dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoDode bij aanrijding in Suriname tussen bus, personenauto en bromfiets

Dode bij aanrijding in Suriname tussen bus, personenauto en bromfiets

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen een bus, een personenauto en een bromfiets is de bromfietser overleden. Het ongeval vond vanmorgen plaats aan de Gemenelandsweg in Suriname. De bromfietser zou ter plekke overleden zijn. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Volgens Starnieuws heeft een vrouw die op de bromfiets zat, heeft het leven gelaten.Volgens ooggetuigen kwam de personenauto vanuit de Thompsonstraat en ging richting Van Idsingastraat. Nabij de kruising met de Verlengde Gemenelandsweg heeft de autobestuurder, de bromfietser van achteren geraakt en meegesleept. 

Op hetzelfde moment kwam er een bus aangereden en schepte het slachtoffer. De politie is nog ter plaatste bezig met het onderzoek. De politie in Suriname heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht, dus later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. R.I.P. Mevr.

  Triest, zeer triest dat ze twee keer aangereden is. Beide chauffeurs zijn schuldig, omdat ze van achteren aangereden is.

  Wat zegt de verkeersbarometer?


  Maak melding
 2. Het verbaast mij niet als Suriname binnenkort wordt genomineerd in the Guinness world book of record als de dodelijkst en de meest chaotisch verkeer ter wereld . ☠️☠️☠️ Het geeft tevens haar weeegave hoe het zit met het beleid van het land als ook de klote mentaliteit van de bevolking . Aub


  Maak melding
 3. Tweewielers zijn gewoon de klos in het verkeer hier.
  Ik dacht al, het is al een tijdje stil na die reeks van de afgelopen tijd.
  Maar het kon gewoon niet uitblijven.

  Wel zeer onfortuinlijk dit verkeersongeluk. Het zou wat zijn wanneer in een stad met dit aantal inwoners niets gebeurde bij deze hoge frequentie.

  Dit stadsbestuur (regerinkje) zou moeten vallen om dit wanbeleid op verkeersgebied. Onhoudbaar dit!

  Me mars papa!


  Maak melding
 4. De eerste auto die de bromfietser van achteren heeft aangereden is de hoofdschuldige.
  Ik laat het publiek bepalen wat met deze persoon moet gebeuren. Hoe je het ook wendt of keert, er zal nooit sprake zijn van
  gerechtigheid.


  Maak melding
 5. Elke fietser of bromfietser is op het moment dat hij of zij zich begeeft in het wanordelijk verkeer eigenlijk al ten dode opgeschreven. Is een kwestie van het moment. Geldt ook voor vele hardrrijders, die zijn in principe zelfs doodrijders. Veel weggebruikers, hebben een paars verworven mentaliteit. Als men ze waarschuwd om niet te hard te rijden, geen vuil uit je autoramen te gooien, het parkeer en rijgedrag, rekening te houden met voetgangers, fietsen en bromfietsen, dan is voor 99% het antwoord, sa joe e bemoei, neks no fout, na ndp fasi, ie sabi, mi habi ka nanga sma. No joke.


  Maak melding
 6. breaking news

  Dayanand Dwarka heeft het lidmaatschap van de VHP schriftelijk opgezegd. Dwarka zegt dat op basis van politieke handelen en gedragingen van VHP-voorzitter Chan Santokhi hij ervan overtuigd is dat na de verkiezingen van mei 2020 de VHP deel zal uitmaken van een regeercoalitie met de NDP. “Alle hoop dat u uiteindelijk tot inkeer zou komen en dit heilloze pad zou verlaten, heb ik thans verloren”, schrijft Dwarka. “Met deze opzegging komt tevens ook een eind aan mijn deelname van de Politieke Raad van de VHP.”


  Maak melding
 7. Is niet goed t praten mr kan ook liggen a/d smalle wegen .ht verkeerintensiteit is toegenomen mr d infrastructuur is niet aangepakt.ht wegennet in sur is dringend aan uitbreiding n verbreding toe.wil ook allang fietsend overal gaan mr ben bang bang bang overal te smalle wegen


  Maak melding
 8. @Forza; Dayanand Dwarka is te oud om de oranje movement nog te kunnen begrijpen. Hij heeft ook niets meer in te brengen. Een oude makker die goed is in stakingen organiseren. Hij kan beter terug naar PVF van Sital, nu gerund door Jairam. Dag Jaram, was toch een nietsnut en inbrenger van onzin ook bij politieke vleugel fal. Keizerstraat, daar voelde je je op je gemak, door de hele dag niks te doen als je maar van huis weg kon. We zullen je niet missen.


  Maak melding
 9. Chaos in het land, chaos in het verkeer, hele land is in chaos….in elk geval triest wat in het verkeer gebeurt….. familie gecondoleerd….


  Maak melding
 10. De ellendeling in de kleine auto was dronken, geen rijbewijs en geen Surinamer. Had al een andere auto aangereden daarvoor en is weggereden.
  Cindy rijdt al jaren bus en nooit hard. Vreselijk om zoiets mee te maken
  Hoop dat die kloot rot in de Surinaamse gevangenis.
  R.I.P. arme vrouw. Je familie zal je missen. Heel triest


  Maak melding
 11. Zoo erg …gecondoleerd familie
  Zo vaak wordt het gezegt en elke dag een aanrijding of iemand wordt vermoord, heb echt geen woorden voor.Het lijkt alsof de bevolking nooit het krant of nieuws leest ,er gebeuren zoveel ongelukken in deze land echt jammer en ten slotte sommige zoeken het zelf.Te erg voor woorden mensen van suriname zijn jullie allemaal blind en doof .


  Maak melding
 12. Forumleden/Reageerders,

  Dode bij aanrijding in Suriname tussen bus, personenauto en bromfiets.
  Ik heb ook de foto van het artikel gezien op (starnieuws.com).

  Het is verschrikkelijk zeg.
  Mevrouw R.I.P.
  Nabestaanden, gecondoleerd.


  Maak melding
 13. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.
  Even een aanvulling op bovengenoemd artikel.

  Personenauto rijdt bromfietser en een personenbus aan; bromfietser overleden.
  03 April 2019 by Public Relations in Politieberichten

  De 56-jarige bromfietser Karijam Fiona Singodikromo is na te zijn aangereden door een personenauto vanmorgen, woensdag 3 april, op de kruising van de Gemenelandsweg en de Thompsonstraat overleden.

  De politie van het ressort Nieuwe Haven deed na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan.
  Daar aangekomen werden betrokkenen aangetroffen.
  De bromfietser die op het wegdek lag vertoonde geen tekenen van leven.
  Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van deze vrouw vast.

  Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een personenbus, die de route Tammenga- Paramaribo onderhoudt, over de Gemenelandsweg reden.
  Zij kwamen vanuit de richting van de van Idsingastraat gaande in de richting van de Zinniastraat.
  Een personenauto, die vanuit de Thompsonstraat kwam, verleende geen voorrang aan het verkeer op de Gemenelandsweg zijnde de doorgaande weg.
  De bestuurder van deze auto, de 57-jarige Robby S. reed de bromfietser aan en kwam vervolgens tegen de personenbus aan die achter de bromfietser reed.

  Karijam was vrijwel op slag dood. De chauffeuse van de bus en de veroorzaker Robby,S. kwamen met de schrik vrij.
  Robby,S. is in het bezit van een nederlands- en internationaal rijbewijs, die zijn hangende het onderzoek is ingevorderd.
  Robby werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest.
  Hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Na voorgeleiding is Robby heengezonden.
  De zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Par’bo

  Het ontzielde lichaam van mevrouw Karijam Fiona Singodikromo is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
  De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze bromfietser landelijk op 22.

  Mevrouw K.F. Singodikromo, R.I.P.
  Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding
 14. Heel triest en schokkend. Condoleances aan de nabestaanden.
  En toch vind ik dat JusPol ook serieus erop moet toezien dat bromfietsers veilige en stevige valhelmen moeten dragen. De bromfietsers zijn over het algemeen heel erg roekeloos op de openbare weg. Zo kan t niet doorgaan.


  Maak melding
 15. R.I.P mevr.😢

  Enkele hier op het forum sporen niet. Ipv meedeleven te tonen praten ze over dwarka en vhp. Mensen alles op zijn tijd. Probeer de duivel in j te onderdrukken en wat meer menselijkheid te tonen. Vandaag is zij het morgen ben jij het.


  Maak melding
 16. Geachte nederlanders
  Ziet u niet dat het een klote nederlander is,die geen kaas ervan heeft gegeten om deel te nemen in het verkeer.In nederland wordt hij overal meegereden met de tramp, taxi e.d.Maar in SU wil hij als een Don doen.Gaat toch niet lukken. Dan willen jullie het beleid van SU de schuld geven.Kom op now…gebruikt uw hersenen of is het soms bevroren geworden door de sneeuw.Kijkt voortaan eerst goed naar die gegeven info en daarna uw reactie plaatsen.Dank u…..verder gecondoleerd aan de nabestaanden en heel veel sterkte toegewenst.RIP ibu Karyam.


  Maak melding
 17. Dit noem je geen aanrijding meer. Het moedwillig aanrijden van achteren iemand aanrijden en meeslepen ( doorrijden) waardoor een ander voertuig haar dodelijk heeft kunnen raken. Mijn HEMEL hoe kan dit zowat dagelijks in Suriname plaatsvinden?.

  Alleen Santhoki kan het verklaren, want deze idioot en zijn vrienden heeft jaren rijbewijzen verkocht aan vele andere idioten. Ik kan u een lijst met namen verstrekken van mensen die lezen noch schrijven kunnen, en toch een rijbewijs voor 250 euro hebben gekocht.

  Zijn er geen criminelen dat moet je voor de bestuurders oppassen. Erg bijzonder allemaal….en een zeer onveilige situatie voor iedereen. Sterkte aan de nabestaanden!


  Maak melding
 18. Een ieder heeft haast en dat betreft de asociale mentaliteit in het rijverkeer. Doorgaans is er sprake van een georganiseerde chaos, een wild west alsof het recht van de sterkste geldt. Debet hieraan is ook het feit dat er niet zelden verkeersborden en verkeerslichten ontbreken, anderzijds dat men niet beschikt over degelijke rijvaardigheid met kennis van de nodige verkeersregels en verkeerstekens. Of dat men gewoonweg niet beschikt over een geldig rijbewijs.


  Maak melding
 19. @ resto

  Als je zo zeker bent, geeft dan de namen en adres aan bij de politie, of zit je gewoon te bluffen ?????
  Misschien worden daarmee, veel levens gespaard !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 20. het lijkt er sterk op dat er in Suriname steeds meer incapabele asociale klootzakken achter het stuur kunnen kruipen, hoe zou dat nu komen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES