zondag, juni 16, 2024
HomeFotoGeen drugsvangst in Nickerie, ging om vochtontrekkers in container

Geen drugsvangst in Nickerie, ging om vochtontrekkers in container

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 29 mrt – Er is gisteren geen sprake geweest van een gro­te par­tij drugs in een container met rijst te Nickerie, zoals Dagblad Suriname meldde. Wel zou er een onderzoek zijn geweest van de Surinaamse Nar­co­ti­ca­bri­ga­de, die met hon­den van­uit Pa­ra­ma­ri­bo naar Nickerie ging voor onderzoek. Wat er in de container is aangetroffen is de vocht­ont­trek­ker Nor­dic Dry die in con­tai­ners wordt ge­plaatst om die droog te hou­den (foto), meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens Radio 10 heeft de douane donderdagmiddag geweigerd een container verder te laten beladen met rijst, vanwege ‘niet nader omschreven aangetroffen omstandigheden’. Er werd een rijstexporteur voor verhoor opgebracht, op wiens naam de lading zou staan. De on­der­ne­mer heeft al­le do­cu­men­ten kun­nen over­leg­gen dat hij het spul geïmporteerd heeft en ge­bruikt voor rijst­ex­por­ten.

Ook hebben gespecialiseerde politie-eenheden volgens het radiostation een inval gedaan bij een pellerij aan de Arnold Julenweg, waar enkele illegale Venezolanen zijn aangetroffen. Bij een andere pellerij, aan de Cassaveweg was de politie ook bezig met een grootscheeps onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Zo zie je maar wat voor een rotte appels op Waterkant zich misdragen en te voorbarig een hele bevolkingsgroep aan het demoniseren zijn. De loopse Juffer Wendy wist het al zeker. Een bevolkingsgroep (hierbij doelt zij op Hindoestanen) maakt zich op grote schaal schuldig aan drugssmokkel en handel. Van hardwerkende Hindoestanen merkt zij weinig. Loop jij gauw naar de mallemoer hoor.
  Een ander kwaadaardig persoonlijk is Afiba, medewerker van justitie en politie die geen gelegenheid onbenut laat om Hindoestanen neer te zetten als zware criminelen. Want volgens deze landloper zitten de gevangenissen in Nederland vol met zware Hindoestaanse criminelen. Ik zou zeggen speel jouw personeelsnummer maar door dan zal jij zien hoe lang je nog politie speelt. Ik denk dat je daar de toiletten schoonmaakt.


  Maak melding
 2. Goedkoper die arbeidskrachten. En de Surinamers staan zelf voor een Chinezen winkel bier te zuipen en de families in Nederland lastig vallen om mazzel te sturen. Mi mars!!


  Maak melding
 3. Het bericht dat gisteren geplaatst werd was niet duidelijk genoeg en heb er ook afstand van genomen tot er wat definitiefs uit kwam zoals nu.
  Daarom niet op alles als een kip zonder kop reageren.
  In dit geval GEEN DRUGS dus goeie zaak
  Iedereen een fijne dag.


  Maak melding
 4. Duidelijke voorbeeld van Man beroven die wegenbelasting geld moest storten…. video

  Jonge kerels

  Ga werken er is genoeg werk in SU Ik ken mensen die huilen om werknemers te vinden voor het bouwen van zijn woning

  Maar ja alcohol en Bar uithangen gaat voor

  Werken hebben ze geen tijd.

  Wel genoeg tijd om te beroven………………………die Klootzakken


  Maak melding
 5. A tori e tiengi,

  Dat zeg ik nog steeds.
  Bij het vorige bericht over dit onderwerp, zie ik bruine pakken.
  Nu zie ik witte plastiek zakken.
  De douanerecherche gaat niet zomaar alarm slaan.

  @Kankantistraat. Daar ga je toch over nadenken?

  Dat ding stinkt.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 6. Altijd zijn ze voorbarig in Suriname met het verslaan van nieuws zonder bewijzen om hun verhaal te ondersteunen.
  En het trieste is dat sommigen heilig in de fake nieuws geloven!


  Maak melding
 7. De mensen op waterkant.net gaan ervanuit dat een krant geen fake-news plaatst maar vertrouwt op de informatie van autoriteiten.

  Waarom moest een onderzoek uitgevoerd worden door de Surinaamse Nar­co­ti­ca­bri­ga­de, die met hon­den van­uit Pa­ra­ma­ri­bo naar Nickerie ging voor onderzoek?

  Is het de eerste keer dat men deze ” vocht­ont­trek­ker Nor­dic Dry”in de container aantreft?
  Was het openscheuren en/of knippen van zo een Nordic Dry niet genoeg geweest?
  Waarom was de doane niet op de hoogt van het gebruik van vochtontrekkers.

  Waarom al die invallen??

  Het lijkt mij een zaak die niet helemaal in orde is.

  Ik zou de rijsthandelaar willen adviseren om een grote schadeclaim in te dienen tegen de krant.
  Een bedrag van 30 miljoen Euro lijkt me niet verkeerd.


  Maak melding
 8. Altijd Sranan sma feti feti. Suma bun suma no bun. Daarom Chinesi teki abra. Chinesi prakseri Chinesi nanga moni, Sranan sma soso kaulo, broko makandra. Daarom Chinesi wini alla lesi. Chinesi wroko nanga makandra alla Chinesi wroko teki alla yu moni. Te yu no abi noti yu kon wroko gi unu. Njan alesi nanga ketjap sowsu nomo. Haha


  Maak melding
 9. Opa taki, hmmmm ergens moet er toch een paars addertje onder het gras liggen. Een paarse afleidingsmanoeuvre of nieuwe tactiek dat onkundigen op een dwaalspoor zal brengen. Bij de volgende container vol van dergelijke lading zal de douane denken eeh zijn vochtontrekkers. De Suribabwaanse drugsmaffia zullen letterlijk en figuurlijk alles voor over hebben om grote ladingen van het paars witte spul te verschepen, het kan nog voor 2020, zolang hun baas aan de macht blijft. Land en volk hebben in het buitenland een slechte naam. Who is your president? Uhh de killer who son is jailed? Wat een oerdomme dwazen om zo een president te kiezen.


  Maak melding
 10. @@ Ray!! laat je dag niet verpesten door misbaksels!!
  @@ Jaco mi brada!! je ziet het heel goed!! Top!! soso lobi!! Tek ung alla to a dey switie!!

  @@ Gady!1 ga je mond even goed poetsen en spoelen want het stink van Par’bo tot India en Tokyo!!! uchhhhh!!!!

  A tori seti!!


  Maak melding
 11. @ Ndper uit Coronie man je slaat de spijker op de kop… er is echt veel werk in Suriname maar van werken wordt je moe of je moet ze een kantoor baan geven met 2 of 3 airco’s op volle vermogen en oja een Bentley met chauffeur die buiten op hun wacht, maar om zo’n baan te doen moet je gestudeerd hebben , maar!! studeren kost tijd en moeite , stelen en roven is in een wip gedaan dus je blijft in een vicieuze cirkel draaien , wil je het land echt vooruit helpen , dan moet je de mensen onderrichten . Onderwijs is heel belangrijk en nog belangrijker is een mentaliteits-verandering . zoals de minister zei. op de weg naar Coronie kan je precies zien waar de Javanen wonen , de straat bermen en hun erven zijn schoon. . wat ook aangeleerd moet worden is : dat mooi van binnen beter is dan mooi van buiten . dus mi mati NDPER van coronie op DIT vlak ben ik het helemaal met je eens


  Maak melding
 12. @ Hans

  Gady heeft zijn / haar handen laten amputeren zo hoeft hij/ zij niet te werken, ik ben zelf Creool maar heb een andere denk patroon dan jij !! Ik weet niet wat voor ras je bent, wil het ook niet weten maar één ding weet ik zeker, je bent een racist van de eerste orde. Bij de Hindustaan krijgt je eerder een bord eten dan bij een Creool, ik hoop maar dat onze lieve Heer daarvoor zal zorgen ! Dan zal je misschien tot inkeer komen, dat je niemand maar dan ook niemand, zal haten die niet op jou lijkt. Ik ga jou niet beledigen die tijd is voorbij, vroeger zou ik dat doen maar nu niet meer omdat, een ieder fouten kan maken. Ik vergeef het je bij deze, opletten voortaan !!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 13. De foto die bij het artikel van gisteren stond was dus in feite fake nieuws dus NEP NIEUWS geschreven met hoofdletters. DE foto wekt wel de indruk van gigantische drugsvangst. Men, dus de aanhangers van de foute kant, hebben dus de internationale gemeenschap, de internationale pers op het verkeerde been gezet. De valse, zeer onbetrouwbare ego’s van de oppositie met hun giftige tentakels in de media dachten makkelijk te kunnen scoren tegen de regering van president Bouterse.


  Maak melding
 14. @RobG,J.Zwartmans,Forza en anderen.

  onder de foto van gisteren staat ter illustratie, dus het is geen foto die
  actueel is maar voor ondersteuning van het artikel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES