maandag, juni 24, 2024
HomeFotoVrouw die man in Nickerie doodstak en vluchtte aangehouden

Vrouw die man in Nickerie doodstak en vluchtte aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

NIEUW NICKERIE, 30 mrt – De politie in Suriname heeft een 47-jarige vrouw aangehouden, die gisteren een man van 43 in Nickerie zou hebben doodgestoken. Het slachtoffer, de 43-jarige Azadkhan Mohamed, kwam om het leven na steekverwondingen in borststreek en voorhoofd verneemt Waterkant.Net.

Het steekincident vond plaats bij een winkel aan de Walther Hewittstraat. De vrouwelijke verdachte S.P. sloeg direct na haar daad op de vlucht, maar werd kort na de steekpartij aangehouden. Het motief voor de steekpartij is nog niet bekend.

De politie van Nieuw Nickerie heeft de zaak in onderzoek. Het ontzielde lichaam van de man is voor obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
  1. Jammer Mohamed met een heilig naam en niet beschermt, Veel muslims hebben die voornaam tegen bescherming. Mag 4 vrouwen en kan je ze verzorgen?


    Maak melding
  2. @ Pataka uit jouw reactie leid ik af dat je de dood van het slachtoffer toejuicht en ondanks zijn voornaam , om wat voor een reden dan ook, hem geen bescherming bood ? Wat de vier vrouwen ermee te maken heeft weet ik niet maar kan alleen aangevoerd worden om het geloof belachelijk te maken. Ik ken in Suriname niet een muzelman met vier vrouwen. En ja zelf de grootse man Mahatma Ghandi kon geen kogels tegenhouden…. denk daar maar eens over na.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES