zondag, juni 16, 2024
HomeFotoFoto van peperdure Ferrari in container is niet gemaakt op Nieuwe Haven...

Foto van peperdure Ferrari in container is niet gemaakt op Nieuwe Haven Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Deze foto van een peperdure Ferrari 599 GTO in een container, ging vandaag flink rond op social media en werd massaal gedeeld via WhatsApp in Suriname. Volgens een Facebook pagina zou deze auto gespot zijn op de Nieuwe Haven in Suriname en zou toebehoren aan ‘een zekere R. Abrahams’. Het bericht is echter fake.

De foto is niet afkomstig uit Suriname, maar is een foto die op verschillende internationale sites terugkomt en gebruikt wordt als voorbeeld voor het verschepen van auto’s. De auto is dus niet gespot in Suriname en ook niet van Abrahams.

Het fake bericht dat ook massaal via WhatsApp werd gedeeld:

Hieronder een voorbeeld van een site waar het bewuste plaatje op terug te vinden is:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

33 REACTIES
 1. 140.000 euro wahahahahaha en 90% van al die paarse paria’ s kan niet eens een auto van 1.400 euro kopen. Ai stem bakka in 2020 natioanle dieven partij, foe pina moro.


  Maak melding
 2. 1 ding kunnen Surinamers goed, via social media onzin versturen.
  Je kan zoveel met internet maar wij kunnen alleen mars ermee.
  Voor positieve dingen hoef je ze niet te zoeken. Zoek een werk, verkoop iets of doe iets nuttigs. Nope onzin verzinnen.
  Waar zou men zo een wagen rijden in Su????


  Maak melding
 3. Surinamers zijn goed in opscheppen en in jaf tori. Je kan een Surinamer van alles en nog wat wijs maken bijvoorbeeld dat je een paarse ezel op straat gezien hebt. Je kan ze ook van alles doen geloven. Daarom ook zijn ze bij het zien van deze foto direct dag, tel en naam vergeten. Ze zijn hoteldebotel geworden. Dom achterlijk volk.


  Maak melding
 4. Op de reten van de paarse dieven. Laat ze naast elkaar met foto’s platliggen, dan krijg je zeker een traject van een 1kilometer zachte hobbelige weg. Higway, als die straks opengaat dan kunnen de kinderen van de dagoe’s hun dure speelgoed gaan uittesten!


  Maak melding
 5. Rare conclusie wordt er getrokken
  ik lees:
  “De foto is niet afkomstig uit Suriname, maar is een foto die op verschillende internationale sites terugkomt en gebruikt wordt als voorbeeld voor het verschepen van auto’s. De auto is dus niet gespot in Suriname en ook niet van Abrahams”
  Het woordje dus trekt mijn aandacht

  Het is een foto die vaak wordt gebruikt. Ok.
  Dat wil niet zeggen dat de foto niet in Su is gemaakt. Dus
  Het zou zomaar kunnen dat de foto in SU is gemaakt en daarna op verschillende sites terugkomt.

  @ Henri
  vind je zoiets onbeduidend iets om je zo over op te winden?
  Of de auto van Abrahams is of niet, ik vind het wel lache


  Maak melding
 6. Er bestaan veel bruggen zoals Bosjebrug dus dat bewijst niets. Hoewel, meneer R.A. gaat niet met dat ding in zijn tuin spelen dus als het bovenstaande klopt moet de auto een keer op de weg komen. Time Will Tell.


  Maak melding
 7. Ik heb vorige week gelezen over een puissant rijke hindustaan die in Paramaribo in een peperdure auto rondrijdt. Volgens mij in een Ferrari. Ik moet ff spitten in mijn hoofd waar ik dat toch heb gelezen. Vind ik het terug dan zal ik het op deze site plaatsen als reactie.


  Maak melding
 8. Heb me dus vergist. Geen Ferrari, maar wel een hindustaan die 20 jaar geleden rondreed in een spliksplinternieuwe Rolls-Royce.
  Steenrijk in straatarm Suriname geschreven door Stieven Ramdharie en gepubliceerd in de Volkskrant. Artikel dateert van 18 augustus 1999.


  Maak melding
 9. DOMSCODE SURINAMERS VAN NU GELOVEN DEZE BULLSHIT NIET MEER,dit is niet meer de tijd van de DOMME MASSA van de NPS & VHP van jaren 50 en 60 ger jaren !

  Oma taki, waar er rook is, is er ook een vuur. Gossip of niet, Het paars geval Gersie spreekt voor zich.


  Maak melding
 10. Amzad abdoel praat over dat we beter zullen hebben.
  Koers gaat omlaag. Betere volks gezondheid.
  Wie bedoeld deze kletskous met we.
  Zijn degene die in coalitie zijn?
  Zakkenvuller die gaan beter hebben, ja


  Maak melding
 11. Die mensen die niks te doen en rot zooi plaatsen laten ze op houden dermee is gewoon bul shit slaat nergens op en ieder keer de ndp de schuld geven paars dit paars dat is er niks belangrijks alleen maar nonsens


  Maak melding
 12. En weer vallen de VHPtrollen door de mand. Elke dag weer een of andere leugen lanceren, dat is thans hun politiekvoering. Inderdaad heeft het volk ze door en zal ze genadeloos afstraffen. Jullie waren toen onbetrouwbaar en nu nog en in de toekomst zal het niet anders zijn want jullie zijn geboren bedriegers die in hun eigen leugens beloven. Zonde van al die negativiteit, karma zal met jullie afrekenen.


  Maak melding
 13. En zo geloofwaardig dat ze willen zijn, roddels, gelieg en gedraai, dat is echt Surinaams. Steeds bezig blijven met andermans leven heeft de Surinamers vandaag de dag ervoor gezorgd dat ze zich bezighoudend met anderen, zichzelf achter hebben gesteld. Echt is niet normaal wat jullie zo keiharde leugen kunnen verspreiden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES