vrijdag, juni 21, 2024
HomeFotoPolitie houdt dader aan in zaak dood Surinaamse militair

Politie houdt dader aan in zaak dood Surinaamse militair

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 mrt – Het Arrestatie Team van de Surinaamse politie heeft op woensdagavond rond 23.00 uur de 35-jarige verdachte Giovanni S. alias ‘Bolo’ aangehouden. Hij heeft toegegeven de 34-jarige militair Clifton van der Clous met een eind hout slagen te hebben toegebracht aan het hoofd. Van der Clous liep ten gevolge daarvan een schedelbasisfractuur op. Hij kwam op zaterdag 23 maart op de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo te overlijden.

Volgens de politie in Suriname zou de militair zijn mishandeld, nadat hij een bromfietser op de weg naar Bigi Poika had aangereden. De politie van Zanderij kreeg de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets op de weg naar Bigi Poika en dat er sprake moest zijn van zware persoonlijke ongelukken. De politie trof  de autobestuurder Clifton die niet aanspreekbaar was in een recreatiezaal. Hij was vastgebonden en vertoonde letsels op zijn voorhoofd en rechterschouder. De bromfietsbestuurder was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD-poli te Bigi Poika.

Het slachtoffer Clifton die militair bleek te zijn, werd door de Militaire Politie overgebracht naar SEH en liet kort na aankomst het leven. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten en Militaire Politie. Giovanni S. is in beeld gebracht en bleek te zijn uitgeweken naar het binnenland. Na informatie te hebben uitgewerkt, kon de verdachte door het Arretstatie Team worden aangehouden op de weg naar Apoera.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Giovanni in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Beest! Reden waarom velen na een aanrijding weg rijden, omdat er zulke heet hoofden als die Giovanni S gewoon erop wachten om iemand in elkaar te slaan zonder na te denken aan verdere consequenties.


  Maak melding
 2. Zo, Giovani hoeft niet gedeporteerd te worden naar Afrika?!
  Zijn crime is anders dan die van de chinees voor wie opgeroepen wordt dat hij deporteerd moet worden naar China?!


  Maak melding
 3. @ Ray
  Dat klopt, want de Chinezen worden straks onze broodheer, we hebben al zo weinig van die spleet ogen in Su ! Goede advies @ Ray, begin maar het chineese taal te leren mi booi !!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Ray 29 maart 2019 at 15:30
  Zo, Giovani hoeft niet gedeporteerd te worden naar Afrika?!”

  Zou iemand die op Bigi Poika woont uit Afrika komen of gewoon een nageslacht zijn van de oudste bewoners van Suriname??


  Maak melding
 5. @J.Zwartmans
  De chinezen die werken en dat maakt menigen surinamers jaloers.Ik kan me voorstellen dat soms 1 chinees kwaad kan worden als je van hem steelt en hij kan zijn kalmte verliezen.
  Heb je gehoord over de chinees die een winkeltje wilde beginnen in het binnenland en letterlijk moest vluchten voor zijn leven?!


  Maak melding
 6. @Ray,u bent niet bepaald slim te noemen he.De originele Chinezen om ze maar zo te noemen misdragen zich niet.Alleen de veroordeelde asocialen die China zelf niet wil hebben worden hier gedumpt.
  En Giovanni mag terug naar het bos waar hij thuis hoort,mafkees nog net geen koe😂


  Maak melding
 7. Altijd moet een discussie uitlopen tot een etnische rel. Is het puur voor de sensatie en provocatie of denkt de meerderheid werkelijk diep van binnen zo achterlijk over de samenleving. Als het laatste het geval is, dan zou Suriname zelfs onder de heiligste van de heiligen in geen honderd duizend jaar veranderen.

  Sranan sma son lesi moro erger den bakra. Te wan bakra no lobi yu, wiens a no tak eng direct toch yo sabi. Maar furu Sranan mang te den no lobi yu, den lafu nanga yu, dringi nanga yu, njang anga yu, dan den kiri yu libi yu fu dede. Libi sma habi werede fasi, na so grontapu de eenmaal. En no wan sma kan dwengi wan tra wan fu kenki te a no wani. Maar son Sranan sma alla tenti den musu de in a wisi wasi denki, wisi wasi taki anga wisi wasi du.

  Tan nanga wisi wasi maniri noiti kan tya bun ini yu libi, ini yu famiri anga ini yu kondre, NOITI!


  Maak melding
 8. En een deel van de Surinamers gaan op 25 mei 2020 op dezelfde paal stoten. Wacht maar, ze gaan weer paars schijten als ze plotseling drie nullen op hun SjiRD gaan zien. De rijen bij De kassa van RVB is voorbode, maar dan bij CIS in de rij voor een pakje uien. Het volk is aan het idee al gewend; ze krijgen pakket, schooltassen, voedselpakketten, rolstoelen, poppenhuizen etc, etc. Het volk bedelt en familie Bouterse- Waldring / Bouterse wanen zich de gulle gevers, terwijl dat alles wat ze toegeworpen wordt van hun eigen geld bekostigd wordt. Geld van het volk dat de bievenbend geroofd heeft en nu filantropisch bezig zijn. Alles was en is bedrog en nogmaals bedrog. De kleur paars betekent ellende.


  Maak melding
 9. Gevlucht naar het binnenland. Waar de andere criminelen hem met open armen zullen ontvangen en zullen beschermen. Het bosland is een rovershol geworden waar de muskieten zich flink vermenigvuldigen en dan naar de stad trekken om bloed te zuigen.


  Maak melding
 10. @ Damsco
  Jou reactie is in de laatste tijd zeer gematigd en bijna niet meer zo grievend voorheen, dat is in mijn ogen heel positief ! Wil je gerespecteerd worden, dan moet je ook respect tonen naar de ander toe.
  Wat mij betreft ben je jij glansrijk geslaagd, klasse Damsco.

  Bun tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES