dinsdag, november 28, 2023
HomeFoto'Suriname wil af van het imago als drugsdoorvoerland'

‘Suriname wil af van het imago als drugsdoorvoerland’

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 30 mrt – “Suriname wil af van het imago als drugsdoorvoerland. Er wordt daarom hard aan gewerkt dat Suriname niet verder wordt gecriminaliseerd als het land dat toestaat om drugs door te voeren”. Dat zei luitenant-kolonel Danielle Veira, directeur van de Dienst Nationale Veiligheid (DNV), vrijdag tijdens een persconferentie.

De Surinaamse veiligheidsdienst werkt hiervoor nauw samen met de United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC), die onder andere het Container Control Program (CCP) in diverse landen in Latijns-Amerika en de Caraïben heeft opgezet. Dit CCP wordt aangestuurd vanuit Panama, onder coördinatie van de Belg Bob Van den Berghe. Hun doel is om zoveel mogelijk verdachte containers op te merken en fysiek te controleren.

Ook in Suriname is er op de Jules Sedney Haven van Paramaribo sinds 1 februari 2013 een Poort Controle Unit (PCU), die actief opereert onder auspiciën van de CCP. Het was deze unit die in januari meer dan 2.200 kilo cocaïne onderschepte op de haven van Suriname, in een rijstcontainer van de vermoorde rijsthandelaar Oemrawsingh .

- Advertisement -

Van den Berghe was vrijdag ook op de persconferentie van DNV in Suriname waar hij aangaf dat de unit op de haven zal blijven bestaan en valt onder de DNV. De PCU zal de nodige ondersteuning blijven krijgen van de UNODC, liet hij weten. Van den Berghe had in Suriname ook een gesprek met het hoofd van het management tean van de douane in Suriname, August van Lobbrecht:

 


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
54 REACTIES
 1. Suriname is een grote drugsdoorvoerland van Latijns-Amerika en daar is ddb, ndp voor verantwoordelijk. ddb en boerenveen onder handelden in de jaren 80 van de vorige eeuw rechtstreeks met de DEA van MIAMI die erachter kwam dat ddb en boerenveen met grote drugscriminelen van Columbia samen werkten. ddb stuurde boerenveen naar MIAMI en daar werd hij na een val opgepakt door de DEA en jarenlang opgesloten in MIAMI in de USA. ddb en boerenveen dachten dat de agenten van DEA grote drugshandelaren waren.

  ddb, ndp, ndp kliek is de vloek, de ndp-kleur paars is de vloekivan Suriname (REPEAT!)

  Zie wie zijn vrienden zijn:
  – maduro van Venezuela,
  – obiang van Equatoriaal Guinee,
  – mguel diaz-canel van Cuba.
  Deze landen zijn dictaturen, waar het volk geen rechten heeft en voor hen gedacht wordt. Ze mogen ook geen bezit hebben, auto’s grond, geen geld, ze worden monddood gemaakt, enz

  Zie hoe die mensen in deze landen leven:
  – straatarm zijn,
  – geen mening mogen hebben,
  – worden opgepakt en opgesloten,
  – geen bezittingen en goederen hebben,
  – heel grote armoede en heel grote ellende.
  – ‘s-avonds in het donker zitten of geen elektriciteit hebben, omdat de elektriciteitscentrale het niet doet,
  – op de vlucht zijn naar andere buurlanden,
  – een grote armoede en een grote ellende,
  et cetera, et cetera,

  Zie ook dat de leiders van deze landen stinkend rijk zijn. ddb (ndp-)kliek willen van Suriname ook een dictatuur maken net als deze landen. zie de heel grote armoede en heel grote ellende die er nu al in Suriname is onder ddb, ndp-kliek. Zie wat hij nu al met jullie doet.

  Time4Change!
  – De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) is het Alternatief van Suriname op 25 mei 2020
  – die kunnen onder CS er zorg voor dragen dat er de goede richting met Suriname en de Surinamers opgaat.

  CS$PRES!
  CS, CS!, VHP
  stemt u massaal op 25 mei 2020 voor de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP)
  plan van aanpak van de VHP,
  samenwerken van de VHP met huidige oppositie politieke partijen, die samen een regeringscoalitie gaan vormen na 26 mei 2020,
  weg met de criminaliteit, weg met grote drugsdoorvoerland van Suriname, weg met de drugduikboten, drugstransportvliegtuigen,
  de goede richting opgaat met de republiek Suriname, de rechtsstaat, de Surinamers, nationaal en internationaal.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Zolang die moordenaar nog aan de touwtjes trekt, kun je alleen maar lachen om dit bericht, daar drugs de enige inkomstenbron van deze paarse criminelen is, en aangezien de honger naar geld van deze paarse criminele bende onverzadigbaar is, zal het alleen bij woorden blijven.


  Maak melding

 3. Misschien moeten ze de doodstraf weer invoeren, zwaardere gevangeniskampen en meer samenwerken met Colombiaanse politie, want door die narco staat zijn wij de puppets voor drugsbaas.
  Wij moeten zorgen dat wij drugshandel afschrikken en alle corrupte politici oppakken.


  Maak melding

 4. Manu, je slaat de spjjker op zijn kop. Zolang Suriname bestuurd wordt door Bouterse staat haar geloofwaardigheid op het spel. Deze berichten zijn dan ook in de categorie lachwekkend.


  Maak melding

 5. @Forza; in witte pakken en een witte hoed met een blauwe zonnebril. Check de foto van Parmessar. Geen rijstboer maar een mai keh boer, die wars is van coke en oplichting, net als de ratten van de nationale dieven partij met een veroordeelde drugscrimineel aan het stuur. Firma list en bedrog is met de warming-up bezig. De egte shit moet nog komen.NDP is een soap, alle boeven van ndp hebben zo hun rol.


  Maak melding

 6. @ passant

  Waarom ga je niet bij een krant werken. Of wordt je geschiedenis schrijver. Jou stuk lees ik niet . Is meer bladvulling dan enige nut.
  Er zijn nog een paar als jou met jullie kilometers gelul.

  Tjoka


  Maak melding

 7. Oma taki, net zoland ddb en drugsmaffia, land en volk regeren, net zolang zullen drugs met alles erop en araan land en volk verderven. Dbb en co. zijn de ware oorzaak sinds 1980 dat land en volk steeds de verdoemenis in gaan. Hij is een zoon des duivels en net als zijn vader de duivel is hij een moordenaar en leugenaar vanaf het begin van de staatsgreep. Geen rust, vrede en voorspoed liggen in het verschiet voor land en volk, maar rampspoed, misdaad, armoede en verdere roof van land en volk door deze duivelse mensen. Ze hebben domme leeghoofden zodanig geindoctrineerd, dat deze werkelijk ook beschouwd kunnen worden als ddb bezeten zombies. Wereldwijd lachen vele leiders die het werkelijk menen met hun land en volk, ddb, zijn dwaze oerdomme aanhangers uit.Ddb zegt van zijn land en volk te houden, zijn leugens gebleken. Alle tien geboden hebben ddb en co. meerdere malen overtreden, naast het onrecht dat ze in stand houden. Ook hun oerdomme idiote debiele dwaze aanhangers verworden met de dag in hun doen en laten als ddb.

  Toen sprak God deze woorden:
  ‘Ik ben de HEER, uw God, die u uit Egypte, uit de slavernij, heeft bevrijd.
  Vereer naast mij geen andere goden.
  Maak geen godenbeelden, geen enkele afbeelding van iets dat in de hemel hier boven is of van iets beneden op de aarde of in het water onder de aarde.
  Kniel voor zulke beelden niet neer, vereer ze niet, want ik, de HEER, uw God, duld geen andere goden naast mij. Voor de schuld van de ouders laat ik de kinderen boeten, en ook het derde geslacht en het vierde, wanneer ze mij haten;
  maar als ze mij liefhebben en doen wat ik gebied, bewijs ik hun mijn liefde tot in het duizendste geslacht.
  Misbruik de naam van de HEER, uw God, niet, want wie zijn naam misbruikt laat hij niet vrijuit gaan. (NDPER’ S VEREREN EN AANBIDDEN DDB, EEN STERFELIJK MISDADIG VAN AARD ZIJNDE MENS)
  Houd de sabbat in ere, het is een heilige dag.
  Zes dagen lang kunt u werken en al uw arbeid verrichten,
  maar de zevende dag is een rustdag, die gewijd is aan de HEER, uw God; dan mag u niet werken. Dat geldt voor u, voor uw zonen en dochters, voor uw slaven en slavinnen, voor uw vee, en ook voor vreemdelingen die bij u in de stad wonen. ( NDPER’ S HEBBEN NAAST DDB OOF ANDERE AFGODEN, DE MAMMON. VOOR DEZE AFGOD BESTAAT ER GEEN VRIJE DAG IN DE WEEK, OOK OP MISDADIG VLAK BEGAAN NDPER’ S MISDADEN, OOK OP DE SABBATDAG)
  Want in zes dagen heeft de HEER de hemel en de aarde gemaakt, en de zee met alles wat er leeft, en op de zevende dag rustte hij. Daarom heeft de HEER de sabbat gezegend en heilig verklaard.
  Toon eerbied voor uw vader en uw moeder. Dan wordt u gezegend met een lang leven in het land dat de HEER, uw God, u geven zal.
  Pleeg geen moord. ( DDB EN CO. HEBBEN VELE MOORDEN OP HUN GEWETEN. )
  Pleeg geen overspel.( DE GEHELE ELITE NDP KLIEK BESTAAT UIT HOERENLOPERS, HOEREN EN OVERSPELIGEN)
  Steel niet.( DE GEHELE ELITE NDPKLIEK EN ROVERHEID BESTELEN RN BEROVEN DAGELIJKS LAND EN VOLK)
  Leg over een ander geen vals getuigenis af.( MEINEED, LEUGENS EN BEDROG ZIJN DDB EN CO. HUN VAANDEL)
  Zet uw zinnen niet op het huis van een ander, en evenmin op zijn vrouw, op zijn slaaf, zijn slavin, zijn rund of zijn ezel, of wat het ook maar toebehoort.’ ( ZE HEBBEN NU DE MACHT, DANKZIJ OERDOMME DWAZE AANHANGERS, DE MACHT OM ONREDELIJKE EN ZWARE DECRETEN, NET ALS IN DE JAREN TACHTIG TOE TE PASSEN. dOOR DEZE MACHT BEROVEN ZE LAND EN VOLK VAN HUN VROUWEN, SLAVEN, RUNDEREN, ALLES WAT LAND EN VOLK TOEBEHOREN. )

  WEE, WEE, WEE DE VERVLOEKTE PAARS VERDOEMDEN DDB VEREERDERS EN AANBIDDERS ALS ZE IN 2020 WEDEROM GAAN STEMMEN OP DEZE DUIVELSE MENSEN.


  Maak melding

 8. Niemand gunt niemand iets, zo zit jammer genoeg de Surinamer in elkaar, de kleine groep uitgesloten, hier is het al een voorbeeld, er wordt maar commentaar geleverd op andermans schrijven, in de negatieve zin, ipv dat men normaal discussieert, iedereen heeft zn eigen idee en denken over bepaalde zaken, is een normale zaak, maar als je niet oppast wordt je voor vies en vuil uitgescholden, WAAROM?


  Maak melding

 9. C.A.Schipper 30 maart 2019 at 13:54
  ..PRESIDENT..BOUTERSE..OP..DE..FOTO..
  DE..STERKSTE..MAN..VAN..ZUID-AMERIKA..”

  hij is de sterkste man …….met macht in Suriname maar daarbuiten moet hij het zonder macht doen!!
  Vandaar dat hij Suriname niet durft te verlaten.


  Maak melding

 10. Tja makkellijk Nickerie laten afsnijden van Suriname… dan komt er geen grammetje meer binnen in Suriname.

  Rijst importeren we dan wel weer uit India. 😎


  Maak melding

 11. @Forza,

  Je bedoelt dat het strand het druk zal krijgen met rijsthandelaren. De rijstboeren ploeteren in de rijstvelden voor een hongerloon.
  Het is zo jammer dat de rijstboeren alsmaar worden beschuldigd drugshandelaren te zijn.
  De Parmessars zijn zeker geen onbekenden in de drugswereld.


  Maak melding

 12. Nu de verkiezingen naderen wil men het braafste Jongen van de klas spelen. Daarvoor is het nu the laat. Eerst moeten Bouterse en zijn drugs vrienden van het toneel verdwijnen.


  Maak melding

 13. Als Suriname serieus af wil van de imago van drugsland zou Bouterse per direkt moeten opstappen.Hij is de president van Suriname en behalve hij is ook zijn zoon is hiervoor veroordeeld.1+1= toch 2.


  Maak melding

 14. Zeer verstandig dat Suriname dat wilt. Suriname kan beginnen door de 2 drugsveroordeelden, die leidinggevende posities in Suriname hebben en in Nederland terzake drugs zijn veroordeelt in Suriname hun s straf te doen uitzitten. Dit kan krachtens de overeenkomst tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname om wederzijdse vonnissen te eerbiedigen.

  Is deze wet niet meer van kracht zou men dit alsnog weer kunnen aangaan en als deze zich niet uitstrekt tot hét strafrecht dit alsnog te doen.

  Dat betekent dat Desi Bouterse en Brunswijk direct achter de tralies kunnen.

  Maar ik vrees met grote vreze dat de opmerking, gewoon dronke vrouw praat is. Zoals vaker dingen in Suriname worden gezegd, waarvan men weet dat men deze onmogelijk zal nakomen.


  Maak melding

 15. Zolang Suriname Bouterse als president heeft, zal het als drugsdoorvoerland worden beschouwd.
  Zelfs als DDB geen president zal zijn, zal Suriname dit imago blijven behouden. Ik geloof niet dat de drugsbaronnen hun ‘gouden handeltje’ zomaar zullen opgeven. Ze hebben aan het geld geroken, in handen gehad. Voor geld zijn er veel mensen op deze aarde die daar alles voor over hebben om het maar vooral niet kwijt te raken.
  Zolang er vraag is naar drugs, zal men het risico blijven nemen om hiermee door te gaan.


  Maak melding

 16. Mie mofo@@@
  Wat passant schrijft is duidelijke taal….
  Klaretaal…
  Duidelijker kan niet…
  Ik weet in godsnaam niet waarover jij loopt te lullen….
  Probeer je gezonde verstand te gebruiken als je die tenminste heb…


  Maak melding

 17. voor de rest van de wereld wordt Bouterse geassocieerd met coke en de decembermoorden, en zolang dit figuur niet van het toneel verdwenen is zal Suriname daar ook op aangekeken worden, jammer maar helaas, dus als de kiezers niet verstandig zijn en zich weer voor een bordje r + bb en een petje en truitje om laten kopen, zal dit negatieve beeld van Suriname blijven bestaan en daar kunnen onze paarse rakkers zoals Pakiratigri en RobG en de dorpsgek C.A. Schipper van WKN niets aan veranderen


  Maak melding

 18. Zelfs Reshma Debi K is coke gaan posten.
  Stront wilt dus ook een pijpje meeroken.
  Reshma geniet daar tussen de vrouwen. Deze keer niet gelukt, volgende keer beter
  Ding sma wan libie bigie ma ding no wan wroko


  Maak melding

 19. je kan de Surinamer van alles wijsmaken , feit is ze geloven alles luister maar naar Mr Dubai en nu komt er een andere donald duck verhaal


  Maak melding

 20. Het beste is om Bouterse en zijn kliek te liquideren gewoon schoon schip maken en ik vrees dat Trump bezig is om dit voor elkaar te krijgen want voor Trump staat vast dat Bouterse en Suriname keihard aangepakt moeten worden vanwege de steun die Bouterse geeft aan Maduro.


  Maak melding

 21. Sterkste man ???

  Staatskas in acht jaar tijd

  MEER DAN LEEG-GEPLUNDERD !!!

  Alle geld is ingezet voor PRODUCTIE,

  echter de PRODUCTIE IS NUL !!!

  Staats-faillissement, WEER ONGEDEKTE-
  GELDLENING van 600 MILJOEN BIJ CBvS,
  DAT ZAL DE WAARDE VAN DE SRD DOEN TOENEMEN !

  NEKS NO FOUT, PAARSE ECONOMISCHE WETTEN
  ZIJN GELDEND !!!


  Maak melding

 22. Tuurlijk als men in Suriname verstandigd stemd dit keer dan mischien de imago veranderen. Maar als u voor bouta stemd dan blijft die imago voor de komende vijf jaar. Kijk eens naar het leven een wat heldere brill ( haal de wazige die je op hebt even weg en draag een met cristal heldere glazen)…1+1=2…1+1=nooit 3…volgens bouta wel dus pasop u bent gewaarschuwd…!!!more coca…go bouta…go bouta…more coca!!!


  Maak melding

 23. Mooi gezegt, maar hoe staat het met die drugsbarron. Die moeten zij bestreden worden, als dat niet gebeurd zijn we om de tuin geleid. Zij willen wat bewijzen om tegen drugs te bestrijden, zij gaan samen werken met de instantie van het buitenland. Dat betekend investering. Het lijk zo geloofd waarden, ma soso………
  K………………..


  Maak melding

 24. El Chapo werd door Mexico als Mexicaan uitgeleverd aan de U.S.A.Sur. kan de net wakker geworden tandeloze tijger ook uitleveren aan Ned.Het land is gelijk van haar coke imago en ellende af.


  Maak melding

 25. Ik begrijp het, omdat van Trikt die 670 miljoen al gestort heeft op Boefdraad zijn rekening. Zogenaamd om voedsel voor het land te kopen.

  Heeft niemand door dat vanaf dat geld is overgemaakt de NDPérs uit hun slaap zijn gekomen? 76 bussen vanuit Nickerie naar Ocer. Deze mensen moeten eten en slapen, en ja hoor wie betaald het:::::aftrekken van die 670 miljoen.


  Maak melding

 26. Een zeer loffelijk streven, maar bijna utopisch. Veel posters hebben het reeds aangegeven. Zolang wij een president hebben die in het buitenland voor betrokkenheid bij drugssmokkel is veroordeeld zal het lastig, zo niet onmogelijk zijn.
  Toch lees ik tussen de regels door een positief punt. Kennelijk heeft Mevr. Veira het “zware” onderzoek naar ondermijning van het gezag van hoogwaardigheidsbekleder A. Adhin, door Pagwa-feestvierders afgerond. Zij heeft dus nu echt tijd om datgene te doen wat verwacht mag worden van de directeur van DNV.


  Maak melding

 27. @damsco je kan op een nette volwassen manier discussiëren zonder je tot ordinaire scheldpartijen te verlagen alhoewel het voor jou zwarte baviaan moeilijk is om blijk te geven van enige mate van beschaving en opvoeding. En als jij denkt dat ik niet van mijn land houd dan is dit een misverstand niet dat jouw mening mij iets doet. Het enige wat ik nooit in dit land zal doen is tjoekoe betalen. Maar ach jij opgezette baviaan ondervindt daarvan toch geen problemen aangezien jij in Nederland veilig woont. Je zit de hele dag op je zwarte gat hier op Waterkant te reageren. Dit betekent dat je niet werkt en niet in Suriname woont… maar wel de grootste bek opzet. Loser! En neem een voorbeeld aan Haïtianen


  Maak melding

 28. De repliek van de toekomstige president van Suriname zijne excellentie Dhr. Mr. cmC. Santhoki is krachtig genoeg voor de uitwerpselen van Paars. Ik heb daar niks toe te voegen.


  Maak melding

 29. Zolang Bouterse de president is gebeuren zulke dingen altijd want hij is zelf een gebruiker en een drugsbaas in Suriname.Deze man doet alles wat verboden is en is de grootste moordenaar van het land die december 1982 moorden achtervolgen hem al jaren.Het volk heeft voor deze idioot gekozen als president van het land wat de grootste schande is voor het land.


  Maak melding

 30. Sai Baba of baba sai u beschuldigd @damsco van onvolwassen gedrag en gaat vervolgens over tot het zelfde gedrag,u doet me denken aan een dorpshoofd op een van de Indiaase andaman Islands,die een brief schreef naar de regering in Dehli:Mijne heren,u kunt weer toeristn sturen naar ons dorp,die zullen geen last meer hebben van kannibalen want we hebben net de laatste opgegeten!
  Snapt u wel wat ik bedoel?


  Maak melding

 31. Er valt heel wat te lachen hier Hans. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd😁.
  Trouwens voor een “ondernemer” reageerd Baba Sai vele malen vaker dan Damsco, die volgens hem werkeloos is.


  Maak melding

 32. Ira en ook de yiger is wakker geworden. hij is boos. wreed. En volgens mij klopt het nog niet van die 670 miljoen. dat is fout. de begroting van 2019 is nog niet goedgekeurd dus komt de begroting van 2018 weer in werking. en volgens die begroting is 10% wat de staat mag lenen 570 miljoen max. Foutje van van Trigt of Boefdraad? je zal zien met welke snelheid de begroting van 2019 behandeld en ook goedgekeurd gaat worden om van Trigt te beschermen. Hij is nu reeds in de gevarenzone en dat mag niet volgens de NDP.


  Maak melding

 33. DAT IS ONMOGELIJK ZOLANG DEZE NDP REGERING AAN DE MACHT IS MET BOUTA DE VEROORDEELDE DRUGSHANDELAAR ALS LEIDER…..EN NIET TE VERGETEN DE VEROORDEELDE ETIENNE BOEREVEEN/DINO BOUTERSE (zit nog zijn straf uit in de USA)/ABRAHAMS…enz enz…….DE SURINAMERS DIE ACHTER DEZE CRIMINELEN STAAN ZIJN MEDE VERANTWOORDELIJK…..


  Maak melding

 34. Wat hebben we tot nu toe; een olifant, een Tigri Barba, gisteren zijn twee erbij gekomen; een Tigri en een konijn (vertaalslag door de met coke benevelde hersenmassa, ” als de kat van huis is, dansen de muizen op de tafel”. Gisteren kregen we een leeuw en een dierentuin beheerder erbij. George Orwell had in 1948 zijn wereld befaamde boek ” Animal Farm ” geschreven. Binnenkort krijgen we de varkens, de kippen en ezels erbij. De ezels zien er paars uit, de kippen vind je op de markt met paarse hoofddeksels en de varkens in het kabinet, zoals het varken Misikaba, Adhin,Simons, Bouva, Hoefdraad, Abrahams, Lekram etc, echt het is een levendige varkensstal geworden daar.


  Maak melding

 35. “Danielle Veira, directeur van de Dienst Nationale Veiligheid zei afgelopen vrijdag “Suriname wil af van het imago als drugsdoorvoerland”

  Echt waar Danielle ? Kom je er nu pas op ? In het Surinaams zegt men “Pas die joe mars biegieng faja, dang pas joe wanie poeroe kras-krasie na joe goe”.
  O ja jou dompteur zit zijn laatste jaar uit. Bouterse en zijn mede lagadisas zeggen Suriname te regeren en hij wil nog een 3e termijn aanblijven.
  Daar werkt Veira natuurlijk grif aan mee.
  Dus wordt dit Danielle Veira’s bijdrage om het volk zand in de ogen te strooien? Sinds het einde van het vorig jaar wordt er met veel tam-tam door Bouters en een paar van zijn tot directeur of minister gemaakte muppets, geroepen dat er weer met een waterleiding projekt in een ver afgelegen dorp wordt begonnen. Of er wordt hier en daar een paar kilometer weg opgelapt. En als er een dorpshoofd in nood de NDP regering bij de pers te kakken zet dan wordt er door de NDP met veel bombarie (kijk mensen wij zijn weer vlijtig bezig) voor een tijdelijke oplossing gezorgd.
  Dus Danielle Veira iets aan de slechte naam van Suriname doen, is gekken werk. Bouterse (the Defiler) verziekt en bedoezeld alles waar hij zich mee bemoeid.
  Buitendien het doel van de Container Control Program om zoveel mogelijk verdachte containers op te merken en fysiek te controleren, is een utopie.
  De Britse en Nederlandse douane hebben al door gegeven dat het alvast fysiek niet mogelijk is.
  Kan wel. Maar dan zullen goederen met heel grote vertragingen hun eind doel bereiken. Goederen met beperkte houdbaarheid kun je dan na ontvangst ook meteen weggooien. Gevolg veel faillissementen. Is dus “not done”.
  Dit weet het drugs smokkelende geboefte ook. En blijven dus hun kansen wagen. Het beste is dus de wereld te verlossen van megalomanen
  als Bouterse en de Maduro achtige typetjes. Maduro ? Ja hoor.
  Maduro’s afbraak en mensonterend bewind drijft zijn bevolking richting drugs- mensenhandel enzv
  Zie je de gelijkenis met de handel en wandel van jou voor zijn ambt onbekwame broodheer?

  De in Ocer door deze zelfbenoemde (gecastreerde) tijger (was meer een straatkatje) met veel valse optimisme aangekondigde gerealiseerde projecten.
  Die projecten waren peanuts in vergelijking met wat er in 2012 en de jaren erna was beloofd.
  Het door Bouterse en de NDP beloofde volkswoningbouw project (wat in januari dit jaar weer plechtig werd beloofd) werd in februari dit jaar weer weggeschopt met de mededeling “dit wordt een project dat door particuliere aannemers moet worden uitgevoerd”.
  Wordt natuurlijk weer niks. Particuliere bouwers bouwen alleen met financiële backup van een regering.
  Daarna kunnen de nationale draaikonten van de NDP en aardsleugenaar Bouterse (El Demente)
  het gebrek aan volkswoningbouw in de schoenen schuiven van het zogenaamd “particulier initiatief”.

  Begrijp je het nog niet Danielle ?
  Kom ik zal je even helpen.
  Goed bestuderen hoor.

  Profiel van Desiree Poes-Poes:

  Afschuiver, afserveerder, gebruiken en misbruiken van mensen, leugenaar, bedrieger, intimideren van anders denkenden, nepotist, practicien van vriendjespolitiek, aanzetter van kont kruiperij, amoreel en schaamteloos gedrag. En nog 609 van dergelijke minpunten die ik hier niet zal noemen maar die jij zelf kunt opsommen toch?


  Maak melding

 36. Mie mofo over passant

  “Waarom ga je niet bij een krant werken. Of wordt je geschiedenis schrijver. Jou stuk lees ik niet . Is meer bladvulling dan enige nut.
  Er zijn nog een paar als jou met jullie kilometers gelul.”

  Mie mofo in de lange stukken zit informatie die jij niet kan behappen?
  Te moeilijk voor jou?
  Of heb je er last van dat alle NDP misstappen en de leugens van crimineel Bouterse keer op keer naar buiten worden gebracht?
  Pech voor jou. Ga maar naar de zogenaamde overheids website die de NDP en haar criminele voorzitter verheerlijkt. Kun je dan jezelf al lezend naar een hoogtepunt brengen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES