dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRotterdamse atletiekcoach Jerry M. alsnog aangehouden

Rotterdamse atletiekcoach Jerry M. alsnog aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De van misbruik beschuldigde Rotterdamse atletiekcoach Jerry M. is alsnog aangehouden. De man die toegegeven heeft de afgelopen 35 jaar negen meisjes te hebben misbruikt, wordt vandaag gehoord. Later deze week wordt beslist of hij wordt vervolgd meldt de NOS.

De man is nooit gestraft, omdat niemand aangifte heeft gedaan. Het OM stelde een onderzoek in en sprak met vrouwen die recent, maar ook in een ver verleden, te maken hebben gehad met deze atletiektrainer. In het kader van het onderzoek zijn daarnaast 60 personen gehoord, die actief waren of zijn in de atletiekwereld, aldus het OM.

Op basis hiervan is besloten hem aan te houden. Het onderzoek van de zedenpolitie Rotterdam richt zich op meerdere strafbare feiten, schrijft het OM. De misdrijven werden zowel in Nederland als in het buitenland gepleegd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. Mijn diepe minachting voor deze man met zijn vieze en ziekelijke geest. Hij hoort terecht in het gevang. In het Suriname van nu blijkt dit anders te gaan, want waarom blijft trouwens de vervolging uit van zijn metgezel Ben O. Deze viezerik, pooier en patser ook uit Rotterdam zou kleine meisjes en vrouwen hebben misbruikt. Thans verblijft hij sinds enige jaren in Suriname waar hij ooit geridderd is geworden door DDB. Zie hiervoor onder laatste berichten op deze site van waterkant . Is er trouwens verder nog iets over de aanrander en verkrachter Steve Meye, (de kerkvoorganger en vertrouweling van DDB )vernomen ?


  Maak melding
 2. Forumleden/Reageerders, Odi odi.

  Rotterdamse atletiekcoach Jerry Monsels alsnog aangehouden.

  Ik hoop niet dat zijn voorarrest wordt beëindigd.
  Hij moet daarna in voorlopige hechtenis worden genomen.
  ‘Hij mag de dans niet ontspringen’
  Wat een SMEERLAP!


  Maak melding
 3. Zorg dat pedo levenslang opgesloten wordt of publieke ophanging, maar nee Nederland gaat hem 40 uur taakstraf geven en gaat weer verder met zijn vieze praktijken.


  Maak melding
 4. @@Tap a Dek!! Nu hoor je niet het zijn de zwarte die rover dus dat

  Tap a dek!! kijk uit dat deze dekker jou niet gaat dekken domme koe jij!!! Jou beurt nu!!!
  Wel een zwarte!!!! Let wel wat je neerzet!!


  Maak melding
 5. Deze man heeft deze kinderen hun hele toekomst naar de hel geholpen. Hij moet flink gaan brommen. Smerige pedofiel, kon niet met zijn vieze poten van de kinderen afblijven. Wat een zieke geest.Voorgoed opbergen want geen enkel kind is veilig onder de hoede van deze gore loopse hond.
  Schaamteloos gedrag. Noemt dit zich een volwassen man. Hij loopt letterlijk zijn lul achterna. Het zal je kind maar zijn.


  Maak melding
 6. IK VIND HET ABNORMAAL DOM DOM DOM DAT ZE MIRAND NU GAAN OPSLUITEN..WAAR ZIJN DIE MENSEN HUN HOOFD OF KOP ?? DIE MEISJES ZIJN GEWILLIG MEE GEGAAN DAAROM HFT MEN NOOIT EEN ZAAK ERVAN GEMAAKT . HIJ LACHT EEN IEDER NU UIT. MEID MANG DRAPEE DUS EIGEN SCHULD DIKKE BULT AAN DIE MEISHES / DAMES .


  Maak melding
 7. In Suriname loopt er nu ook zo’n bongkoro op vrije voeten rond die zich in Rotterdam schuldig heeft gemaakt aan dit soort onsmakelijkheden.
  Ben Oliviera doet zich nu voor als de grote weldoener. Baas houdt van’em.


  Maak melding
 8. A viestie kil fascie foe Jerry M heeft veel van de grootste en beruchtste crimineel van Suriname. Gelet op de vorm van de kop moet het een neefje zijn.

  Ik ben benieuwd, waar staat die M voor?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 9. Ik weet niet of dit verhaal echt is, want heb het nergens kunnen lezen bij het Nederlandse pers !
  Als dit een 1 April grap is, vind ik dit een ernstige misplaatste grap !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 10. @Omoe Snesie

  De zaak schijnt nog in onderzoek te zijn.Vanaf vorig jaar september is hij niet meer in Nederland gesignaleerd.Hij durft gewoon niet te komen Bang dat ze hem zullen aanhouden.Hij moet niet voorgaan in de gemeente tot er klaarheid is gekomen in deze zaak.En de gemeenteleden is verboden over de seksuele zonden van de bischop te spreken.Dit verbod geldt voor alle gemeentes van God Bazuin Ministries.Anders krijgen ze een vloek over hun huwelijk en gezien.Over manipulatie en indroctinatie gesproken


  Maak melding
 11. Ja!, dat wist ik wel, ook in je bericht de familienaam gezien, maar om het nogmaals te benadrukken en te onderstrepen.

  Was dat niet een hardloop atleet die voor Suriname/Nederland uitkwam in de jaren 60 e/o 70 van de vorige eeuw?

  Ik dacht dat er een crimezaak van hem was, nl., hij heel snel een enorme groot snelheid kon ontwikkelen en zich uit de voeten maakte van het plaats delict, politie achtervolging het nakijken gaf/had ( en de politie kon hem niet pakken( door zijn sprintsnelheid )) en ze op grond daarvan een conclusie trok dat het de Su/Ned hardloper moest zijn. Door hun bevindingen konden ze vaststellen wie het was en heel gemakkelijk was hem op te sporen en aan te houden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 12. @passant 1 april 2019 at 22:31

  Was dat niet een hardloop atleet die voor Suriname/Nederland uitkwam in de jaren 60 e/o 70 van de vorige eeuw?
  Nee. Dat was Sammy Monsels. Crimezaak speelde zich toen af bij een een Sigarenzaak aan de Weteringschans in Amsterdam.
  Dezelfde Sammy Monsels was/is ook betrokken als militair in de zaak van de december moorden.
  Volgens mij was hij ook aangeklaagd in Suriname.
  Ik weet verder niet hoe het is afgelopen in deze zaak.

  Google afbeeldingen van Jerry Monsels, dan zie je diverse Monsels.


  Maak melding
 13. Deze vuile honden moeten ze vergiftigen,
  Jonge “poesjes” likkers.
  Zijn verderfzaaiers. Men moet een van de Atletiekbeugels in zijn kont duwen.


  Maak melding
 14. Ze moeten hem opsluiten en liefs zolang mogelijk want hij is een gevaar voor de mensheid.Dat is mij mening.Een schande voor alle Surinamers dat onze landgenoten zoiets kon doen.


  Maak melding
 15. IS HET MONSELS OF MIRANDA ???? KIJK DAT GEVAL VAN OLIVIERA . DIE MEISJES WILDEN NAAR NEDERLAND GAAN VANDAAR DAT ZE MET ALLES MEE DEDEN DUS DIE MAN IS NIET SCHULDIG. HET MOET VAN MIJ AFGAAN ALS IK MEEDOE OF NIET . EEN MAN MAG ZOVEEL VROUWEN HET HOF MAKEN JIJ ALS VROUW MOET TROTS ZIJN OM NEE TE ZEGGEN. VANDAAR DAT GEDOE NU ALS IETS NIET IS GELUKT . DAT NA TORIE


  Maak melding
 16. Ik mis de bijdrage van Wendy die altijd reageert met opruiende bijdragen. Waar is ze nu ? Durft ze niet te reageren omdat de dader geen Hindistan is ? Wat is het toch ook een laf soort sujet !


  Maak melding
 17. @Baba Sai,

  Dat hokjes doen en denken zit er bij alle Surinamers goed ingestampt. Hoe krijg je dat er weer uitgestampt? Etniciteit van een dader mag geen rol spelen in geen enkel delict.
  Dader(s) horen gestraft te worden naar de misdaad die gepleegd is.
  Mannen die niet van jonge meisjes en vrouwen kunnen afblijven moeten ze uit de gemeenschap verdrijven en voor de rest van hun leven.


  Maak melding
 18. Ik heb zojuist uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat de voorlopige hechtenis van deze pedofiel met 14 dagen verlengd is. Dat is mooi. Nog mooier zou het zijn om deze griezel voor altijd op te sluiten en nooit meer terug keren in de samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES