondervoorzitters. De opvolger van Bouterse dynastie moet uit het gevang nog vrijgelaten worden. Watch my words!


  Maak melding
 4. @Mokro 3 april 2019 at 21:26
  Volgens een andere reactie is deze Bulgaar niet dood.
  Want hij staat nog steeds achter het RAAM naar buiten te kijken.

  Foto ter illustratie: man in gevangenis, zou volgens dezelfde reactie Fake zijn.


  Maak melding
 5. @Fer.E; de redactie van de krant doet me denken aan beginnende studenten journalistiek. ZE weten soms ook niet hoe ondersteunend materiaal bij de artikel moeten gebruiken. Jammer, dat hebben we ook bij dat artikel van de Ferrari gezien, hiervoor foto van een container met vochtvangers en daarna met pakketten in jutezakken die de in beslag genomen drugs moest veronderstellen. Jammer allemaal.


  Maak melding
 6. Dit komt doordat iedereen een toeristenkaart kan kopen op schiphol, zonder enige antecedenten onderzoek.

  Er lopen nog meer criminelen in SU vooral TURKEN


  Maak melding
 7. De Russen komen straks massaal en laten ons niet met rust!!! Bouta rust, al gaat de helft van Par’bo in de fik en zorgt voor slapeloze nachten voor de SUUS. heeft hij duidelijk op de media gemaakt!

  GA NOG VOOR 5!!!


  Maak melding
 8. De familie van deze doodgemartelde/doodgeslagen man
  doet er goed aan, indien mogelijk, een onafhankelijk
  expert op de zaak te zetten, voor het doen van een
  onafhankelijke autopsie.
  Dit gelet op de vele verwondingen en andere sporen van geweld,
  die de familie op het lichaam van het vermoorde familielid heeft
  kunnen vaststellen.


  Maak melding
 9. Dat betekent voor ons minder uitgaven voor iets dat niet een verrijking is voor onze samenleven maar juist een bedreiging.

  Als vaker een paar van deze lui direct of indirect geholpen worden naar voor hun de eeuwige jachtvelden, zouden we minder cellen nodig hebben, minder gevangenispersoneel. Ook zouden de bijkomende kosten aan voeding en verzorging minder gaan drukken op onze staatsbegroting, iets wat goed zou moeten zijn voor onze portemonnee of andere prioriteit aan bod doen komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES