zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestant dood aangetroffen in cellenhuis Suriname

Arrestant dood aangetroffen in cellenhuis Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een 42-jarige arrestant is maandagmiddag dood aangetroffen in het cellenhuis van politie Geyersvlijt. Dat meldt Dagblad Suriname vandaag. Volgens de krant werd de man, Emyll Toncheff Kosstsdinoff, dood aangetroffen door mede celgenoten.

Een arts werd ingeschakeld die de dood vaststelde. Het ontzielde lichaam van deze man werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen ter obductie.

Hoe hij om het leven is gekomen is nog niet bekend. Meer details hierover zijn te lezen in Dagblad Suriname.

UPDATE:
Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat de 51-jarige Bulgaarse arrestant Kosstsdinoff dood is neergevallen in het cellenhuis van het politie bureau Geyersvlijt. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Kosstsdinoff vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam Kosstsdinoff voor obductie in beslag genomen.

Kosstsdinoff is, samen met twee andere landgenoten, in Suriname aangehouden op verdenking van Kredietkaart fraude. Deze Bulgaren maken vermoedelijk deel uit van een internationale criminele organisatie die begin vorig jaar, met behulp van valse pinpassen, geldbedragen hebben gelicht uit ATM-machines van enkele van onze lokale banken.

Bij hun aanhouding dit jaar trof de politie een groot geldbedrag en een aantal pinpassen in hun bezit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Hoop niet dat hier sprake is van een trend.

  Wie was deze Kostadinov en waarvoor zat ie vast? Wat meer info svp over deze man met typisch Surinaamse naam.

  Keep out of jail…

  Me mars papa!


  Maak melding
 2. Waarschijnlijk een aangehouden Oost Europese drugscrimineel die teveel wist over zakendie hij deed met de paarse drugsmaffia. Ze betaalden de cipers om hem te vergiftigen.


  Maak melding
 3. @datra visie..die naam was ook echt van een voetballer geweest van Bulgarije, in de tijd van die geweldige Stoichov en Letschov. Toen was Bulgarije het land waar het moeilijk was om te winnen.


  Maak melding
 4. Wat een toestand in Suriname.
  De ene wordt door cipiers doodgeknuppeld, de andere dood in de cel gevonden.

  De twee die vandaag voor de rechter verklaard hebben dat ze met het vliegtuig van Oedit in Venezuela gebben opgehaald en op weg waren naar Guyana maar door de schoten van de politie noodgedwongen hun route wijzigden moeten oppassen.

  Ik vrees met grote vreze voor hun leven.
  Zij waarschijnlijk niet anders hadden ze hun mond gehouden.


  Maak melding
 5. SU heeft onlangs goede banden(inter criminele en laarhbale band) met Rusland gesloten!! Dit is de resultaat wat je terug voor krijgt!! Dus achteraf niet gaan balen!! De grootste boef van SU heeft de aftrap al gegeven!! dus maw… je weet wel!! wanneer de eerste schaap……de dam,…!
  Straks is er een Partij Russen tegen SUUjakindjes!!! heb je pijn in je buikje? jawel en dat komt door de paarse strontvliegen!!! Virus dus!!!

  A tori nu bung!!!


  Maak melding
 6. Jullie praten maar raak, maar wie is schuldig. Het is die dikke biggle, minister van buitenlandse , die al die troep naar su haalt. Zij moet ook oppassen dat ze niet het slachtoffer wordt van haar eigen handelen.


  Maak melding
 7. Dikke biggle moes kies wang kulikraka, precies zo hoe ze bij de dochter van Lucien dat doen. Lucien zit met sigaar en een glas borgoe hier de pooier van NDP uit te hangen, terwijl de Bhaiwa in de achterkamer zijn vrouw en dochter schoonveeg, en klaarmaakt voor een tweede ronde nak de nakkie.


  Maak melding
 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Dus het toch een Bulgaarse arrestant die overleden is.
  @Baba Sai met zijn reactie had gelijk. 2 april 2019 at 18:51

  Arrestant uit Bulgarije overleden in cellenhuis
  03-04-2019
  De Bulgaarse arrestant Emyll Toncheff Kosstsdinoff (51) is maandag overleden.
  Hij is dood neergevallen in het cellenhuis van het politie bureau Geyersvlijt.
  Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Kosstsdinoff vast.

  Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.
  Dit meldt de politie Public Relations.

  De man is samen met twee andere landgenoten aangehouden op verdenking van kredietkaart fraude.
  Deze Bulgaren maken vermoedelijk deel uit van een internationale criminele organisatie die begin vorig jaar, met behulp van valse pinpassen, geldbedragen hebben gelicht uit ATM-machines van enkele van onze lokale banken.

  Bij hun aanhouding dit jaar trof de politie een groot geldbedrag en een aantal pinpassen in hun bezit.
  En uit dit geldbedrag wordt hij verder in Suriname begraven.
  Natuurlijk krijgt de overleden Bulgaar een Singi Neti.


  Maak melding
 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.
  Alsnog een aanvulling op mijn vorige reactie.
  Het betreft een bericht van het KPS. over deze 3 Bulgaren.

  Bulgaarse kredietkaart fraudeurs aangehouden in Suriname
  09 February 2019 by Public Relations

  Tijdens een actie van een gemengd team bestaande uit leden van de afdelingen Fraude en het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) zijn op maandag 4 februari aangehouden de 51-jarige Emill K; de 51-jarige Yonko S.en de 44-jarige Nikolay H.
  De aangehouden personen worden verdacht van deelneming aan een criminele organisatie en hacking.
  Dit drietal, allen Bulgaren, maken vermoedelijk deel uit van een internationale criminele organisatie, die ervan verdacht wordt begin vorig jaar door middel van valse pinpassen geldbedragen bij de ATM machines van enkele lokale bankinstellingen te hebben gelicht.

  Bij hun aanhouding zijn er onder meer een groot geldbedrag en een aantal pinpassen in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.
  Vermeldingswaard is dat de afdeling Fraude van de politie binnen korte tijd drie internationale organisaties van kredietkaart fraudeurs ontmanteld heeft.


  Maak melding
 10. Laten jullie please de dochter en de vrouw van Luciën buiten de reacties.
  Als Luciën zijn grote waffel in toom had gehouden en niet zo tekeer was gegaan over hindustanen dan had ik hem ook niet geconfronteerd met het feit dat zijn oudste schoonzoon een hindustaan is.
  Hij behoort tot de grote groep creolen die nooit iets positiefs kan schrijven over hindustanen maar ze wel als vrienden heeft en ook in de familie.


  Maak melding
 11. @appa, hoezo heeft Poetin met deze Bulgaar te maken.Volgens mij ben je geografisch een beetje de weg kwijt. Je kan ook roepen dat Bouta straks boos gaat worden, misschien verdiende hij hier ook aan mee… om jou gedachten gang te volgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES