maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPowl Ameerali sluit succesvolle Nederlandse tour af in Rotterdam

Powl Ameerali sluit succesvolle Nederlandse tour af in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende zanger Powl Ameerali uit Suriname was in de maand maart in diverse Nederlandse theaters te zien met zijn show Lobi.Firi.Prisiri. Gistermiddag, zondag 31 maart, sloot hij zijn succesvolle tour door Nederland af in Theater Zuidplein te Rotterdam. Het publiek ging compleet los bij de populaire nummers die massaal meegezongen werden.

In de grote zaal konden honderden met name Surinamers genieten van het oeuvre van Ameraali. Dit bestaat uit een scala aan gevarieerde nummers die hij de afgelopen drie decennia heeft uitgebracht. Van nummers uit de tijd als voorzanger bij de groep Century in Suriname en Suripop nummers tot aan eigen nummers.

Het Lobi.Firi.Prisiri concert is een samenwerking tussen POA Productions en PUURee. Peter Rijsewijk van PUURee gaf na afloop aan zeer tevreden te zijn over de show die de afgelopen maand is neergezet door beide organisaties. Hij sluit een vervolg niet uit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ik moet zeggen dat ik blij verrast was. Geen fan van Powl maar heb genoten van een leuke middag/avond. Powl heeft goed gezongen, zijn stem niet veranderd na zoveel jaren.

    Brian B. Nu jij nog!!!!
    Aub.


    Maak melding
  2. Heel mooi succesverhaal weer hier. Powl Ameerali is een goede zanger die supergoede shows geeft. Ben trots op deze talentvolle Surinamer van hindostaanse afkomst. Heel mooi en positief nieuws weer over iemand uit Suriname. Er gebeuren gelukkig ook nog goede dingen in Suriname toch?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES