zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoDagblad Suriname: 'Grote drugsvangst vanmiddag in Nickerie'

Dagblad Suriname: ‘Grote drugsvangst vanmiddag in Nickerie’

-

Does Travel - naar Suriname

NIEUW NICKERIE, 28 mrt – ‘De douanerecherche in Nickerie heeft donderdagmiddag een grote partij drugs onderschept in een lading rijst op de haven in Nieuw-Nickerie‘. Dat meldt Dagblad Suriname (DBS) zojuist. Het gewicht van de drugs is vooralsnog niet bekend schrijft de krant. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek aldus DBS. Volgens bronnen in Nickerie zelf zou het bericht van DBS niet kloppen en zou het niet om drugs gaan. We wachten op updates, dus later meer. UPDATE: zoals onze eigen bronnen vanuit Nickerie reeds aangaven klopt het bericht van Dagblad Suriname niet helemaal. Er was wel wat aan de hand en wel het volgende:. 

Volgens Radio 10 heeft de douane donderdagmiddag geweigerd een container verder te laten beladen met rijst, vanwege niet nader omschreven aangetroffen omstandigheden. Er is een rijstexporteur voor verhoor opgebracht. De lading zou op zijn naam staan.

Gespecialiseerde politie-eenheden hebben ook een inval gedaan bij een pellerij aan de Arnold Julenweg, waar enkele illegale Venezolanen zijn aangetroffen. Bij een andere pellerij, aan de Cassaveweg is de politie bezig met een grootscheeps onderzoek. Vooralsnog is er geen drugs ontdekt aldus Radio 10.

LEES OOK: ‘Geen drugsvangst in Nickerie, ging om vochtontrekkers in container

opening
Fernandes Express
Passion in concert

47 REACTIES
 1. What type of nigga slang and bang in the streets? (Bad Boyz)
  What type of nigga stay in the Trump for weeks? (Bad Boyz)
  What type of nigga fly Bentley Coupes? (Bad Boyz)
  Aim for the sky, cop the shit then shoot.

  Man a Bad Boy on the corner
  So move from on here, cause we are dangerous
  Man a Bad Boy on the corner
  So move from on here, cause we are dangerous.

  A so yere Sranan.


  Maak melding
 2. Al die jaren hoorde ik hoe hard deze gasten werkten. Merk er geen moer van.
  Als die ook op een strand belandt met kogel tussen zijn ogen dan is het zelf gezocht.
  Vreemd dat het 1 bevolkingsgroep is dat ze met grote hoeveelheden drugs pakken.


  Maak melding
 3. Weer mensen die heel snel rijk willen worden, kosten dat het kost en Suriname, de Surinamers weer te kijk willen zetten.

  De Surinamers die dit doen moeten hun mentaliteit gaan veranderen. Suriname heeft genoeg mogelijkheden om iedere Surinamer een fatsoenlijk middel van bestaan de bieden en het land Suriname goed op de wereldkaart te zetten.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. Volgens bronnen in Nickerie zelf zou het bericht van DBS niet kloppen en zou het niet om drugs gaan. ZO BEGINT HET VERVOLG VERHAAL. EN DAN NIEMAND WEET VAN WIE DE RIJST IS. NIEMAND WORDT AANGEHOUDEN, EN DAN DE DOOFPOT IN. KLAAR !


  Maak melding
 5. Een verworden drugsdistrikt dankzij de paarse elite ratten w.o. het Doekhje. Ondertussen verworden vele Nickeriaans verworden ndper’ s met de dag dwazer van aard om ook drugs te gaan verhandelen. Veel oerdomme dwaze ndper’ s hebben als motto, kijk noh als baas et doet, eeh als Dino et hebtb gedoen, eeh als eeh Boerfeen, Janneke eeh te voel om op te noemen hebt ook gedoen als onze onschuldige lijder ddb, is neks no fout tog, drugs is lonend voo ons land eeh in 2020 we stemt gaan weer voo vijf. Dan baas gaat grootste land worden van drugsexporten. We wordt zoals Dubai rijk, maar dan niet door olie ma door drugs.


  Maak melding
 6. passant 28 maart 2019 at 21:27
  Weer mensen die heel snel rijk willen worden, kosten dat het kost en Suriname, de Surinamers weer te kijk willen zetten.

  De Surinamers die dit doen moeten hun mentaliteit gaan veranderen.””

  Nee passant, die mensen die dit doen moeten ze oppakken en heel lang opsluiten.


  Maak melding
 7. Met de dood van die ene rijst magnaat, oemrawsingh dacht ik einde verhaal drugs in nickerie, blijkbaar nietes dus. Dan wordt dit nou never ending stories in my switi Nike-Rie .


  Maak melding
 8. De Colombianen zitten achter en ze worden nooit gepakt. De kleine jongens moeten het vuile werk doen en mensen ook opruimen. Suriname is een doorvoer haven. De cocaplant, Erythroxylon Coca, is een struik inheems in de Andes van Peru en Bolivia. De bladeren werden vroeger veel in Coca Cola dranken en tandpasta gebruikt en je werd nooit van verslaafd. In het drug zitten kalk en benzine en beschadigd je hersenen.


  Maak melding
 9. De douanerecherche in Nickerie heeft donderdagmiddag een grote partij drugs onderschept in een lading rijst op de haven in Nieuw-Nickerie.
  Er is werkelijk rijst geladen in Nickerie.
  26/03/2019 00:08 – Ivan Cairo De Ware Tijd.
  Een boot wordt in de haven van Nickerie geladen met rijst ten behoeve van de export. Door sancties van de Verenigde Staten van Amerika stagneert de export van dit product naar Venezuela.
  Lees meer: ‘Rijstexporten opnieuw overwegen’ – DWTonline.com


  Maak melding
 10. A tori e tingie.

  Het kopt niet. Eerst zegt de dounanerecherche drug.
  Dan is het geen drugs. Je ziet toch wel het verschil tussen rijst en coke.
  En ze hebben het toch wel getest. Dat kan binnen 1 minuut.

  Ik denk dat ze terug zijn gefloten.
  Dat kan alleen als het van een hele grote speler is.
  Wang bigi dagoe.

  Ai mi swietie sranang.
  Wie hebben zoveel cash in Suriname???

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 11. 100% controle, alles wordt onderschept en vernietigen, dan houdt het automatisch op.
  Want op gegeven moment kunnen de kosten niet worden gedragen. Het kan wel. Sur is een klein land en 2 havens. Nickerie en Paramaribo. Maar wanneer het establishment zelf erachter zitten blijven de rijstboeren de schuld krijgen, die arme loeders.


  Maak melding
 12. LAATSTE NIEUWS: In tegenstelling tot berichten op sociale media en andere websites is geen sprake van een nieuwe drugsvangst in het district Nickerie. Dat laat Radio 10-correspondent Ricky Ristie weten, aan de hand van onderzoek. Er is beweerd dat de douanerecherche een grote lading drugs in een lading rijst op de haven van het district hebben onderschept. Volgens bronnen heeft de douane donderdagmiddag geweigerd een container verder te laten beladen met rijst, vanwege niet nader omschreven aangetroffen omstandigheden. Er is een rijstexporteur voor verhoor opgebracht. De lading zou op zijn naam staan. Gespecialiseerde politie-eenheden hebben ook een inval gedaan bij een pellerij aan de Arnold Julenweg, waar enkele illegale Venezolanen zijn aangetroffen. Bij een andere pellerij, aan de Cassaveweg is de politie bezig met een grootscheeps onderzoek. Vooralsnog is er geen drugs ontdekt.


  Maak melding
 13. Mentaliteit is het denk- en gedragspatroon van een persoon of een sociale groep. Hoewel er het gevaar bestaat van een bevooroordeelde of stereotiepe benadering van groepen, wordt de term gebruikt in de sociologie en de mentaliteitsgeschiedenis.


  Maak melding
 14. Nickerie wordt bericht, een district niet alleen van witte rijst, maar vooral van “witte poeder”.

  Peh smokko deh drapeh faya deh brada.
  Alle criminelen oppakken en een zware slag toebrengen.
  Op al hun bezittingen beslag leggen en hen tot op de BOT straatarm maken.


  Maak melding
 15. Wat een flauwe kul reacties. Deze mensen werken keihard en zorgen ervoor dat wij niet van honger omkomen zoals in Venezuela of Zimbabwe. Laten wij niet een hele bevolkingsgroep stigmatiseren omdat enkelen in de fout gaan . Ik zie creolen niet massaal 5u ‘smorgens opstaan om rijst of groente te planten.


  Maak melding
 16. Allemaal slap gelul. Iedereen weet dat die handelaren drugs smokkelen en grote partijen. Het is een zielige vertoning dat een bepaalde bevolkingsgroep het altijd goed wil praten. Het zijn gewoon drugscriminelen en velen zitten vast in de Hollandse gevangenissen. Wake the fuck up.


  Maak melding
 17. Dit tekent alleen maar wat eens een rechtstaat en een beschaafd land was verworden kan.

  Iets wat haast niet anders kan dan criminaliteit faciliteitende ondersteuning van kopstukken die hiertoe de mogelijkheid en toegang hebben tot zij die dit kunnen faciliteren in dit land.

  We hebben parlementariërs die hiermee in verband gebracht worden. Regering leiders, raadadviseurs, opsporingsambtenaren.

  Drugscriminelen kunnen niet in betere kringen verkeren als in dit land.

  Advies aan de bevolking. Kiest u weer voor 5 jaren voor zij die deze lui faciliteren, de hand boven, het hoofd houden. Laat zien kiezer hoe graag en hoeveel u kapot maken kan.


  Maak melding
 18. Altijd dat geklets over dat de rijstboeren ervoor zorgen dat wij niet omkomen. Besef dat er ook mensen zijn die geen rijst eten, maar cassave of bulgur.


  Maak melding
 19. Wendy 28 maart 2019 at 20:40
  Al die jaren hoorde ik hoe hard deze gasten werkten. Merk er geen moer van.
  Als die ook op een strand belandt met kogel tussen zijn ogen dan is het zelf gezocht.
  Vreemd dat het 1 bevolkingsgroep is dat ze met grote hoeveelheden drugs pakken.

  Ik weet niet of deze vrouw in Suriname woonachtig is maar het zijn wel de Hindoestanen die haar mond voedt en geen andere bevolkingsgroep. Dus vrouw hou je mond dicht en ga zelf werken om je mond te voeden en geef niet af op een bevolkingsgroep. Ik zeg toch ook niet dat jouw volk te lui te om te werken.


  Maak melding
 20. Afiba 29 maart 2019 at 01:53
  Allemaal slap gelul. Iedereen weet dat die handelaren drugs smokkelen en grote partijen. Het is een zielige vertoning dat een bepaalde bevolkingsgroep het altijd goed wil praten. Het zijn gewoon drugscriminelen en velen zitten vast in de Hollandse gevangenissen. Wake the fuck up…. de Zwarte G W ? Daar lijkt het wel op maar ow ee als het om de groep gaat waartoe jij behoort. Dan zijn ze in alle staten.


  Maak melding
 21. Malang@@@
  Vind je zelf niet verdacht dat er drugs worden onderschept en plotseling is het loosalarm. Wil je jezelf dat wijsmaken soms. Hoe lang is het nodig om vast te kunnen stellen dat er sprake is op een positief resultaat. Ik denk dat een 10 tal seconden genoeg moeten zijn.

  Mijn conclusie is dat er orders zijn van bovenaf om af te blijven van adequate investigations.

  En houdt er rekening mee dat in Nickerie geen drugs worden geproduceerd. Hoe bereikt dit spul naar dit uithoek van Sur.
  Wat doen de binnenlandse veiligheidsdiensten ‘s-nachts?? Alleen maar slapen😑😑


  Maak melding
 22. Nickerie in diskrediet of gaat het hier om een afleidingsmaneuver. 78 bussen met elk 23 personen naar Ocer, hoeveel gram per persoon is nodig om ze paars te laten marcheren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES